بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

این بود آرمان های رزیدنت اویل؟!

re6pc_x_l4d2_nick_01_bmp_jpgcopy.jpg

نه ؛ این آرمان های رزیدنت اویل نبود ؛ شرایط بازار روی همه چیز موثر می اُفته . گذشت اون زمانی که در یک بازی با سبک و سیاق re ترس حرف اولو می زد ؛ الان عامه افراد شوتر ـو می پسندن . بالاخره هر عنوانی باید خودشو با بازار عوض کنه ؛ استراتوس زلینک هم گفته بود شرایط بازار روی همه چیز تاثیر می ذاره . الان هم کپکام رویه درستی رو در پیش گرفته از نظرم . نقطه نظر شخصی من این که رزیدنت اویل 6 موفق بود . نسخه 6 بازی ناخالصی ـه { رویه جدید } رو جدا کرده و ما به نسخه هایی که با همین فرمول ساخته می شن ( و در آینده میان ) اُمید واریم ...
==
پ.ن : اون عکس هم از قسمت مرسنری بود گمان کنم
==
دوستان واقعاً غلطه بگیم 5 از 6 ضعیف تر بود ؛ 5 به جرات نقطه عطف سری و پل کپکام برای ورود به نسل جدید بود که عالی از آب در اومد .
===
ما هنوز منتظر ریمیک اویل 3-2 هستیم ... کپـــــــــکام ! l-)

آخرین ویرایش:
نه ؛ این آرمان های رزیدنت اویل نبود ؛ شرایط بازار روی همه چیز موثر می اُفته . گذشت اون زمانی که در یک بازی با سبک و سیاق re ترس حرف اولو می زد ؛ الان عامه افراد شوتر ـو می پسندن . بالاخره هر عنوانی باید خودشو با بازار عوض کنه ؛ استراتوس زلینک هم گفته بود شرایط بازار روی همه چیز تاثیر می ذاره . الان هم کپکام رویه درستی رو در پیش گرفته از نظرم . نقطه نظر شخصی من این که رزیدنت اویل 6 موفق بود . نسخه 6 بازی ناخالصی ـه { رویه جدید } رو جدا کرده و ما به نسخه هایی که با همین فرمول ساخته می شن ( و در آینده میان ) اُمید واریم ...
==
پ.ن : اون عکس هم از قسمت مرسنری بود گمان کنم
==
دوستان واقعاً غلطه بگیم 5 از 6 ضعیف تر بود ؛ 5 به جرات نقطه عطف سری و پل کپکام برای ورود به نسل جدید بود که عالی از آب در اومد .
===
ما هنوز منتظر ریمیک اویل 3-2 هستیم ... کپـــــــــکام ! l-)

ما که آخر نفهمیدیم شما طرفدار 5 یا 6 یا اویل کلاسیکی که منتظر ریمیک 2 و 3 هستی!!!

بر و بچ کلا این 6 رو بیخیال بشین و بیایین یه خورده در مورد Revelation حرف بزنیم.
این دختره که توی عکس ها هست، کیه؟
یه نفر هم هست بی شباهت به کریس نیست ولی ریش داره. اون کیه؟
راستی لوکیشن بازی توی یه کشتی هست؟

بر و بچ کلا این 6 رو بیخیال بشین و بیایین یه خورده در مورد Revelation حرف بزنیم.
این دختره که توی عکس ها هست، کیه؟
یه نفر هم هست بی شباهت به کریس نیست ولی ریش داره. اون کیه؟
راستی لوکیشن بازی توی یه کشتی هست؟

هر چند خودت می دونی :d ولی :

- اسمش جیل هست همونی که نسخه ی سوم هم کارکتر اصلی بود ( نمسیس )
- اون یکی کریس نیست، اسمش رو نمی دونم ولی پارتنر جیل هست که بعدا کریس به جیل می پیونده
_ آره کل مراحل بازی توی کشتی هست، بغیر از چند تایی ( البته دقیق نمی دونم )

هر چند خودت می دونی :d ولی :

- اسمش جیل هست همونی که نسخه ی سوم هم کارکتر اصلی بود ( نمسیس )
- اون یکی کریس نیست، اسمش رو نمی دونم ولی پارتنر جیل هست که بعدا کریس به جیل می پیونده
_ آره کل مراحل بازی توی کشتی هست، بغیر از چند تایی ( البته دقیق نمی دونم )
*Facepalm*
منظورش جسیکا هست(فکر کنم،چون جیل تغییر خاصی نکرده نسبت به RE 5):|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or