بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من هم یه باردیگهRemakeرو تموم کردم و با مقایسه اون باRE6باید بگم:Gears Of Evil 6

Lets Play RE: Remake رو بصورت تمام و کمال دانلود کردم تا واسه رفع خماری دم دست باشه...اون هم با گویندگی Necroscope (همون کسی که بازی میکنه) صدای خفنی داره واقعا جذاب بازی میکنه...(البته به پای ریمیک رفتن داش محمد خودمون نمیرسه:d;) پ.ن:کجایی داش محمد نبینم ریمیک رو به حال خود رها کرده باشیا...] .....وای ی ی ی خدا یاد قدیما میفتم عجب افکتهایی داشت ...نور سایه صدا.....یعنی میشه به یه بازی که همچین المانهایی رو نداره گفت اویل؟؟؟

قربون زاویه ی دید برم که واقعا می ارزه به دوربین متحرک ....بعضی جاها اینقدر که زاویه دوربین و افکتهای نور و سایه خوب کار شده بودن هی میزنم عقب دوباره نگاه میکنم جیگرم حال میاد.....واقعا چه زامبیهای نجیبی داشت....زامبی یعنی همینا نه.....به خدا فکر نکنم تو کل بازی 40 تا زامبی بود اما همونا واقعا زامبی بودن..یعنی یه تجدید میثاق جانانه با آرمانهای کلاسیک انجام دادم که نگو......اگه حوصله داشتین بازم درد دل دارم.......بگم؟؟؟:d=((

چون شایعه شده که روی نسخه ی PC گرافیک دارای DX 11 ( نه از مال COD BO II :d ) ساپورت می کنه

بنظرم می تونه توی نمراتش تاثیر بذاره و من می گم هنوز امید دارم تا خودم بازی نکردم نظر قطعی نمیدم ولی حداقل بازی بر فرض از 100 مرحله ، 10 مرحله ی جذاب و خوب کار شده داره یا نه ؟

من سعی می کنم به همون یذره نگاه کنم ، از کپکام باید پذیرفت که دیگه نمی تونند بدون شینجی بزرگ کاری کنم و همین رو می پوشانند در حالی که سر خودشون رو کلاه می ذارند

خوشابحال اون شخصی که یک شرکت بدون اون هیچ هست : استاد میکامی

ممنون داداش سینا از توجهتون :x

این قسمت قرمز مربوط به کدوم قسمت هست ؟

راستی کتابی چیزی لینکی میشناسید اینجور plot hole های داستانی رو پر کنه !!!
RE2 دیگه آخراش . جای واکسن رو آنت برکین میگه , ما هم میریم بر میداریم و میسازیمش بعد تو قطار میزنیم به شری
کتاب Resident Evil Archive

افشین جان خود داستان بازی هم به نظرم بد بود و خیلی هم پایان سناریو ها با یه حالت خشک و بی روح تموم میشد در واقع انتظاری که از داستان داشتیم رو بر اورده نکرد که هیچ از طرف دیگه داستان بازی هم جالب نبود ! اصلا چه نیازی بود بیان Neo Umbrella رو معرفی کنن !
مثل اینکه شایعه شده DLC در مورد کلر هست و داستانش بعد از اتفاقات RE6 هست .

دوستان بیان نظر بدن دیگه کجا هستین پ !

داستان بازی واقعا چیپ بود موافقم شدید
پایان ها هم که = LOL
مخصوصا پایان لیان :-&

آخرین ویرایش:
دوستاني كه تو نظر سنجي جواب خير دادن بايد بگم منم فكر كردم اين سري نابود شده ولي وقتي revelations رو بازي كردم نظرم عوض شد! خيلي عالي بود...

دوستان من توی بازی نوبم البته شماره های اول :دی حالا راه شماره اول و یاد گرفتم باید فرار کنم :دی شماره دوم اصلا کنترل دستم نیست بجای اینکه از بینشون رد بشم قشنگ میرم تو صورتشون :دی نمیدونم یکار هم باید بکنم =))

نظر سنجی : آیا نوه ی وسکر را در شماره ی بعدی خواهیم دید؟؟

آقا تورو خدا نظر سنجی رو عوض کنین وگرنه طبق یک حرکت خودجوش این کار انجام میشه هااااااا:d

40637582646538179883.jpg

راجع به این عزیز دل نظرسنجی بذارید:
آیا شما این موجود دوست داشتنی را دوست میدارید؟
1:بله
2:خیلی
3:زیادتا
4:بدون حد و اندازه
5:دوست نداشته باشیم چیکار کنیم!

گزینه ی 3 و 2 عین هم نیستند :d ?

من به گزینه ی 1 رای میدم اما دوست داشتن ما : اگر الان باشه دوست داریم ، اما زمان نسخه ی 3 Nemsis باشه متنفریم چون همش داره آدم رو سکته میده :d

اما الان آرزو برگشتنش رو می کنیم تا یخورده سبک واقعی اویل رو برگردونه

گزینه ی 3 و 2 عین هم نیستند :d ?

من به گزینه ی 1 رای میدم اما دوست داشتن ما : اگر الان باشه دوست داریم ، اما زمان نسخه ی 3 Nemsis باشه متنفریم چون همش داره آدم رو سکته میده :d

اما الان آرزو برگشتنش رو می کنیم تا یخورده سبک واقعی اویل رو برگردونه

همشون شبیه همن:دی

بله خوب.وجودش نعمتی بود.البته نه توی ORC متاسفانه

شما رو رایانه Remake رو بازی کردید؟ یا Nintendo Gamecube?

آره رو کامپیوتر بازیش کردم با شبیه ساز دلفین

40637582646538179883.jpg

4:بدون حد و اندازه می‌پرستمش وقتی میگفتS.T.A.R.Sباید دستگاه رو خاموش میکردم از ترس!!!

بیایین در مورد بنیان گذاران آمبرلا و کلا در مورد ریشه ها بحرفیم. که مقصر اصلی کی بود و ادامه ماجرا. چه کارهایی کرد. هدفش خوب بود یا نه. آدم خوبی بود یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or