بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

روزی روزگاری
برای تعمق بازی می کرد
او برای امتیاز بازی نمی کرد
برای کشتار بازی نمی کرد ...
او بازی می کرد تا پاسخ سوالش را بیابد
معما ها و قانون نا نوشته بازی های زمانش ...
و نوستالژی که رقصی به پا می کند
می دانم شخصیت ها همان هاست
می دانم که سلاح ها همان هاست
می دانم گرافیک بالاست
اما هیچ کدام شکلی که می خواهم نیست ...
شاید دوباره به یاد آن روز ها بازیشان کنم
در حالی که خاطراتشان محو می گردد

آنهایی که (تنها ) حرف می زنند، چیزی نمی دانند
فقط خود را به رخ می کشند
مثل آنهایی که هر جایی به دنبال بخت می گردند
و آنان که می ترسند گمراه شده اند .

28168389974436850854.jpg

دوستان به تازگی resident evil chronicles hd collection برای ps3 اومده ، یک توضیحی در مورد بازی میدید ، در چه سطحی هست؟
5 6 ماهیه که اومده دو تا بازی wii هستش که ریل شوترن(یعنی کاراکتر خودکار جلو میره و شلیک کردن با توست) بهتره با موو بازی بشه وگرنه لطفی نداره!

این لعنتیا چرا 0 و ریمیک رو اچ دی نمی کنن. ماها که هم با PC ناراحتیم هم PC مون ضعیفه و خوب اجراشون نمی کنه چه گناهی کردیم:(

5 6 ماهیه که اومده دو تا بازی wii هستش که ریل شوترن(یعنی کاراکتر خودکار جلو میره و شلیک کردن با توست) بهتره با موو بازی بشه وگرنه لطفی نداره!

این لعنتیا چرا 0 و ریمیک رو اچ دی نمی کنن. ماها که هم با PC ناراحتیم هم PC مون ضعیفه و خوب اجراشون نمی کنه چه گناهی کردیم
yahoo_2.gif
بدون موو ميشه درست و حسابي بازي كرد ؟ داستانش چطوره؟ ارزش بازي كردن داره؟

بدون موو ميشه درست و حسابي بازي كرد ؟ داستانش چطوره؟ ارزش بازي كردن داره؟
شدنش که میشه ولی لذتی نداره.داستانشم به صورت سناریوهای کوتاهه و تقریبا همه کاراکترا توش هستن بعضی نکات ریز مثل این که Ada چه طور از راکون سیتی فرار کرد و خارج شدن آلبرت وسکر پس از صحنه سازی مرگش از عمارت و ....... تو این بازیا نشون داده میشن.اگه به داستان RE زیاد اهمیت می دی بازی کردنش خالی از لطف نیست.هر چی باشه داستانش از 6 خیلی بهتره.

من الان اومدم پست بدم
دیدم واقعا چیزی نیست که بتونم راجع بش بگم
نه داستانی مونده تا بازی
کسی سوالی راجع به داستان نداره که بحث راه بیفته ؟؟؟؟؟

با سلام خدمت دوستان
رزیدنت اویل ورونیکا ایکس HDرو روX BOX 360 الان تموم کردم.
واقعاّ شاهکار بود، معّماهای بسیار سرگرمکنند و منحصر به فرد داستان بسیار خوب، درجهٔ سختیه بالا، محیط و جو ترسناک، موزیک بسیار عالی‌ و آرامبخش پس از استرس مرگبار،....
سازندهای بازی (به خصوص نابغهٔ‌ای به نامه شینجی میکامی) واقعا به طور استادانه روی این شاهکار کار کردن، من با اینکه طرفدار رزیدنت اویل مدرن هستم از این بازی به طور مثبت سورپرایز شدم.
ضمنا تونستم ۷۰۰G اشیومنت رو باز کنم.
نمرهٔ من به این بازی:10/10
Resident-Evil-Code-Veronica-X-57293.jpg

من الان اومدم پست بدم
دیدم واقعا چیزی نیست که بتونم راجع بش بگم
نه داستانی مونده تا بازی
کسی سوالی راجع به داستان نداره که بحث راه بیفته ؟؟؟؟؟

افشین جان میگم یه ذره درمورد داستان 6 با بی میلی بحرفیم
اسپویل################

من میگم چرا کپ کام فکر میکنه برپشت به ریشه ها یعنی فقط حرف زدن در مورد آمبرلا یا راکون سیتی
الان این نءو آمبرلا یعنی چه؟!
آخرش خونی که نصف چتر رو قرمز کرد...
آمبرلا و ...
اینا ما رو چی فرض کردند...
ما میگیم معماهای جالب داستان باحال و گیم پلی ترسناک...

---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

با سلام خدمت دوستان
رزیدنت اویل ورونیکا ایکس HDرو روX BOX 360 الان تموم کردم.
واقعاّ شاهکار بود، معّماهای بسیار سرگرمکنند و منحصر به فرد داستان بسیار خوب، درجهٔ سختیه بالا، محیط و جو ترسناک، موزیک بسیار عالی‌ و آرامبخش پس از استرس مرگبار،....
سازندهای بازی (به خصوص نابغهٔ‌ای به نامه شینجی میکامی) واقعا به طور استادانه روی این شاهکار کار کردن، من با اینکه طرفدار رزیدنت اویل مدرن هستم از این بازی به طور مثبت سورپرایز شدم.
ضمنا تونستم ۷۰۰G اشیومنت رو باز کنم.
نمرهٔ من به این بازی:10/10

...

Resident-Evil-Code-Veronica-X-57293.jpg

آقا ما یه عمره داریم داد میزنیم فقط کد ورونیکا...
شما اینا رو بازی نکرده بودی که طرفدار اویل مدرن بودی

نظر بردار من که طرفدار رزیدنت اویل مدرن هست:
به نظر من رزیدنت اویل ۴ بهترین قسمت سری رزیدنت اویل است، رزیدنت اویلهای قدیمی‌ چیش خوبه؟ که انقد دارین ازش تعریف می‌کنید؟ دوربینش؟ کنترلش؟ گرافیکش؟ گیمپلی؟،.... به نظر شما کدوم قسمت رزیدنت اویل بهتره؟ چرا؟
لطفا جوابشو بدید و قانع کنیدش.

افشین جان میگم یه ذره درمورد داستان 6 با بی میلی بحرفیم
اسپویل################

من میگم چرا کپ کام فکر میکنه برپشت به ریشه ها یعنی فقط حرف زدن در مورد آمبرلا یا راکون سیتی
الان این نءو آمبرلا یعنی چه؟!
آخرش خونی که نصف چتر رو قرمز کرد...
آمبرلا و ...
اینا ما رو چی فرض کردند...
ما میگیم معماهای جالب داستان باحال و گیم پلی ترسناک...

اتفاقا بیاین در مورد داستان شماره 6 یکم صحیت کنیم البته با اینکه چیز خاصی نداشت

کپکام دقیقا می دونه ریشه ها چیه ولی می خواد اینجوری یسری از فن ها رو گول بزنه
neo umbrella واقعا فاجعه بود
بدون هیچ فلسفه ای و پیش زمینه ای
همگی یه تقلید ضعیف از شماره های قبل بود که خیلی بنجل جاش داده بودن تو بازی
یه شماره هست مث re3 که داستان خیلی مهمی نداره ولی انقد شخصیت پردازی و گیم پلی جذابی داره که هنوزم محبوب و قابل بازیه

شماره 6 واقعا لکه ننگ بود برای سری

نظر بردار من که طرفدار رزیدنت اویل مدرن هست:
به نظر من رزیدنت اویل ۴ بهترین قسمت سری رزیدنت اویل است، رزیدنت اویلهای قدیمی‌ چیش خوبه؟ که انقد دارین ازش تعریف می‌کنید؟ دوربینش؟ کنترلش؟ گرافیکش؟ گیمپلی؟،.... به نظر شما کدوم قسمت رزیدنت اویل بهتره؟ چرا؟

شما اول به من بگو شماره 4 چیش خوب بود و بهترین تا من بت بگم چرا شماره کلاسیک بهتر بودن

سلام. خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم از ترس اسپویل اما تو فیسبوک در حد لا لیگا اسپویل شدم :| من اومدم فقط بگم خودتوو برای یک رزیدنت اویل جدید ترسناک آماده کنید! همین خداحافظ ;)

December 10

سلام. خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم از ترس اسپویل اما تو فیسبوک در حد لا لیگا اسپویل شدم :| من اومدم فقط بگم خودتوو برای یک رزیدنت اویل جدید ترسناک آماده کنید! همین خداحافظ ;)

December 10
روی تاپیک 7 سانت خاک نشسته حمید
کسی اینجا اسپویل نمی کنه
نمی دونم ولی الان اصلا دلم نمی خواد یه Re معرفی بشه مگه اینکه ریمیک باشه

تو رو خدا این رو نگید=((
بهترینش همون کد ورونیکاس که همه میگن
اما آقا بیا بزن تو گوش من ولی اینجوری به رزیدنت کلاسیک ها ...:((

البته جداً نباید RE4 رو با 5&6 هم کاسه کرد[-x[-x[-x[-x
این عاموم شینجی میکامی لامصب هرچی ساخته عالیه،یعنی حتی اگه با تغییر لحن 4 نسبت به قبلی ها هم کسی نمیتونه حال بکنه در عوض جای گیر و ایراد فنی هم تو بازی نگذاشته;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or