wild-violet
کاربر سایت
سلااااااااااااااام.خوبین.پس چرا سوال جدید نپرسیدیدن.بخدا من به زور اومدم اینجا که سوال جدیدو ببینم.

حالا تا سوال جدید طرح بشه بیاین راجع به یه چیزی بزنیم تو سر و کله ی همدیگه خُب...دوستان چی شد؟ سوال مطرح نمیکنین؟ کف کردیم ها!
آره بابا... مثل اینکه حتمیه... خودش کم آویزون بود، کلونش هم اضافه شد.... :dسلام دوستان.
اون موضوع کلون ایدا حتمیه؟

منم میخوام کلونمو بفرستم بیاد اینجا بجام فعالیت کنه تا سره خودم خلوت شه !!! :dآره بابا... مثل اینکه حتمیه... خودش کم آویزون بود، کلونش هم اضافه شد.... :d
این روزا کلون همه چیز اومده بیرون، کلون شما چطور...؟سینا جان، به پیر به پیغمبر دارم شوخی می کنما...~x( جدی نگیری آوار بشی حالا...
![]()
احد جون شرمنده که اینو میگم... ولی کوفتت شه.رولیشتز دارم بازی میکنمفقط 2 تا نکته میگم.
اول ابنکه اتمسفر بازی واقعا عالی شده و این یک نوید زنده بودن سبک Survival رو میده.
دوم اینکه حیف شد شخصیت پردازی بازی واقعا درجه 2 هست.
مال یکی از دوستامهاحد جون شرمنده که اینو میگم... ولی کوفتت شه.
از کجا 3DS گیر آوردی...
راستی سوال چی شد پس...؟
راستش رو بگو احد... خودش آورد با زبون خوش داد یا تو تهدیدش کردی Mr. Death؟خداییش میبینی مرام دوستمو؟ خودش بازی نکرده و تا بازی رو خریده داده به من![]()
آقا جایزه ی خفن در نظر بگیریدا... امتیاز ها رو هم صفر کنید...سوال هم فعلا میخوام تکلیف جایزه مشخص بشه تا جدیتر ادامه بدیم.
سلام به روی ماهت... به چشمون سیاهت...سلام دوستان گلم
پس من هم یه خبر خوب به دوستان PC باز بدم... میتونید Leon رو بکشید و هر چی عقده ازش دارید خالی کنید:dبرای دوستان PCبازمون یه خبر بد دارم:d ORC برای PC هم لیک شد.