بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من نگفتم ویکی معتبره.فقط گفتم که همه ی اخبار جدید رو می نویسه.حالا ممکنه که این اخبار درست باشن یا غلط.مثل اون تیزر تقلبی رزیدنت اویل 6 که در ویکی هم منعکس شد.ولی قلابی از آب دراومد.
در ضمن،در لیست اون گویندگانی که افشین گذاشته بود،اسم آلیسون کورت (گوینده ی ثابت کلیر) هم به عنوان Rumor (شایعه) در رزیدنت اویل 6 نوشته شده بود.گرچه به نظر من،وقتی که کریس،لیون،استیو و شری در رزیدنت اویل 6 حضور دارند،عدم حضور کلیر غیر منطقی و تقریبا محاله!

گرچه به نظر من،وقتی که کریس،لیون،استیو و شری در رزیدنت اویل 6 حضور دارند،عدم حضور کلیر غیر منطقی و تقریبا محاله!

الآن شما دارید در مورد بازی کپکام حرف می‌زنید، پس هیچ چیز محال نیست. البته بزرگترین آرزوی خودم حضور کلر در نسخه ششمه، باید منتظر بمونیم، تو E3 اطلاعات بیشتری از بازی دستمون میاد.

ین ORC که همه ازش بد میگن اونور آب خیلی طرفدار داره !
اره داداش سینا!!! این خارجیا اگر آدم بودن نمیرفتن این "اورک" رو بسازن!!!
من هنوز سر حرف خودم هستم.اگر "اورک" رو به عنوان یه فیلم انیمیشنی مثل Degeneration میدادن بیرون خیلی موفق تر عمل میکرد چون CG هاش گویای مطلب بودن!

خب پس ویکی هم اعتبار پیدا کرد !!!!!!!!!!!!!!

نظرسنجی رو خواهشا عوض کنید !
این ORC که همه ازش بد میگن اونور آب خیلی طرفدار داره !
مخالفم شدیدا
من نمی دونم این تعدادی که می گی چقدر بوده یا منبعت چیه ولی خیلی از دوستای من خوششون نیومده
ممکنه خیلی از این بچه ها کم سن و سال بپسندن
ولی تاثیر چندانی ندارن
خیلی راحت بت بگم اگر بازی طرفدارای زیادی داشت user meta score
5.4 نمی شد ;)
---
نظرسنجی هم من نمی دونم ناز نکنید اگر چیزی مد نظرتون نیست همونو تایید کنید اگر هم پیشنهادی دارید سر پا گوشیم

---------- نوشته در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

اره داداش سینا!!! این خارجیا اگر آدم بودن نمیرفتن این "اورک" رو بسازن!!!
من هنوز سر حرف خودم هستم.اگر "اورک" رو به عنوان یه فیلم انیمیشنی مثل Degeneration میدادن بیرون خیلی موفق تر عمل میکرد چون CG هاش گویای مطلب بودن!
ببخشید پس شماره قبل رو فرشته های ایرانی میساختن برادر ؟؟؟!!!!!!

خب پس ویکی هم اعتبار پیدا کرد !!!!!!!!!!!!!!

نظرسنجی رو خواهشا عوض کنید !
این ORC که همه ازش بد میگن اونور آب خیلی طرفدار داره !

سینا یه چیز بد رو میگن بد. کثرت مخاطبین چیزی رو عوض نمیکنه. بازی از نظر کیفی مشکل داره. خوب کسی که به همچین چیزایی اهمیت نده ازش خوشش میاد. طبیعیه ...

آقایون کل قشنگی نظرسنجی اینه که یهو بیایی بیینی یه چیزی هست! باید نظر بدی
نه اینکه هرکی هرچی خواست بیاد بگه این چجور آمار گیریه ؟ خب اگه اینجوریه بیایین این نظرسنجیو بزارین
آیا مایلید آندر تیکر تو نسخه های بعدی اویل جای وسکر بیاد؟
1. بله
2. بله بله
3. بله بله بله
4. همه موارد!

آقایون کل قشنگی نظرسنجی اینه که یهو بیایی بیینی یه چیزی هست! باید نظر بدی
نه اینکه هرکی هرچی خواست بیاد بگه این چجور آمار گیریه ؟ خب اگه اینجوریه بیایین این نظرسنجیو بزارین
آیا مایلید آندر تیکر تو نسخه های بعدی اویل جای وسکر بیاد؟
1. بله
2. بله بله
3. بله بله بله
4. همه موارد!
نه حامد تو نظرسنجی های تاپیک معمولا 100 نفر شرکت می کنن ما بچه های ثابت تاپیک تصمیم می گیریم چه نظرسنجی بذاریم اگر قرار بود خودمون 4 نفر باشیم که دیگه نیازی به نظر سنجی نبود هرکی میومد حرفشو میزد

الان فکر نکنم دیگه توی سطحی باشین که من واستون نظرسنجی بدارم. توی تاپیک به اون سطح از اطلاعات رسیدید که خودتون انتخاب کنید چی واسه نظرسنجی خوبه.

نظر من ابنه :

مهمترین عامل و نکته ای که در RE6 باید به ان اشاره شود ؟

مشخص شدن هویت سازمان و الکس وسکر
عوامل پشت پرده در رابطه با ترور رییس جمهور امریکا :dو ربطش به امبرلا
و ...

فعلا شب است و خسته ام و چیزی به ذهنم نمیرسه :d ولی به نظرم باعث میشه دوباره داستان و نکات بازی ها رو مرور کنیم و در رابطه با نکاتی که باید بازگو بشن بحث کنیم .
اگه بد بود به بزرگی خودتون ببخشید ...

سینا یه چیز بد رو میگن بد. کثرت مخاطبین چیزی رو عوض نمیکنه. بازی از نظر کیفی مشکل داره. خوب کسی که به همچین چیزایی اهمیت نده ازش خوشش میاد. طبیعیه ...
خب منم نگفتم خوبه که !! کاری هم ندارم اونا از چیه بازی خوششون اومده فقط گفتم که بازی طرفدار هم داره !
تو GS یا IGN و ... خیلی ها به به چه چه میکردن( کاربراشون ) !!

مخالفم شدیدا
من نمی دونم این تعدادی که می گی چقدر بوده یا منبعت چیه ولی خیلی از دوستای من خوششون نیومده
ممکنه خیلی از این بچه ها کم سن و سال بپسندن
دیگه کم سن سال بودن یا نبودن حرفشون رو زدن !!!! خب خیلی از دوستای منم خوششون نیومد ! حالا دوستات چند نفرن ؟!! 10 20 30 ....... ( نکنه دوستای تو کل جامعه گیمرها هستن ! )
حالا بیخیال ..... یه گندی رو هرچی بیشتر هم بزنیم بیشتر بوش در میاد !
منظور Safety & Peace فکر کنم این بود که همون ژاپنیها میساختن بهتر بود

آخرین ویرایش:
جوک آوریل :))

Resident Evil 6 has just been cancelled by CAPCOM.
In the official meeting between CAPCOM and Japanese, Kawata, a re-word of series producers, reported the cancellation of the title along with the cancellation of the film in CG that would come out in June, Resident Evil Damnation.

The only explanation given was that the company decided on behalf of criticism and internal difficulty of ending the game until the end of the year, giving up the production of the same, without return forecast.

But CAPCOM says no series has been withdrawn and not wanting to disappoint the fans. They said they will never betray the fans and let them. Both that are producing a new game in the series for the PSP Sony's VITA
.

آخرین ویرایش:
خب منم نگفتم خوبه که !! کاری هم ندارم اونا از چیه بازی خوششون اومده فقط گفتم که بازی طرفدار هم داره !
تو GS یا IGN و ... خیلی ها به به چه چه میکردن( کاربراشون ) !!

اونا یا یک مشت تازه به دوران رسیده‌اند و یا عوامل نفوذی کپکام و SS هستند، زیاد جدی نگیر.

چی ؟ این شوخیه دیگه !!!

April Fool's Day Jokes

دور همیه:d

منم میخواستم بگم: "طبق خبر یه منبع موثق، لیان اس کندی در شماره ششم بازی چهره به نقاب خاک خواهند کشید"، دیدیم این حرکات یکم خز شده:d

منم میخواستم بگم: "طبق خبر یه منبع موثق، لیان اس کندی در شماره ششم بازی چهره به نقاب خاک خواهند کشید"، دیدیم این حرکات یکم خز شده:d
ببینین حالا با این سق سیاهتون میتونین یه کاری دست لیون بدید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or