بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

LEON عزیز از اونجایی که هیچ راهی نیست بتونم بدون دردسر بازیها را از اول شروع کنم زود تمام کنم سوالم این بود که :

همه چیز از یادم رفته !! اگه من از صفحه اول همین تاپیک شروع به خواندن کنم همه چیز دستم میاد ؟؟؟؟

LEON عزیز از اونجایی که هیچ راهی نیست بتونم بدون دردسر بازیها را از اول شروع کنم زود تمام کنم سوالم این بود که :

همه چیز از یادم رفته !! اگه من از صفحه اول همین تاپیک شروع به خواندن کنم همه چیز دستم میاد ؟؟؟؟
عه... سوالت اینه؟ من فکر کردم سوالت یه چیز دیگست که قبلاً پرسیده بودی و اینو برای روشن کردن سوالت نوشتی...
شرمنده رفیق...
;)
آره، شک نکن که همه چیز دستت میاد... تاپیک Resident Evil Encyclopedia هم میتونی بری... اونم فوق العادست... ولی فکر کنم تمام مطالب اون تاپیک، تو همینجا هم آورده شده باشه...

شما 100 صفحه اول رو حداقل بخون تقریبا 55-60% دستت میاد چی به چیه

آقا این قبول نیس :دی
شما ها قبل از من ماموریت راکون سیتی و 6 میرسه دستتون شما ها جر زنی می کنین :دی
وای اگه بازی لیک نشه آی حال می کنم آی حال می کنم

اگه Wesker زنده بشه یه ذره لُس نمیشه...؟
البته مگه نمیگید که جریان بازی چند ماه قبل از RE5 اتفاق میافته...؟ پس Wesker که باید زنده باشه اصلاً...!!!
ای بابا... من که گیج شدم...
وسکر که زندست اصن به نظر من مهمترین دلیل روایت بازی قبل از شماره 5 زنده بودن وسکر
ینی میشه وسکر کاریزماتیک رو دوباره ببینیم 8->

وای اگه بازی لیک نشه آی حال می کنم آی حال می کنم
:|داشتیم افشین جون؟!:|

وسکر که زندست اصن به نظر من مهمترین دلیل روایت بازی قبل از شماره 5 زنده بودن وسکر
ینی میشه وسکر کاریزماتیک رو دوباره ببینیم 8->
خدا کنه تو این نسخه وسکر رو ببینیم در حالی که یک گوش مالی اساسی به این لیان جیگر بده:d، همه یک زهری از وسکر خوردند به غیر از این بنده خدا:d چه حالی میده این وسکر کاریزمای ما بزنه لت و پارش کنه، کچلش کنه (آی حال میکنم، آی حال میکنم [2]:d)
لیان عزیز خودمون ناراحت نشه، صرفاً جهت شوخی بود.

آخرین ویرایش:
خدا کنه تو این نسخه وسکر رو ببینیم در حالی که یک گوش مالی اساسی به این لیان جیگر بده:d، همه یک زهری از وسکر خوردند به غیر از این بنده خدا:d چه حالی میده این وسکر کاریزمای ما بزنه لت و پارش کنه، کچلش کنه (آی حال میکنم، آی حال میکنم [2]:d)
عه عه عه... یعنی چی علی... منظورت Leon بود جداً...؟
بی خیال بابا... شانس بیارید Leon کار دست Wesker جونتون نده...
;)
بزنه با اون عینک خزش بترکه Wesker...
آی بخندم آی بخندم...
;)

لیان عزیز خودمون ناراحت نشه، صرفاً جهت شوخی بود.
تا یه جاییش رو میشد تحمل کرد ولی یه دفعه زدی تو جاده خاکی)x
صبر اگه همین لیان ما یه گوش مالی به وسکر نداد و وسکر از شهر فراری نداد
صبر فقط صبر کن

اون آقا خودش زبون داره ولی مث اینکه تو شعور نداری ادب نداری فهم نداری
تو هنوز نمی فهمی اینجا بحث و تبادل نظر
آخ بیچاره از کجا در رفتی هنوز نمی دونی چیزی به اسم نظر و حدس هست
اینجا دوس دارن خیال پردازی کنن به تو هیچ ربطی نداره ناراحتی خوش اومدی تمام طرفداران رزیدنت ایول دوس دارن خیال بافی کنن و از این موضوع لذت می برن به همون اندازه که این موضوع واقعیت داره به تو هیچ ربطی نداره
تو اگه چیزی داری اطلاعاتی داری عرضه نوشتن دوخط مطلب داری رو کن اگرم فقط اومدی یاوه گویی کنی زودتر بزن بیرون که اینجا ملت اعصاب ندارن
فهمیدی یا جور دیگه بفهمونمت؟؟!!!!

واقعن برات متاسفم
متاسفم براي بازي سنتر كه همچين كاربران بي تربيتي داره و حتي جلوشون رو هم نميگيره! كه به كاربران ديگه بي احترامي نكنن!
چون اينجا رفيق بازيه! پارتي بازي ميشه.

شما كه از آقاي احد و نيما چهارتا چيز ياد گرفتين سعي كنيد دو ذره ادب هم از اين دو نفر ياد بگيريد!
من طرف صحبتم اين دو نفر هستن شما نخود آش هستي؟
حالا كجات سوخته كه انقدر آتيشي شدي؟ چرا جوش آوردي؟ تحمل انتقاد نداريد؟

من حرف هاي آدم هاي بي ادبي مثل تو رو نميفهمم اگر ميتوني اون جور كه ميخواي بفهمون
من منتظرم.

خيلي جالبه! من كه ميخوام نظريات و حدسيات رو با مدرك و يا دليلي كه به ذهنتون رسيده عنوان كنيد ميشه بي نظمي!
وقتي چهارنفر جاي آقا نيما جواب ميدن ميگم مگه خودش زبون داره ميشه بي نظمي اما وقتي اين "به ظاهر آقا" فحاشي ميكنه بي نظمي نيست!

براتون متاسفم

شما كه از آقاي احد و نيما چهارتا چيز ياد گرفتين سعي كنيد دو ذره ادب هم از اين دو نفر ياد بگيريد!
هِین...؟ با منی...؟
Sh عزیز، من یادم نمیاد توی پستم به شما یا حتی شخص دیگه ای توهینی کرده باشم...
این متن پُست منه:
اوه اوه...
دوست عزیز یه مقدار زیاده روی کردی فکر کنم...

راستش نیما هر دو سه روز یه بار میاد، شما اگه اجازه می دادی حتماً میومد و جواب شما رو میداد... اگر هم می بینی بچه ها شاکی شدن دلیلش اینه که تو این تاپیک خیلیا به نیما و احد مدیونن...

خود من شخصاً اطلاعات ناقصم رو از طریق خوندن نوشته های این دو عزیز کامل کردم...

راجع به خیال پردازی هم... به نظر من علاقه زیادی داشتن به یه چیزی باعث میشه که زیاد در موردش حرف بزنی... حدس بزنی...

بهتره نگیم خیال پردازی... به قول احد... "حدسیات"

به هر حال اگه می بینی که بازتاب برخوردها اینجوریه... دلیلش اینه که اینجا همه با هم رفیقن و پُشت هم ایستادن... وظیفه ی خودشون می دونن که از دوستشون دفاع کنن...
انصافاً توی این پست به شما توهینی شده...؟
همه دوستای من می دونند که یکی از افرادی که اینجا تو بدترین شرایط هم از کوره در نمیره و به کسی بی احترامی نمی کنه... منم.
حتی اگه منظورت من نبودم، لحن و طرز صحبتت خیلی اشتباهه دوست من...

متاسفم...!

خوب دوستان این بحث رو خاتمه بدیم و سعی کنیم با این خانم که عضو جدید تاپیک محسوب میشه و در اصل از فروم همسایه اومده دوست باشیم. حداقل به خاطر سن و سال هم که شده باید احترام از طرف ما نگه داشته بشه. چون ایشون شاید از همه‌ی بچه‌های فروم بزرگ‌تر باشن. (تا اونجا که من یادمه) من خودم یه ذره دیر ایشون رو به جا اوردم :دی البته بماند که چطوری شناختم :دی

یادمه بنا به مسائل شخصی از اون سایت همسایه رفتن. اما مثل اینکه دوباره فرصت کافی دارن :دی دیگه بیشتر از این نمیتونم وارد جزئیات بشم؛ چون کار درستی نیست. اگه خواستن خودشون معرفی میکنن خودشون رو. تا همین حد از طرف من با ایشون آشنا بشین کافیه.

با این حال من هم از ایشون انتظار دارم تا یه ذره با کیقیت این فروم بیشتر آشنا بشن. چون فروم‌ها با هم فرق دارن.

درود بر همه، عزیزان خواهشاً احترام متقابل رو تو نظراتتون رعایت کنید، این تاپیک فضای دوستانه‌ای داره، و هر کسی هم که تو این تاپیک پست میگذاره با فضای تاپیک آشنایی داره و اون رو قبول داره، پس الکی جو رو متشنج نکنید.
SH عزیز یا شما فضای این تاپیک و نوشته‌ها و کاربران فعالش رو میپسندی و فعالیت میکنی، که در این صورت ما در خدمت شماییم، و نیازی هم نیست کسی به کسی توهین کنه، این تاپیک همین جوری که هست مورد اقبال عمومیه، و حالت دوم اینه که شما هیچ چیز مورد پسندی تو این تاپیک نمیبینی، پس طبعاً فعالیتی نمیکنی، ولی با این حال جو آرام تاپیک رو هم به هم نمیزنی، حالا انتخاب با خودتون هست.
دوستان بحث منحرف نشه.

عه عه عه... یعنی چی علی... منظورت Leon بود جداً...؟
;)
تا یه جاییش رو میشد تحمل کرد ولی یه دفعه زدی تو جاده خاکی)x
شما هنوز بعد از اینهمه نفهمیدید من فنه لیانم(هر دو لیان:d)؟! شوخی بود یک ذره دور هم بخندیم!
حرفخاتون رو در مورد آلبرت کبیر نشنیده میگیرمl-):d
کلاً شوخی بود ناراحت نشید.

آخرین ویرایش:
دوستان بحث منحرف نشه.
شدید موافقم... بحث منحرف نشه... خُب کجای کار بودیم...؟ آهان...
علی، فکر کنم یه نفر تو پست شماره 6525... یه چیزایی راجع به Leon گفته بود...!!!

---------- نوشته در 04:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

بابا بیخیال...هر روز باید شاید جر و بحث شدید باشیم...:d
دوستان تو اخر resident evil 2 اونجا که ایدا پرت شد بعد چجوری زنده موند؟؟؟:-/
از عجایب 7 گانه هستش این موضوع...
;)
فکر کنم Wesker نجاتش داد دیگه...

نیما حدس و نظرش رو گفته و تو این تاپیک قرار نیست که حتما از منبع متعبر حرف بزنیم ! اطلاعات غلط هم هیچ وقت داده نمیشه چون این تاپیک بزرگترین منبع فارسی در مورد RE هست .
احد و نیما و سینا و حمید و افشین همیشه اطلاعات خوبو عالیی در مورد بازی میدن پس کسی اطلاعات غلط جایی نمیده !
دوستان دیگه به این بحث خاتمه بدیم و بریم سر موضوع خودمون :d
احد جان در مورد اون مطلبی که درباره الکس گفتم و برام سوال شده بود , جوابش رو ندادی ها :( منتظرم
به نظرم البرت وسکر به احتمال زیاد تو RE6 حضور داره . البته به صورت Hiden :dچون کریس و ادا ممکنه حضورشون به البرت وسکر هم ربطی داشته باشه .

به نظرم البرت وسکر به احتمال زیاد تو RE6 حضور داره . البته به صورت Hiden :dچون کریس و ادا ممکنه حضورشون به البرت وسکر هم ربطی داشته باشه .
فکرشو بکنید اولین تقابل Chris و Ada که تو این بازی اتفاق بیافته... چه شود...!!!
قبلاً یه بار هم گفتم... فکرشو بکنید که Leon و Chris سر Ada با هم به مشکل بربخورند...
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or