بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آره.به نظر من هم اونا شری و استیو هستند.کریس و لیون هم که هستند.فقط جای یک نفر خالیه! ;)
راستی!لیون گفت که کلیر تنها شخصیتی است که با هر دو قهرمان مرد اصلی داستان ارتباط داره.من هم قبول دارم که کریس و لیون قهرمانان مرد اصلی داستان هستند.حالا این سوال پیش میاد که قهرمانان زن اصلی داستان چه کسانی هستند؟آیا فقط جیل و کلیر شخصیت های زن اصلی داستان هستند یا اینکه ایدا و ربکا هم شخصیت اصلی محسوب میشن؟(ربکا علاوه بر اینکه در رزیدنت اویل 1 و 0 حضور داشته و نقش اول رزیدنت اویل 0 هم بوده،به همراه بیلی در دامناشن هم حضور خواهد داشت.) اگه اون 2 تا شری و استیو باشن،آیا میشه اونا رو هم به لیست شخصیت های اصلی رزیدنت اویل اضافه کرد؟

در کل شخصیت های اصلی سری رزیدنت اویل چه کسانی هستند؟:d

ببخشید؟
شما مثل اینکه اخبار موثق رو تو رویای خودتون میشنوید و می بینید؟!

1. کدوم منبع موثقی گفته که بیلی و ربکا تو Damnation حضور دارن؟
2. اصلن Damnation چه ربطی به سری بازی های اویل داره؟ مگه Degeneration خط داستانیش مرتبط بود که این مرتبط باشه؟
3. صد بار گفته شد که Jill تو RE 6 حضور نداره، نمیدونم چرا اصرار دارید کلیر و جیل رو به زور تو اویل 6 بیارید.

چرا با منبع و استناد به اخبار موثق حرف نمیزنید؟
فقط خیالات و تعصبات و حدس های شخصی

ببخشید؟
شما مثل اینکه اخبار موثق رو تو رویای خودتون میشنوید و می بینید؟!

2. اصلن Damnation چه ربطی به سری بازی های اویل داره؟ مگه Degeneration خط داستانیش مرتبط بود که این مرتبط باشه؟
3. صد بار گفته شد که Jill تو RE 6 حضور نداره، نمیدونم چرا اصرار دارید کلیر و جیل رو به زور تو اویل 6 بیارید.

چرا با منبع و استناد به اخبار موثق حرف نمیزنید؟
فقط خیالات و تعصبات و حدس های شخصی
خب اگه تمامه سازنده ها همون اول تمامه کارکترها و سوپرایزهاشونو توو همون تریلر اول نشون میدادنو میگفتن که دیگه چیزی به نام اخبار بازی ها و حدسو گمان ها وجود نداشتو تمامه جذابیته دنیای بازی از بین میرفت
این همه مجلات و سایت های معتبر دنیای گیم شایعه و حدسو گمان میدن بیرون دیگه اینجا که جای خود داره

خب اگه تمامه سازنده ها همون اول تمامه کارکترها و سوپرایزهاشونو توو همون تریلر اول نشون میدادنو میگفتن که دیگه چیزی به نام اخبار بازی ها و حدسو گمان ها وجود نداشتو تمامه جذابیته دنیای بازی از بین میرفت
این همه مجلات و سایت های معتبر دنیای گیم شایعه و حدسو گمان میدن بیرون دیگه اینجا که جای خود داره

حدس و گمان تو همه سایت ها و همه دنیا هست
شایعه هم هست
اما نباید با اطمینان حرف زد!
این اقا انقدر مطمئن حرف میزنه انگار کارگردان damnation هست ;)
قبول کنید که خیلی ها تعصبی و از رو عقلشون حرف میزنن نه اخبار موثق

این یه جور عوام فریبیه
چهارنفر که اطلاعات درست و حسابی ندارن
میان اینارو میخونن بعد میرن چهاتا جا دیگه میگن
همینجوری شایعه درست میشه

آخرین ویرایش:
در کل شخصیت های اصلی سری رزیدنت اویل چه کسانی هستند؟:d
از نظر من وسکر، کرس، لیان، جیل، کلر و ایدا شخصیت‌های اصلی و تأثیر گذار در خط داستانیه بازی هستند.

ببخشید؟

SH عزیز! تو این تاپیک بحث راجع به رزیدنت اویل آزاده، حالا هر عزیزی دوست داره دیدگاه و نظرات شخصی و البته منطقی خودش رو بگذاره، خوب میتونه بگذاره چه ایرادی داره؟ خبرگذاری رسمی نیست که هر چی توش قرار میگیره منبع موثق داشته باشه و تأیید شده باشه، بالاخره دوستان اینجا حدسیات خودشون رو مطرح میکنند.

مگه کسی همچین چیزی گفت؟:-/

خوب کسی هم نگفته که جیل تو بازی هست، وجود کلر هم خیلی محتمله به دور از ذهن نیست.

حدس و گمان تو همه سایت ها و همه دنیا هست
شایعه هم هست
اما نباید با اطمینان حرف زد!
این اقا انقدر مطمئن حرف میزنه انگار کارگردان damnation هست ;)

این یه جور عوام فریبیه
چهارنفر که اطلاعات درست و حسابی ندارن
میان اینارو میخونن بعد میرن چهاتا جا دیگه میگن
همینجوری شایعه درست میشه

خوب اینجا تاپیک اخبار نیست و موضوعش بحث و تبادل نظر در مورد بازی هست. این یعنی هر نظری و هر ایده‌ای در مورد داستان بازی؛ گیم‌پلی، صداگذاری و ... هست اینجا تبادل نظر میشه.
حدسیات و فرضیه‌ها هم جزو زیر شاخه‌های این تاپیک هست. که همین فرضیات باعث میشه موضوع بحث فراهم بشه و تاپیک همین طوری پیش بره. وظیفه‌ی ما به عنوان یه فن در کنار هم قرار دادن اطلاعات بازی و مطابقت اون با اطلاعات فغلی و در نهایت جمع بندی از این 2 مورد هست. این جمع بندی میشه فرضیه و نظریه در مورد بازی. فعلا این تاپیک تا جایی که من دیدم در حد نظریه حرق زده و با قاطعیت بر حرف‌های خودش نزده.

سلام و درود :دی
دلتون برام تنگ نشد؟؟؟ :دی
واقعا زشته بچه ها در نبود من فقط 3 صفحه رفتین جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب همین جا اعلام کنم اگر حضور استیو تایید بشه
شخصا منتظر شخصیت هایی مث ماروین برنا و رابرت کندو هستم
کسی چه میدونه شاید آلبرت از خاکستر های راکون سیتی اونا رو بازسازی کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام و درود :دی
دلتون برام تنگ نشد؟؟؟ :دی
واقعا زشته بچه ها در نبود من فقط 3 صفحه رفتین جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب همین جا اعلام کنم اگر حضور استیو تایید بشه
شخصا منتظر شخصیت هایی مث ماروین برنا و رابرت کندو هستم
کسی چه میدونه شاید آلبرت از خاکستر های راکون سیتی اونا رو بازسازی کرده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!

افشین استیو جریانش فرق میکنه :دی خود وسکر خبر از احتمال زنده شدنش رو میده :دی اون هم از 11 سال پیش :دی

افشین استیو جریانش فرق میکنه :دی خود وسکر خبر از احتمال زنده شدنش رو میده :دی اون هم از 11 سال پیش :دی
خو به نظرم این کار غیر عقلانیِ :دی
کلیر سالمو سر حال نیاورده به عنوان شخصیت قابل بازی بعد می خواد استیو رو زمین تا آسمون تغییر بده بیاره تو یه بازی تازه استیو یه شخصیت خیلی لوس بود و اصن طرفدار خاصی نداشت
اگر شخصیت جدید باشه من خیلی خوشحال میشم ولی استیو یکم ...
--------------------------------------------------------------------------------
البته شایدم جوونیای استیو جابز باشه =))

SH عزیز! تو این تاپیک بحث راجع به رزیدنت اویل آزاده، حالا هر عزیزی دوست داره دیدگاه و نظرات شخصی و البته منطقی خودش رو بگذاره، خوب میتونه بگذاره چه ایرادی داره؟ خبرگذاری رسمی نیست که هر چی توش قرار میگیره منبع موثق داشته باشه و تأیید شده باشه، بالاخره دوستان اینجا حدسیات خودشون رو مطرح میکنند.
.

اين آقاي نيما خودش زبون نداره؟
من ميخوام خودش بياد توضيح بده منبع حرفاش كجاست! كه اينطور با قاطعيت ميگه بيلي و ربكا تو Damnation حضور دارن!
و اينكه بگه خط داستاني انيميشن ها چه ربطي به بازي ها داره!

اگر خودش جوابي نده يعني يه سري دوستان اينجا فقط خيال پردازي ميكنن.

خوب اینجا تاپیک اخبار نیست و موضوعش بحث و تبادل نظر در مورد بازی هست. این یعنی هر نظری و هر ایده‌ای در مورد داستان بازی؛ گیم‌پلی، صداگذاری و ... هست اینجا تبادل نظر میشه.
حدسیات و فرضیه‌ها هم جزو زیر شاخه‌های این تاپیک هست. که همین فرضیات باعث میشه موضوع بحث فراهم بشه و تاپیک همین طوری پیش بره. وظیفه‌ی ما به عنوان یه فن در کنار هم قرار دادن اطلاعات بازی و مطابقت اون با اطلاعات فغلی و در نهایت جمع بندی از این 2 مورد هست. این جمع بندی میشه فرضیه و نظریه در مورد بازی. فعلا این تاپیک تا جایی که من دیدم در حد نظریه حرق زده و با قاطعیت بر حرف‌های خودش نزده.

جناب، منم نگفتم كه اينجا تاپيك اخباره!
من ميگم بحث و گفتگو و تبادل نظر چرا توش خيال پردازي و شايعه داره؟
منم ميام نظرم رو ميگم، اما شايعه نميكنم، اطلاعات غلط هم به بقيه نميدم.

به جاي دفاع بزاريد خودش صحبت كنه.

بابت دامناشن هم بسی خوشحال شدم.حالا شاید کلیر رو در رزیدنت اویل 6 نبینم،ولی قطعا ربکا رو در دامناشن خواهم دید!

دوست دارم بدونم بنا بر چه خبري يا اطلاعاتي گفتيد ربكا و بيلي تو اين انيميشن هستن؟

چرا طرفداران رزيدنت اويل فقط دوست دارن حرف خودشون رو بزنن! اصلن هم به اخبار موثق و اطلاعات منتشر شده كار ندارن
يكي ميگه وسكر هست، يكي ميگه كلير هست!
بقيه عنصر هاي بازي هم كه واسه زيباييه!

چرا طرفداران رزيدنت اويل فقط دوست دارن حرف خودشون رو بزنن! اصلن هم به اخبار موثق و اطلاعات منتشر شده كار ندارن

اولش من از شخص ثانی دفاع نمیکنم. اگه اون پستی که ازتون نقل قول شده رو مجددا بازخونی کنید متوجه میشید که یه جمعی رو خطاب دادین نه یک نفر.

نقل قول از پستی که نقل قول کرده بودم

یکی از این این خیلی‌ها قطعا منم؛ چون بیشترین تئوری رو من توی تاپیک میدم. پس اینجا من دارم از خودم حرف میزنم نه شخص ثانی!
ما وقتی میگیم وسکر هست بر اساس شواهد و قرائن موجود میگیم هست. نمیگیم قطعا هست بلکه حدس میزنیم هست. کلر هم قضیه‌ی مشابهی داره.
اسم تاپیک هم مشخصه "بحث و تبادل نظر در مورد رزیدنت ایول" این یعنی هر چیزی که یه جوری به رزیدنت ایول ختم میشه و اینجا بحث میکنیم. اگه قرار باشه بر اساس اطلاعاتی که کپکام میده بحث کنیم که باید در تاپیک رو بست و فقط متن اخبار رو خوند. خوب قطعا اینجا تاپیک اخبار نیست.
در ضمن وقتی ما اینجا بر اساس شواهد موجود در بازی حرف میزنیم دیگه نمیگن خیال پردازی، میگن نظریه و فرضیه. به عبارتی وقتی با سند و مدرک حرف میزنیم ایده و حرف اولیه از مرحله ی تخیل به فرضیه وارد میشه.

من ميخوام خودش بياد توضيح بده منبع حرفاش كجاست! كه اينطور با قاطعيت ميگه بيلي و ربكا تو Damnation حضور دارن!

دوست دارم بدونم بنا بر چه خبري يا اطلاعاتي گفتيد ربكا و بيلي تو اين انيميشن هستن؟

شما به خودت زحمت ندادی صفحات این تاپیک رو از اول بخونی توقع اینم نداشته باش که برای حرفای نیما عزیز انتظار مدرک داشته باشیم
حرف های نیما خودش سنده حالا ممکنه تو یه زمان درست به نظر نیاد ولی مطمئنا بالاخره درست میشه
از من به شما یه نصیحت دوستانه
اگه حوصله داری این تاپیک رو از صفحه 1 تا صفحه 100 حداقل بخون اونوقت اهمیت حرفای نیما رو میفهمی

اون آقا خودش زبون داره ولی مث اینکه تو شعور نداری ادب نداری فهم نداری
تو هنوز نمی فهمی اینجا بحث و تبادل نظر
آخ بیچاره از کجا در رفتی هنوز نمی دونی چیزی به اسم نظر و حدس هست
اینجا دوس دارن خیال پردازی کنن به تو هیچ ربطی نداره ناراحتی خوش اومدی تمام طرفداران رزیدنت ایول دوس دارن خیال بافی کنن و از این موضوع لذت می برن به همون اندازه که این موضوع واقعیت داره به تو هیچ ربطی نداره
تو اگه چیزی داری اطلاعاتی داری عرضه نوشتن دوخط مطلب داری رو کن اگرم فقط اومدی یاوه گویی کنی زودتر بزن بیرون که اینجا ملت اعصاب ندارن
فهمیدی یا جور دیگه بفهمونمت؟؟!!!!

آخرین ویرایش:
باز یکی پیدا شد نظم اینجارو ریخت بهم تا الان کجا بوده مشخص نیس حالا اومده به شخصی مثل نیما که حرفشو ما چشم بسته قبول داریم گیر داده

بیخیالش مهم نیس :d

Revelations رو دریابید 18 بهمن میاد یکی مثل من باید تو کف بمونه:(

81854347526061799519.jpg

دوستان لطفا رعایت کنید !!! آقای RockIT مخصوصا شما !!!!
اگه حرفی میبینین ارزش نداره بیخیال بشین بهتره تا جواب در جواب بدین بحث از روال عادی خارج بشه !!!!

دوستان یک راهنمایی خواستیم کسی جواب نداد !!! من خیلی چیزها یادم رفته و فقط PS3 دارم که بعید میدونم کد تقلبی باشه بتونم تموم کنم ( همه شماره ها البته بجز 4 و 5 ) !!!
الان اگه چیزایی که احد گذاشته از صفحه اول بخوانم همه چیز دوباره دستم میاد یا ..... !!!!!؟

ویرایش : ساسی خدا بگم چیکارت نکنه =))=))=))

آخرین ویرایش:
درسته.من قبلا هم گفتم.کلیر تنها شخصیتی است که هم با کریس رابطه داشته و هم با لیوندر واقع در هر 2 تا سناریو بوده.(همونطور که قبلا هم گفتم رزیدنت اویل،2 تا سناریو داره.یکی مربوط به وسکر،کریس،جیل و واقعه ی عمارت که توی UC خلاصه شد و یکی هم سناریوی مربوط به کلیر،لیون،ایدا و واقعه ی راکون سیتی که در دارک ساید خلاصه شد.در واقع کسی که این 2 تا سناریو رو به هم مرتبط می کنه کلیره!بنابراین احتمال حضور کلیر در رزیدنت اویل 6 خیلی زیاده.

این چیزی هست که از طرف منایع IGN تایید شده. قابل ذکر هست که اکثر گفته‌هایHGN به حقیقت پیوسته.
نیما جان، آقا احد، من جداً نمی دونستم... راستش اصلاً قصدم سرقت ادبی نبود...
;)
این چیزی بود که یهو به مُخم زد... منم پیش خودم گفتم عجب کشفی... ;)
ولی کلاً نکته ی جالبیه...

---------- نوشته در 09:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 AM ارسال شده بود ----------

حالا این سوال پیش میاد که قهرمانان زن اصلی داستان چه کسانی هستند؟آیا فقط جیل و کلیر شخصیت های زن اصلی داستان هستند یا اینکه ایدا و ربکا هم شخصیت اصلی محسوب میشن؟(ربکا علاوه بر اینکه در رزیدنت اویل 1 و 0 حضور داشته و نقش اول رزیدنت اویل 0 هم بوده،به همراه بیلی در دامناشن هم حضور خواهد داشت.) اگه اون 2 تا شری و استیو باشن،آیا میشه اونا رو هم به لیست شخصیت های اصلی رزیدنت اویل اضافه کرد؟
به نظرم که باید Jill رو قهرمان خانم بازی به حساب بیاریم... منظورم همون نقش اصلیه... من Rebbecca رو هم دوست دارم... ولی به هیچ وجه در حد و اندازه های Clair نیست... Ada هم که خائن تشریف داره... ولی میچسبه...

---------- نوشته در 09:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 AM ارسال شده بود ----------

اگه Wesker زنده بشه یه ذره لُس نمیشه...؟
البته مگه نمیگید که جریان بازی چند ماه قبل از RE5 اتفاق میافته...؟ پس Wesker که باید زنده باشه اصلاً...!!!
ای بابا... من که گیج شدم...

---------- نوشته در 09:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 AM ارسال شده بود ----------

اوه اوه...
دوست عزیز یه مقدار زیاده روی کردی فکر کنم...

راستش نیما هر دو سه روز یه بار میاد، شما اگه اجازه می دادی حتماً میومد و جواب شما رو میداد... اگر هم می بینی بچه ها شاکی شدن دلیلش اینه که تو این تاپیک خیلیا به نیما و احد مدیونن...

خود من شخصاً اطلاعات ناقصم رو از طریق خوندن نوشته های این دو عزیز کامل کردم...

راجع به خیال پردازی هم... به نظر من علاقه زیادی داشتن به یه چیزی باعث میشه که زیاد در موردش حرف بزنی... حدس بزنی...

بهتره نگیم خیال پردازی... به قول احد... "حدسیات"

به هر حال اگه می بینی که بازتاب برخوردها اینجوریه... دلیلش اینه که اینجا همه با هم رفیقن و پُشت هم ایستادن... وظیفه ی خودشون می دونن که از دوستشون دفاع کنن...

---------- نوشته در 09:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یک راهنمایی خواستیم کسی جواب نداد !!! من خیلی چیزها یادم رفته و فقط PS3 دارم که بعید میدونم کد تقلبی باشه بتونم تموم کنم ( همه شماره ها البته بجز 4 و 5 ) !!!
شما سوالت چی بود رفیق...؟
:-/ ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or