بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کریس هستند نه کریش
yahoo_4.gif
yahoo_10.gif
... خوب فعلا خبر رسمی در مورد شماره 6 بازی داده نشده که البته یه تیزر داده بودن توی TGS امسال که گفتند فیک هست و دیگه هیچ خبری از بازی داده نشده و فعلا منتظریم پیج فیس ب RE یه میلیون و 500 هزار تا لایک بخوره تا سورپرایزمون کنند . (خبر مرگشون
yahoo_4.gif
)

البته حسین جای در مورد سورپرایز اصلا به هوای رزیدنت اویل 6 و دمنیشن نباشی.

کی گفت اول شخص بود زاویه دوربین طوری بود که از یه نمایی مثلا بالا نشون میداد شما جابه جا میشدید بعد زاویه دوربین تغییر میکرد و همین جور همین باعث شد که من 123 رو یه بار بیشتر بازی نکنم
یادم یکی از نسخه اول شخص بود ولی یادم نیست کدوم نسخش بود یادم روی ps1 بازی میکردم

Resident Evil : Gun Survivor بود.

یه تریلر بااحال ازش هست تو یوتوب یه سرچ بزن پیداش می کنی
حتما میرم یه نگاه میندازم افشین جان.
راستی یه نکته خیلی جالب:
دقت کردین تا حالا که اگه جای کریس و لیان رو عوض میکردیم (کریس بره توی اون دهکده توی اسپانیا و لیان بره افریقا) هیچ کدومشون زنده نمیموندن؟؟؟!!!
کریس اونجایی از RE4 که لیزر ها میان به طرفت نمیتونست هیکل سنگینشو تکون بده و نابود میشد.
لیان هم که ماجینی ها لهش میکردن چه برسه به وسکر!!! فقط میباستی فرار کنی.
اینقدر فکر کردم تا این ایده به ذهنم رسید!!!

سلام سلام
از دامنیشین خبری شده بچه ها؟ کی این لیان میخواد خودشو نشون بده؟ راستی یکی یه خبری داده بود که لیان و بری و کلیر توی اویل 6 هستن که منم گفتم خواب دیدی خیر باشه:d:d
کسی از رزیدنت اویل راکون سیتی خبری نداره شنیدم قراره اون یارو نمسیس هم توش باشه راسته؟ راستی نمسیس کی وارد شهر شد؟ اونم مثل تایرنت 103 اومد؟
دوستان ببخشید دیگه هر چند که زیاد ارزشی نداره پست هام ولی خب باید یه حضوری از خودمون نشون بدیم درس و دانشگاه نمیذاره که

سلام سلام
از دامنیشین خبری شده بچه ها؟ کی این لیان میخواد خودشو نشون بده؟ راستی یکی یه خبری داده بود که لیان و بری و کلیر توی اویل 6 هستن که منم گفتم خواب دیدی خیر باشه:d:d
کسی از رزیدنت اویل راکون سیتی خبری نداره شنیدم قراره اون یارو نمسیس هم توش باشه راسته؟ راستی نمسیس کی وارد شهر شد؟ اونم مثل تایرنت 103 اومد؟
دوستان ببخشید دیگه هر چند که زیاد ارزشی نداره پست هام ولی خب باید یه حضوری از خودمون نشون بدیم درس و دانشگاه نمیذاره که
پسر تو چه قدر دیر به دیربه ما سر میزنی بابا دلمون برات تنگ میشه:d
ماهم مثل تو فعل فکمون اویزونه.البته فک تورو مطمئن نیستم.راکون سیتی هم فقط یه تریلر اومد درباره نمسیس حالا راست و دروغش با خودشون.

حتما میرم یه نگاه میندازم افشین جان.
راستی یه نکته خیلی جالب:
دقت کردین تا حالا که اگه جای کریس و لیان رو عوض میکردیم (کریس بره توی اون دهکده توی اسپانیا و لیان بره افریقا) هیچ کدومشون زنده نمیموندن؟؟؟!!!
کریس اونجایی از RE4 که لیزر ها میان به طرفت نمیتونست هیکل سنگینشو تکون بده و نابود میشد.
لیان هم که ماجینی ها لهش میکردن چه برسه به وسکر!!! فقط میباستی فرار کنی.
اینقدر فکر کردم تا این ایده به ذهنم رسید!!!
کریس رو نمیدونم ولی لیان حتما میتونست از پس ماجینی ها خودشو نجات بده که هیچ همشونو لت و پار کنه پسر خوب به نظرم فرزترین شخصیت توی اویل وسکر و همین لیانه بعدش هانکه تازه هانیگین حتما یه راه حلی برای این قضیه پیدا میکرد اگر کلیر در کنار لیان باشه دنیا ماجینی که سهله یه لشکر لیکر هم حریف این دو نفر نمیشن وسکر و جیل هم برن بوق بزنن این در جواب شما به توهین به ساحت مقدس لیان بود اگر به وسکر توهین میکردی که دیگه ... حیف که لیان توی مرسناریس نبود وگرنه نشونتون میاد یه من ماست چقدر کره میده

اویل1 رو اگه زیر 3ساعت بدون سیو تموم کنی بهت لانچر بی نهایت میده.من رکوردم3:06 بدون سیو هستش.ولی یکی از رفیقام این کارو کرده بود و سیوشو بهم داده بود.با جیل لانچر بی نهایت گرفته بود.با کرس که عمرا نمیشه زیر3ساعت تموم کرد.

راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!>:d
اگه کنسول همکاری کنه جنس چندماهمون جور شده!دیگه از بدن درد خلاص شدیم!o:-):d
ولی برش کارگردانو فکر کنم فقط میشه نگاه کرد.بازی نمیشه کرد.:-/
این اویل 1 که دانلود کردم نسخه DIRECTORS CUT هستش همونی که تو PSN هست من خودم همونو تبدیل کردم تو PSP بازی کردم و اولش کریس جیل و وسکر تو امارت هستن و اگه کریس رو انتخاب کرده باشی با کریس میره جلو اگه جیل رو انتخاب کرده باشی با جیل میره جلو
وسکر و جیل هم برن بوق بزنن
WOW
دیگه نمیشه از این گذشت عملا داری جنگ رو شروع میکنی با من (با بقیه رو کاری ندارم) مرد مومن حالا جیل هیچی طرفداراش میریزن سرت اما وسکر آخه یه دلیل بیار فقط یه دلیل که وسکر باید بره بوق بزنه، کی بود که باعث پخش شدن ویروس تو راکون سیتی شد؟ کی بود که تو امارت همه رو به جون هم انداخت و انواع و اقسام آزمایشات رو روشون انجام داد؟ کی بود که استارز رو کشوند به امارت؟ کی بود که تو اویل 4 ایدا رو مامور کرده بود یه نمونه بیاره و لیان رو بکشه؟ کی بود که اسپنسر رو کشت؟ کی بود که کلا اویل 5 رو موضوع اون میچرخید؟ کی بود که کلا این قضیه اویل رو به این شکل در آورد؟ کی بود که میخواست کل کره ی زمین رو ویروسی کنه؟ کی بود که هیچ احساسی تو وجودش نداره و فقط هدفش براش مهمه؟ کی بود که خودشو ویروسی کرد تا بتونه از دست همه فرار کنه و به اهدافش برسه؟ کی بود که احتمال زنده بودن و برگشتنش بالای 70% هستش؟ کی بود که دشمن خونی کریس و جیل بود؟ کی بود که فقط و فقط خودش و هیچ کس رو از نقشه هاش با خبر نمیزاشت (حتی دسته راستی هاش)
حالا در مورد لیان
کی بود که کلا rookie بود؟ کی بود که اگه ایدا تو اویل 2 کمکش نمیکرد تا الان بخار شده بود تو راکون سیتی؟ کی بود که خودشو نمیتونست جلو ایدا جمع کنه و هوش از کلش میپرید و هی ازش رودست میخورد؟ کی بود که اگه ایدا کمکش نمیکرد توسط سدلر مرده بود؟ کی بود که تو اویل 4 توسط ایدا به جزیره رفت تا شری رو نجات بده اگه نمیبردش چه بلایی سر شری میومد؟ کی بود که باز از ایدا تو اویل 4 رودست خورد؟ کی بود که کلا اگه ایدا نبود اونم نبود؟ کی بود که کلا اورضه گفتن یه دوستت دارم ساده رو به ایدا نداره؟ کی بود که کلا بود و نبودش فرقی به حال هیچ کس که سهله تو روند بازی نداشت؟
یکم فکر قبل از حرف زدن بهتره

وسکر و جیل هم برن بوق بزنن
عهم!!! جیل بحثش جدا من کاری باهاش ندارم؛ ولی وسکر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط واسه اطلاع شما، کوتاه و مختصر عرض کنم که ما اویل بازا هرچه داریم از وسکر داریم و بس...

• Like
Reactions: {The Phenom}
حالا واقعا این دمنیشین وجود خارجی داره یا نه ؟

پـَـــ نــه پـَــ حوصلمون سر رفته بود بعد با بچه های تاپیک Damnation رو از خودمون در اوردیم :d

بیا این تریلرش رو ببین باحاله ! لیان داره مثل اسب میدوئه بعد با لیکر ها مبارزه می کنه .. شهرش هم فکر کنم پاریس باشه ... البته قدیمی هست و همین رو داشتم فعلا . ساری :d

WOW
، کی بود که باعث پخش شدن ویروس تو راکون سیتی شد؟

البته حامد جان وسکر باعث پخش ویروس تی تو راکون نبود , ویلیام بیرکن بود . وقتی ویلیام به ماموران امبرلا تو فاضلاب حمله کرد نمونه ویروس تی توی فاضلاب ریخته شد و موش ها هم خوردنش و توسط اونها به داخل شهر انتقال یافت که کارمند های فاضلاب اولین کسایی بودن که یه ویروس مبتلا شدند .

آخرین ویرایش:
خب اگه اونا از طرف وسکر و اسپنسر نرفته بودن اونجا و ویلیام تیر نمیخورد و موش ها هم نمیخوردن ویروس رو شهر ویروسی نمیشد پس نطفه ی آلودگی رو میشه گفت وسکر باعثش هم بوده

کریس رو نمیدونم ولی لیان حتما میتونست از پس ماجینی ها خودشو نجات بده که هیچ همشونو لت و پار کنه پسر خوب به نظرم فرزترین شخصیت توی اویل وسکر و همین لیانه بعدش هانکه تازه هانیگین حتما یه راه حلی برای این قضیه پیدا میکرد اگر کلیر در کنار لیان باشه دنیا ماجینی که سهله یه لشکر لیکر هم حریف این دو نفر نمیشن وسکر و جیل هم برن بوق بزنن این در جواب شما به توهین به ساحت مقدس لیان بود اگر به وسکر توهین میکردی که دیگه ... حیف که لیان توی مرسناریس نبود وگرنه نشونتون میاد یه من ماست چقدر کره میده
فعلا این لیونه که داره بوق 10-11 میزنه:))
همه ی کارای مهم و اساسی و پایه ایی رو کرس و جیل انجام دادن!گروهبان لیون اس کندی بزرگترین کارش این بود که بره دختر رئیس جمهورو بیاره!
این کرس و جیل بودن که فیتیله ی آمبرلا و ترایسیلرو وسکرو کلا همه چیو کشیدن پایین!!!و همه رو ترکوندن!بعد شما میگی کلر و لیون؟!!!در مقابل وسکر؟؟؟؟:))
بروکدورونیکارو بازی کن اول بعد این حرفو بزن!کلری که اگه تو2 نبود لیون تو کوچه های راکون گم میشد،مثه مرغابی تو یه دست وسکربال بال میزد!:))
آخرم وسکر عین عابدزاده که توپو بادست مینداخت وسط زمین،کلرو سوت کرد!
لیون هم که اگه ایدا تیرنمیزد به ناقوس زامبیا رو آتیش جوجه کبابش میکردن!
بعد کرس و جیلی که دوتایی هرچی سازمان و شرکت بود ترکوندن از لیون کمترن!:))
انصاف اصلا به این فکر میکنید که همه ی کارا رو کی انجام میده؟اصلا به این فکر کردین که لیون چه کاری انجام داده تو بازی!که شما میایید با یکی مثل کرس و جیل مقایسش میکنید!!!:))

خب اگه اونا از طرف وسکر و اسپنسر نرفته بودن اونجا و ویلیام تیر نمیخورد و موش ها هم نمیخوردن ویروس رو شهر ویروسی نمیشد پس نطفه ی آلودگی رو میشه گفت وسکر باعثش هم بوده

والا تا اونجایی که میدونم فقط اسپنسر دستور داده بود تا نمونه ها رو از ویلیام , هانک و افرادش بگیرند .. ولی باز هم اگر میخوایم کل RE را در یک چیز خلاصه کنیم ان چیز البرت وسکر کبیر میباشد (یادش بخیر) :d

فعلا این لیونه که داره بوق 10-11 میزنه:))
همه ی کارای مهم و اساسی و پایه ایی رو کرس و جیل انجام دادن!گروهبان لیون اس کندی بزرگترین کارش این بود که بره دختر رئیس جمهورو بیاره!
این کرس و جیل بودن که فیتیله ی آمبرلا و ترایسیلرو وسکرو کلا همه چیو کشیدن پایین!!!و همه رو ترکوندن!بعد شما میگی کلر و لیون؟!!!در مقابل وسکر؟؟؟؟:))
بروکدورونیکارو بازی کن اول بعد این حرفو بزن!کلری که اگه تو2 نبود لیون تو کوچه های راکون گم میشد،مثه مرغابی تو یه دست وسکربال بال میزد!:))
آخرم وسکر عین عابدزاده که توپو بادست مینداخت وسط زمین،کلرو سوت کرد!
لیون هم که اگه ایدا تیرنمیزد به ناقوس زامبیا رو آتیش جوجه کبابش میکردن!
بعد کرس و جیلی که دوتایی هرچی سازمان و شرکت بود ترکوندن از لیون کمترن!:))
انصاف اصلا به این فکر میکنید که همه ی کارا رو کی انجام میده؟اصلا به این فکر کردین که لیون چه کاری انجام داده تو بازی!که شما میایید با یکی مثل کرس و جیل مقایسش میکنید!!!:))
ای جان حیف که نمیزاره اعتبار بدم وگرنه 10 تا اعتبار داشتی برای همین پستت خدایی 10-11 آخرت بوقه
حالا هادی جان برو اون سوالامو جواب بده و بعد اگه جواب ها مورد مخالفت قرار نگرفت یه تاکتیک جدید میریزم وسط که بهم بفهمونی چرا وسکر و جیل باید برن بوق بزنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or