بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام !

نمسیس رو چقدر ضایع درستش کردند ! ولی خدا کنه خبری از Damnation بدن که خیلی تو کفم .
این ORC هم خوبه حال هوای Raccoon رو بهم میرسونه و منتظرم ببینم داستانش از چه قراره
ولی همش به خودم فشار میارم که RE هست اما به عنوان RE قبولش ندارم .. ولی اسپین افه دیه حالا مهم اینه که داستانش از چه قراره
. البته از لحاظ گرافیک و ... حرفی واس گفتن نداره .
لیکر های اویل 2 صداشون باحال بود ! ادم یکم میترسید و تو یه قسمت از پشت اینه میزد بیرون قلبم وا میستاد .:d

نه حمید جان انقد رو کپکام حساب باز نکن به نظر خودم احتمال همون دمنیشن از همه بیشتر

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

لیکر ها
این لیکر شماره 2
Licker0.jpg

این لیکر بی که تو شماره 5 بود
Lickerb.jpg

این لیکر توی ماموریت راکون سیتی

F29532505e78e8f5ca0b2795483dc5fe.jpg

و این هم لیکر های دمنیشن هستن که من خیلی خوشم امود ازشون

Img_10690_resident-evil-damnation-movie-trailer.jpg

لیکر ها از همون زامبی های معمولی به وجود میان در واقع تغییر شکلی از زامبی ها هستن
لیکر های بی از ویروس مادر درس شدن و شرکت ترایسل اونا رو ساخته
لیکر ها همگی کور هستن
اینم عکس لیکر بی تو شماره پنج در حین درگیری با کریس
Lickerchris.jpg

آفشین اینا دقیقا تو کدوم مرحله از رزیدنت اویل 5 بودن ؟ چرا من هیچی یادم نمیاد ازشون :(

آفشین اینا دقیقا تو کدوم مرحله از رزیدنت اویل 5 بودن ؟ چرا من هیچی یادم نمیاد ازشون :(
آقا حمید چطور یادت نمیاد؟ به نظر من قشنگ ترین قسمت RE5 از لحاظ به نمایش گذاشتن کلیشه‌های دوست داشتنی این سری همین قسمت از بازی بود که تقریباً اواخر بازی هم هست.
خدایی من عاشق لیکرها هستم(تا چند وقت پیش بهشون میگفتم موجودات زبون دراز:d) بعد از نمسیس بسیار با ابهت و ترسناک هستند چون یک دفعه‌ای قافل گیر میکنند!

آقا حمید چطور یادت نمیاد؟ به نظر من قشنگ ترین قسمت RE5 از لحاظ به نمایش گذاشتن کلیشه‌های دوست داشتنی این سری همین قسمت از بازی بود که تقریباً اواخر بازی هم هست.
خدایی من عاشق لیکرها هستم(تا چند وقت پیش بهشون میگفتم موجودات زبون دراز:d) بعد از نمسیس بسیار با ابهت و ترسناک هستند چون یک دفعه‌ای قافل گیر میکنند!

بعدش دیشب رفتم دوباره اون مرحلشو بازی کردم یادم اومد.

راستی افشین یادم رفت بگم اگه این سورپرایزشون دمنیشن باشه باز خوبه من میتریم یه وقت کیف یا تی شرت باشه با آرم کپکام یا عکس رزیدنت اویل.:d

آخرین ویرایش:
بعدش دیشب رفتم دوباره اون مرحلشو بازی کردم یادم اومد.

راستی افشین یادم رفت بگم اگه این سورپرایزشون دمنیشن باشه باز خوبه من میتریم یه وقت کیف یا تی شرت باشه با آرم کپکام یا عکس رزیدنت اویل.:d

آخه خيلي وقته از دمنيشن چيزي نشون ندادن تا تاريخ عرضش چيزي نمونده
حالا فك كن تو درس گفته باشيو بخوان لباساي ليانو بفروشن :d

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Nemesis Is Back

gpx1e09wf2pyp673k2v5.jpg

اینم از نمسیس تو رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی.قبلا هم یک عکس ازش اومده بود ولی همه گفتن فیک هست حالا دیدن که فیک نبوده !

دانلود ویدئو

دستت درد نکنه بابت Nemesis !:d
.................
از حق نگذریم اینکه Nemesis و Hunter و Licker ها تو بازی هستن خیلی عالیه ولی بازم نمیشه این آشغال رو قبول کرد!:|
ولی حضور این ها فوق العادست.:d

دستت درد نکنه بابت Nemesis !:d
.................
از حق نگذریم اینکه Nemesis و Hunter و Licker ها تو بازی هستن خیلی عالیه ولی بازم نمیشه این آشغال رو قبول کرد!:|
ولی حضور این ها فوق العادست.:d

خواهش. آره خیلی عالیه.

هی این دمو های بتلفیلد 3 رو نگاه میکنم با خودم میگم یعنی میشه رزیدنت اویل 6 گرافیکش مثل این باشه ؟! :-s

منم یاد اون قسمت لیکر ها تو RE5 افتادم با مخالفت شدید
خیلی بهم حال داد اون قسمت که منتظر بودی آسانسوره بیاد اونا هم از اونور میان من و داداشم داشتیم بایز میکردیم اون قسمت رو جفتمون مگنوم داشتیم گزاشتیم یکم اومدن جلو بعد جفتمون شروع کردیم به ریختن تیر رو کلشون بنگ(من) بنگ(داداش) یکی من میکشتم یکی اون خدایی خیلی فاز داد بهمون
:((:((:((:(( PS3 من داره آخرای عمرشو سپری میکنه امروز هرجا رفتم بگم میشه کاری کرد گفتن وقتشه عوض کنی و اینو بزاری آرشیو بشه چون نه میتونی بفروشیش نه میتونی استفاده ی سنگین ازش بکنی منم با کلی غم و اندوه باید برم یه اسلیم بخرم ایییییییی خدااااااااا چراااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز اگه تیشرت باشه خوبه من نگران اینم بگن یه چیزی تو اینترنت گزاشتیم فقط PS3دارا یا 360 دارا میتونن دانلود کنن و کلی هم پولشه:|

منم یاد اون قسمت لیکر ها تو RE5 افتادم با مخالفت شدید
خیلی بهم حال داد اون قسمت که منتظر بودی آسانسوره بیاد اونا هم از اونور میان من و داداشم داشتیم بایز میکردیم اون قسمت رو جفتمون مگنوم داشتیم گزاشتیم یکم اومدن جلو بعد جفتمون شروع کردیم به ریختن تیر رو کلشون بنگ(من) بنگ(داداش) یکی من میکشتم یکی اون خدایی خیلی فاز داد بهمون
:((:((:((:(( PS3 من داره آخرای عمرشو سپری میکنه امروز هرجا رفتم بگم میشه کاری کرد گفتن وقتشه عوض کنی و اینو بزاری آرشیو بشه چون نه میتونی بفروشیش نه میتونی استفاده ی سنگین ازش بکنی منم با کلی غم و اندوه باید برم یه اسلیم بخرم ایییییییی خدااااااااا چراااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز اگه تیشرت باشه خوبه من نگران اینم بگن یه چیزی تو اینترنت گزاشتیم فقط PS3دارا یا 360 دارا میتونن دانلود کنن و کلی هم پولشه:|

نه مطممعن باش در مورد اون چیزا نیست تی شرت هم فکر نکنم باشه.چون اصلا سورپرایز نیست. همون یه تریلر جدید از دمنیشن یا یه تیزر از RE6 باشه عالیه.

1,413,656

آخرین ویرایش:
لیکر های اویل 2 صداشون باحال بود ! ادم یکم میترسید و تو یه قسمت از پشت اینه میزد بیرون قلبم وا میستاد .
آخ گفتی عاشق صداشون بودم خیلی ترسناک بود
اون قسمت خدایی قلبم زد از دهنم بیرون هنوزم که بازی می کنم از اون قسمت می ترسم مثل اون قسمت اویل 4 که اون یارو از تو فر میزنه بیرون آتیش گرفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or