آقا آقا حمید ناراحت نشو. دستتنوم درد نکنه. شما که اینقدر دل نازک نبودی![]()
دستت درد نکنه حمید. من هم آهنگارو دانلود کردم هم این دموی نمسیس رو.
همه گی عالی بودن.
بچه ها بین زامبی و هیولاهای این بازی توی شماره 5 و اویل راکونسیتی که بچه ها تریلرشو گذاشتن کدومو ترجیح میدین
چه ها چیزی که واضح اینه که وقتی نمیسیس تو بازی هست یعنی جیل هم هست
خوب سوپرایز کپکام همینه یه تریلر از جیل البته شاید ایدا و وسکر رو هم نشون بدن
احتمالا جیل سورپرایز بعدی باشه.
به به.جناب نمسیس!پس باید منتظر حضور جیل و احتمالا ایدا و شری هم بود!یک چیزی میگم خواهشا مسخره ام نکنید.میگم چقدر جالب می شد اگه اینا میومدن توی این ORC برای ربکا هم یک سناریو درست می کردن.بالاخره ربکا هم یکی از بازماندگان تیم استارزه و هیچ جا هم نگفتن که اون موقع مثل جیل توی راکون سیتی بوده یا مثل کریس رفته به پاریس!تازه اینجوری می تونن بگن که ربکا هم در طول مسیرش برای فرار از شهر با نمسیس روبرو می شده.به هر حال ماموریت نمسیس کشتن همه ی اعضای تیم استارزه نه فقط جیل!علاوه بر اینکه ربکا هم دیگه یک پرستار بی تجربه نیست.بلکه اون هم به اندازه ی کریس و جیل در واقعه ی عمارت و حتی قبل از اون حضور داشته.(ربکا باتجربه ترین فرد در واقعه ی کوهستان آرکلی و عمارت محسوب میشه.چون از اول تا آخر ماجرا حضور داشته.)
شاید این اتفاق بیفته.موافقی ها!!دستت درد نکنه حمید. من هم آهنگارو دانلود کردم هم این دموی نمسیس رو.
همه گی عالی بودن.
توی آهنگا از این دوتا خوشم اومد: Revelations - Tgs2011 Edit و Deep Sea
Trace Of Riddles هم بد نبود ولی این آهنگ بیشتر تو جو بازی بیشتر مزه میده تا خالی گوشش کنی.
از سینا هم تشکر میکنم بابت دموی ORC که گذاشت. من به شخصه از همه شماره بازی های اویل خوشم میاد حالا چه خوش ساخت و با داستان و گیم پلی خفن( SH) چه با داستان آبکی و گیم پلی اکشن.
دست همه دوستان درد نکنه.
کلا با همگی شدیدا موافقم.
اینو برا این گفتم که قطب منفیه حامد باشم. دیدم اون با همه مخالفه. من با همه موافقم:d
خیلی باحالی حمید من که دانلود نکردم به خاطر چیز پی انم نتونستم دانلود کنم 100 دفعه گفتم زود قضاوت نکن حداقل در مورد بچه های اینجا

من هیولاهای این بازی رو همشو ندیدم هنوز فقط مستر ایکی و نمسیس رو دیدم هانتر هم دیدم. خب معلومه که اینو ترجیح میدم . ولی مهم گیم پلی بازی که بچه ها راضی نیستن ازش نه هیولاها و زامبی ها.
خیلی باحالی حمید من که دانلود نکردم به خاطر چیز پی انم نتونستم دانلود کنم 100 دفعه گفتم زود قضاوت نکن حداقل در مورد بچه های اینجا![]()
یعنی شما زامبی ها یی که توی راکون سیتی دیدی رو به زامبی های موتور سوار شماره 5 ترجیح میدی
چرا نباید ترجیح بدم ؟ چه مشکلی دارن زامبی هاش ؟ !
غلط کردم حامد جان بیخیال شو :d من کلا اخلاقم اینطوریه خیلی بده. تو به دل نگیر نمیبینی هیچ کس به دل نگرفته توام نگیر پس . حالا من گفتم دیگه چیز جالبی نمیزارم یعنی واقعا میخوام نزارم !!! من آخریم اخبار بازی رو میزارم لحظه به لحظه تازه هر پستی میزنم زیرش یه SP داره که تعداد فن های پیج رزیدنت اویل تو F بوک رو تو همون لحظه نشون میده. تا هیجانشو بیشتر کنم واسه سورپرایز:d
حامد این بار اول هست داری میگی اگه 100 دفعه گفته باشی من کلا از بازیسنتر استعفا میدم:dچرا نباید ترجیح بدم ؟ چه مشکلی دارن زامبی هاش ؟ !1,408,000
حمید منو به چلنج نگیر ها میرم عین اون 100 تا رو میارم اونوقت......![]()
.
به نظر من خوب روشون کار نشده
ببین عزیز من بازی ها با گذشت زمان پیشرفت میکنند نه پس رفت اینکه بخوان دوباره همون زامبی هایی رو بزارن که توی شماره 1 بازی بود
برای مثال همون هیولایی که زبانش دراز بود توی شماره 5 به یه هیولا واقعی خیلی شبیه بود ولی توی تریلر راکون سیتی شبیح بازی های کودکانه بود.
من منتظرم 100 تا بیاری ها.حمید منو به چلنج نگیر ها میرم عین اون 100 تا رو میارم اونوقت......![]()
یعنی نافرم متوجه منظورت نمیشم ها :d خوب روشون کار نشده ؟ ؟ ؟ !!! افا این حرفا یعنی چی . زامبی هایی رو بزران که تو شماره یک بود یک نوع پس رفت هست یعنی چی ؟ خب بازی اسپین آف هست در مورد حوادث رزیدنت اویل 2 3 و حوادث پشت پرده بوده میخواسته به غیر از زامبی چی بزارن ! مگه تو رزیدنت اویل 2 3 ماجینی بوده ؟ شما رزیدنت اویل 5 رو دوست داری اون مسئلش کلا جداست . من از گیم پلی بازی ORC خوشم نمیاد اما از نظر گرافیک و طراحی شخصیت ها و زامبی ها و B.O.W ها انچنان مشکلی نداره که به چشم بیاد. یکم فرق داره با اصلیاش اما خیلی ضایع نیست. یادم نمیاد کدوم هولا رو میگی تو شماره 5 که زبانش دزار بود عکس بزار لطفا.
![]()
من منتظرم 100 تا بیاری ها.
و نشون دادن ربکا و بیلی و لیان 
از نظر گرافیکی فک کنم اونطوری که خود حمید گفت بازی رفته تو مرحله افزایش گرافیک
در مورد لیکر ها صحبت شد موجودات مورد علاقه من
لیکر های شماره 5 عالی بودن و اسمشون هم licker b بود
ولی لیکر های شماره 2 خیلی خیلی بهتر بودن از شماه 5 ولی متاسفانه تو این راکون سیتی اومدن از همون لیکر های شماره 5 استفاده کردن
در مورد گیم پلی راکون سیتی بگم که اگه به عنوان یه شوتر بش نگاه کنیم عالیه ولی به عنوان یه بازی sh مسخرست و جوک
در مورد سوپرایز بگم به نظرم یکی از این سه تا گزینست
1- نمایش تریلر جدید از دمنیشنو نشون دادن ربکا و بیلی و لیان
2- نمایش تریلر جیل تو راکون سیتی
3- نمایش وسکر که از طریق چیزی شبیه کدک با ایدا تو راکون سیتی صحبت می کنه
نه حمید جان انقد رو کپکام حساب باز نکن به نظر خودم احتمال همون دمنیشن از همه بیشترمن هیچی از لیکر ها تو رزیدنت اویل 5 یادم نمیاد فکر کنم آلزایمر گرفتم . در مورد سورپرایز افشین نشون دان تریلر جیل سورپرایز نیست که . خیلی بیشتر از این چیزا باید باشه.
اوه بابا تازه منم فهمیدم منظورت از لیکر چیه!! یادش بخیر اصلاً یه اویل 2 بود و لیکراش و لیان و ایدا (عه!!! همه که بودن!!!)
لیکر ها
این لیکر شماره 2
![]()
این لیکر بی که تو شماره 5 بود
![]()
این لیکر توی ماموریت راکون سیتی
![]()
و این هم لیکر های دمنیشن هستن که من خیلی خوشم امود ازشون
![]()
لیکر ها از همون زامبی های معمولی به وجود میان در واقع تغییر شکلی از زامبی ها هستن
لیکر های بی از ویروس مادر درس شدن و شرکت ترایسل اونا رو ساخته
لیکر ها همگی کور هستن
اینم عکس لیکر بی تو شماره پنج در حین درگیری با کریس
![]()