بچه ها خیلی خیلی شرمندم ازتون ولی بعضی جاها سطح بحث انقدر پایین که آدم خندش می گیره
حالا منو قبول ندارین اوکی
نیما رو قبول ندارین بازم اوکی
احد رو قبول ندارین بازم اوکی
برین حداقل به ویکی پدیای بازی یه سر بزنین
یکی می گه سازمان همون آمبرلاست
یکی می گه استارز باید بیاد تموم کنه نمی دونم الان استارز چی هست اصن
یکی می گه لیان آقا پلیس ؟!!!!
و....
محمد جان فک کنم کارلوس رو اشتباه گرفتی
اون که خودش در اصل دشمن درجه یک استارز بود اون اصن مزدور آمبرلا بود
به قول یه بابایی تو این سایت نظرتون رو fact جلوه ندین
آخه یعنی شما تا حالا داستان خاکستری نخوندین
خود ایدا خاکستری ترین شخصیت رزیدنت ایول
کدوم قطب
خداییش انقدم ناز دارین تا یکی بتون می گه تو بر می خوره بهتون
آقا افشین احتراما خدمتتون عرض کنم که شما حرف تمام بچه ها رو نقل قول کردی و همه رو بیخود وچرت جلوه دادای ولی باور کن به خدا بچه ها نشستن منطقی و عقلانی بحث کردن!
منبع : www.Biohaze.com انقد خبر مهم نیست که بخوان سایت های خبری چیزی در موردش بگن تازه هنوز دیر نمیشه سورپرایز که رو بشه صدای سایت ها هم در میاد. ضمنا سورپرایز در مورد رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی هست. من فکر میکنم همون ورژن بتا که میخواد بیاد باشه .شایدم چیز دیگه باشه. شاید تریلر جدیدی باشه . نمیدونم فعلا.
حمید من دیگه حالم از این کپکام و سورپرایز بازیاش بهم میخوره حتما میخوان بیان بگن تفنگ های بزرگ نمیخوایم بزاریم و اون خبر رو به خاطر اینکه سورپرایزمون الان قوی باشه دادیم بیرون
ولی باز دمت گرم خبر رو میزاری
نمیدونم حامد جون. من که سورپرایز برام یک اسکن یا یه تیزر از رزیدنت اویل 6 هست یا تریلر جدید از دمنیشن. هیچی برام سوپرایز نیست. حتی اگه تو تریلر اپریشن راکون سیتی جیل رو نشون بدن خوشم میاد ولی سورپرایز نیست برام.
من کی گفتم استارز باید بیاد تموم کنه؟گفتم تیم استارز!یعنی کسایی که قبلا استارز بودن.شما داری جلوی داستان خود بازی جبهه میگیری!من برم ویکی بخونم؟اصلا چرا برم بخونم؟مگه از خود بازی بالاتر منبعی هست؟
حرف های من کجاش برخلاف بازییه؟بیا مطرح کن،شاید من بدبیان کردم.
چه ربطی به کارلوس داره؟من فقط یه جمله گفتم اگه اویل4نبود لیون هم میشد عین کارلوس!یعنی یه شماره میومد و میرفت!
یعنی من باید برای شما واو به واو حرفهامو توضیح بدم؟؟؟!!!
خوب ایدا خاکستریه یعنی چی؟چه ربطی داره به حرفهای من؟!
کدوم قطب چیه؟یعنی شما هنوز نمیدونی که هر داستانی که تو عالم نوشته میشه یه قطب مثبت داره یه قطب منفی؟اینم دیگه من باید براتون شرح بدم؟!!!
؟؟؟
منم شرمندتم!ولی آدمی که خودشو دست بالا میگیره همینجوری میشه!حرفهای بقیه رو نمیخواد قبول کنه و میاد یه چیزایی میگه که اصلا ربطی به حرفهای بقیه نداره!(پست خودتو بخون و بشین با صحبت های من مقایسه کن!)بعدم میاد و به همه میخنده!من نه کاری به احد دارم،نه نیما،نه ویکی!نمیخوام ادعا کنم ولی من ازسال96-97دارم با اویل زندگی میکنم،لحظه لحظه ی این بازیو رو کاغذ میکشیدم و بازی میکردم.داستان بازی از بابا آب داد واسه من بیشتر حک شده رو مغزم!من داستان بازیو میبینم نه حرف این و اونو!
آقا من کوچیک و حقیر تو که شب و روزتو با رزیدنت ایول گذروندی چرا حتی یه حط مطلب هم درباره رزیدنت ایول ننوشتی تو که هیچ کس رو قبول نداری
در ضمن چرا کار بچه ها رو کم می کنی
احد و نیما جدا از وقتشون گذشتن برای این مطالب قرار نیس که با چند تا جمله کار بچه ها ضایع بشه
در ضمن اصلا شما خدا زبان انگلیسی یعنی خداییش فک می کنی کپکام همه چیزو تو بازی ها منتشر کرده
ای بابا آخه چزا انقدر بچه بازی در میارین
زشته به خدا این تاپیک تبادل نظر و بحث شما که فک می کنی عالم داستان رزیدنت ایول هستی چرا میای اینجا چه نیازی هست اینجا که کلوپ بازی نیس که بخوای بیای بگی آقا من طرفدارم من طرفدارم یه چی شما می دونی من نمی دونم یه چی من میدونم شما نمی دونم
شما داستان بازی رو ببین اوکی باشه
ولی بدون من الان تهران نیستم سر صدا برداری یه کاری هستم حامد می دونه با موبایلم میام اینجا بحث دنبال می کنم اگه می خواستم بگم این بچه مچه ها دارن بحث می کنن اصن نمیومدم وارد بحثتون بشم
واما تکلیف لیون:برای اینکه ببخشمش باید بره و ایدارو بکشه!
لیون باید از حالت کارآگاه گجتی دربیاد!باید بره با گنده ها مبارزه کنه.مثلا با ایدا!شعبش که به وسکر نمیخوره ولی بره4تاچک از ایدا بخوره تا بفهمه که دنیا دست کیه
ولی سوای شوخی واسه لیون خیلی کارا میشه کرد.حتی میشه به مرور(نه یهویی)جانشین کرسش کرد.البته این به مرور یه چیزی حول و حوش10-15ساله!بالاخره کرس خاک اویلو خورده!این تجربه یه شبه که به دست نیومده!
اینکه تو اویل6بیان و همه چیزو بدن دست لیون اصلا تخیلیه!ولی میشه چندتا تحقیق بزنه که مستقل بودن و کشف کردن رو تجربه کنه.بعدا میشه راجع به بازنشستگی عمو کرس صحبت کرد! هرچند من معتقدم یه استارزی باید جانشین کرس بشه(بری)به نظر من بری و کارلوس و...برای تعیین تکلیف واجبترن
چه ربطی به کارلوس داره؟من فقط یه جمله گفتم اگه اویل4نبود لیون هم میشد عین کارلوس!یعنی یه شماره میومد و میرفت!
یعنی من باید برای شما واو به واو حرفهامو توضیح بدم؟؟؟!!!
من که همچین مفهومی تو جمله بالا نمی بینم
شما داستان رو بهتر از من میدونی ولی بری تو استارز بود اما کارلوس نبود
یعنی واقعا می خوای بگی نمی دونی داستان و شخصیت خاکستری چیه یا منو مسخره کردی؟؟؟؟
شما الان می دونی داستان ها قطب دارن بعد من نمی دونم
ولی با این اوصاف هنو نمی دونی داستان خاکستری چیه ینی باید اینم من بیام بگم
افشین من که گفتم یا بیا بهمون بگو در مورد چی بحث کنیم (البته مهمتر از لباس و اینا باشه ها) بعد من یکی این بحثو میزارم کنار میام سراغ بحث شما (این حرفمم به نیما بر میگرده که یهم اومد گفت تمومش کنید)
من اون همه نوشتم خشکم میزنخ حتی اسپویلری هم که گزاشتم رو نخوندی
حامد عزیز برادر من شما کارت درسته موضوع بحثتم خوبه
منطقی هم هستی و تا جایی که دانش داری بحث می کنی
ولی بعضی چیزا خنده داره جک منظورم به تو نیستا ولی آدم باید زور الکی هم نزنه تا نظرشو زور چپون کنه
آقا افشین احتراما خدمتتون عرض کنم که شما حرف تمام بچه ها رو نقل قول کردی و همه رو بیخود وچرت جلوه دادای ولی باور کن به خدا بچه ها نشستن منطقی و عقلانی بحث کردن!
دوست عزیز من صحبتی هیچ کس رو نقل وقول نکردم
مرسی بابت احترام
شما می تونی بری صفحه 50 60 تاپیک رو بخونی که منو نیما و هادی در همین مورد بحث کردیم
مهم اینه که رو حدثیات استناد و بحث نکنی
خوب بچه ها من این بحث اخیر رو دنبال کردم. خوبی یه بحث اینه که دو تا آدم با افکار مخالف به هم برخورد کنن. البته این خوبی با به هم پریدن تضعیف میشه. سعی کنید موقع حرف زدن با یکدیگه بحث رو علمی کنید.
اما یه چیز جدید ...
من یه مدتیه یه نظر سنجی تو ذهم هست.. اونم انتحاب بهترین آهنگ های بازی. یعنی متانسب با موقعیت هایی که آهنگ زده میشه بهترینش رو انتخاب میکنیم. در نهایت از از اون آهنگ های برگزیده بهترین آهنگ کل سری رو انتخاب میکنیم. موافقین با همچین چیزی؟
خوب بچه ها من این بحص اخیر رو دنبال کردم. خوبی یه بحث اینه که دو تا آدم با افکار مخالف به هم برخورد کنن. البته این خوبی با به هم پریدن تضعیف میشه. سعی کنید موقع حرف زدن با یکدیگه بحث رو علمی کنید.
اما یه چیز جدید ...
من یه مدتیه یه نظر سنجی تو ذهم هست.. اونم انتحاب بهترین آهنگ های بازی. یعنی متانسب با موقعیت هایی که آهنگ زده میشه بهترینش رو انتخاب میکنیم. در نهایت از از اون آهنگ های برگزیده بهترین آهنگ کل سری رو انتخاب میکنیم. موافقین با همچین چیزی؟
خوب!جالبه بعد از این همه حرف که من زدم بازم میگن داستان اویل تموم شد و دیگه نباید حرف کرس و جیل رو زد!
خوب باشه!شماها درست میگید!منم نتیجه میگیرم که دیگه سازمان دارو سازی وجود نداره و فقط یه آقا پلیس میمونه که باید بره به جنگ آدم بدها!
سازمان دارویی وجود داره؟باشه!کرس و همراهانش باید برن بشینن تو خونه گلدونارو آب بدن تا آقا پلیسه که از همه چی و همه جا اطلاع داره و کلی تحقیقات کرده یک تنه به جنگ ویروس و انگل و باکتری بره!بابا این لیون عین کارآگاه گجت میمونه!بدبختیها و زحمتاش مال چندنفر دیگست این آقا اسمش درمیره!واقعا مضحک میشه اگه کرس و همراهاش از دور خارج بشن و این ژیگولی بیاد وسط!کرس تحقیق میکنه مثه سایه میره دنبال وسکر دست همه رو رو میکنه.مدارک جمع میکنه و...جیل بدبخت بدنش میزبان میشه،خودش تو بطن کار بوده و با ویروس ها آشناست و... اون وقت اینا باید بشینن تو خونه و این همه تجربه و سابقشون خاک بخوره که لیون بیاد وسط!آخه این منطقه؟حالا چون کپکام اینکارو میکنه م باید بگم درسته؟کجای دنیا نیروهای زبدشونو میندازن دور؟حتی تا مرگ یارو هم ازش استفاده میکنن!بعد ما بیایم سینمونو بدیم جلو بگیم وسکر مرد پس کرس و جیل برن دنبال بازیشون دیگه نوبت بقیست
آخه بقیه چه کار مثبتی کردن؟قبلا هم گفتم ولی کسی حتی نخوند!خطشم بولد کردم که تو چشم باشه!گفتم که بابا!کرس و جیل محققن!تحقیق کردن.خودشون به مدارک رسیدن و اطلاعات جمع کردن.ولی لیون یه ماموره!کجا دیدن که لیون به پیشبرد اطلاعات کمک کرده باشه؟رفته تو دهات دیده خر تو خره گزارش داه به کرس که،آقا کرس اینجا اوضاع قمردرعقربه!!!این آقا وسکرو ببینه ازش ساعت میپرسه!چون سایشو هم ندیده!بعد میخواد لیدری کنه؟!!!واقعا این منطقه؟؟؟
بابا یه کم رو روند بازی دقت کنید!اینقدر هول هولکی جواب ندین!نقش پررنگ لیونو میخوایید ثابت کنم؟اگر اویل4 ساخته نمیشد چه اتفاقی میفتاد؟هیچی!لیون هم میشد یکی عین کارلوس!بعد شماها منتظرین که لیون بیاد بشه لیدر علیه سازمانها!!!واقعا اگه این اتفاق بیفته و نیروهای زبده رو بذارن کنار و لیون رو بیارن وسط باید رفت و قارچ خور بازی کرد!!!
کسایی که منو با طرفداری سرسخت کرس متهم میکنن بیان جواب بدن که کجای دنیا یه نیروی زبده و مطلع رو میذارن کنار و یه کارآگاه گجت میارن رو کار؟!!!
من تعصبی برخورد میکنم یا شماها که با وجود این همه دلیل بازم میگین لیون باید باشه وکرس باید بره؟؟؟
لیون کاری نکرده!من مشکلی با خود لیون ندارم که میگین چشم دیدنشو ندارم.ولی واقعا زور داره!ببخشید خار مادر چند نفر دیگه ویروسی شده!!!بعد یه افسر راهنمایی رانندگی رو میارن شاخ میکنن!
واقعا آدم حیرون میمونه از این همه منطق!!!
افشین جان،من اون نقل قولی که کردم از این پستم بود!نه اونجا که شما استناد کردی بهش.
اصل موضوع این بود که من وقتی این پستو زدم بعدا آرتاس پرسید خوب پس لیون چی؟اون نباید معلوم بشه که چی به سرش میاد.منم گفتم چرا.لیون هم باید بهش پرداخته بشه.اما(توجه کن درجواب اینو گفتم)به نظر من بری و کارلوس واجب ترن برای تعیین تکلیف.(یعنی من دوست دارم که اول از اینا گفته بشه.)حالا دیدی باید واو به واو حرفهای خودم رو که هیچی کل تاپیک رو باید توضیح بدم؟!
دیدی اینقدر احساسی و شتاب زده جواب میدی که نمیخونی حرفهای مارو؟!
ما بچه اییم و الکی!شما که بزرگی و با فهم،حرفهای بقیه رو اول بشنو بعدا قضاوت کن،تامجبوری نشی به سفسطه و شلوغ کاری برسی! این کارت اصلا درست نیست که سعی داری منو در مقابل احد و نیما قرار بدی!
من دیگه بحثو ادامه نمیدم که با این بحث جدید قاطی نشه.
خوب بچه ها من این بحص اخیر رو دنبال کردم. خوبی یه بحث اینه که دو تا آدم با افکار مخالف به هم برخورد کنن. البته این خوبی با به هم پریدن تضعیف میشه. سعی کنید موقع حرف زدن با یکدیگه بحث رو علمی کنید.
اما یه چیز جدید ...
خوب بچه ها من این بحث اخیر رو دنبال کردم. خوبی یه بحث اینه که دو تا آدم با افکار مخالف به هم برخورد کنن. البته این خوبی با به هم پریدن تضعیف میشه. سعی کنید موقع حرف زدن با یکدیگه بحث رو علمی کنید.
اما یه چیز جدید ...
آخ جون!! یک نظر سنجی که من خیلی دوست دارم.
یک چیزی. میگم تو نظر سنجی آهنگ زیاد بزارید واسه انتخاب و اینکه قابلیت انتخاب چند آهنگ موجود باشه. آخه یک نفر ممکنه چندتا آهنگو دوست داشته باشه ولی یکبار بیشتر که نمیتونه تو نظرسنجی شرکت کنه و از یک نفر بیشتر هم نمیتونه رای بده.
ولی در کل خیلی جالبه.
سلام بچه ها
وای عجب بحثی درگرفته در اینجا :d
از اونجایی که خودم می دونم که چقدر از بحث ها عقب هستم گفتم سوال موال نپرسم بلکه ضایع نشم :d از همین روی رفتم و تکه هایی از بحث رو خوندم. چون ظاهرا تموم شده این بحث دیگه زیاد کار به کارش نمی دارم.
از لابه لای صحبت ها من به پست جناب نیما برخوردم که یه چن تا سوال رو جواب داده بود. ضمن تشکر ادامه می دهم :d
خواهر نیمای گرامی :d عارضم به خدمتتان که فک می کنم باید اینجا را مطالعه کنید. در این بخش نوشته شده که هویت پدر ایشان نامشخصه و دیک ولنتاین (بابای این بابا) فقط توی رمان Resident Evil: The Umbrella Conspiracy ذکر شده. از اونجایی که این رمان ها فقط یه سری داستان هستند که برداشت آزاد از داستان اصلی محسوب میشه پس باید گفت که هویت بابای جیل نامشخصه (یا حداقل در داستان اصلی بازی ذکر نشده) و اونی هم که ذکر شده مربوط به داستان اصلی بازی نیست.
من یه چشمه از متن رو میذارم اینجا خدتون بخونید:
In S.D. Perry's novelizations of the games, it is stated that Jill is the daughter of a professional thief named Dick Valentine, and was his accomplice prior to her career in law enforcement, explaining her unrivaled infiltration skills and expertise at lock picking. However, this back-story is not supported by any of the games and is considered non-canonical. She is a central character in the first novel, referenced in the second, briefly appears in the third, and returns as the main protagonist in the fifth.
البته کلا بخونید نه فقط اون هایلایت رو
من اصلا چشم به این نظرسنجیه نیوفتیده بود. از اونجایی که در بحث ها ذکر شده بود که قراره یه نظرسنجی جدید بنا نهاده بشه دیگه بازم گفتم چیزی نگیم بلکه ریا نشه :d
البته من بحث های مرتبط رو خوندم (یا در حال خوندن هستم)
من نطق جناب احد (با اجازه به اسم کوچک صدا کردم) را در باره نظرسنجی جدید خوندم. یه توضیحی می دهید؟ یعنی باید به موسیقی گوش کنیم بعد رای بدیم؟ یا اینکه همینجوری هر چی به ذهن اومد رو بگیم (آیا؟)
یه چیز دیگه هم بگم حالا که بحث پیشنهاد نظرسنجی شد. یه پیشنهاده ها. من پیشنهاد میدم که یه نظرسنجی برگزار شود که مشخص شود بچه ها رزیدنت ایول رو با چه می شناسند؟ من خودم رو میگم که کلا این بازی رو بیشتر با نمسیس می شناسم. بعضی بچه ها با جیل خیلیها با وسکر. بعضی ها با لیون (همون لیان) میشناسن. یه چیزی تو این مایه ها که وقتی اسم اویل (ایول) میاد یاد چه می افتید؟ ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه پیشنهاد من با پیشنهاد جناب احد متداخل نشه، کلا امید میره که این طوری نشه :d
عجب!!
منم موافقطم رو با نظرسنجی احد اعلام میکنم :d
قبلا هم بود ولی فکر کنم گفته بودین بهتری آهنگ مربوط به کدوم بازیه نه اینطوری ریز بشین توش تو نوعه خودش جالبه هرچند که من به این یکی هنوز جواب ندادم
منم بهتره همون سیاست محمد رو پیش بگیرم و بیخیال بحث بشم چون جواب منطقی ای به اون صورت نشنیدم
آقا فرزاد دیدی همون اول گفتیم پاک کن تا جنگ نشده:d ولی یه جورایی بهتر شد نسبت به قبل بچه ها ارومتر بودن هرچند بازم میگم بهتر از نوع لباس و ... اینجور چیزاس این مدل بحث ها :d
من کلا با آهنگهای اویل1خیلی حال میکنم.
اینو گوش کنید.این مال وقتیه که وسکر توی هال عمارت به همه میگه برید یه جستجو کنید بیایید وقتی برمیگردین به هال میبینید که وسکر نیست!!!بری داد میزنه:وووسسسکرررر!!!وای نمیدونید چه فضاییه!صدای بری تو هال میپیچه و با این آهنگ قاطی میشه!مو به تن آدم سیخ میشه! دانلود
سلام داداش .محمد جان من خیلی این آهنگ رو دوست داشتم.آهنگ با حال دیگه داشتی بزاری استفاده میکنیم.
اما در مورد بهترین آهنگ باید بگم که من عاشق آهنگ های اویل 1و3 هستم.مخصوصا جاهایی که تو 3 جیل وارد حال ساختمون استارز میشه.
آره ولی همچین خیلیم فرق نمیکنه ... اینجوری باید بشیتی همه آهنگ ها رو دانلود کنی بعد گوش کنی نظر بدی همه که همه ی آهنگ ها یادشون نیست تازه بعضی ها اصلا رزیدنت اویل 123 رو بازی هم نکردن .
بچه ها خواهشن هر کی f بوک نداره براه یکی بسازه لایک کنه اوناییم که دارن برن لایک کنن. 1,390,731 اون پیجی که گفتم زورتر ببینیم سورپرایزش چیه دوستم که تو Comic-Con بود گفت معلوم نیست سورپرایز در مورد چی باشه میتونه هر چیزی باشه. http://www.facebook.com/residentevil