بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

WTF
خداییش زشته اصن در مورد اون فیلم درپیتی اندرسون بحث بشه
شماره 1 بد نبود ولی همون آلیسش گند زده بود
بقیه اش هم کلا DEEP SHIT بیش نبود و نیست سر چیزای بهتر بحث کنید
اینکه حالا قیافش میخوره اونی که جای آلبرت وسکر کبیر بازی کرده بود چه ..........بود
صد رحمت به وسکر کریس خیلی باحال بود :-&=))

فیلم ها رو بریز دور فقط اگه یه شخصیت رو درست ساخته بودن توش نمسیس بود دقیقا شبیه خود نمسیس ساخته بودنش بقیه رو بریز دور
جالبه ادوارد اشفورد تو فیلم 2 رو صندلی چرخ دار اینور اونور میرفت ته خنده بود برای خودش :))

فیلم ها رو بریز دور فقط اگه یه شخصیت رو درست ساخته بودن توش نمسیس بود دقیقا شبیه خود نمسیس ساخته بودنش بقیه رو بریز دور
جالبه ادوارد اشفورد تو فیلم 2 رو صندلی چرخ دار اینور اونور میرفت ته خنده بود برای خودش :))

وسکر هم خوب ساخته بودن با اکسمن.

فیلم هایش به جز یکش همش مسخره بودند ... من از نمسیس خیلی میترسیدم ولی توی فیلم 2 که واسه الیس فردین شد ترسم ازش ریخت
کلا محبوبیت لیان به خوشگلیشه ؟! من خودم بزرگترین طرفدار لیانم ولی از شماره 2 بازی ازش خوشم می اومد خیلی زیاد اون موقع که زیاد خوشگل نبود اما تنها چیزی که واسم جالبه اینه که طرفداراش بیشتر به ظاهرش اهمیت میدن . فیلمش اصلا هیچ ربطی به بازیش نداره حالا میخوان هر کی رو جاش بذارن . من بودم Brad Pitt رو میذاشتم واسه نقش لیان :d
توی یه خبر خونده بودیم که میگند طرفدارای بازی دوست ندارند سبک RE های اخیر SH باشه (اخه مگه RE5 سبکش SH بوده که این حرف رو زده کاواتا) .. اینا عشق پول کورشون کرده . فقط اکشن و بکش بکش که اسمش رو کردند RE تا جیبشون پر شه ...
انگار تا RE ORC و Revelation عرضه نشه خبری از RE6 نمیدن . خدا کنه دست از این کاراشون از RE6 بر دارند و بیان مثل ادم شبیه سری کلاسیکش کنند ولی دوربینش مثل LIN باشه و یه داستان که نکات مبهم بازی رو بر طرف کنه و شخصیتش اصلیش هر کی دوست دارند باشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
خنده داره!!! باز شماها خوبه که تو فیلماش حداقل شماره یکش روقبول دارین!!! من که همون یکش هم قبول ندارم و فقط شاید واسه گیمرا جالب بود اما ارزشه سینمایی نداشت!!!! ما که از RE4 به بعد از بازیاش هم خیری ندیدیم چه برسه به فیلماش!!! میرن مایکل اسکل فیلد رو میارن میکنن کریس!!!! حالا هم که اومدن سراغ Super Natural! احتمالاً تو فیلمه بعدیشون هم ماریچی نقش Ada Wong رو میگیره، خوان میگل هم میشه وسکر!!! ثمر هم میشه جیل! سالوادور هم میشه کریس!!! =)):))
درست حضور ذهن ندارم اما بنظرم تنها فیلمی که از بازی اقتباس شد و میشه واقعاً بهش فیلم گفت Prince Of Persia بود و بس

خنده داره!!! باز شماها خوبه که تو فیلماش حداقل شماره یکش روقبول دارین!!! من که همون یکش هم قبول ندارم و فقط شاید واسه گیمرا جالب بود اما ارزشه سینمایی نداشت!!!! ما که از RE4 به بعد از بازیاش هم خیری ندیدیم چه برسه به فیلماش!!! میرن مایکل اسکل فیلد رو میارن میکنن کریس!!!! حالا هم که اومدن سراغ Super Natural! احتمالاً تو فیلمه بعدیشون هم ماریچی نقش Ada Wong رو میگیره، خوان میگل هم میشه وسکر!!! ثمر هم میشه جیل! سالوادور هم میشه کریس!!! =)):))
درست حضور ذهن ندارم اما بنظرم تنها فیلمی که از بازی اقتباس شد و میشه واقعاً بهش فیلم گفت Prince Of Persia بود و بس

از فیلم های رزیدنت اویل شماره یکش فوق اعاده زیبا بود. فیلم توم ریدر هم از بازی اقتباس شد و خیلی قشنگ درست کرده بودن.

از فیلم های رزیدنت اویل شماره یکش فوق اعاده زیبا بود. فیلم توم ریدر هم از بازی اقتباس شد و خیلی قشنگ درست کرده بودن.
در ادامه فیلم سایلنت هیل هم بسیار زیبا و خوش ساخت و وفادار به داستان بازی بود.امیدوارم نسخه دومش هم مثل اولین نسخه با ارزش باشه.

در ادامه فیلم سایلنت هیل هم بسیار زیبا و خوش ساخت و وفادار به داستان بازی بود.امیدوارم نسخه دومش هم مثل اولین نسخه با ارزش باشه.
خب اصولاً من بر عکس بازی های ترسناک هیچ فیلم ترسناکی ندیدم که واقعاً بهم بچسبه، چون اصولاً فیلم رو با فیلم مقایسه میکنم! 80% فیلمای ترسناک هم دیدم ولی اونقدر که از بازی کردنه ژانره ترسناک لذت میبرم از دیدن فیلماش نه! که صد البته فیلمه Psycho اثر Alfred Hitchcock رو هیچ وقت از یاد نمیبرم!!!
BINGO! تام راید مخصوصاً شماره 1ش با هنر نمایی A.J واقعاً فوق العاده بود (من همیشه جزو یکی از بهترین فیلمای A.j میدونم)

وووووووووووای من اشتباه کردم من عاشقه jensen ackless هستم و عاشقه سریاله supernatural ......... وووووووای من dean عزیزمو با این یارو خزه که می خواد جا لئون بازی کنه اشتباه گرفتم ، دوستان خواهشا درک کنین من اشتباه بزرگی مرتکب شدم من واقعا عاشقشم ...
چرا پس این جای لئون بازی نمی کنه چرا این طور شد ...... ووووووای خدا منو ببخشه :-s

وووووووووووای من اشتباه کردم من عاشقه jensen ackless هستم و عاشقه سریاله supernatural ......... وووووووای من dean عزیزمو با این یارو خزه که می خواد جا لئون بازی کنه اشتباه گرفتم ، دوستان خواهشا درک کنین من اشتباه بزرگی مرتکب شدم من واقعا عاشقشم ...
چرا پس این جای لئون بازی نمی کنه چرا این طور شد ...... ووووووای خدا منو ببخشه :-s

حالا بیخیال :d دلیلشو گفتم که چرا بازی نمیکنه.

سلااام برو بچ خوبین به نظرم اگر واقعا میخواستن فیلم بسازن باید بر اساس روایت اصلی میگفتن جلو لیون سرجای خودش کریس جای خودش کلیر ردفیییییییلدجای خودش هر کسی ارزش خودشو داره نه اینکه همه زیر سایه الیس باشن اگر اشتباه نکنم البرت وسکر خودش اینقدر بزرگ هست که بشه از روش چند تا فیلم ساخت خلاصه باید بهتر از اینا میشد داستان خیلی غنی تر از این فیلم هایی بود که ساخته شده
راستی برو بچز این راکون سیتی که قراره بیاد همین که اون یارو ویکتور اینا توشن کسی دنبال جیل نمیگرده؟ اخه اونم جزو پلیس راکون بود از نوع استارزش اصلا ماموریت این مامورین امبرلا چیه؟ میخوان دانشمندا رو نجات بدن؟ مدارک رو جمع اوری کنن؟ یا اینکه پلیس ها رو بکشن؟ یه سوال دیگه طراحی لباس و شخصیت این کاراکتر ها رو میپسندین یا طراحی لباس هانک رو؟

سلااام برو بچ خوبین به نظرم اگر واقعا میخواستن فیلم بسازن باید بر اساس روایت اصلی میگفتن جلو لیون سرجای خودش کریس جای خودش کلیر ردفیییییییلدجای خودش هر کسی ارزش خودشو داره نه اینکه همه زیر سایه الیس باشن اگر اشتباه نکنم البرت وسکر خودش اینقدر بزرگ هست که بشه از روش چند تا فیلم ساخت خلاصه باید بهتر از اینا میشد داستان خیلی غنی تر از این فیلم هایی بود که ساخته شده
راستی برو بچز این راکون سیتی که قراره بیاد همین که اون یارو ویکتور اینا توشن کسی دنبال جیل نمیگرده؟ اخه اونم جزو پلیس راکون بود از نوع استارزش اصلا ماموریت این مامورین امبرلا چیه؟ میخوان دانشمندا رو نجات بدن؟ مدارک رو جمع اوری کنن؟ یا اینکه پلیس ها رو بکشن؟ یه سوال دیگه طراحی لباس و شخصیت این کاراکتر ها رو میپسندین یا طراحی لباس هانک رو؟
به به چه عجب از این طرفا :دی
فک کنم سری انیمیشن خیلی عالی تر و بهتر باشه چون بهش استناد هم میشه و تو داستان تاثیر داره
ببین گفتن که جیل هم تو بازی هست ولی هنوز چیزی نشون ندادن باید هم باشه چون جیل یکی از پلیس های زنده شهر و مهمترینشون بوده
ماموریت اصلی اینا نابود کردن تمام مدارک اعم از زنده و غیر زندست تا آمبرلا بتونه اخبارو اونجوری که می خواد پوشش بده همین طور با نیرو های دولتی درگیر میشن
طراحی لباسا عالیه به نظرم در کل خیلی شبیه به هانک هستن چون تو یه گروهن به نظرم هر کدوم از لباس ها هم منحصر به فرد هم خوب و نمیشه بش ایراد گرفت یعنی اینکه به لباس عملیات می خوره

فیلم هایش به جز یکش همش مسخره بودند ... من از نمسیس خیلی میترسیدم ولی توی فیلم 2 که واسه الیس فردین شد ترسم ازش ریخت
کلا محبوبیت لیان به خوشگلیشه ؟! من خودم بزرگترین طرفدار لیانم ولی از شماره 2 بازی ازش خوشم می اومد خیلی زیاد اون موقع که زیاد خوشگل نبود اما تنها چیزی که واسم جالبه اینه که طرفداراش بیشتر به ظاهرش اهمیت میدن . فیلمش اصلا هیچ ربطی به بازیش نداره حالا میخوان هر کی رو جاش بذارن . من بودم Brad Pitt رو میذاشتم واسه نقش لیان :d
توی یه خبر خونده بودیم که میگند طرفدارای بازی دوست ندارند سبک RE های اخیر SH باشه (اخه مگه RE5 سبکش SH بوده که این حرف رو زده کاواتا) .. اینا عشق پول کورشون کرده . فقط اکشن و بکش بکش که اسمش رو کردند RE تا جیبشون پر شه ...
انگار تا RE ORC و Revelation عرضه نشه خبری از RE6 نمیدن . خدا کنه دست از این کاراشون از RE6 بر دارند و بیان مثل ادم شبیه سری کلاسیکش کنند ولی دوربینش مثل LIN باشه و یه داستان که نکات مبهم بازی رو بر طرف کنه و شخصیتش اصلیش هر کی دوست دارند باشه .
آره نمسيس تو بازي واقعا ترس رو القا ميكرد اما توي فيلم خيلي بيخود بود!!!!!!
كلا اويل 3 بهترين سري بازي بود كاش دوباره اين محبوبيت تكرار شه!!!!!!

سلام دوستان

به نظرتون چیز شعر مینویسم بگید در اسرع وقت پاک میشه.

بخش دوم RE6

اتاق تاریک هست. صدای چکه آب با ملایمت به گوش میرسه. چشم های خسته که در اثر داروی بیهوشی به خواب رفته به صورت تار و محو باز میشه و چند قطره آب روی صورت زخمی *ریخته میشه. چند ثانیه بعد درب اتاق باز میشه و صدای خنده چندش آوری به گوش میرسه و نور غلیظی به چشماش میتابه. مرد گردن کلفتی به طرفش میاد و بعد از چند ضربه لگد به بدنش میگه : "Ms. wong: so smart you think? Do a little time. Death or life. The decision is with you" !*

بخش اول RE6

سالن دانشگاه پر از دانشجوهایی هست که تازه از کلاس خارج شده اند دختری با موهای طلایی و مانتوی کوتاه خاکسری در حال خروج از سالن دانشگاه به محوطه آن هست که در یک لحظه مرد جوانی جلوی او را میگیرد. دختر با یک نگاه سرد از کنار مرد جوان رد میشود. ولی مرد یه بار دیگه به سرعت جلوی او را گرفته و به او میگوید : صبر کنید خواهش میکنم خانم Birkin... دوباره دختر بی توجه حرکت میکند تا اینکه مرد جوان کلمه آمبرلا را به زبان می آورد... دختر یکباره می ایستد و رو به مرد جوان میکند... مرد جوان فرصت حرف زدن به دختر را نداده به سرعت میگوید : من gabriel Trevor هستم.من در مورد عموم و خانواده اش تحقیق میکنم. میدونم خیلی سخته و شما دوست ندارید در این مورد حرف بزنید میدونم یاد آوری خاطرات گذشته شما رو زجر میده ولی ... لطفا به من کمک کنید...*

پخش سوم RE6

سالن طولانی با کف پوش سفید رنگ به چشم میخورد.مهتابی های سقف سالن یکی در میان کف سالن رو روشن و تاریک میکند.کفشهای مشکی براقی در حال حرکت در سالن هستند.تصویر به طرف مرد در حال حرکت میرود صورت مرد کاملا نمایان میشود. مردی گردن کلفت با موهای سفید و مشکی و هیکل درشت که چشم چپش کمی مشکل دار به نظر میرسد به همراه دو مرد کت و شلوار پوش دیگر به سمت ته سالن در حال حرکت هستند. کمی مانده به ته سالن درب الکترونیکی نمایان میشود. هر سه مرد جلوی درب توقف کرده و مرد درشت هیکل که گویا فرمانده گروه است کارت قرمز رنگی از پشت جیب شلوارش بیرون اورده و داخل دستگاه کارت خوان میکند و حروفی را وارد سیستم میکند پس از چند لحظه چراغ سبزی روشن شده و درب الکترونیکی باز میشود.
پس از ورود به داخل، درب به صورت اتوماتیک بسته میشود. در روبروی سه مرد چند آسانسور دیده میشود که روی هر کدام از آنها اسم مکانهای خاصی به چشم میخورد. سه مرد به سمت آسانسور "محصول نهایی" حرکت میکنند و داخل آسانسور شده و به طبقه پایین حرکت میکنند. پس از ایست آسانسور از آن خارج میشوند و به سمت درب روبرو حرکت میکنند در طول سالن چندین تابلو WARNING دیده میشود. پس از رسیدن به درب فرمانده گروه بار دیگر با استفاده از کارت درب را باز میکند اینبار چراغ زرد رنگی روشن شده و صدای زنی از اسپیکر پخش میشود : "اخطار...اخطار...این مکان محل آزمایشات بسیار خطرناک هستند.لطفا بدون هماهنگی مسءول بخش کار خود سرانه انجام ندهید".
پس از اتمام صدای زن درب سبز رنگ شده و سه مرد وارد سالن دیگری میشوند. در همین حین مرد دیگری با روپوش سفید رنگ و عینک معمولی به طرف سه مرد می آید و بعد از دست دادن با آنها شروع به صحبت میکند.در حین گفتگو دوربین از آنها فاصله گرفته و همراه با یک موزیک نرم ترسناک، محیط آزمایشگاه را به نمایش میکشد.
آزمایشگاه دارای چندین بخش است و در هر بخش قالبهای شیشه ای شبیه آکواریوم که درونشان مایع سبز رنگ و موجوداتی عجیب هست، به چشم میخورد.دوربین کارکنان آزمایشگاه را به تصویر میکشد که همگی روپوش سفید رنگی به تن دارند و مشغول کار هستند.در گوشه از آزمایشگاه درب عجیبی که شبیه درب یخچالهای بزرگ است با آرم U دیده میشود. دوربین به این درب فوکوس میکند و بعد از چند لحظه درب باز شده و فردی با لباس عجیب فضایی مانند از آن خارج میشود. دوربین پشت سر این فرد حرکت میکند و آن فرد هم به 4 مرد در حال گفتگو نزدیک میشود. فرد قبل از رسیدن به آنها کلاه مخصوص را از سرش در میاورد و یک زن با موهای خرمایی پدیدار میشود.
زن کنار 4 مرد ایستاده و شروع به صحبت با آنها میکند.در یک لحظه فرمانده گروه خنده بلندی میکند و زن پس از پایان گفتگو با آنها به سمت اتاق دیگری حرکت میکند و در حین رفتن میگوید : آقای استیون همه چیز آماده است. فرمانده گروه که گویا از این حرف خوشش آمده با خنده شیطانی میگوید : "آمبرلای جدید، به نمسیس جدید خوش آمد بگو" و دوربین با خنده فرمانده گروه آهسته آهسته محو میشود.

سلام.طرز بیان کردن صحنه های بازی خیلی جالب و حرفه ای هست. واقعا استعداد داری تو این زمینه. تا آخرش ادامه بده ;)

ر گوشه از آزمایشگاه درب عجیبی که شبیه درب یخچالهای بزرگ است با آرم U دیده میشود. دوربین به این درب فوکوس میکند و بعد از چند لحظه درب باز شده و فردی با لباس عجیب فضایی مانند از آن خارج میشود. دوربین پشت سر این فرد حرکت میکند و آن فرد هم به 4 مرد در حال گفتگو نزدیک میشود. فرد قبل از رسیدن به آنها کلاه مخصوص را از سرش در میاورد و یک زن با موهای خرمایی پدیدار میشود. زن کنار 4 مرد ایستاده و شروع به صحبت با آنها میکند.در یک لحظه فرمانده گروه خنده بلندی میکند و زن پس از پایان گفتگو با آنها به سمت اتاق دیگری حرکت میکند و در حین رفتن میگوید : آقای استیون همه چیز آماده است. فرمانده گروه که گویا از این حرف خوشش آمده با خنده شیطانی میگوید : "آمبرلای جدید، به نمسیس جدید خوش آمد بگو" و دوربین با خنده فرمانده گروه آهسته آهسته محو میشود.

اینجا رو درست نفهمیدم. نمسیس جدید زن هست ! یا این که وقتی کلاه رو در میاره یک زن هم وارد اونجا میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or