بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ممنون علی آقا
ولی جدا از روش کپکام برای این بازی از گرافیکش خوشم اومده خیلی خوب و دقیق کار شده روشون و به خاطر همین نقطه قوت بازی میخوام بازی رو بخرم و برم چون خودم قدیما عشق گرافیک بازی بودم ولی الان داستان بازی وشخصیت پردازی برام مهمتره
من این بازی رو نه فقط به خاطر گرافیک بلکه به خاطر نام پرآوازش میخرم، هر چی باشه، بالاخره یک RE هست و باید چندین بار بازیش کرد.

من این بازی رو نه فقط به خاطر گرافیک بلکه به خاطر نام پرآوازش میخرم، هر چی باشه، بالاخره یک RE هست و باید چندین بار بازیش کرد.
بینگو!!! این دقیقاً چیزیه که کپ کام میخواد و گرچه ما هم با اینکه میدونیم اعصابمون خورد میشه، باز میریم سراغش، درست مثله مازوخیسم میمونه ولی من بهش میگم ویروس اویل! که یکی از بهترین ویروس های دنیاست! زنده باد این ویروس!!!! >:)

خب یکیشون میتونه غیب بشه بقیه چیکاره بودن؟ منم دیگه کم کم خسته شدم واقعا به شعور آدم توهین کرده و اگه بازی اسپین آف نباشه و اصلی باشه دیگه بدتر
======================
افشین بالاخره هر بازی ای یه داستان اصلی داره این orc داستان اصلیش چیه؟ میدونیم که شخصیت های اصلی بازی اویل کشته نمیشن و زنده میمونن تا روند بازی ادامه داشته باشه و به 5 برسه ولی خود بازی orc باید یه داستانه اصلی داشته باشه میدونی منظورم چیه دیگه؟ این داستان هم به نظرم آخرش به نفع آمبرلا نشه چون اون اصلی ها زنده موندن و این یعنی شکست تو ماموریت اون 6 نفر کپکام و اون شرکته وقتی قدرت انتخاب گزاشتن برای کشتن لیان یا کلیر یا هر کس دیگه پس به این نتیجه میرسم که داستان اصلی یه چیز دیگس که توش هم ماموریتشون شکست میخوره هم اصلی ها زنده میمونن حالا با این تفاسیر کپکام تو نظرش چیه که میخواد به ما نشون بده آخره داستان orc از همین الان به نظرم مشخصه پس هدف از این بازی چیه؟ نه داستان شخصیت اصلی ای رو مشخص میکنه نه داستان شخصیت فرعی ای رو مشخص میکنه هیچ چیز مشخص و ثابت و واضحی نداره پس قضیه چیه که اینا میگن چیزایی که ندیدین رو میخواییم نشونتون بدیم؟
======================
علی آقا شما در مورد single player این بازی orc چیزی میدونی؟ داستانش و اینکه چجوریه؟
======================

بدترین حالت ممکنه اینیه که میگی خیلی مسخره شده

:|

نمیخوام ناراحتتون کنم ها ولی موقعی که اویل 5 هم داشت میومد این حرفا بود و خیلی ها دلشون به خیلی چیزها خوش بود که آخرش فقط یه داستان موند برامون واقعا ارزش حلوا رو هم نداره و فقط میشه به بازگشت میکامی امیدوار بود که اونم مقداری بین 0 و 1 درصد احتمالش هست برگرده
من تغییرات زیادی رو تو زندگیم دیدم حالا چه تو دنیای اینترنت چه تو دنیای مجازی گیم و چه تو واقعیت ولی همیشه تغییرات اولش خوب به چشم میان ولی درست بعد از اعمال اون تغییر وضعیت از قبل هم بدتر شده چه برسه به بهتر شدن
حامد اشتباه نکن این اتفاقات زمان میکامی هم افتاده چه اشکالی داره داستان کامل بشه
مثلا ریمیک این همه تغییر داستانی داشت چی شد بازیش بد بود
مثلا ما لیزا رو ندیدیم تو شماره 1 پس ریمیک چرته ؟
من که اینطور فک نمی کنم
حامد جون اون پست منم نخوندی فک کنم
اینا قرار نیس که هی غیب بشن
واقعا یادتون رفته که آمبرلا از خداش بود که ویروس تو سطح شهر پخش بشه تا همه چیزو امتحان کنه
اینا هر کدوم یه قابلیتی دارن
اینا مامورای ویژه آمبرلا که روشون هزینه شده و آموزش دیدن
مث کارلوس و نیکولای موزدور نیستن
اسمشونم قبلا تو فایل های بازی اومده و گفته شده که تو شهر حضور دارن
داستان رو هم که تا بازی نکنیم متوجه نمی شیم
ولی مطمئن باش داستان این قسمت مهمِ

درود،
آقا حامد، اطلاعات زیادی از بخش سینگل در دست نیست، فقط به یک سری موضوعات کلی اشاره کردند.مثلاً سازندگان گفتند که:"نسخه جدید سری بازی های RE دوباره به زمان قسمت دوم بازگشته و قرار است داستان جدیدی را روایت کند و مخاطبان شاهد یک سری اتفاقات ناهنجار در آن هستند.(به قول خودشون ناگفته‌های نسخه دوم سری)

همچنین به نکات مثبتی اشاره کردند که امیدواری به موفقیت این نسخه رو بیشتر میکنه:"RE جدید یادآور روزهایی است که این سری از بازی ها به عنوان سلطان سبک ترسناک شناخته می شدند. باز هم داستان شرکت آمبرلا، شهر راکون و شخصیت معروف آن یعنی لیان اسکات کندی (Leon S. Kennedy) را پیش رو خواهیم داشت. این عنوان از نظر حال و هوا بیشتر از آن چیزی که فکرش را بکنید به نسخه های قدیمی تر این سری از بازی ها شبیه است. حتی نوع سبک سوم-شخص آن هم احساس نسخه های قبلی را به همراه دارد. اما گیم پلی بازی با المان های جدید سبک سوم-شخص ترکیب شده است. دیگر خبری از تیراندازی های درجا و نبود پناهگاه در محیط بازی نیست.در این نسخه دیگر خبری از محیط های روشن و خورشید تابان نیست. این عنوان تاریکی و محیط های وحشتناک شهر راکون را به همراه خواهد داشت.(نکته بسیار مثبتی هست)."
یک توضیح کوتاهی هم از ویژگی‌های کاراکترها گفتند:

"وکتور فردی است که در کشتن های بی سر و صدا و مخفیانه مهارت دارد. اسپکتر بیشتر به درد بررسی کردن منطقه می خورد، چرا که او می تواند به وسیله Infrared محیط را بررسی و نوع دشمنان را مشخص کند. برتا فردی با قابلیت های پزشکی است و می تواند سایر افراد را مداوا کند. بلتوی هم که به سر و صدا و آتش بازی های بزرگ علاقه دارد و سر و کارش با بمب های مختلف و مواد منفجره است. بازی طوری طراحی شده که برای پیشرفت در آن همه اعضای گروه باید با یکدیگر همکاری کنند."

مثل اینکه هنوز بعضی از کلیشه‌ها رو در بازی داریم:"هنوز در نقاط مختلف بازی و در تاریکی زیاد می شود برگ های سبز گیاهی را دید که موجب سلامتی بازیکنان می شود. Herbها همچنان در بازی حضور دارند و یکی از اصلی ترین آیتم ها برای بازگرداندن سلامتی هستند."

خوب این طور که معلومه تمرکز اصلی تیم سازنده رو بخش مالتی و CO-OP هست، اگر اطلاعات بیشتری از بخش داستانی و سینگل بدست آوردم، حتماً میگذارم.

مرسی علی جان البته این اطلاعات واسه زمان معرفی بازی هست
نکته دیگه اینکه درگیری ها مداوم نیست یعنی درگیری های شدید زمانی اتفاق می فته که ما با نیروهای دولتی رو برو میشیم
با توجه به اینکه زمان بازی تو شماره 3 هم می گذره از یه جایی به بعد دیگه با اون نیروهای روبرو نمی شیم
چون اونطوری که تو قسمت های قبل گفتن تمام نیرو های از بین می رن و فقط باز مانده هاشون می مونن برای فرار از شهر
البته کلیر هم تو بازی هست خودتون می دونین
با توجه به اینکه گفتن بازی توی raccoon park و raccoon city hall می گذره احتمالش خیلی زیاده که نمیسیس و جیل رو هم ببینیم
و البته در گیری با نمیسیس خالی از لطف نیس ;)

نکته دیگه اینکه درگیری ها مداوم نیست یعنی درگیری های شدید زمانی اتفاق می فته که ما با نیروهای دولتی رو برو میشیم
با توجه به اینکه زمان بازی تو شماره 3 هم می گذره از یه جایی به بعد دیگه با اون نیروهای روبرو نمی شیم
چون اونطوری که تو قسمت های قبل گفتن تمام نیرو های از بین می رن و فقط باز مانده هاشون می مونن برای فرار از شهر
با توجه به اینکه گفتن بازی توی raccoon park و raccoon city hall می گذره احتمالش خیلی زیاده که نمیسیس و جیل رو هم ببینیم
میبینم که همه دارن امیدوار میشن به این بازی:d
احمد جون منظورم به اینه که فعلا که آلبرت مرده نیازی نیست که داستان سریع بره درباره شری و و الکس
سوال هم پرسیده تو شماره 6 من عقیدم اینه که باید داستان جدیدی شکل بگیره و با داستان های قبلی پیوند بخوره
دیگه عمرا شخصیتی مث وسکر نمیاد یا از همون اول خفنه یا معمولیه
اونم یعنی سه گانه یعنی مثلا مث گیرز تو سه قسمت تموم بشه ولی فقط داستان مارکوس ولی سری ادامه داشته باشه
ا خب پس بی خیال.ولی وسکر که تکرار نمیشه.من میگم حداقل یکی بیاد که باهاش حال کنیم حالا مثل وسکر هم نه ولی حظور پر رنگی داشته باشه.
کدوم فایلها .چرا من یادم نمیاد.نکنه اویل 3 رو میگی؟

كلا ما به هرچيزي اميدواريم.من هنوز تو كف اينم كه چرا اينا هنوز هيچي از شماره 3 نشون نميدن(منظورم اينه كه ميگن بازي بهRE2وRE3 ربط داره ولي همش از RE2 مينويسن)
ا خب پس بی خیال.ولی وسکر که تکرار نمیشه.من میگم حداقل یکی بیاد که باهاش حال کنیم حالا مثل وسکر هم نه ولی حظور پر رنگی داشته باشه.
خب راستش اگر وسكر دوباره بياد بازي هويت خودشو از دست ميده و كليشه اي ميشه.تا حالا چند بار قرار بود وسكر بميره ولي نمرد؟
ولي اين وسط خبري از BARRY نيست.ميدونين كه كدومو ميگم

كلا ما به هرچيزي اميدواريم.من هنوز تو كف اينم كه چرا اينا هنوز هيچي از شماره 3 نشون نميدن(منظورم اينه كه ميگن بازي بهRE2وRE3 ربط داره ولي همش از RE2 مينويسن)

خب راستش اگر وسكر دوباره بياد بازي هويت خودشو از دست ميده و كليشه اي ميشه.تا حالا چند بار قرار بود وسكر بميره ولي نمرد؟
من منظورم خود وسکر نبود.گفتم اگر بازی بخواد داستانش تو همون قسمت تموم بشه دیگه شخصیت هایی مثل وسکر به وجود نمیاد

من منظورم خود وسکر نبود.گفتم اگر بازی بخواد داستانش تو همون قسمت تموم بشه دیگه شخصیت هایی مثل وسکر به وجود نمیاد
ميدونم دوست عزيز ولي بهتره برن روي شخصيت هايي كه تو تاريكي هستن كار كنن.هر شخصيت توي 2يا3 قسمت از اين سري بوده.
الان به نظر من بايد همون الكس وسكر رو بيارن وسط.يا شري.
پ.ن : منظورم اينه كه بيان داستان اين شخصيت هارو ادامه بدن تا دوباره فضاي زيادي براي داستان گفتن درباره قسمت هاي بعد داشته باشن.
اخه همش يا كريس يا ليان.بسه ديگه به خدا. اينا ديگه خيلي كليشه اي هستن

کدوم فایلها .چرا من یادم نمیاد.نکنه اویل 3 رو میگی؟
من از اولم از این بازی بدم نیومده بود
خیلی هم سرش بحث داشتیم
به هر حال باید یه شخصیت منفی هم باشه دیگه ولی عمرا وسکر نداریم دیگه
آره دیگه تو فایل های شماره 3 همش درباره USS صحبت شده

شاید شاید شاید شاید
بری باشه تو بازی چون بری میاد دنبال جیل و از شهر خارجش می کنه در کل بری زیاد استفاده ای نداشته تو سری فقط تو شماره 1 و بس
------------------------------------------------------------------------
بچه های عزیز دل براتون یه سوپرایز دارم منتظر باشید آمادش می کنم زود میزارم (نکته: خبر نیست ) ;)

حامد اشتباه نکن این اتفاقات زمان میکامی هم افتاده چه اشکالی داره داستان کامل بشه
مثلا ریمیک این همه تغییر داستانی داشت چی شد بازیش بد بود
مثلا ما لیزا رو ندیدیم تو شماره 1 پس ریمیک چرته ؟
من که اینطور فک نمی کنم
حامد جون اون پست منم نخوندی فک کنم
اینا قرار نیس که هی غیب بشن
واقعا یادتون رفته که آمبرلا از خداش بود که ویروس تو سطح شهر پخش بشه تا همه چیزو امتحان کنه
اینا هر کدوم یه قابلیتی دارن
اینا مامورای ویژه آمبرلا که روشون هزینه شده و آموزش دیدن
مث کارلوس و نیکولای موزدور نیستن
داستان رو هم که تا بازی نکنیم متوجه نمی شیم
ولی مطمئن باش داستان این قسمت مهمِ

مرسی علی جان البته این اطلاعات واسه زمان معرفی بازی هست
نمیدونم خدا کنه ارزش پولی که برای بازیش رو میدیم داشته باشه و ضدحال نزنه بهمون
افشین کل بازی تو اون 2 تا محدوده محدود میشه؟ اینجوری که بده مثلا خیر سرشون گفتن raccoon city اگه اینجوری باشه که خیلی ضدحاله
الان کدوم قسمت بازی رو آهنگشو زدی؟ :d به درد زنگ خور گوشی میخوره؟ :d:d:d:d:d:d

افشین جان اهنگ های بازی رو زدی ؟ :d
:دی

نمیدونم خدا کنه ارزش پولی که برای بازیش رو میدیم داشته باشه و ضدحال نزنه بهمون
افشین کل بازی تو اون 2 تا محدوده محدود میشه؟ اینجوری که بده مثلا خیر سرشون گفتن raccoon city اگه اینجوری باشه که خیلی ضدحاله
الان کدوم قسمت بازی رو آهنگشو زدی؟ :d به درد زنگ خور گوشی میخوره؟ :d:d:d:d:d:d
یه خورده قبل تر از شماره 3 شروع میشه یعنی دقیقا از زمان شیوع
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or