hmd2009
کاربر سایت
الان منظورت از اشلی، شری بود دیگه!!؟؟:dبچه ها نخندیدها ولی من 4یا5 سال پیش توی یه مجله بود یا سایت یادم نیست ولی یه راهنمایی واسه اویل2گذاشته بودن اون اخرش گفته بود"monster5مرد ولی در حقیقت او نمرده".حالا نمیدونم رو چه حسابی خودمم فکر نمیکنم درست باشه ولی یادمه اینطور نوشته بود.
بعدشم اینکه اشلی بخواد انتقام بگیره خیلی ضایع میشه .این چیزا که جذابیتی نداره الان.به نظرم میتونه یه شخصیت تو مایه های بر عکس کراوزر داشته باشه یعنی اول منفی باشه بعد مثبت بشه (چی شد).
اقا رک بگم من فکر نمیکنم فقط منفی یا فقط مثبت باشه چون شخصیت های اصلی زندگیش هم فقط مثبت یا فقط منفی نبودن مثل پدر و مادرش در مقابل کلیر و لیون.شاید یه چیزی بین این دو مثل ایدا که به هر دو طرف کمک میکنه(حالا یه کم طرف منفی ترش بیشتره)
نه بچه های وسکر چیلدرن دزدیده شده بودنچه جالب حالا زورمو میزنم ببینم میشه دستم راه بیوفته یا نه:d
حالا من یه نظری در مورد الکس دارم
مگه بچه های وسکر از روی یک نمونه اصلی کلون نشده بودن؟ اگه کپی شده بودن خب یه نمونه اصلی ای وجود داشته و داره نکنه اون نمونه اصل خود الکس باشه؟
به قول تو افشین فقط میشه به داستان ORC اکتفا کرد چون اون چیزایی که دیدیم ................. من که بیاد برای ps3 میخرمش حداقل آنلاینش برای سرگرمی چیز بدی نداره (البته تو انلاین نباید به اسم اویل توجه کنیم :d)
هادی اون کار از دست سینا بر میاد که کلیپشو پیدا کنه بزاره به اون بگو گیر میاره برات
راستی اونم خیلی کم رنگ شده ها !!!!
خدا نکنه اشلی بخواد انتقام بگیره اصن خدا نکنه دوباره پاش به بازی باز بشه دوبارهبچه ها نخندیدها ولی من 4یا5 سال پیش توی یه مجله بود یا سایت یادم نیست ولی یه راهنمایی واسه اویل2گذاشته بودن اون اخرش گفته بود"monster5مرد ولی در حقیقت او نمرده".حالا نمیدونم رو چه حسابی خودمم فکر نمیکنم درست باشه ولی یادمه اینطور نوشته بود.
بعدشم اینکه اشلی بخواد انتقام بگیره خیلی ضایع میشه .این چیزا که جذابیتی نداره الان.به نظرم میتونه یه شخصیت تو مایه های بر عکس کراوزر داشته باشه یعنی اول منفی باشه بعد مثبت بشه (چی شد).
اقا رک بگم من فکر نمیکنم فقط منفی یا فقط مثبت باشه چون شخصیت های اصلی زندگیش هم فقط مثبت یا فقط منفی نبودن مثل پدر و مادرش در مقابل کلیر و لیون.شاید یه چیزی بین این دو مثل ایدا که به هر دو طرف کمک میکنه(حالا یه کم طرف منفی ترش بیشتره)

دقیقا اشتباه ما همین جاست اصن جیل خیلی جذاب ولی لباسش واقعی بود با عقل جور در میومد داخل شهر بود اونم یه لباس شهری بودحق با شماست ولی اگه دقت کنی لباس جیل تو رزیدنت اویل 3 یه ذره زیادی جذاب نبود؟!!!:d
باز اینجا بهتره خوب. ولی راست میگی لباس غواصی نباید انقدر تابلو باشه!!!
خوب از نینتندویی که فقط ماریو بلده بسازه نمیشه توقع داشت رزیدنت اویل رو درست بسازه(بیشتر رو قیافه تاکید دارم)
راجع به مهمات گفتی. منم همیشه یک سوال اساسی و مهم داشتم که کاراکتر های بازی اون همه سلاح و مهمات رو کجاشون میزاشتن؟؟دقیقا اشتباه ما همین جاست اصن جیل خیلی جذاب ولی لباسش واقعی بود با عقل جور در میومد داخل شهر بود اونم یه لباس شهری بود
ولی اینکه بیان یه لباس مث catwoman طراحی کنن خوب مسخرست
من مشکلی با جذاب بودنش ندارم کی بدش میاد
مهم اینه که بازی واقعی باشه حالت جدی داشته باشه نه اینکه فکاهی به نظر بیاد خودتون دقت کنید
کریس بازوهاش شده قد کمر جیل
از اون طرف لباس جیل شده این شکلی
و شماره چهار لباس ایدا خوب کسی که اومده جاسوسی چرا باید اون جوری بیاد من همیشه گقتم ایدا مهماتشو کجا میذاشت
جدا این جیل دوست داشتنی تره یا جیل رزیدنت ایول 1 یا ریمیک؟؟؟؟؟

حداقل تو شماره 3 یه کیف داشت جیلراجع به مهمات گفتی. منم همیشه یک سوال اساسی و مهم داشتم که کاراکتر های بازی اون همه سلاح و مهمات رو کجاشون میزاشتن؟؟
مثلا جیل تو RE3 اون آر.پی.جی چهار لوله هه رو کجاش میزاشت؟؟
یا کلیر اون بازوکا با مهماتشو کجای اون دو تیکه لباسش جاسازی میکرد؟؟
یا.... ولش کن
خوب صد در صد لباس ارتشیه جیل رو من بیشتر دوست دارم چون واسه من اون جذابتره(جدی میگم!!!)
اتفاقا دارم می گم دراه حقش ظلم میشهافشین جان چرا انقدر گیر دادی به این جیل:d ! به خدا گناه داره انقدر بهش گیر نده ! معلومه دیگه جیل ریمیک دوست داشتنی تره . البته افشین جان این که توی Revelations هست بهتر از اونی که توی RE 5 بود !
حمید جان بابت عکس ها ممنون .. این شخصی که توی عکس سمت راسته اسمش Rachel هست ؟ یه توضیحی در موردش میدین که چه نقشی توی داستان بازی داره ؟
اقا حامد همون طور که افشین جان گفتند اون بچه ها کلون نبودن .. یک سری کودک از پدر مادر های نابغه بودند که از سر تا سر دنیا دزدیده میشن و توی امبرلا تحت نظر قرار مگیرند و با حمایت امبرلا تحصیل میکند و بعد به عنوان محقق توی شرکت فعالیت میکند . بعد اسپنسر یه ویروس وارد بدن تک تکشون میکنه و فقط البرت و الکس زنده میمونه . البته اگه تا اینجا اشتباه نکرده باشم .
بعد یه سوال برای من پیش اومده : الکس که به عنوان مدیر پروژه های علمی امبرلا انتخاب شد از طرف اسپنسر بعد خیانت کرد و فرار کرد چرا وضعیتش رو نامشخص اعلام کردند منظورم اینکه معلوم نیست مرده یا زنده است . یعنی احتمال داره که اصلا زنده نباشه ؟
افشین اینجوری پیش بری سکته میکنی ها :d اینقدر گیر نده خودم و خودت و بقیه میدونید که بازی بعد از 4 به چه کج راهه ای کشیده شد
احتمالش کمه خود اون طراح پروژه باشه من فکر کنم الکس کپی آلبرت باشه یعنی از نظر قیافه و اینا
به نظر من کپکام آلبرت رو برمیگردونه الکس هم نشون میده بعد یا اینا متحد میشن یا میزنن پدر صاحب بچه رو در میارن :d (یعنی دخل همو میارن)
چون 5 شماره طول کشید تا آلبرت از بین بره اگه الکس هم بیاد کسی جلوشو نمیتونه بگیره من نظرم به اینه هر جفتشون پیداشون میشه
نینتندو هم باید بره هم غاز بچرونه هم بره قارچ خورشو بسازه تمام عقب افتادگی همه از نظر داستانی رو این نینتندو با اون 2 تا کنسول مسخرش باعث شد وگرنه من الان باید کل داستانو میدونستم نه اینکه بخوام برم آرشیو کنسول جمع کنم
=====================
نیما بیا یه خبری از روند پیشرفت و زمان چاپ کتابت بده مردیم از بس تو کف موندیم
ااا...حمید،این همون خانومست که اون غوله داشت پدرشو در میاورد!!!
اینجا هم که درب و داغونه!!!
عکس سالم و سر حال ازش نداری؟؟:d
ه این رولیشنز حالمو بهم زد
بابا این چه طراحی شده
خیلی مسخره و غیر واقعی شده این چه وضعشه
جیل که قیافش حال بهم زن شده
اونم از طراحی لباسا که اصن جالب نیست
اگر می خوان لباسا رو جوری درس کنن که جذابیت زنانه رو نشون بده نیازی نیس که اینجوری یقه چاک بده :biggrin1:
حمید جان بابت عکس ها ممنون .. این شخصی که توی عکس سمت راسته اسمش Rachel هست ؟ یه توضیحی در موردش میدین که چه نقشی توی داستان بازی داره ؟ بعد یه سوال برای من پیش اومده : الکس که به عنوان مدیر پروژه های علمی امبرلا انتخاب شد از طرف اسپنسر بعد خیانت کرد و فرار کرد چرا وضعیتش رو نامشخص اعلام کردند منظورم اینکه معلوم نیست مرده یا زنده است . یعنی احتمال داره که اصلا زنده نباشه ؟
اینی که میگم یادتون بمونه 10.07.2011=15.07.1390
یه خبری تو راهه