بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ریبوت بشه خوبه ولی به شرطی که زود به زود بدن بیرون زیاد تو خماری نمونیم. مثل الان. الان چند وقته که بعد از رزیدنت اویل 5 هیچ شماره جدیدی از بازی نداشتیم؟؟(من دچار استخون درد شدم)
---------------------------
ایدا اگه تو رزیدنت اویل 6 باشه به نظر من نقش مکمل یا فرعی هست. چون افراد زیادی هستن که نسبت به اون در اولویت گرفتن نقش اصلی تو رزیدنت اویل 6 هستن. اولیشونم کلیر هست.
در مورد ازدواجم بگم که آره ایدا بیشتر به لئون میخوره تا کلیر. ولی من یک درام رو ترجیح میدم . یعنی ایدا بیوفته تو بغل لئون جون بده.(از همین الان داره گریم میگیره:crying1:)

در ضمن!اگه کسی درباره ی سایز اعضای بدن کلیر حرفی بزنه با من طرفه.تا خودم اندازه نگرفتم،کسی حق اینکارو نداره! :d
خیلی باحالی نیما!!!=))=))=))=))

فکر کنم چون آیدا قرتی تره و یه جوری از کلیر باهوش تره و خیلی هم جدیه!!!
:d
در مورد لباس من لباس لئون تو دویل 4 رو بیشتر دوست داشتم کتش خیلی قشنگ بود !!
اصلا کلا لئون رو با هر لباسی دوست دارم ، فرقی نداره تو بگو پیژامه گل گلی اما من دوستش دارم :x

آره اون کتشم قشنگ بود .

من یه سوال دارم : l-) کلیر چیکارس؟ مثلا من می دونم جیل ، آیدا و لئون و کریس و آلبرت و کارلوس و .... کین و چیکارن اما واقعا نمی دونم کلیر چیکارس؟!!! یه چیز دیگه من هم لباس جیل تو Re5 ( نه اون بنفشه ها !!! اون یکی که آبی بود کلاه داشت) اونو خیلی خوشم اومد لباسهای کیلر هم کلا خفنن من هم چهره و لباس کلیر رو خیلی دوست دارم !!! راستی یه سوال دیگه ( این یکی یکم عاطفیه!!! :d) آیا لئون ، کلیر رو بیشتر دوست داره یا ایدا ؟ اگه قرار بود با یکی ازدواج کنه فکر می کنین کدومو انتخاب می کرد؟!!! ;;) یکی دیگه: ایدا خشن تره یا کلیر ؟ و اینکه خوده کلیر لئون رو دوست داره؟ (ببخشید اصلا قصد مسخره ندارم و سوالام جدی هستن پس لطفا پاسخ جدی بدین!!!) :d
به نیابت از بچه های با تجربه و دانا من کوچکترین جواب میدم
کلیر عضو سازمان تراسیو هستش توی اویل دو جای خاصی کار نمیکرد ولی نا خواسته وارد ماجرا شد کد ورونیکا هم همینطور برای اینکه دنبال بردادرش میگشت و قضایای زیادی اتفاق افتاد و به راکفورت و قطب جنوب رفت و دی جنریشن هم که خودتون دیدید ولی همون طور که در دیجنریشن دیدیم کلیر عضو سازمان ضد تروریستی تراسیو هستش تراسیو باعث شد تا شرکت ویل فارما یه خودره از ارزش سهام خودش رو از دست بده حالا این تراسیو و کلیر میخوان چیکار کنن من نمیدونم
رابطه لیون با کلیر مثل دو تا همکار و دو تا دوسته به نظرم رابطه ایدا و انجلا میلر با لیون عمیق تر بود تا رابطه کلیر . کلیر فقط یه دوست خوب شجاع و دانا برای لیون همین به نظرم ایدا شدیدا خشن تر هستش اون یه جاسوسه برای پول کار میکنه و ادم میکشه این ادم قابل مقایسه با کلیر که برای حفاظت از مردم کار میکنه نیست کلیر هرگز برای پول ادم نمیکشه نمیدونم ولی منم فکر میکنم کلیر هم لیون رو یه دوست قوی شجاع و دانا برای خودش میدونه
من از لباس وسکر استارز
لباس rpd لیون توی اویل
4 لباس هانک
و جیل والنتاین bsaa توی اویل 5 رو دوست دارم
درباره سایز بدن باید بگم جیل والنتاین رقیب نداره ولی کلیر هم بدمالی نیست
این ربطی نداره ها ولی من لباس و گیم پلی ربکا رو هم توی مرسناریس اویل 5 شدیدا دوست دارم مخصوصا اون اسپری اتشینش

برای دوستانی که میخواستن بازی های کلاسیک رو روی psp اجرا کنن

ماشالله بحث خیلی تخصصی هست و به قول افشین آدم کم میاره یکم دیگه پیش بریم تراژدی و داستان و ... رو رد میکنیم و به رخت خواب و لیزلیزک بازی و ... میرسیم به نظرتون این بحثو جمعش کنیم بره بهتر نیست؟

قولی که داده بودم رو یادم نرفت و بهتون آموزش اجرای بازی های ps1 رو روی psp دادم با این روش نه تنها میتونید بازی های دوست داشتنی اویل 1و2و3 رو روی psp اجرا کنید بلکه میتونید هر بازی ps1 رو روی psp اجرا کنید و حالشو ببرید اگه سوال داشتید تو پروفایل یا پ.خ جواب میدم

سلام من دیدم دوستان میخوان بازی های ps1 رو روی psp اجرا کنن گفتم بیام این آموزش تصویری رو بزارم
برای شروع این برنامه رو دانلود کنید
psx2psp
بعد از دانلود برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید (لازم به توضیح هست که این برنامه نیازی به نصب نداره)
با اجرای فایل psx2psp.exe صفحه ای مثل عکس زیر ظاهر میشه
1da85a3c3dfa.png

این صفحه آبی رنگ دقیقا همون چیزیه که شما تو psp میبینید
در ادامه بر روی option کلیک کنید تا صفحه ای مثل عکس زیر ظاهر بشه
42c100dc94f8.png

تنظیمات رو دقیقا مطابق عکس های بعدی پیش برید
4314c17210c5.png

0f07591c6fcb.png

af141d3c5a51.png

تو عکس بعدی میبینید که من گزینه use theme mode رو برداشتم شما هم همین کار رو بکنید و ok رو بزنید برنامه به صورت اتوماتیک restart میشه
12decf7f5620.png

b27e88fdd726.png

بعد از restart ظاهر برنامه تغییر میکنه و تقریبا به صورت حرفه ای (ولی راحت تر از نظر کارکردن) تبدیل میشه (تصویر زیر)
9d658d0b2859.png

خب تا اینجا که راحت بود از اینجا به بعد میریم سراغ تبدیل بازی ps1 به فرمتی که psp بشناسه ولی قبل از این کار میخوام تمام گزینه های برنامه که عکسش همین عکس بالایی هست رو بهتون معرفی کنم
ISO/PBP FILE
که شامل فایل های 1 تا 5 هست مکانی هستش که شما باید ایمیجی که از بازی ps1 دارید رو لود کنید مثل عکس زیر که با زدن ... ازتون محل ایمیج رو هاردتون رو میخواد
4573fc71c731.png

یه نکته برای بازی های چند دیسک باید ISO/PBP FILE 2 و 3 و 4 و 5 بنا به تعداد دسک های بازیتون همون روش بالا رو ادامه بدید( یعنی فایل 2 = دیسک 2 ، فایل 3 = دیسک 3 ، فایل 4 = دیسک 4 ، فایل 5 = دیسک 5)
f68928ec5b6f.png

9ff90f4000ea.png

9fc0cdb67638.png

خب تا اینجا ما بازیمون رو لود کردیم تو برنامه الان میتونید تو قسمت Output مسیر ذخیره شدن فایل pbp رو بدید تا بازیتون ذخیره بشه با زدن convert بازیتون تبدیل میشه و تو محلی که برای ذخیره تعیین کردید ذخیره میشه
برای زیبا تر شدن میتونید از گزینه های سمت راست برنامه برای customize کردن ebootتون استفاده کنید
icon image آیکون بازیتونه (رزولوشن 80 در 80 )
background image تصویر پس زمینه ای هست که وقتی تو منو game تو psp روی بازی هستید نشون داده میشه (رزولوشن 480 در 272 )
information image عکس اطلاعات بازی هست (رزولوشن 480 در 272 )
background music آهنگیه که وقتی رو آیکون بازی هستید نواخته میشه دقت کنید پسوند فایل بایدAT3 باشه
icon animation آیکون بازیتون هست به صورت متحرک نمایش داده میشه دقت کنید پسوند موسیقیتون باید PMF باشه
Boot/Warning image عکسی هست که قبل از اجرای بازی نمایش داده میشه (رزولوشن 480 در 272 )
اگه عکس ها رو تنظیم کردین برای تست کردن اینکه آیا درست انجام دادین میتونید گزینه Preview رو بزنید که عکس زیر رو نشونتون میده
44182379bf9f.png

عکس بازی وقتی رو آیکونش هستید
0b618ebcac7a.png

عکس save بازی
ce2ffd21fc95.png

عکس صفحه ی بوت که بعد از زدن X نمایش داده میشه
(خودم به شخصه حوصله درست کردن عکس و آهنگ و آیکون رو برای بازی ها ندارم فقط یه تصویر زمینه میزارم که توش اسم بازی رو نوشتم ولی ساختن eboot با عکس خیلی خیلی کارتون رو تمیز تر و حرفه ای تر نشون میده با جستجو تو گوگل میتونید عکس آیکون و زمینه مناسب با بازیتون رو پیدا کنید)
یک سری نکات هست که باید بگم
1. بازیتون که تبدیل شد باید فولدرشو که فایل Eboot.pbp توش هست رو تو این مسیر کپیش کنید memory stick/PSP/Game/folder e bazi
2. من روی psp خودم که فت هستش و آپدیتشم gen5.50 d3 prome4 هستش تست کردم و جواب داده هم بازی تک دیسک هم بازی چند دیسک
3. بازی رو که اجرا کردین Home رو بزنید و تو منویی که ظاهر میشه برید تو قسمت other settings تو منوی other settings گزینه آخر نوشته Disc-Load speed که به صورت پیش فرض روی نرمال هستش بعضی از بازی ها موقع اجرا صفحه ثابت سیاه میمونه یا بعضی وقت ها وسط بازی صفحه ثابت میمونه برای اینکه این مشکل برطرف بشه باید اون نرمال رو روی fast قرار بدبد تا بازی اجرا بشه
4. برای دانلود ایمیج های بازی ps1 میتونید به این سایت برید
5. میتونید از بازی هایی که دارید با نرم افزار clonecd ایمیج تهیه کنید ولی باید دقت کنید که cd خش نباید داشته باشه
6. اگه از این آموزش خوشتون اومد و به دردتون خورد خوشحال میشم بهم اعتبار بدید
7. هرگونه سوال داشتید هم اینجا و هم از طریق پ.خ یا پروفایل جوابگو هستم

راستی!می خواستم از این آقای zedechris بپرسم که چرا به نظرشون کلیر از جیل مهم تره؟لطفا دلایلشون رو بگن.
در مورد اینکه اگه ایدا در رزیدنت اویل 6 باشه اصلی میشه یا نه هم توضیح بدن.(همه نظرشون رو بگن.) متشکرم.
وقتی گفتم ربکا در دامناشن هست که برای هیچکس جالب نبود.حالا شاید ایدا براتون جالب باشه!
بله.درود
میگم جناب نیما خان گیر دادیا.کلا یادمه اون احمد(کندی)بنده خدارو هم خفت کرده بودی هی همینو ازش میپرسیدی.
کلا سابقه بچه های اینجا نشون داده زیاد باهم دعوا میکنن اگر برم تو جزئیات بازم دعوا میشه .
اصلا اقا یه نظره دیگه چه کاریه توضیح بدم>:d
نه ولی جدا بعدا میگم چرا ولی الان حس حال جر بحث ودعوا رو ندارم.
راجع به لباس هم نظر نمیدم چون اکثرشون قشنگن.راستی ایدا هم به 6 اضاف شد؟عجب چیزی بشه البته اگر گیم پلی رو عوض کنن چون داستانش که مشخصه جذابه.

میشه من یه بحث جدید راه بندازم؟!! ;;) ( آخه چند وقتیه کلوپ Silent hill بدجوری خوابیده منم بیکار شدم گفتم بیام اینجا یه بحث راه بندازم)
نظرتون را راجع به شخصیتهای زیر بگین و بگین که چجور شخصیتی دارن:
لئون :
کریس:
کارلوس:
آلبرت:
جیل:
کلیر:
ایدا:
راستی این رو هم بگین که بین لئون و کریس و کارلوس کدوم یکی از همه بهتره؟!! ( لطفا یک نفر رو انتخاب کنین)

سلام به دوستان خودم
خانوم دویل گرل من فقط دوست دارم درمورد ازول اسپنسر نظرمو بگم این یارو یه بی شرف به تمام معناست یه شبه ادم که فقط به فکر قدرته و اخرین هدفش خدا شدن بود یه شهر و یه دنیا به خاطر حماقت های این مرتیکه نابود شدن البرت وسکر زندگیش نابود شد به خاطر افکار پلیدش اگر اون به فکر ایجاد نسل برتر نبود محوری ترین شخصیت اویل شکل نمیگرفت به نظرم اون روز البرت باید این مرتیکه رو با دستای خودش ریز ریز میکرد ولی فقط با یه ضربه کشتش من راضی نبودم ولی خب چیکار میشه کرد همینه دیگه
راستی اگر میخوای بچه ها به پست هات اهمیت بدن به جواب هاشون اهمیت بده این تجربه شدست منم یه روز میام ده روز نمیام بود و نبودمم برای کسی مهم نیست بقیه بچه ها رو میگم
خب یه بحث خوب بگین راستی اگر بخوایم حرص نیما رو در بیاریم اگر گفتید باید چیکار کنیم؟ راستی به نظرتون کلر ردفیلد حظورش اصلا چه لزومی داره و چه کاری داره که انجام نداده؟به نظرم حظور لیان اس کندی خیلی خیلی مهمتر و با اهمیت تر از کلیر ردفیلد هستش

میشه من یه بحث جدید راه بندازم؟!! ;;) ( آخه چند وقتیه کلوپ Silent hill بدجوری خوابیده منم بیکار شدم گفتم بیام اینجا یه بحث راه بندازم)
نظرتون را راجع به شخصیتهای زیر بگین و بگین که چجور شخصیتی دارن:
لئون :
کریس:
کارلوس:
آلبرت:
جیل:
کلیر:
ایدا:
راستی این رو هم بگین که بین لئون و کریس و کارلوس کدوم یکی از همه بهتره؟!! ( لطفا یک نفر رو انتخاب کنین)

لئون:باهوش،تیز و بز، یه خورده زود احساساتی میشه
کریس:خلبان خوب،برادر فراری،حرص درار و اعصاب خورد کن،دقیقه نودی،سست عنصر
کارلوس:بچه باحال،فداکار،کله شق،بامرام
آلبرت:عشق من،خوش تیپ، بسیار باهوش،ولی زیادی بلند پرواز
جیل:با تجربه،خوش استیل،کمی سیریش
کلیر:خوشگل،دوست داشتنی،محتاج به کمک
ایدا: معنای واقعیه مرسنریز،دابل ای جنت، مارمولک،با حرکات محرک

---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان خودم
خانوم دویل گرل من فقط دوست دارم درمورد ازول اسپنسر نظرمو بگم این یارو یه بی شرف به تمام معناست یه شبه ادم که فقط به فکر قدرته و اخرین هدفش خدا شدن بود یه شهر و یه دنیا به خاطر حماقت های این مرتیکه نابود شدن البرت وسکر زندگیش نابود شد به خاطر افکار پلیدش اگر اون به فکر ایجاد نسل برتر نبود محوری ترین شخصیت اویل شکل نمیگرفت به نظرم اون روز البرت باید این مرتیکه رو با دستای خودش ریز ریز میکرد ولی فقط با یه ضربه کشتش من راضی نبودم ولی خب چیکار میشه کرد همینه دیگه
راستی اگر میخوای بچه ها به پست هات اهمیت بدن به جواب هاشون اهمیت بده این تجربه شدست منم یه روز میام ده روز نمیام بود و نبودمم برای کسی مهم نیست بقیه بچه ها رو میگم
خب یه بحث خوب بگین راستی اگر بخوایم حرص نیما رو در بیاریم اگر گفتید باید چیکار کنیم؟ راستی به نظرتون کلر ردفیلد حظورش اصلا چه لزومی داره و چه کاری داره که انجام نداده؟به نظرم حظور لیان اس کندی خیلی خیلی مهمتر و با اهمیت تر از کلیر ردفیلد هستش
این جملت بوی خون میده هادی >:)

راست می گی ! منم این طوریم ! :d
معلومه حضور لئون مهمه ! اصلا مگه چند تا لئون داریم ! به نظر من با تاثیرترین کراکتر بعد از آلبرت ، لئونه !! :x
اما در مورد کلیر.... /:) به نظر من که کلیر زیاد تاثیری نداره ، یعنی نه اینکه تاثیر نداره ، داره! اما تاثیرش به اندازه ی بقیه نیست ! جیل تاثیرش بیشتر از کلیر بود ، کلیر کلا شخصیت میانه رویی داره!
اما خداییش لئون چیزه دیگه ایه!

ماشالله بحث خیلی تخصصی هست و به قول افشین آدم کم میاره یکم دیگه پیش بریم تراژدی و داستان و ... رو رد میکنیم و به رخت خواب و لیزلیزک بازی و ... میرسیم به نظرتون این بحثو جمعش کنیم بره بهتر نیست؟

قولی که داده بودم رو یادم نرفت و بهتون آموزش اجرای بازی های ps1 رو روی psp دادم با این روش نه تنها میتونید بازی های دوست داشتنی اویل 1و2و3 رو روی psp اجرا کنید بلکه میتونید هر بازی ps1 رو روی psp اجرا کنید و حالشو ببرید اگه سوال داشتید تو پروفایل یا پ.خ جواب میدم

سلام من دیدم دوستان میخوان بازی های ps1 رو روی psp اجرا کنن گفتم بیام این آموزش تصویری رو بزارم
برای شروع این برنامه رو دانلود کنید
psx2psp
بعد از دانلود برنامه رو از حالت فشرده خارج کنید (لازم به توضیح هست که این برنامه نیازی به نصب نداره)
با اجرای فایل psx2psp.exe صفحه ای مثل عکس زیر ظاهر میشه
1da85a3c3dfa.png

این صفحه آبی رنگ دقیقا همون چیزیه که شما تو psp میبینید
در ادامه بر روی option کلیک کنید تا صفحه ای مثل عکس زیر ظاهر بشه
42c100dc94f8.png

تنظیمات رو دقیقا مطابق عکس های بعدی پیش برید
4314c17210c5.png

0f07591c6fcb.png

af141d3c5a51.png

تو عکس بعدی میبینید که من گزینه use theme mode رو برداشتم شما هم همین کار رو بکنید و ok رو بزنید برنامه به صورت اتوماتیک restart میشه
12decf7f5620.png

b27e88fdd726.png

بعد از restart ظاهر برنامه تغییر میکنه و تقریبا به صورت حرفه ای (ولی راحت تر از نظر کارکردن) تبدیل میشه (تصویر زیر)
9d658d0b2859.png

خب تا اینجا که راحت بود از اینجا به بعد میریم سراغ تبدیل بازی ps1 به فرمتی که psp بشناسه ولی قبل از این کار میخوام تمام گزینه های برنامه که عکسش همین عکس بالایی هست رو بهتون معرفی کنم
ISO/PBP FILE
که شامل فایل های 1 تا 5 هست مکانی هستش که شما باید ایمیجی که از بازی ps1 دارید رو لود کنید مثل عکس زیر که با زدن ... ازتون محل ایمیج رو هاردتون رو میخواد
4573fc71c731.png

یه نکته برای بازی های چند دیسک باید ISO/PBP FILE 2 و 3 و 4 و 5 بنا به تعداد دسک های بازیتون همون روش بالا رو ادامه بدید( یعنی فایل 2 = دیسک 2 ، فایل 3 = دیسک 3 ، فایل 4 = دیسک 4 ، فایل 5 = دیسک 5)
f68928ec5b6f.png

9ff90f4000ea.png

9fc0cdb67638.png

خب تا اینجا ما بازیمون رو لود کردیم تو برنامه الان میتونید تو قسمت Output مسیر ذخیره شدن فایل pbp رو بدید تا بازیتون ذخیره بشه با زدن convert بازیتون تبدیل میشه و تو محلی که برای ذخیره تعیین کردید ذخیره میشه
برای زیبا تر شدن میتونید از گزینه های سمت راست برنامه برای customize کردن ebootتون استفاده کنید
icon image آیکون بازیتونه (رزولوشن 80 در 80 )
background image تصویر پس زمینه ای هست که وقتی تو منو game تو psp روی بازی هستید نشون داده میشه (رزولوشن 480 در 272 )
information image عکس اطلاعات بازی هست (رزولوشن 480 در 272 )
background music آهنگیه که وقتی رو آیکون بازی هستید نواخته میشه دقت کنید پسوند فایل بایدAT3 باشه
icon animation آیکون بازیتون هست به صورت متحرک نمایش داده میشه دقت کنید پسوند موسیقیتون باید PMF باشه
Boot/Warning image عکسی هست که قبل از اجرای بازی نمایش داده میشه (رزولوشن 480 در 272 )
اگه عکس ها رو تنظیم کردین برای تست کردن اینکه آیا درست انجام دادین میتونید گزینه Preview رو بزنید که عکس زیر رو نشونتون میده
44182379bf9f.png

عکس بازی وقتی رو آیکونش هستید
0b618ebcac7a.png

عکس save بازی
ce2ffd21fc95.png

عکس صفحه ی بوت که بعد از زدن X نمایش داده میشه
(خودم به شخصه حوصله درست کردن عکس و آهنگ و آیکون رو برای بازی ها ندارم فقط یه تصویر زمینه میزارم که توش اسم بازی رو نوشتم ولی ساختن eboot با عکس خیلی خیلی کارتون رو تمیز تر و حرفه ای تر نشون میده با جستجو تو گوگل میتونید عکس آیکون و زمینه مناسب با بازیتون رو پیدا کنید)
یک سری نکات هست که باید بگم
1. بازیتون که تبدیل شد باید فولدرشو که فایل Eboot.pbp توش هست رو تو این مسیر کپیش کنید memory stick/PSP/Game/folder e bazi
2. من روی psp خودم که فت هستش و آپدیتشم gen5.50 d3 prome4 هستش تست کردم و جواب داده هم بازی تک دیسک هم بازی چند دیسک
3. بازی رو که اجرا کردین Home رو بزنید و تو منویی که ظاهر میشه برید تو قسمت other settings تو منوی other settings گزینه آخر نوشته Disc-Load speed که به صورت پیش فرض روی نرمال هستش بعضی از بازی ها موقع اجرا صفحه ثابت سیاه میمونه یا بعضی وقت ها وسط بازی صفحه ثابت میمونه برای اینکه این مشکل برطرف بشه باید اون نرمال رو روی fast قرار بدبد تا بازی اجرا بشه
4. برای دانلود ایمیج های بازی ps1 میتونید به این سایت برید
5. میتونید از بازی هایی که دارید با نرم افزار clonecd ایمیج تهیه کنید ولی باید دقت کنید که cd خش نباید داشته باشه
6. اگه از این آموزش خوشتون اومد و به دردتون خورد خوشحال میشم بهم اعتبار بدید
7. هرگونه سوال داشتید هم اینجا و هم از طریق پ.خ یا پروفایل جوابگو هستم
اونوقت کنترل کردن بازی روی PSP راحته؟

هادی جان!از چه لحاظ حضور لیون مهم تره؟اتفاقا نقش لیون رو تا همین جا هم زیادی طولش دادن.تنها کسی که دوباره می تونه لیون رو به داستان برگردونه ایدا است.چون معمولا ایدا جایی که لیون نباشه حضور نداره.به علاوه کلیر از زمان کد ورونیکا و بعدش هم دیجنریشن هیچ جا نبوده.در حالی که لیون در رزیدنت اویل 4 و بعدش دیجنریشن و الآن هم که در دامناشن هست.از لحاظ اولویت واقعا رزیدنت اویل 6 دیگه حق کلیره.علاوه بر اینکه اگه قرار باشه سرنوشت شری و استیو معلوم بشه (که میشه)،100 درصد کلیر باید حضور داشته باشه.تازه خود تراسیو هم تا حدودی مبهمه و نیاز به توضیحات بیشتری داره.گرچه من از همین الآن باهتون شرط می بندم که کلیر،لیون،ایدا،شری،استیو و الکس وسکر 100 درصد همشون در رزیدنت اویل 6 حضور دارند!چون سناریوی اول داستان (ماجرای کریس،جیل و وسکر) در رزیدنت اویل 5 تموم شد و سناریوی دوم (ماجرای کلیر و لیون) هم در رزیدنت اویل 6 تموم میشه!
خانم devil girl!ما به اندازه ی کافی درباره ی اینکه چرا کلیر از لیون مهم تره بحث کردیم.شما می تونید در صفحات قبلی تاپیک،دلایلش رو بخونید.در ضمن جوک خیلی قشنگی گفتی:بعد از وسکر،نقش لیون از همه مهم تره! :)) باید به عرضتون برسونم که اصل داستان ماجرای کریس،جیل و وسکر است که از واقعه ی عمارت شروع شد.بعدش هم کلیر که باعث میشه کریس دوباره با وسکر ملاقات کنه و به علاوه ویلیام بیرکن و خاندان آشفورد و پایگاه های آمبرلا در راکون سیتی،جزیره ی راکفورت و قطب جنوب رو نابود می کنه.کلا یک سوم آمبرلا توسط کلیر نابود شد!(دو سومش هم توسط کریس و جیل) تازه تنها کسی هم هست که به شعبه ی مرکزی آمبرلا در پاریس نفوذ می کنه و اون رو تا مرز نابودی پیش می بره.در حالی که لیون همیشه در داستان های جانبی بوده.در رزیدنت اویل 2 این کلیر بود که داستان رو به رزیدنت اویل 1 ربط می داد و به خاطر کریس وارد داستان شد.بعدش هم اول سرگذشت کلیر ادامه داده شد.چون در اولویت بود.رزیدنت اویل 4 کلا یک داستان جانبی بود که هیچ ربطی به آمبرلا نداشت و بیشتر به خاطر تحول در گیم پلی ساخته شد.علاوه بر اینکه روایتگر اصلی داستان رزیدنت اویل 4 ایدا بود و خود لیون هم به خاطر نقشه های وسکر و ایدا وارد داستان شد.ایدا هم خودش میگه:من کاری می کنم که لیون فکر کنه مهم ترین نقش رو در این ماجرا داره.من از اون برای از میان برداشتن سدها و رسیدن به اهدافم استفاده می کنم.این موضوع حتی در فایل های بازی هم ذکر شده.
از جناب zedechris هم دوباره خواهش می کنم که دلایلشون رو بگن.قول میدم که هیچ دعوایی راه نیفته.

هادی جان!واقعا از شما انتظار نداشتم.اون هم بعد از این همه بحثی که خودت هم توشون شرکت کردی![/QUOTE]

همه لیان واسه این دوست دارن که بچه خشگله :)) اگه قیافش مثل پارکر بود بازم لیان رو دوست داشتید ! حتی اون افشین جان که کشته مردشه.قبول کنید که بیشتر محبوبیت لیان به خاطر ظاهرشه.حالا یه سوال از اونایی که اوتبریک رو تموم کردن دارم یا نیما تو بگو تو اون سناریو HIVE اون دکتره خودش توسط لیچ من کشته شد چطور شد آخرش اون لیچ من که کشتیمش خود دکتره بوده ؟ پس اون یکی چی شده ؟ !

آخرین ویرایش:
بابا باشه چرا می زنی ! :d
قبوله شما راست می گی !!! والاه من نه RE رو از شماره ی 2 شروع کردم یه لئون میشناسم که می خواست به کلیر کمک کنه برادرش رو پیدا کنه ، یه کلیر می شناسم که دنباله برادرش می گشت ، یه ایدا می شناسم که داشت برای آمبرلا و وسکر کار می کرد که لئون خیلی دوسش داشت ( درحالیکه ایدا محل سگ به لئون نمی زاره) :p
یه شری می شناسم ، هی بگی نگی استیو رو هم می شناسم
بعد دیگه ما RE 3 رو بازی کردیم پس من کارلوس و جیل رو هم می شناسم اما معلوم نشد چه بلایی سره کارلوس اومد دیگه نبود تو سری انگار !!!
بعدشم ما اویل 4 و 5 رو بازی کردیم که شما می گی 4 هیچ ربطی نداره به داستان اصلی 5 هم که به نظر من خیلی مزخرف بود !!!
اما بازم می گم چرا اینقدر با لئون بی اعتنایی میشه در حالیکه این کراکتر خیلی با حاله!
راست می گی لئون خیلی خوشگله!!:x

اونوقت کنترل کردن بازی روی PSP راحته؟
عین همون ps1 میمونه منتها با ین تفاوت که انگار تلویزیون تو دستاته:d
خوشم میاد خوب تحویل میگیرین
همه شخصیت ها باید بروند جلوی آلبرت وسکر کبیر بوق بزنن مخصوصا لیان، اون باید جلوتر از همه به همراه کلیر بوق بزنه >:)

همه شخصیت ها باید بروند جلوی آلبرت وسکر کبیر بوق بزنن مخصوصا لیان، اون باید جلوتر از همه به همراه کلیر بوق بزنه >:)

درسته من هم آلبرت رو دوست دارم اما قرار نشد دیگه به لئون من توهین کنین! ( لئون هم شخصیت داره واسه خودش چرا خوردش می کنین ) :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or