بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

زامبی بکش.برای این میگن زامبیها رو نکش که تیر کم میاری.وقتی رسیدی به زیر پله و برد ویکرز رو دیدی که زامبی شده,برو تو مرکز پلیس بعد از روی همون میزی که تو سالن هست فشنگ بردار بعد بیا و برد ویکرز رو بکش و کلید رو از رو جنازش بردار.
اگه باز نتونستی بگو تا ویدئوشو برات بزارم.فقط تا برسی به برد چیزی بر ندار.

ممنون از دوستان بابت راهنمایی
رو حالت Arrange mode که بازی رو شروع کنی تیربار بینهایت میده مشکل تیر ندارم:d
مشکل من از جای دیگه هم نشات میگیره من چون اویل 2 رو تو pc بازی کردم اصلا نمیتونم با دسته ps برم جلو خیلی برام سخته به خاطر همین چند بار باید رو حالت ساده برم بازی رو تا دستم عادت کنه

ممنون از دوستان بابت راهنمایی
رو حالت Arrange mode که بازی رو شروع کنی تیربار بینهایت میده مشکل تیر ندارم:d
مشکل من از جای دیگه هم نشات میگیره من چون اویل 2 رو تو pc بازی کردم اصلا نمیتونم با دسته ps برم جلو خیلی برام سخته به خاطر همین چند بار باید رو حالت ساده برم بازی رو تا دستم عادت کنه
برعکس من!اصلا با کیبورد راحت نیستم!ولی با دسته عشق و حال میکنم!

آخرین ویرایش:
آي ام كانفيوزد!:d
حامد جان دستگاه J هست..يعني ميشه ريجن 3؟؟؟
بعد مگه محتواي فروشگاه در ريجن هاي مختلف فرق ميكنه؟؟
از كجا بفهمم با چه ريجني وصل شده؟؟
چه كنم؟؟
بسيار متشكرم>:d<

یه اکانت دیگه بساز موقع انتخاب کشور آمریکا رو انتخاب کن خود به خود میشه رجین 1 من با کمک حامد ساختم و RE 2 رو خریدم با چندتا بازیه دیگه
تو Store آمریکا زودتر و بیشتر بازی میاد یکمم ارزونتر هستن.
اون دموها به درد کسی خورد ؟؟؟ اگه نمیخواین دیگه نزارم.

آخرین ویرایش:
قبلا بهتون گفته بودم که در حال تهیه ی چند تا مقاله ی مهم هستم.یکیش آماده شده.در لینک زیر گذاشتم.حتما بخونید و همونجا نظرتون رو هم بگید.فقط خواهشا من رو جلوی بچه های اونجا سنگ رو یخ نکنید.متشکرم.

http://www.residentevil.ir/index.php?topic=538.120

آخه این چه نظر سنجی هست؟اینکه جوابش معلومه.بعدش هم به نظر من اکثر کسانی که به سبک کلاسیک رای میدن،اصلا نمی دونن Lost In Nighmares چیه.چون اسمش برای خیلی ها ناآشنا است.من خودم به Lost In Nighmares رای دادم.چون ترکیبی از هر دو سبک کلاسیک و مدرن است.هم دوربینش خوب بود و هم اینکه اون حال و هوای سبک کلاسیک رو داشت.دوربین سبک کلاسیک دیگه جواب نمیده.چون نمیشه باهش هر قسمت بدن دشمن که خواستیم رو نشونه بگیریم.بعدش هم اون به خاطر سخت افزار محدود پلی استیشن و گیم کیوب بود و الآن دیگه نیازی به اون کار نیست.
حداقل می ذاشتید به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟این نظر سنجی خیلی بهتر بود.می تونست تا ماه آینده که به طور رسمی جوابش میاد موضوع خوبی باشه.

[FONT=&quot]نیما خان انقدر لینک اون سایت رو اینجا نزار , برای تایپیک مشکل بوجود میاد اگه خیلی دوست داری اطلاع رسانی کنی به بچه ها پیغام خصوصی بده[/FONT].
[FONT=&quot]اونجا به اینجا هیچ ربطی نداره[/FONT].
[FONT=&quot]تو هم میگی نمیرم اونجا بعد میری مقاله میزاری[/FONT]!!!
[FONT=&quot]البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند[/FONT].
برای اینکه پستم زیاد اسپم نشه براتون 20 تا Wallpaper از Albert Wesker میزارم.سایزشون 1920.1080 هست البته خودم به این سایز در آوردمشون.
http://hotfile.com/dl/125256257/2fc0d3c/ALBERT_WESKER.rar.html
Long Live Albert Wesker

سلام بر دوستان
سینا جان بابت لینک ها ممنون جالب بودن
منم لاست رو انتخاب کردم هر چند که از دوربین بخش اویل 5 که مربوط به کریس و شوا بود هم بدم نمی اومد من نمیفهمم چرا با این حالت مشکل دارید یه دلیل بیارید که این مشکل رو داشته باشه اگر بازی ترسناک نیست خب دلیلش چیز دیگه ایه دوربین مشکلی نداره شما با این دوربین میتونید حالات شخص مورد کنترل خودتون رو ببینید و هدف رو هم خوب ببینیند و هر جایی رو که دوست دارید هدف بگیرید و شلیک کنید اینجوری میتونید راحت با انتخاب خودتون هد شات کنید این جوری کیفش بیشتره یا اینکه یه تصویر دو بعدی باشه و همینجوری شلیک کنید و حالا کجای هدف میخوره خدا میدونه بیاید بدون تعصب تصمیم بگیریم همیشه

آخه این چه نظر سنجی هست؟اینکه جوابش معلومه.بعدش هم به نظر من اکثر کسانی که به سبک کلاسیک رای میدن،اصلا نمی دونن Lost In Nighmares چیه.چون اسمش برای خیلی ها ناآشنا است.من خودم به Lost In Nighmares رای دادم.چون ترکیبی از هر دو سبک کلاسیک و مدرن است.هم دوربینش خوب بود و هم اینکه اون حال و هوای سبک کلاسیک رو داشت.دوربین سبک کلاسیک دیگه جواب نمیده.چون نمیشه باهش هر قسمت بدن دشمن که خواستیم رو نشونه بگیریم.بعدش هم اون به خاطر سخت افزار محدود پلی استیشن و گیم کیوب بود و الآن دیگه نیازی به اون کار نیست.
حداقل می ذاشتید به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟این نظر سنجی خیلی بهتر بود.می تونست تا ماه آینده که به طور رسمی جوابش میاد موضوع خوبی باشه.

نیما جان حرفت کاملا قبوله.کلا این سبک و دوربین لاست این نایتمر یه گیم پلی جدید هست که اکثر بازی ها جدید استفاده میشه شما اگه یادتون باشه تو بازی های AID های قبل از 5 هم دوربین کلاسیک بود ولی تو شماره پنج دوربین عوض شده.و اینو بدونید که هیچ وقت شرکت ها به عقب برنمیگردن تا حالا که نشده.بعیدم میدونم بشه یعنی سبک و دوربین تو رزیدنت اویل های بعدی کلاسیک بشه.اما با تمام این احوال من به کلاسیک رای دادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or