بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نیما جان من برای کارت ارزش زیادی قائلم و صد در صد کتابت رو تهیه می کنم :x
راستی نگفتی چقدر تا چاپ فاصله داره ؟؟
براش مجوز گرفتین ؟؟؟؟
کجا می خواین چاپش کنین تهران؟
راستی اون قضیه امضا رو جدی گفتما !
بچه های تاپیک می تونن کتابو مستقیم از خودت بخرن با امضای خودت
کتاب در مراحل پایانی نگارشه.یک بخش هایی رو دارم بهش اضافه می کنم.احتمالا تا ماه آینده چاپ میشه.البته این کاراش رو احد در جریانه.من فقط مطالب رو می نویسم.
بنابراین شما تا ماه آینده منتظر 2 تا سورپرایز باشید:
1-کتاب من.
2-رزیدنت اویل 6! (شوخی کردم.) :d
راستی!کلیر در این کد ورونیکای HD با تیپ توی دارک سایدش هست.چون در سناریوی کد ورونیکای دارک ساید،لباس و مدل موهای کلیر با کد ورونیکا کمی فرق داشت!دیدید در این کنفرانس مردم با دیدن کلیر چه هورایی کشیدند؟ :d

• Like
Reactions: GAME 0VER
نيماجان،اين يه چيزواضحه كه شمااطلاعاتت بالاترازمنه.شمامحققي تواين زمينه.كتاب هم نوشتي.ولي اصلامن الان كاري به اطلاعات ندارم.صحبت من سرتاثيركاراكترهاست.چراقبول نميكني كه اگه كلردنبال كرس نمي افتادهم هيچ فرقي تواصل قضيه نميكرد؟اگه وسكركلاحذف ميشدآيابازهم داستان اين پيچيدگي روداشت؟اگه كلري نبودآياراكفورت تاابدمخفي ميموند؟اگه كلري نبودآياتحقيقات استارزوپروژه هاي آمبرلالنگ ميموند؟آياكلركمك بارزي به كشف حقيقت پنهان كرده؟الان بارصدمه كه من اين حرفهاروتكراركردم ولي شمافقط مياي ميگي كتاب واطلاعات!ايناكه ديگه ربطي به اطلاعات نداره.جريان كلي داستانه.واقعاديگه نميدونم چجوري توضيح بدم!
درضمن شماچندصفحه قبلترگفته بودي كه كرس تواويل1براي نجات كلربه كاخ رفت!

کتاب در مراحل پایانی نگارشه.یک بخش هایی رو دارم بهش اضافه می کنم.احتمالا تا ماه آینده چاپ میشه.البته این کاراش رو احد در جریانه.من فقط مطالب رو می نویسم.
1-کتاب من.
راستی!کلیر در این کد ورونیکای HD با تیپ توی دارک سایدش هست.چون در سناریوی کد ورونیکای دارک ساید،لباس و مدل موهای کلیر با کد ورونیکا کمی فرق داشت!دیدید در این کنفرانس مردم با دیدن کلیر چه هورایی کشیدند؟ :d

من بي صبرانه منتظركتابت هستم.اگرقبلاهم چيزي نوشتي معرفي كن.يااگه كتابي هست كه كامله وبه دردبخوره بگوبرم بخونم.

ن منتظرتاييدكسي نيستم كندي جان.تاييدكسي منوبزرگ نميكنه همونطوركه مخالفتهاكوچيكم نميكنه.من بايدقبول كنم كه كلرشخص اول اويله.منم قبول كردم ديگه!حتي نميدونستم كه اويل1روبه خاطركلرساختن.يعني واقعانميدونستم كه كرس توكاخ دنبال كلربوده،كه خوب به لطف نيماي عزيزمتوجه ي اين موضوع شدم!
من منظورم کلی بود.واقعیت اینه که بعضی مواقع خودم هم منتظر تایید دیگران هستم.
نيماجان،اين يه چيزواضحه كه شمااطلاعاتت بالاترازمنه.شمامحققي تواين زمينه.كتاب هم نوشتي.ولي اصلامن الان كاري به اطلاعات ندارم.صحبت من سرتاثيركاراكترهاست.چراقبو� � نميكني كه اگه كلردنبال كرس نمي افتادهم هيچ فرقي تواصل قضيه نميكرد؟اگه وسكركلاحذف ميشدآيابازهم داستان اين پيچيدگي روداشت؟اگه كلري نبودآياراكفورت تاابدمخفي ميموند؟اگه كلري نبودآياتحقيقات استارزوپروژه هاي آمبرلالنگ ميموند؟آياكلركمك بارزي به كشف حقيقت پنهان كرده؟الان بارصدمه كه من اين حرفهاروتكراركردم ولي شمافقط مياي ميگي كتاب واطلاعات!ايناكه ديگه ربطي به اطلاعات نداره.جريان كلي داستانه.واقعاديگه نميدونم چجوري توضيح بدم!
درضمن شماچندصفحه قبلترگفته بودي كه كرس تواويل1براي نجات كلربه كاخ رفت!
دوباره گفتی استارزاخه وقتی راکون سیتی نابود شده استارز کجابود.
رفتن کلیر دنبال کریس جزو داستانه و همه میدونن توی داستان اومده.اصلا داسان اینجوری پیش رفته.
شاید منظورم رو متوجه نشی اما وقتی یه داستان نوشته میشه هزاران نفر میتونن اونو تغییر بدن واونجوری که خودشون میخوان دربیارن.
شما میگی اگر کلیربه راکفورت نمیرفت بازم کریس میرفت اونجا.خب این واضحه.ولی نویسنده اینجوری خواسته.خواست اون بوده که دلیل رفتن کریس به جزیره کلیر باشه.بلاخره کریس باید یه جوری پاش به جزیره باز میشد. خب اگر کپکام میخواست یه جوری داستان رو مینوشت که کلیر یا لیون یا جیل وسکر رو بکشه یا
ولی کریس کشت چون نویسنده می خواست دلیل مرگ وسکر کریس باشه.خب اگر کریس نبود به نظرت کپکام نمیومد یه نفر دیگرو بزاره تا همین کارو بکنه؟
حرف اخر اینکه داستان چه بخوایم چه نخوایم اینطور نوشته شده و اگر قراره سرش بحث بشه باید در همین محدوده باشه

1-کتاب من.
چرا شوخی نیما جان خب حداقل چیزی که قراره از رزیدنت اویل 6 ببینیم تو TGS یه اسکن یا یه عکسه که همینم خودش سورپرایز بزرگی هست.نیست ؟!

نیما جان خودت میدونی که من از همه ی دوستان بیشتر منتظر کتابتم حالا این کتابت که بیاد قیمتش نجومی نباشه ! :d هر چند که انقد کارتو قبول دارم که هر چقدرم گرون باشه حاضرم بخرمش :x

نیما امضات منو کشته :d

كندي،حرفات طبق معمول تكراريه وهيچ ربطي هم به نظرمن نداره.من همچنان معتقدم كه كلراگرنبودبازهم كرس ميرفت اونجا.اين ربطي به خواست نويسنده نداره.موضوع سراهميت آدماست.بودونبودكلرهيچ خللي توكاراستارزوآمبرلاايجادنميكنه.كرس اون موقع هنوزعضواستارزبوده.بانابودي راكون استارزشعبه ي راكون نابودشد نه كل تشكيلاتش!حالابازهم بياوحرفاهاتوتكراركن واصلاتوجهي به حرفهاي من نكن!مازبونمون مودراوردولي نتونستيم منظورمونو به شمابفهمونيم كه بابا!كلررودوست داريم اماروندتحقيقات هردوجناح خوب وبدبازي هيچ قسمتيش وابسته به كلرنبوده.

كندي،حرفات طبق معمول تكراريه وهيچ ربطي هم به نظرمن نداره.من همچنان معتقدم كه كلراگرنبودبازهم كرس ميرفت اونجا.اين ربطي به خواست نويسنده نداره.موضوع سراهميت آدماست.بودونبودكلرهيچ خللي توكاراستارزوآمبرلاايجادنميكنه.كرس اون موقع هنوزعضواستارزبوده.بانابودي راكون استارزشعبه ي راكون نابودشد نه كل تشكيلاتش!حالابازهم بياوحرفاهاتوتكراركن واصلاتوجهي به حرفهاي من نكن!مازبونمون مودراوردولي نتونستيم منظورمونو به شمابفهمونيم كه بابا!كلررودوست داريم اماروندتحقيقات هردوجناح خوب وبدبازي هيچ قسمتيش وابسته به كلرنبوده.
خب اگه به شما ربط نداره چرا جواب میدی.
میدونی چرا؟چون حرفهای من در مورد شما نیست.در واقع پیگیری حرف شماست.
حالا شما میخوای بالا برو پایین بیا داستان اینجوری بوده و کلیر هم سر همین مساله اهمیت پیدا کرده.
ببینم به نظر شما اهمیت یه کاراکتر روتوی یه داستان کی تعیین میکنه؟(خواهشا جواب بده)
بعدش هم شما بیا یه شعبه دیگه از استارز به من بگو.
ببین استارز یه زیر شاخه از rpdبوده.rpdمخفف racconcity police departmentهستش به راکون سیتی توجه کن.وقتی راکون سیتی نابود بشه پلیس شهرش هم نابود میشه.
حالا شما دوست داری روی نظر شخصیت پا فشاری کنی حرفی نیست ولی نظر شما واقعیت رو عوض نمیکنه:)

سلام به همه من بعد از 4-3 روز برگشتم تازه میفهمم افشین میگفت صفحاتو بیخودی جلو نبرید حق داشته بابا مخم صوت کشید تا برسم به اینجا خیلی سخته افشین بهت حق میدم
کلا این اویلی که برای 3ds میخواد بیاد چه قشنگ باشه چه بد من که کنسولشو ندارم پس بیخیال شدم برای خوب و بد بودنش امیدم به اویل 6 هستش که ببینیم چی از آب در میاد
ديگه بهم ثابت شد كه كلا شماها با نوشتار من مشكل داريد!:d:p
بابا!اولا كه من اينو به شوخي گفتم،بعدم نگفتم كه تو خرابش كردي!منظورم اين بود كه كرم انداختي به تنم كه برم اويل1بازي كنم!كلا اين اصطلاحه!:d;)
بابا مشکل چیه منم خواستم سر به سرت بزارم وگرنه کلا هممون (بلانسبت) مشکل داریم من بزرگترین مشکلم بی پولیه:(
2-اول از همه از حامد عزیز به خاطر اینکه منظور من رو در مورد کتاب ها متوجه شد تشکر می کنم.بعدش هم افشین خان!این تاپیک محل بحث و گفتگو است.اینکه من میگم این کتاب ها رو نخرید،فقط یک توصیه است.وگرنه چه سودی برای من داره؟ناسلامتی ما با هم دوست هستیم و اگه چیزی رو برای خودمون نمی پسندیم،نباید برای بقیه هم بپسندیم.من به خاطر این میگم که خودم شخصا فقط به دنبال داستان رزیدنت اویل هستم.ولی داستان اون کتاب ها اصلا رسمیت ندارند.حالا شما برو هزار تا از اون کتاب ها بخر.به من چه مربوط!من فقط وظیفه ی خودم دونستم که آگاهتون کنم.
ممنون نیما
راستی منم با افشین موافقم کتاب با امضاتو میخوام باید:d برام بفرستی
ر ضمن مث که احد سرش شلوغ
می خوام بگم عوض کنن نظرسنجی رو همه با این سوال موافقن دیگه ؟؟ خدایی نکرده کسی ناراضی نیست که؟؟؟

2-کدام سبک رزیدنت اویل رو می پسندید؟
کلاسیک (survival horror)

مدرن (Third-person shooter)
آره منم با این موافقم بزار همینو
امروز رفتم کتاب رزیدنت اویل : دسیسه رو بخرم پیدا نکردم :( شانس ماس دیگه.
میگم اگه هنوز پیدا نکردی اینا با پست میدن زنگ بزن برات بفرسته خوب

كندي توداري بامن صحبت ميكني!خوب اگه بامن نيستي كه باشه من ديگه كاري ندارم.
ولي اينو بگم كه استارزتشكيلاتش مستقل ازپليس راكون بود.هيچ جان گوكه زيرمجموعه ي پليس بوده!آرپي دي حالت كلانتري داشته.استارزاعزام شده بوده كه به پليس كمك كنه!استارزيه نيروي بين المللي بوده مثل ناتو.خيلي فرق دارن باهم!استارزي هاتوجاهاي ديگه ي دنياهم عمليات داشتن وراكون ماموريت اولشون نبوده!
من اين همه تكراركردم كه اهميت كاراكترهابه تاثيرشون روي روند پروژه هاي داروييه شماتازه اومدي ميگي ليلي مرده يازن؟!
داستان بازي رومن قبول دارم!به خدابحثم روداستان بازي نيست!بحثم روي اهميت آدماست!من بالاپايين نميرم!چون حرفم برخلاف روال داستان نيست!

كندي عزيز،من نوشته ي شماروتوصفحه ي نيما،تازه ديدم.اگرزودترديده بودم حتمابه خودم اجازه نميدادم به بحث باشماادامه بدم.
به هرحال شماكلاست خيلي بالاترازماست وكلااويل سرقفليش براي شماست.امثال من نبايددرمقابل شماحرفي بزنند!
ولي اينوجداميگم توزندگيت يادبگيربه جاي تخريب ديگران وخودبزرگ بيني،دوستانه رفتاركني وازحرفت دفاع كني.منم ميتونستم خيلي راحت بگم:شماهنوزفرق استارزوآرپي دي رو نميدوني!
ولي به جاي اين حرف وتخريب شما،سعي كردم موضوع روبازكنم.جوري كه به كسي برنخوره.شرط ادب اينه كه تو هربحث ازغيبت وتخريب غايب دوري كنيم.به هرحال موفق باشي.

خب من اینجا یه چیز تازه از این دوستمون جنابalfisisiliکه اگه اشتباه نکنم اسمش محمد هست یاد گرفم:
"اینی که گفتی به من ربطی نداشت"
جمله خوبیه برای فرار از جواب دادن حتما توی کامنت هام ازش استفاده میکنم.
كندي توداري بامن صحبت ميكني!خوب اگه بامن نيستي كه باشه من ديگه كاري ندارم.
والا خودم اینطور فکر میکنم ولی مثل اینکه...
اقا من یه ادم که تازه رزیدنت اویل رو بازی کرده هیچی هم نمیدونه دوتا سوال از شما پرسیدم:
1.یکی از شعبه های استارز غیر از راکون سیتی
2.اهمیت نقش یک کاراکتر روتوی یه داستان کی تعریف میکنه؟
اونوقت ببین چی جواب دادی:
ولي اينو بگم كه استارزتشكيلاتش مستقل ازپليس راكون بود.هيچ جان گوكه زيرمجموعه ي پليس بوده!آرپي دي حالت كلانتري داشته.استارزاعزام شده بوده كه به پليس كمك كنه!استارزيه نيروي بين المللي بوده مثل ناتو.خيلي فرق دارن باهم!استارزي هاتوجاهاي ديگه ي دنياهم عمليات داشتن وراكون ماموريت اولشون نبوده!
من اين همه تكراركردم كه اهميت كاراكترهابه تاثيرشون روي روند پروژه هاي داروييه شماتازه اومدي ميگي ليلي مرده يازن؟!
داستان بازي رومن قبول دارم!به خدابحثم روداستان بازي نيست!بحثم روي اهميت آدماست!من بالاپايين نميرم!چون حرفم برخلاف روال داستان نيست
نه خداییش خودت بگو این چیه.الان موضوع رو اینقدر باز کردی پاره شد
یه سر به صفحه 5 همین تاپیک بزن تا ببینی استارز چه طور تشکیل شده.اینجا:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=24348&page=5

آخرین ویرایش:
با این تفاسیر جای بحث برای من نمیمونه.سرقفلی رزیدنت اویل هم چیز خوبیه دوست دارم.
ممنون که منو اینقدر کشیدی بالا.دستت درد نکنه...
من دو تا سوال داشتم گفتم شاید بتونی جواب بدی خب دوست نداری جواب نده.از یکی دیگه میپرسم.
به هرحال شماكلاست خيلي بالاترازماست وكلااويل سرقفليش براي شماست.امثال من نبايددرمقابل شماحرفي بزنند!
خودت میدونی. چی بگم.
ببینم شما وقتی داستان رو میخوندی همونطوری که دوست داشتی میخوندی یا همون چیزی رو که وجود داره.خلاصه اگر هم بگم داستان رو نمیدونی برو بخون این جوابته:
خب خیلی دوست داری یه داستان جدید بنویسی خب بنویس چرا داستان اصلی رو خراب میکنی.
راستی یه سر به صفحات قبل بزن.اونجا هم یه پست دادی من همون هارو ازت سوالی پرسیدم بازم گفتی به من ربطی نداره.
حرف اخر این که من دیگه چیزی ندارم که بگم یعنی دارم ولی نمیگم چون به جای جواب مارو میپیچونن.
والسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or