بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

>:d<
آقايون..آقايون..خواهش ميكنم.!
چرا با هم اينگونه مي كنيد؟:d
بابا خبري نيست كه..يك بازي هست با يك داستان ديگه..حالا يكي مهم تر يكي كمتر..جدي نكنيد! بگذاريد جو تاپيك دوستانه و شوخي وار بماند>:d<
چيزي كه به نظر من مسلمه اينكه هيچكسو نميشه از داستان حذف كرد..چون هر شخصيتي همراه خودش اتفاقاتيو مياره كه اگه نباشه داستان ناقص ميشه.
...….....................
خدمت alfisisili كه فرمودند متال گير چيزي از رزيدنت اويل كم نداره عرض كنم كه متال گير از داستاني بسيار..دوباره تاكيد ميكنم: بسيار پيچيده تر و زيباتري برخورداره كه فقط از نابغه اي مثل كوجيما بر مياد>:d<
داستان سر شار از كاراكترهاي مختلف با شخصيت پردازي هاي دقيق و عميق و حرفاي بسيار مهم در رابطه با
جنگ ..و ذات كثيف سياست..و همچنين دستاي پشت پرده جهان كه اول wisemen comittee و سپس تبديل به patriots ميشوند..(( يه جورايي شايد كوجيما خواسته اين گروهو يا AI هارو با فراماسونري مقايسه كنه))
و همچنين داستان سرشار از plot twist هست..به گونه اي كه گاهي اوقات فك با زمين برخورد ميكند در حين بازي از فرط شگفت زده شدن!!:d
من از چند سال پيش دارم فن كلاب متال گيرو تو همين فروم ميخونم و به گفته هاشون فكر ميكنم.. ولي چون هيچ حرفي براي گفتن نداشتم هيچ پستي ندادم اونجا..:d
پيشنهاد ميكنم دوستان همه شماره ها رو گرفته و بازي كنند تا اين تجربه صد در صد ناب از دستشون نره.
البته منظورم از گفتن اينا كم ارزش نمودن رزيدنت اويل نيست..رزيدنت اويلم خوبه:d
فقط قابل مقايسه با متال گير نيست.

بابا خبري نيست كه..يك بازي هست با يك داستان ديگه..حالا يكي مهم تر يكي كمتر..جدي نكنيد! بگذاريد جو تاپيك دوستانه و شوخي وار بماند>:d<
چيزي كه به نظر من مسلمه اينكه هيچكسو نميشه از داستان حذف كرد..چون هر شخصيتي همراه خودش اتفاقاتيو مياره كه اگه نباشه داستان ناقص ميشه.
خدمت alfisisili كه فرمودند متال گير چيزي از رزيدنت اويل كم نداره عرض كنم كه متال گير از داستاني بسيار..دوباره تاكيد ميكنم: بسيار پيچيده تر و زيباتري برخورداره كه فقط از نابغه اي مثل كوجيما بر مياد>:d<
داستان سر شار از كاراكترهاي مختلف با شخصيت پردازي هاي دقيق و عميق و حرفاي بسيار مهم در رابطه با
جنگ ..و ذات كثيف سياست..و همچنين دستاي پشت پرده جهان كه اول wisemen comittee و سپس تبديل به patriots ميشوند..(( يه جورايي شايد كوجيما خواسته اين گروهو يا AI هارو با فراماسونري مقايسه كنه))
و همچنين داستان سرشار از plot twist هست..به گونه اي كه گاهي اوقات فك با زمين برخورد ميكند در حين بازي از فرط شگفت زده شدن!!:d
من از چند سال پيش دارم فن كلاب متال گيرو تو همين فروم ميخونم و به گفته هاشون فكر ميكنم.. ولي چون هيچ حرفي براي گفتن نداشتم هيچ پستي ندادم اونجا..:d
پيشنهاد ميكنم دوستان همه شماره ها رو گرفته و بازي كنند تا اين تجربه صد در صد ناب از دستشون نره.
سعيد،محبت ميكني آدرس اون تاپيكو توپيجم بذاري؟

-افشین خان!مگه من چه هیزم تری به تو فروختم که هر وقت میای توی تاپیک،اول تمام پست های من رو زیر سوال می بری؟من که با تو لج نیستم.پس هدفت از این کارها چیه؟
2-اول از همه از حامد عزیز به خاطر اینکه منظور من رو در مورد کتاب ها متوجه شد تشکر می کنم.بعدش هم افشین خان!این تاپیک محل بحث و گفتگو است.اینکه من میگم این کتاب ها رو نخرید،فقط یک توصیه است.وگرنه چه سودی برای من داره؟ناسلامتی ما با هم دوست هستیم و اگه چیزی رو برای خودمون نمی پسندیم،نباید برای بقیه هم بپسندیم.من به خاطر این میگم که خودم شخصا فقط به دنبال داستان رزیدنت اویل هستم.ولی داستان اون کتاب ها اصلا رسمیت ندارند.حالا شما برو هزار تا از اون کتاب ها بخر.به من چه مربوط!من فقط وظیفه ی خودم دونستم که آگاهتون کنم.

متن پنهان:
بعدش هم افشین خان!ویکی،یک هزارم مطالب تاریخچه ی من رو هم نداره!وقتی بخونی متوجه میشی.من تمام دیالوگ های بازی ها و حتی سر تکون دادن شخصیت ها رو هم در تاریخچه لحاظ کرده ام!

3-محمد جان!اولا ببخشید که نام کاربریت رو اشتباه نوشته بودم.دوما فکر می کنم که حتی افشین هم این حرف رو قبول داشته باشه.(البته اگه الآن با من لج نکنه و زیر حرفش نزنه! )
1- blah blah blah
نیما راستشو بخوای تازگیا پستات خیلی طولانی شده حتی حوصلم نمی گیره بخونم :دی
ولی جدا از شوخی من نیت خاصی ندارم اگه مشکلی باشه میبینم و می گم
بعدم تو یه جوری می گی کتاب من انگار این اطلاعات از خود میکامی گرفتی همون اندازه که اطلاعات در اختیار تو بوده در اختیار بقیم بوده بلکم بیشتر
مثلا ماوین اطلاعاتی در مورد ویروس ها داشت که خیلی کمیاب بود و هنوزم مقالشه هاش تو سایت رزیدنت ایول خیلی خیلی ارزشمند
پس انقد بزرگش نکن یا کار بقیه رو کوچیک نکن که کار خودتو بزرگ کنی
اصلا کی گفته می خواد با خوندن کتاب های sd perry به تاریخچه رزیدنت ایول پی ببره که تو اونجوری جبهه می گیری
در صورتی که همونطور که گفتم حتی از اون کتاب ها تو بازی الهام گرفته شده و حداقلش نویسنده کتاب با میکامی در ارتباط بوده
2-آگاهی یه چیزه اینکه بیای منو منع کنی بگی نخر یه چیز دیگه گفتم اگه یکی بیاد تو تاپیک بگه کتاب های نیما نیکخوی رو نخرین خوب نیست خوشحال میشی پس چیزی که برای خودت نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
صد البته من دوست توام که اینو م یگم بهت از من ناراحت نشو من بینهایت دوست دارم
در ضمن تاریخچه رو کی منتشر می کنی بالاخره ببینیم شاهکارت چیه ؟؟
واسه بچه های تاپیک می تونی امضا کنی بفرستی ؟؟؟؟ :دی
در ضمن من این پست رو در کمال آرامش نوشتم هی نیاید نگید
آقایان چرا دعوا می کنید
ما دعوا نمی کنیم:دی

تایید می شه سعید راضیم ازت شدید
متال گیر شاید بهترین بازی دنیا هم باشه
ساختار روانشناسانه همراه با فلسله ای که پشتشه و ادغامش با واقعیت بسیار بسیار دقیق
که حتی باعث میشه بگن کوجیما فراماسون :-o
متال گیر بازی که تو شماره های اصلی متای زیر 90 نداشته :-o

در ضمن مث که احد سرش شلوغ
می خوام بگم عوض کنن نظرسنجی رو همه با این سوال موافقن دیگه ؟؟ خدایی نکرده کسی ناراضی نیست که؟؟؟

2-کدام سبک رزیدنت اویل رو می پسندید؟
کلاسیک (survival horror)

مدرن (Third-person shooter)

آخرین ویرایش:
من نمیدونم شما چجوری متال گیرو با رزیدنت اویل مقایسه میکنید اصلا اون تو یه فاز این تو یه فاز اما اگه منظورت محبوبیت خب اون قضیش جداست.

در ضمن مث که احد سرش شلوغ
می خوام بگم عوض کنن نظرسنجی رو همه با این سوال موافقن دیگه ؟؟ خدایی نکرده کسی ناراضی نیست که؟؟؟

2-کدام سبک رزیدنت اویل رو می پسندید؟
کلاسیک (survival horror)

مدرن (Third-person shooter)
بهتر از این نمیشه!:d

حميد جان مقايسه صرفا از نظر كيفيت و ظرايف داستان نويسي بود:)
اها.

منم به زورپيداكردم.ولي خيلي خوب ترجمه شده.يه جاهاييش لنگ ميزنه ولي زيادم مهم نيست.

اگه شما تو تهران بزور پیدا کردی که من اینجا باید کلا بیخیالش شم.

• Like
Reactions: GAME 0VER
دوستان میشه یک راهنمایی بکنید . من هرچه گشتم جواب سوالمو پیدا نکردم.
اگه تکراری بود عذر میخوام. من نسخه های1و2و3 و code veronica رو همون قدیما بازی کردم. وبه دلیل مشکلاتی که داشتم دیگه نتونستم ادامه بدم تا الان. حالا چند تا سوال داشتم. اول در مورد code veronica
من هم cd 2 این بازی رو بازی کردم و هم dvd ولی وقتی که به آخرش میرسم جایی که وسکر توی آتیش هست (دقیق یادم نیست) بعد اون صحنه که تموم میشه ، بازی قلف میکنه. من چند تا dvd دیگه رو هم امتحان کردم ولی همین جور میشد. بعد میخواستم بدونم که code veronica 2 ادامه ی این بازی هست؟ و سوال آخرم هم در مورد

gun survivor ps1 هست . میخواستم بدونم چه جوری میشه این بازی رو save کرد. خیلی ممنون.

بیشتر نسخه های کد ورونیکا در بازار مشکل داره و در همون قسمتش قفل می کنه.ولی نسخه ای که من بازی کردم درست بود.باید اینقدر بخری تا یکیش درست دربیاد.البته بیشتر نسخه های دوبله شده مشکل دارند.نسخه های زبان اصلی معمولا سالم هستند.
کد ورونیکا 2 هم ادامه ی کد ورونیکا نیست.بلکه یک بازی کاملا تفننی است که هیچ داستانی نداره و فقط باید با کلیر نمسیس رو بکشی و بری جلو! (به خدا راست میگم.) من خودم بازی کردم.ولی خوشم نیومد.در واقع نسخه ی رسمی نیست و بیشتر حکم مرسناریس رو داره.
سوروایور هم کلا تا وقتی که بازی رو تموم نکنی سیو نمیشه.من در عرض 1 ساعت و 5 دقیقه تمومش می کنم!
امیدوارم که جواب سوالاتت رو گرفته باشی.

آخرین ویرایش:
محمد جان!من گفتم که کریس در عمارت اسپنسر دنبال کلیر می گرده؟من کد ورونیکا رو گفتم.اصلا بحث رزیدنت اویل 1 نبود.بعدش هم شما حق داری که حرف های من رو قبول نکنی.چون اولا مثل من کتاب آرشیو رو کامل نخوندی که اگه اینکارو بکنی،متوجه منظور من میشی.بعدش هم ناراحت نشی ها.ولی هنوز خیلی چیزها رو نمی دونی.مثلا اینکه کپکام تا زمان کد ورونیکا اصلا قصد نداشت وسکر رو زنده کنه.چون نیازی هم به این کار نبود.در حالی که در همون رزیدنت اویل 2 معلوم بود که نقش کلیر تموم نشده.چون برادرش رو پیدا نکرد.حتی در دو تا اپیلوگ مربوط به کریس و کلیر در RE3 هم فقط راجع به ادامه ی جستجوهای کلیر توضیح داده شده.حتی در اپیلوگ کریس!یعنی از همون زمان رزیدنت اویل 2 قرار بوده که نقش کلیر رو ادامه بدن.چون اگه اینکارو نمی کردند،داستان کلا نیمه کاره می موند.در حالی که اول اصلا قرار نبود وسکر زنده بشه.چون هیچ داستان ناتمومی نداشت و زنده شدنش صرفا به خاطر ادامه دار شدن داستان و جذابیت بیشتر اون بود.کجای حرفم غیر منطقی است؟
بعدش هم آخرین شعبه ی آمبرلا در جزیره ی راکفورت نبود.مثل اینکه شما ماجراهای آمبرلا رو بازی نکردید!آخرین شعبه ی آمبرلا در سال 2003 و در روسیه نابود میشه!برای همینه که میگم اطلاعاتت کامل نیست و برای همین هم بحث کردن کمی سخته! (البته اصلا قصد توهین ندارم محمد جان.تو دوست من هستی.من خودم هم ممکنه که یک جاهایی رو لنگ بزنم!)

آخرین ویرایش:
افشین جان!من اصلا قصد بزرگ کردن خودم رو ندارم و هیچوقت هم نگفتم که تاریخچه ی من رو بخرید.مگه من دکون باز کرده ام؟من فقط میگم که این تاریخچه،کامل ترین منبع رزیدنت اویله که تا حالا نوشته شده.حتی از آرشیو و ویکی هم کامل تره.باید هم اینطور باشه.چون 4 سال عمرم رو براش گذاشتم و حتی پارسال به خاطرش از کنکورم هم افتادم!
در مورد ماوین هم باور کن راست میگم.احد هم می دونه.ماوین حتی یک خط از مطالبش رو هم از خودش ننوشته بود!همه رو عینا از روی ویکی ترجمه می کرد!اون اطلاعاتی رو هم که درباره ی ویروس ها می نوشت،عینا مقاله های ویکی بودند!حتی خودش مطالبی که می نوشت رو از حفظ نبود!در حالی که منبع اصلی من برای نوشتن مطالبم خود بازی است و نحوه ی نوشتن حوادث و جمله بندی ها رو هم،همه رو از خودم می نویسم.حتی اگر هم بخوام از منبعی استفاده کنم،نمیرم کلا مطالب یک سایت رو کپی کنم.بلکه از منابع مختلفی استفاده می کنم و تازه بعدش،اونا رو با اطلاعات خودم ادغام می کنم.به جون خودم قسم اصلا قصد خراب کردن کسی رو ندارم.الآن هم اگه بهم فشار نمیومد نمی گفتم!

افشین جان!من اصلا قصد بزرگ کردن خودم رو ندارم و هیچوقت هم نگفتم که تاریخچه ی من رو بخرید.مگه من دکون باز کرده ام؟من فقط میگم که این تاریخچه،کامل ترین منبع رزیدنت اویله که تا حالا نوشته شده.حتی از آرشیو و ویکی هم کامل تره.باید هم اینطور باشه.چون 4 سال عمرم رو براش گذاشتم و حتی پارسال به خاطرش از کنکورم هم افتادم!
در مورد ماوین هم باور کن راست میگم.احد هم می دونه.ماوین حتی یک خط از مطالبش رو هم از خودش ننوشته بود!همه رو عینا از روی ویکی ترجمه می کرد!حتی خودش مطالبی که می نوشت رو از حفظ نبود!در حالی که منبع اصلی من برای نوشتن مطالبم خود بازی است و نحوه ی نوشتن حوادث و جمله بندی ها رو هم،همه رو از خودم می نویسم.حتی اگر هم بخوام از منبعی استفاده کنم،نمیرم کلا مطالب یک سایت رو کپی کنم.بلکه از منابع مختلفی استفاده می کنم و تازه بعدش،اونا رو با اطلاعات خودم ادغام می کنم.به جون خودم قسم اصلا قصد خراب کردن کسی رو ندارم.الآن هم اگه بهم فشار نمیومد نمی گفتم!
نیما جان من برای کارت ارزش زیادی قائلم و صد در صد کتابت رو تهیه می کنم :x
راستی نگفتی چقدر تا چاپ فاصله داره ؟؟
براش مجوز گرفتین ؟؟؟؟
کجا می خواین چاپش کنین تهران؟
راستی اون قضیه امضا رو جدی گفتما !
بچه های تاپیک می تونن کتابو مستقیم از خودت بخرن با امضای خودت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or