بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوباره یه فیلم گند دیگه از رزیدنت اویل سایختن شماره قبلش After life که خیلی خیلی افتضاح بود مخصوصا اینکه گند زده بودن به کریس )x
این یکی دیگه چه چیزی خواهد شد:-s
منم زیاد به فیلم امیدوار نیستم.افتر لایف یه آشغال بود. ونتورت میلر رو واسه فروش فیلم آورده بودند.

جالب بود ولی نه تحریک نشدم
1- دوربین بازی موقع تیراندازی اول شخص میشه crap
2- صرفا زامبی کافی نیست من معماهای سخت می خوام به همراه بازگشت های زیاد برای حل معماها

افشین جان این بازی معما هم داره من خودم دیدم تو تریلراش.دوربین اول شخص بشه بنظر من اشکال بزرگی نمیتونه باشه.

من که کلا به RE : Revelations امیدوارم!:d
بازگشت زامبی ها هم میتونه نشونه ی خوبی باشه!
منم خیلی از این بازی خوشم اومده فقط دارم فکر میکنم ببینم ارزش داره به خاطرش یه N 3DS بخرم یا نه.

این بازی واسه X360 نمیاد؟!
نه خیلی بعید میدونم بیاد .معمولا تا حالا که بازی های رزیدنت اویل کپکام که برای کنسول های شرکت نینتندو ساخته رو کنسول های دیگه پورت نشده. هر چند که خیلی ها از کپکام درخواست کردند که این بازی رو PS3 و XBOX 360هم پورت کنن اما خیلی بعید میدونم کپکام این کارو انجام بده. حالا کجاشو دیدن بزراین بازی ریلیز بشه اونوقت متوجه میشید چقدر این بازی قشنگ هست.

حميدجان،اين بازگشت به عقب جالب نيست ولي لنگه كفش توبيابونه!منم باافشين هم عقيده ام.بازي بايدمعماداشته باشه.ضمن اينكه اين غواصي روقبلاتومتال گيرديديم!تنهاچيزجديداينه كه زيرآب سلاح بردن!

حميدجان،اين بازگشت به عقب جالب نيست ولي لنگه كفش توبيابونه!منم باافشين هم عقيده ام.بازي بايدمعماداشته باشه.ضمن اينكه اين غواصي روقبلاتومتال گيرديديم!تنهاچيزجديداينه كه زيرآب سلاح بردن!

ای بابا هر چی من میگم معما داره مثل این که کسی باور نمیکنه غواصی رو تو متال گیر دیدی ؟ ! !!!!! منظورت چیه ؟ من به متال گیر چیکار دارم آخه محمد جان.من دارم در مورد رزیدنت اویل حرف میزنم.متال گیر اصلا چی هست بازیه ؟ :d من که به این بازی واقعا امیدوارم اینجا رو ببینید شما رو یاد امارت نمیندازه ؟

re_rev_02_thumb.jpg

من شاید برم وحشت سرد رو دوباره بازی کنم تو این فحطی بازی های ترسناک میچسبه.

این ویدئو که از دوربین گرفته شده البته ولی شخصیت جدید رو تو بازی نشون میده . همون که تو عکسش جیل رو از پشت گرفته بود. به زودی یه تریلر جدید از بازی تو کنفرانس مطبوعاتی کپکام در comic-con 2011 میزارم براتون.

http://hotfile.com/dl/124984087/e6b8fe2/Resident_Evil-_Revelations_Gameplay_Footage.flv.html

آخرین ویرایش:
پس بالاخره رزیدنت اویل 6 قراره بیاد.کی می خواد تا 15 سپتامبر صبر کنه؟ولی مطمئنم که اون موقع بالاخره شخصیت اصلی بازی فاش میشه!
1-افشین خان!مگه من چه هیزم تری به تو فروختم که هر وقت میای توی تاپیک،اول تمام پست های من رو زیر سوال می بری؟من که با تو لج نیستم.پس هدفت از این کارها چیه؟
2-اول از همه از حامد عزیز به خاطر اینکه منظور من رو در مورد کتاب ها متوجه شد تشکر می کنم.بعدش هم افشین خان!این تاپیک محل بحث و گفتگو است.اینکه من میگم این کتاب ها رو نخرید،فقط یک توصیه است.وگرنه چه سودی برای من داره؟ناسلامتی ما با هم دوست هستیم و اگه چیزی رو برای خودمون نمی پسندیم،نباید برای بقیه هم بپسندیم.من به خاطر این میگم که خودم شخصا فقط به دنبال داستان رزیدنت اویل هستم.ولی داستان اون کتاب ها اصلا رسمیت ندارند.حالا شما برو هزار تا از اون کتاب ها بخر.به من چه مربوط!من فقط وظیفه ی خودم دونستم که آگاهتون کنم.

بعدش هم افشین خان!ویکی،یک هزارم مطالب تاریخچه ی من رو هم نداره!وقتی بخونی متوجه میشی.من تمام دیالوگ های بازی ها و حتی سر تکون دادن شخصیت ها رو هم در تاریخچه لحاظ کرده ام!

3-محمد جان!اولا ببخشید که نام کاربریت رو اشتباه نوشته بودم.دوما فکر می کنم که حتی افشین هم این حرف رو قبول داشته باشه.(البته اگه الآن با من لج نکنه و زیر حرفش نزنه! :d) شما چطوری میگی که ادامه دادن نقش وسکر اجباری بود.ولی اگه نقش کلیر رو ادامه نمی دادند،خللی در داستان ایجاد نمی شد؟حداقل وسکر در رزیدنت اویل 1 کلا مرد و تا زمان کد ورونیکا هم کپکام قصد نداشت که زندش کنه.به نظر شما زنده کردن یک آدم مرده الزامیه؟پس اگه اینجوری بخواهیم حساب کنیم،بیرکن،مارکوس و الکسیا هم باید زنده بشن!علاوه بر اینکه اون زمان اهمیت نقش بیرکن هم کمتر از وسکر نبود.نقش وسکر بعدا پر رنگ شد.ولی به نظر شما میشد نقش کلیر رو بعد از رزیدنت اویل 2 ادامه نداد؟کلیر در آخر رزیدنت اویل 2 رفت دنبال برادرش.در یکی از اپیلوگ های رزیدنت اویل 3 هم می خونیم که کلیرفلیون و شری رو رها می کنه و میره به پاریس تا کریس رو پیدا کنه.این رو که دیگه نمی تونی انکار کنی!حالا به نظرت میشد نقش کلیر رو تموم ادامه نداد؟هیچ خللی در داستان ایجاد نمیشد؟اتفاقا اون موقع ادامه دادن نقش کلیر،از ادامه دادن نقش کریس و وسکر هم مهم تر بود.چون وسکر مرده بود و کریس هم حتما لازم نبود که به مبارزاتش ادامه بده.مثل ربکا که همراه کریس بود.ولی بعد از واقعه ی عمارت،خودش را درگیر مبارزه با آمبرلا نکرد.در حالی که در رزیدنت اویل 2 سرگذشت کلیر کلا ناقص موند.در واقع کد ورونیکا شروع یک سناریوی جدید برای کریس و وسکر بود.چون داستانشون در رزیدنت اویل 1 تموم شده بود.حتی به نظر من نقش اصلی کریس در رزیدنت اویل 1 نجات کلیر بود نه روبرو شدن با وسکر.چون وسکر میشد زنده نشه.ولی کلیر باید داستانش تموم میشد.

بعدش هم بچه ها!شما چرا مخالف این جور بحث ها هستید؟اتفاقا اینها بحث های اصولی و ساختاری رزیدنت اویل هستند.شما میاین درباره ی اینکه کدوم دوربین بهتره یا اینکه کدوم شخصیت آرتیست تره بحث می کنید.ولی این بحث های تحلیلی که اصل رزیدنت اویل هستند رو دوست ندارید!واقعا جای تعجب داره!

یک سوال هم ازتون داشتم.شما مطمئنید که اون لوگوی رزیدنت اویل 6 رسمیه؟اگه رسمیه پس چرا مخفیانه ازش عکس گرفتند؟در ضمن!اون سورپرایز کپکام چی بود؟همین لوگو بوده؟پس چرا رسما اعلامش نکردند و مراسم در پشت درهای بسته انجام شد؟

نوشته شده توسط نیما ردفیلد;1519267[COLOR=black:
[/COLOR]
یک سوال هم ازتون داشتم.شما مطمئنید که اون لوگوی رزیدنت اویل 6 رسمیه؟اگه رسمیه پس چرا مخفیانه ازش عکس گرفتند؟در ضمن!اون سورپرایز کپکام چی بود؟همین لوگو بوده؟پس چرا رسما اعلامش نکردند و مراسم در پشت درهای بسته انجام شد؟

سلام.لوگو رو یه نفر بطور مخفیانه عکس گرفته نیما جان.سورپرایز کپکام هم همین بود .بیشتر واسه کسانی که تو جلسه شرکت کرده بودند. این که چرا کنفرانس در پشت در های بسته انجام شد رو باید از خود کپکام بپرسی کسی نمیدونه.:d

-محمد جان!اولا ببخشید که نام کاربریت رو اشتباه نوشته بودم.دوما فکر می کنم که حتی افشین هم این حرف رو قبول داشته باشه.(البته اگه الآن با من لج نکنه و زیر حرفش نزنه! :d) شما چطوری میگی که ادامه دادن نقش وسکر اجباری بود.ولی اگه نقش کلیر رو ادامه نمی دادند،خللی در داستان ایجاد نمی شد؟حداقل وسکر در رزیدنت اویل 1 کلا مرد و تا زمان کد ورونیکا هم کپکام قصد نداشت که زندش کنه.به نظر شما زنده کردن یک آدم مرده الزامیه؟پس اگه اینجوری بخواهیم حساب کنیم،بیرکن،مارکوس و الکسیا هم باید زنده بشن!علاوه بر اینکه اون زمان اهمیت نقش بیرکن هم کمتر از وسکر نبود.نقش وسکر بعدا پر رنگ شد.ولی به نظر شما میشد نقش کلیر رو بعد از رزیدنت اویل 2 ادامه نداد؟کلیر در آخر رزیدنت اویل 2 رفت دنبال برادرش.در یکی از اپیلوگ های رزیدنت اویل 3 هم می خونیم که کلیرفلیون و شری رو رها می کنه و میره به پاریس تا کریس رو پیدا کنه.این رو که دیگه نمی تونی انکار کنی!حالا به نظرت میشد نقش کلیر رو تموم ادامه نداد؟هیچ خللی در داستان ایجاد نمیشد؟اتفاقا اون موقع ادامه دادن نقش کلیر،از ادامه دادن نقش کریس و وسکر هم مهم تر بود.چون وسکر مرده بود و کریس هم حتما لازم نبود که به مبارزاتش ادامه بده.مثل ربکا که همراه کریس بود.ولی بعد از واقعه ی عمارت،خودش را درگیر مبارزه با آمبرلا نکرد.در حالی که در رزیدنت اویل 2 سرگذشت کلیر کلا ناقص موند.در واقع کد ورونیکا شروع یک سناریوی جدید برای کریس و وسکر بود.چون داستانشون در رزیدنت اویل 1 تموم شده بود.حتی به نظر من نقش اصلی کریس در رزیدنت اویل 1 نجات کلیر بود نه روبرو شدن با وسکر.چون وسکر میشد زنده نشه.ولی کلیر باید داستانش تموم میشد.
....
بعدش هم بچه ها!شما چرا مخالف این جور بحث ها هستید؟اتفاقا اینها بحث های اصولی و ساختاری رزیدنت اویل هستند.شما میاین درباره ی اینکه کدوم دوربین بهتره یا اینکه کدوم شخصیت آرتیست تره بحث می کنید.ولی این بحث های تحلیلی که اصل رزیدنت اویل هستند رو دوست ندارید!واقعا جای تعجب داره!
خب حرف دلمو زدی ولی ماها(خودم.خودم.خودم)جنبشو نداریم تا میایم بحث کنیم دعوا میشه یکی تیکه میندازه.یکی مخالفه.یکی علنا مصغره میکنه.یکی دوتا نصفه کامنت هم بحث میکنن.
در ضمن کسی هم زیر بار حرف کسی دیگه نمیره.
من خودم شخصا حرف حق رو قبول میکنم.بقیه رو نمیدونم:d
راستی سلام بچه ها

حرف نيمارودربست قبول ميكنم كه بحث تموم بشه.كلاقبول كردم كه همه ي ماجراي اويل از1تا5به خاطركلربوده واگركلرنبوداويل نبود.هيچ شكي هم توش نيست!
---
خوب حميدجان من متوجه نشده بودم كه گفتي معماداره.
راجع به غواصي هم منظورم اين بودكه براي من چيزجديدي نيست كه بخوام خيلي شادبشم.نميدونم متال گيروبازي كردي يانه!ولي به نظرمن ازاويل چيزي كم نداره.اونم جزوبازيهاي تكرارنشدنيه.
ولي اگه شمااين اويلوتاييدميكني ماهم بايدبي صبرانه منتظرش باشيم.
فقط خداكنه معماهاش مثل تنهامعماي اويل4نباشه!

حرف نيمارودربست قبول ميكنم كه بحث تموم بشه.كلاقبول كردم كه همه ي ماجراي اويل از1تا5به خاطركلربوده واگركلرنبوداويل نبود.هيچ شكي هم توش نيست!
---
!
نیما جان بفرما.دیدی گفتم.
این حرفها چیزی رو درست نمیکنه .
از همون اول هم که اومدم تو این تاپیک فقط به خاطر این بود که بچه های اینجا بحث های خوبی راجع به این بازی میکنن.نمی دونم چرا ولی جدیداهمه دنبال اینن که یکی تاییدشون کنه.قرار باشه هر کی هرچی گفت همه بگن بله درسته مرحبا افرین احسنت تو همین سطح می مونیم و بالا تر نمیریم:d

---
خوب حميدجان من متوجه نشده بودم كه گفتي معماداره.
راجع به غواصي هم منظورم اين بودكه براي من چيزجديدي نيست كه بخوام خيلي شادبشم.نميدونم متال گيروبازي كردي يانه!ولي به نظرمن ازاويل چيزي كم نداره.اونم جزوبازيهاي تكرارنشدنيه.
ولي اگه شمااين اويلوتاييدميكني ماهم بايدبي صبرانه منتظرش باشيم.
فقط خداكنه معماهاش مثل تنهامعماي اويل4نباشه!

محمد جان منظور من این بود که چون تا حالا تو سیری بازی های رزیدنت اویل غواصی و شنا ندیده بودیم شاید جالب باشه. متال گیر 1 رو یه بار بازی کردم خیلی وقت پیش. متاسفانه فنش نیستم. در مورد رولیشنز هم معما داره اما سختی معما هاشو نمیدونم برای اطلاعات بیشتر باید تا ماه اکتبر صبر کنیم.

نیما جان بفرما.دیدی گفتم.
این حرفها چیزی رو درست نمیکنه .
از همون اول هم که اومدم تو این تاپیک فقط به خاطر این بود که بچه های اینجا بحث های خوبی راجع به این بازی میکنن.نمی دونم چرا ولی جدیداهمه دنبال اینن که یکی تاییدشون کنه.قرار باشه هر کی هرچی گفت همه بگن بله درسته مرحبا افرین احسنت تو همین سطح می مونیم و بالا تر نمیریم:d
من منتظرتاييدكسي نيستم كندي جان.تاييدكسي منوبزرگ نميكنه همونطوركه مخالفتهاكوچيكم نميكنه.من بايدقبول كنم كه كلرشخص اول اويله.منم قبول كردم ديگه!حتي نميدونستم كه اويل1روبه خاطركلرساختن.يعني واقعانميدونستم كه كرس توكاخ دنبال كلربوده،كه خوب به لطف نيماي عزيزمتوجه ي اين موضوع شدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or