بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

یه عکس جدید از Resident Evil : Revelations

bbwcgux8uxgf50te8j9e.bmp

اقا کی اوتبریک ها ورژن انگلیسیشو داره ؟

یه عکس جدید از Resident Evil : Revelations

bbwcgux8uxgf50te8j9e.bmp

اقا کی اوتبریک ها ورژن انگلیسیشو داره ؟

واقعا از این رزیدنت ایول مسخره تر ندیدم دشمناش که از dead space کپی زده شدن دوربینشم که موقع تیر اندازی اول شخص میشه جیلم که قیافش بیشتر گوریل های رزیدنت ایول 1.5 تا جیل نمی دونم ولی شاید داستانش جالب توجه باشه

والا چی بگم اینجوری که من تحقیق کردم ورژن گیم کیوب هیچ فرقی با نسخه ps1 نداره اون 11 تا فایل رو هم نداره در هر صورت من مریض re2 هستم یه بارم واسه گیم کیوبش رو میرم

تحقیقت درست نبوده

هم بازی کامله هم گرافیکش بالاس
AA داره و اینکه بافتهارو میتونی بهتر کنی
بسته به سخت افزارتم جواب خیلی بهتری میگیری

من نمیگم مریض این بازی هستم ولی هم از همه RE ها بیشتر دوس دارم هم اینکه اغراق نباشه
نزدیک 60 بار تموم کردم بازی رو
تو version PC هم یه اتفاق عجیب افتاده برام که مایل باشی میگم :d

واقعا از این رزیدنت ایول مسخره تر ندیدم دشمناش که از dead space کپی زده شدن دوربینشم که موقع تیر اندازی اول شخص میشه جیلم که قیافش بیشتر گوریل های رزیدنت ایول 1.5 تا جیل نمی دونم ولی شاید داستانش جالب توجه باشه

افشن اونقدام بد نیست بازیش حالا یکی از دشمناش شبیه dead space در اومده دیگه :d راستی من یه جایی خوندم پرونده ی سری بازی های رزیدنت اویل کم کم داره واسه همیشه بسته میشه حالا احتمالا بعد رزیدنت اویل 6 .

آخرین ویرایش:
افشن اونقدام بد نیست بازیش حالا یکی از دشمناش شبیه dead space در اومده دیگه :d راستی من یه جایی خوندم پرونده ی سری بازی های رزیدنت اویل کم کم داره واسه همیشه بسته میشه حالا احتمالا بعد رزیدنت اویل 6 .

من فقط با دو شیوه دوست دارم که داستان سری رزیدنت اویل رو تمومش کنن:
1- همه سران و شرکت های بد و همه زیر دستاشون(همشون!!!) بدون استثنا بمیرن و هیچ یک از آزمایشها و بقولی میراثشون باقی نمونه که کسی بتونه ازشون سوء استفاده بکنه.
2- همه شخصیت های مثبت بازی(همشون!!!) بدون استثناء بمیرن که دیگه کسی باقی نمونه که بخواد دنیا رو نجات بده و کل دنیا از بین بره.>:)>:)
فکر کنم زیادی فانتزی فکر میکنم..... نه؟؟!!!:d:d

1- همه سران و شرکت های بد و همه زیر دستاشون(همشون!!!) بدون استثنا بمیرن و هیچ یک از آزمایشها و بقولی میراثشون باقی نمونه که کسی بتونه ازشون سوء استفاده بکنه.
2- همه شخصیت های مثبت بازی(همشون!!!) بدون استثناء بمیرن که دیگه کسی باقی نمونه که بخواد دنیا رو نجات بده و کل دنیا از بین بره.>:)>:)

همه ی شخصیت های مثبت که نمیرن دیگه . :d یکیشون زنده بمونه لاقل اگه مثلا یکی از شخصیت های مثبت آخر بازی تبدیل به زامبی بشه جالب میشه نه ؟ منظورم کرسی . لیان .جیل و کلیره یکی از اینا. البته جیل نه حیفه :d

تحقیقت درست نبوده

هم بازی کامله هم گرافیکش بالاس
AA داره و اینکه بافتهارو میتونی بهتر کنی
بسته به سخت افزارتم جواب خیلی بهتری میگیری

من نمیگم مریض این بازی هستم ولی هم از همه RE ها بیشتر دوس دارم هم اینکه اغراق نباشه
نزدیک 60 بار تموم کردم بازی رو
تو version PC هم یه اتفاق عجیب افتاده برام که مایل باشی میگم :d
باشه اینم می رم ولی به خاطر اون 11 تا فایل هم که شده باید ورژن n64 رو برم
بگو چه اتفاقی تو pc افتاد
همین دشمناش شبیه ds شدن برای سری رزیدنت ایول مایه خجالت

بازی رزیدنت ایول هیچ وقت تموم نمیشه دیر یا زود هم ریبوت اساسی میشه یهویی دیدی الزا واکر رو آوردن تو بازی اصلا شاید شماره 6 هم ریبوت باشه

باشه اینم می رم ولی به خاطر اون 11 تا فایل هم که شده باید ورژن n64 رو برم
بگو چه اتفاقی تو pc افتاد

همین دشمناش شبیه ds شدن برای سری رزیدنت ایول مایه خجالت

بازی رزیدنت ایول هیچ وقت تموم نمیشه دیر یا زود هم ریبوت اساسی میشه یهویی دیدی الزا واکر رو آوردن تو بازی اصلا شاید شماره 6 هم ریبوت باشه

هیچ وقت ؟ !!! :-o هیچ بازی نشده که تموم نشده باشه یه روزی ! البته رزیدنت اویل جز معدود بازی هایی است که این همه سری داره دلیلشم طرفداران بیشمارشه و داستان فوق العاده جذاب و پیچیدش.

نه مثل این که هیچ کی حالشو نداره اوتبریک ها رو واسم بفرسته =((

آخرین ویرایش:
هیچ وقت ؟ !!! :-o هیچ بازی نشده که تموم نشده باشه یه روزی ! البته رزیدنت اویل جز معدود بازی هایی است که این همه سری داره دلیلشم طرفداران بیشمارشه و داستان فوق العاده جذاب و پیچیدش.
رزیدنت ایول واسه کپکام حکم فیفا واسه ea رو داره چون اگه این بازی نباشه رسما ورشکست میشه در ضمن مغز متفکری هم دیگه تو اون خراب شده کار نمیکنه که ایده جدیدی در حد و اندازه رزیدنت ایول ارائه بده بعد وقتی میفروشه خوب ریبوت می کنه تازه کی گفته هیچ بازی نبوده که تموم نشده باشه مگه سری tomb raider هنوزم ساخته نمیشه مگه فاینال فنتسی نیست که هنوز داره ساخته میشه مگه سری متال گیر هنوز ساخته نمیشه اصلا متوجه منظورت نشدم

رزیدنت ایول واسه کپکام حکم فیفا واسه ea رو داره چون اگه این بازی نباشه رسما ورشکست میشه در ضمن مغز متفکری هم دیگه تو اون خراب شده کار نمیکنه که ایده جدیدی در حد و اندازه رزیدنت ایول ارائه بده بعد وقتی میفروشه خوب ریبوت می کنه تازه کی گفته هیچ بازی نبوده که تموم نشده باشه مگه سری tomb raider هنوزم ساخته نمیشه مگه فاینال فنتسی نیست که هنوز داره ساخته میشه مگه سری متال گیر هنوز ساخته نمیشه اصلا متوجه منظورت نشدم

بابا منظورم اینه که بالاخره یه روزی تموم میشه دیگه . شایدم نشه ولی با فاصله زمانی زیاد بیاد بیرون سری جدیدش مثل تنها در تاریکی

بابا منظورم اینه که بالاخره یه روزی تموم میشه دیگه . شایدم نشه ولی با فاصله زمانی زیاد بیاد بیرون سری جدیدش مثل تنها در تاریکی

همین الانشم با فاصله 5 سال داره میاد ولی قدیم هر سال یه re داشتیم به نظرم خیلی عجله کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or