بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نه منظورم اینه که تو همین سایت ، دیگه درمورد این بازی تاپیک بحث و گفتگو نیست؟
چرا هست.
یه جست و جو بزن، پیدا میکنی‌ :دی
فکر کنم یه چند تا موضوع هم فقط مختص پرمیوم‌ها باشه که ما نمیتونیم ببینیم.

سلام بر یاران
نیما جون اینجوریه پس بگیر که اومد:d:d;);)
من که فقط لیون اس کندی رو دوست ندارم یه پلیس بود توی اویل 2 اگر نبود اون دختره که اسمشو نمیدونم لقمه چپ اون زامبی میشد راستی توی رزیدنت اویل چهار اون پسره بود که از طرف دولت ایالات متحده مامور نجات دختر رییس جمهور شده بود خیلی خوشتیپ و شجاع بود همون که ایدا عاشقش شده تازه من یه شخصیت دیگه رو هم دوست دارم توی دیجنریشن باز یه مرد قوی و باهوش بود که باز اون دختره که موهاش دم اسبی بود رو نجات داد نمیدونم این دختره هیچ کار نداره دیگه همش باید توی دردسر بیوفته تا یکی بیاد نجاتش بده.
من از البرت وسکر نه بیشتر از لیون خوشم میاد معنای رزیدنت اویل توی البرت وسکر خلاصه شده حال میکنم وقتی اون مبارزه وسکر استارز توی غار توی مرسناریس اویل5 رو میبینم سرعت در حد نور 2 دقیقه به پایان زمانش همه 150 نفر رو کشت جالب ترین حرکتش هم اون سرعت خیلی زیاد دویدن وسکر بودb-)b-)b-)b-)b-)
راستی حرکت اکسلا بعد از شلیک به صورت ماجینی ها هم جالب بود با اون صدایی که در میاره نشون میده با تمام قدرت ضربه میزنه در کل اکسلا هم تو مرسناریس اویل 5 بد نیست.
این حرکتت به من خیلی حال داد کلا وسکر کبیر رو عشق است
سلام :d والا بی خبر هستیم مثل شما:d

همه نسخه های کلاسیک رو از PSN دانلود کردید ؟؟ :d
اویل 2و3 رو تونستم دانلود کنم نامردا اویل 1 رو کردن 10$ منم تو walletم 8.3$ بیشتر نموند گزاشتم برا وقتی که پولدار شدم بخرمش :d
میدونی یکم گرافیکش ضد حال بود. (میدونم بازی قدیمیه ها و نباید انتظار گرافیک خدا داشته باشم) کش اومدن تصویر برای ابعاد 40" خیلی گرافیک رو تار کرده بود به نظرم اگه قرار بر بازی کردن اویل ها رو در کنسول دارین وصلش کنید به 1 مانیتور 19" اینجوری چون ابعاد پایینه کش اومدن رو اعصاب نمیره و بازم توصیه میکنم دوستان دانلود کنن ارزش داره
درمورد resident evil portable اگه خبری دارید (داشتید) ممنون میشم بزارید ببینیم کی برا این کنسول زاغارت(psp) ارزه میشه یا گزاشتن برا NGP.
نمیدونم این کپکام چه خیری تو این nintendo دیده این لینک رو ببینید
http://residentevil.wikia.com/Resident_Evil_Portable
مثل اینکه پروژه کنسل شده و پورت شده برا DS به اسم Resident Evil: Revelations واقعا خجالت نمیکشن اینجوری ملت رو میزارن سر کار موقع ریلیز pspgo میان توE3 میگن داریم میسازیمش بعد میان دودستی تقدیم میکنن به nintendo واقعا....................

آخرین ویرایش:
اقا رزیدنت اویل های outbreak رو کی تموم کرده ؟

کسی بازیشو داره به من بده نسخه های ژاپنیشو دارم انگلیسیشو میخوام. ؟

آخرین ویرایش:
اقا رزیدنت اویل های outbreak رو کی تموم کرده ؟

کسی بازیشو داره به من بده نسخه های ژاپنیشو دارم انگلیسیشو میخوام. ؟
فروشگاه هفت سنگ كالكشن رزيدنتهاي پلي 2 رو داره ميتوني هر دو تا شو بخري ديسك نقره اي ميده 1000 من خودم اوريجينال us هر دوش رو دارم با قاب و دفترچه حيف كه نميشه از روش كپي كرد

سوژه واسه بحث زیاده. ولی هر وقت من موضوعی به عنوان بحث انتخاب میکنم یکی از دوستان میاد یه بحث دیگه میندازه. تونم باعث میشه بحث اصلی منحرف میشه.

نه به اون روزایی که اینقدر بحث تو بحث بود که نمیشد بفهمی کی به کیه و تا میجنبیدی 20-30 صفحه میرفت جلو نه به الان که 1 هفته هیچ خبری نیست
فکر کنم از عوارض این روزا باشه آخه وضع اینترنت تو تهران خراب شده

خوب من یه سوال میکنم.
به نظر شما با اینکه همه حدس میزنن که الکس رییس سازمان باشه باز هم کپکام اونو رییس سازمان میکنه؟

خوب سلام
این سوالی که می پرسم بی ربط به سوال احد نیست
شما ها همتون تریلر damnation رو دید و اینکه اون شخصیت آخری کی هست بحث کردیم
ولی سوالی که برای من پیش اومده اینکه تو اون ترلیر می نویسه warzone
همه ما میدونیم که bow ها برای جنگ ساخته شدن به نظرتون این اولین جنگی که توش داره از bow ها استفاده میشه ؟ یا این جنگ میتونه مربوط به سازمان باشه؟
یا اینکه سازمان یک گروه تروریستی ؟
در ضمن چرا لیان خودش رو از اون گروهی که اول دید قایم کرد ؟
ممکنه اونا گانادو یا ماجینی باشن؟
که با تانک بهشون حمله شده بود؟؟؟؟؟
برای این می گم گانادو یا ماجینی که دقیقا یک راکت به تانک می خوره !
و لیکر ها دقیقا از سمتی خارج میشن که او افراد فرار کرده بودن!
در ضمن اگر کسی ورژن hd ترلیر رو نداره میتونه از اینجا دان کنه
احد خان شما که میگی چرا تاپیک مرده
من این پست رو ساعت 1:30 دادم شما on بودی ولی حال نداشتی جواب بدی!

آخرین ویرایش:
خوب من یه سوال میکنم.
به نظر شما با اینکه همه حدس میزنن که الکس رییس سازمان باشه باز هم کپکام اونو رییس سازمان میکنه؟
دراون صورت دیگه باید فاتحه کپکام رو خوندچون این دیگه نو اوری نیست.اصلاهم طرفداراش شوکه نمیشن.این یکی از همون دلایلی هست که میگم re6پایان کار نیست

یعنی چی؟ مگه تنها ابهام داستانی RE اون شخصیته؟
ماوین نظر تو جیه؟ میتونه کسی جز الکس باشه. به حرف های ولادمیر اگه دقت کنی بویی از خیانت به مشام نمیرسه. الکس رییس سازمان باشه نمیتونه با ولادمیر همکاری کنه. ولادمیر به شدت متعصب هست و روی آمبرلا خیلی حساسه.

خوب سلام
این سوالی که می پرسم بی ربط به سوال احد نیست
شما ها همتون تریلر damnation رو دید و اینکه اون شخصیت آخری کی هست بحث کردیم
ولی سوالی که برای من پیش اومده اینکه تو اون ترلیر می نویسه warzone
همه ما میدونیم که bow ها برای جنگ ساخته شدن به نظرتون این اولین جنگی که توش داره از bow ها استفاده میشه ؟ یا این جنگ میتونه مربوط به سازمان باشه؟
یا اینکه سازمان یک گروه تروریستی ؟
در ضمن چرا لیان خودش رو از اون گروهی که اول دید قایم کرد ؟
ممکنه اونا گانادو یا ماجینی باشن؟
که با تانک بهشون حمله شده بود؟؟؟؟؟
برای این می گم گانادو یا ماجینی که دقیقا یک راکت به تانک می خوره !
و لیکر ها دقیقا از سمتی خارج میشن که او افراد فرار کرده بودن!
در ضمن اگر کسی ورژن hd ترلیر رو نداره میتونه از اینجا دان کنه
احد خان شما که میگی چرا تاپیک مرده
من این پست رو ساعت 1:30 دادم شما on بودی ولی حال نداشتی جواب بدی!
بابا 1 سوال بپرسید روش بحث کنیم نه اینکه این همه سوال بگی بعد گیج بزنیم کدوم رو به بحث بزاریم
باورتون نمیشه من هنوز 1 تریلر هم از damnation ندیدم ؟ یکی بیاد بزاره لینک قشنگشو من ببینم منم نظر بدم
کلا من با سوال احد موافقم که بحث بشه
من بعید میدونم الکس رو رئیس سازمان بزارن احتمالا الکس مثل خود آلبرت خودش باشه و خودش و شکم به این میره که خود آلبرت برگرده و اون بشه رئیس و الکس کارها رو پیش ببره احتمال زیادی هم میدم اون البرتی که تو اویل 5 بود نسخه کلون شده آلبرت اصلی باشه نه که کلون کردن تو سری اویل سابقه داره نمونش هم بچه های وسکر هستن
حالا باز نظر من اینه مونده به نظر دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or