بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام افشین جان. بابا کجایی دلمون تنگ شد. :دی

در مورد نظرسنجی که ریش و قیچی دست بزرگان هست. ماها فقط پیشنهاد میدیم. :دی

یه ضرب میرم سر سوالات:
1) ویروس ها ماهیتشون مدام درحال تغییر هست. این خصوصیت یک ویروسه. بله اون ویروس هم جهش پیدا کرد. بد نیست بدونید ویروس T دارای سه مرحله تکاملی بود. نمیدونم شاید براتون سوال پیش اومده باشه که چرا یه آدم با ابتلا به تی تبدیل به زامبی میشه اما یه آدم دیگه با ابتلا به همون ویروس تی تبدیل به تایرانت میشه. ویروس هردوی مبتلایان ویروس تی هست. اما چرا تاثیرات متفاوته؟
دلیلش اینه که ویروس تی مورد استفاده برای خلق تایرانت؛ ویروس تی در مرحله تکاملی سوم هست که برکین موفق به کشفش شد. ویروس تی که همه رو به زامبی تبدیل میکرد مرحله نخست از تکامل ویروس تی بود.

به هرحال باید توجه کرد که تنها ویروسی که مبتلای به خودش رو میکشت؛ ویروس تی بود. فقط ویروس تی مبتلا رو میکشت و بعد جریان الکتریکی ایجاد میکرد. باقی ویروس ها و انگل ها بدن فرد زنده رو دچار جهش میکرد.
و جهش هم فقط در فرد زنده رخ میده. در حالی که تی مبتلا رو میکشت. پس جهش در یک موجود مرده هست که امکان نداره. من این همه اشاره میکنم به تتابق با علم RE واقعا جالبه همینه.
یعنی دقت شده که جهش نمیتونه در یک مرده انجام بشه.

2) همون طور که گفتم ؛ مبتلای به ویروس تی یک فرد مرده هست. این مرده هم فقط از طریق جریان الکتریکی ضعیفش حرکت میکنه و احتیاجات محدود خودش رو رفع میکنه. بنابراین چون اونها قادر به تفکر نیستن ( چون مرده هستن ) کارهاشون هم عموما یکسان هست. فقط میخوان احتیاج به غذا رو برطرف کنن.

3) جواب این هم باز مرده بودن زامبی ها هست. یک مرده توانایی تولید مثل نداره. مگر اینکه شبیه سازی بشه که اونم ...

خوشم میاد بالاخره یک نفر یه سوال اصولی پرسید.

ویروس تی مبتلای به خودش رو میکشه. این دلیل وجود محدودیت های بیش از حد؛ در مخلوقات این ویروس هست. یک مرده متحرک جهش پیدا نمیکنه چون در هر صورت مرده س ؛ مرده‌های متحرک کارهای یکسان انجام میدن. چون عقل ندارن و مرده هستن. ؛ مرده تولید مثل نمیکنه.

این ها ضعف هایی بود که در ویروس تی وجود داشت. ویروس تی مبتلای به خودش رو میکشت. مخلوقات اون هم فقط فاجعه برای سازنده هاش درست میکرد تا اینکه بخواد به درد سازنده ش هم بخوره.

البته با تکامل یافته شدن ویروس تی در دو مرحله بعد یه مقدار اوضاع بهتر شد. اما در هر صورت نمونه رو میکشت. تفاوت ویروس تی در تکامل مرحله اول با مرحله سوم. مقدار الکتریسیته بیشتری بود که تکامل مرحله سوم ایجاد میکرد. به تبع این الکتریسیته بیشتر، هوش و توانایی مرده هم افزایش پیدا میکرد. مثل نمسیس و T-a.l.o.s که خیلی بین تایرانت ها باهوش بودن. اما اون ها هم مرده بودن.

البته ماوین اینهایی که گفتی کامللا در مورد ویورس T قابل قبول هست.
ولی اگه بحث به اوروبروس بکشه قضیه فرق میکنه. دیگه چند جور اوربوروس نداریم.

البته ماوین اینهایی که گفتی کامللا در مورد ویورس T قابل قبول هست.
ولی اگه بحث به اوروبروس بکشه قضیه فرق میکنه. دیگه چند جور اوربوروس نداریم.
درسته. چند جور اوروبوروس نداریم به خاطر اینکه داستان بعدی نیومده. وگرنه اوروبوروس هم نقص هایی داشت که قابل بهبود هست.
به هر حال سوالات افشین جان هم درمورد ویروس تی بود.

لازم بهذکره که ویروس اوروبوروس مبتلا رو نمیکشه. این باعث میشه که خصوصیات موجود زنده در اون نمود پیدا کنه. جهش، تولید مثل و هوش که مختص زنده ها هستن. در اروبوروس امکان پذیره.

سلام.بله.کاملا درسته.البته اگه دقت کرده باشید،در رزیدنت اویل 4 و 5 هم زن ها و بچه ها خیلی کم بودند.علتش هم اینه که انگل لاس پلاگا خیلی قویه و اونا نمی تونن در مقابلش مقاومت کنند.مخصوصا لاس پلاگای نوع 3 که تقریبا تمام زن ها رو هم کشته بود.(منظورم مردم قبیله ی ایندیپایا در رزیدنت اویل 5 هست که ما در اونجا اصلا ماجینی زن نداشتیم.)

Claire_Redfield__Let_Me_Live__by_Claire_Wesker1.jpg

بله.نسخه ی ورد تاریخچه رو دوشنبه برای همه می ذارم.البته دارم تیکه تیکه توی اون یکی سایت می ذارم.ولی اینجا برای شما کامل می ذارمش.البته با اون نسخه ی ناقصی که قبلا به شما دادم،زمین تا آسمون فرق می کنه.

در ضمن بیوگرافی 80 تا شخصیت رو هم براتون می ذارم.
البته فکر نکنید که من فقط کلیر رو دوست ندارم ها.خواهر کریس رو هم خیلی دوست دارم!یک دختره هم توی رزیدنت اویل 2 بود که شری رو نجات داد.اون رو هم خیلی دوست دارم.حیف که اسمش رو یادم نمیاد.اون دختره که توی دیجنریشن بود و موهای دم اسبی داشت هم حرف نداشت.در کل به نظر من بهترین شخصیت های رزیدنت اویل اینها بودند.:d
در مورد نظر سنجی هم بهترین آهنگ خوب نیست.چون اکثرا به آهنگ ها توجه نمی کنن یا ممکنه که خیلی از آهنگ های قدیمی تر رو یادشون نباشه.اگه بذاریم شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است خیلی بهتر میشه.(البته منطقی نه احساسی:d)
راستی!اگه کسی عکس آواتور قشنگی از کلیر با سایز مناسب داره در بخش خصوصی برام بذاره.
ماوین جان!از این رنگ خوشت میاد؟:d

• Like
Reactions: Mr.Death
در ضمن بیوگرافی 80 تا شخصیت رو هم براتون می ذارم.
البته فکر نکنید که من فقط کلیر رو دوست ندارم ها.خواهر کریس رو هم خیلی دوست دارم!یک دختره هم توی رزیدنت اویل 2 بود که شری رو نجات داد.اون رو هم خیلی دوست دارم.حیف که اسمش رو یادم نمیاد.اون دختره که توی دیجنریشن بود و موهای دم اسبی داشت هم حرف نداشت.در کل به نظر من بهترین شخصیت های رزیدنت اویل اینها بودند.:d
در مورد نظر سنجی هم بهترین آهنگ خوب نیست.چون اکثرا به آهنگ ها توجه نمی کنن یا ممکنه که خیلی از آهنگ های قدیمی تر رو یادشون نباشه.اگه بذاریم شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است خیلی بهتر میشه.(البته منطقی نه احساسی:d)
راستی!اگه کسی عکس آواتور قشنگی از کلیر با سایز مناسب داره در بخش خصوصی برام بذاره.
ماوین جان!از این رنگ خوشت میاد؟:d
نیما تو چه قدر شخصیت دوست داری !
بابا این همه آدمو انتخاب کردی نمیگی یکی دیگه تو انتخاب کردن گمراه بشه؟! :دی

آره از این رنگا خوشم اومد. :دی

بله.نسخه ی ورد تاریخچه رو دوشنبه برای همه می ذارم.البته دارم تیکه تیکه توی اون یکی سایت می ذارم.ولی اینجا برای شما کامل می ذارمش.البته با اون نسخه ی ناقصی که قبلا به شما دادم،زمین تا آسمون فرق می کنه.

خیلی خیلی ممنون.

کلا هیچ خبر جدیدی در مورد رزیدنت اویل نیست دوستان.اخبار رزیدنت اویل بدجوری خوابیده نه از دامنیشن نه حتی تایید شدن رسمی رزیدنت اویل 6 نه رزیدنت اویل راکون سیتی .

albert wesker

سلام بر یاران
نیما جون اینجوریه پس بگیر که اومد:d:d;);)
من که فقط لیون اس کندی رو دوست ندارم یه پلیس بود توی اویل 2 اگر نبود اون دختره که اسمشو نمیدونم لقمه چپ اون زامبی میشد راستی توی رزیدنت اویل چهار اون پسره بود که از طرف دولت ایالات متحده مامور نجات دختر رییس جمهور شده بود خیلی خوشتیپ و شجاع بود همون که ایدا عاشقش شده تازه من یه شخصیت دیگه رو هم دوست دارم توی دیجنریشن باز یه مرد قوی و باهوش بود که باز اون دختره که موهاش دم اسبی بود رو نجات داد نمیدونم این دختره هیچ کار نداره دیگه همش باید توی دردسر بیوفته تا یکی بیاد نجاتش بده.
من از البرت وسکر نه بیشتر از لیون خوشم میاد معنای رزیدنت اویل توی البرت وسکر خلاصه شده حال میکنم وقتی اون مبارزه وسکر استارز توی غار توی مرسناریس اویل5 رو میبینم سرعت در حد نور 2 دقیقه به پایان زمانش همه 150 نفر رو کشت جالب ترین حرکتش هم اون سرعت خیلی زیاد دویدن وسکر بودb-)b-)b-)b-)b-)
راستی حرکت اکسلا بعد از شلیک به صورت ماجینی ها هم جالب بود با اون صدایی که در میاره نشون میده با تمام قدرت ضربه میزنه در کل اکسلا هم تو مرسناریس اویل 5 بد نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or