PN12.12
کاربر سایت
حتما با کراوزر حال میکنی؟اما هانک که خیلی باحاله.
TMP که داره منو کشته.
ببینم مقاله تایم لاینت از کدوم منبعه؟
حتما با کراوزر حال میکنی؟اما هانک که خیلی باحاله.
TMP که داره منو کشته.
نه من با ایدا حال میکنم.حتما با کراوزر حال میکنی؟
ببینم مقاله تایم لاینت از کدوم منبعه؟
گفتم شاید از مقاله های دیگه هم توش ترجمه کرده باشی.نه من با ایدا حال میکنم.
البته فکر منحرف نکنی یه وقتا.
چون هم TMP داره و هم Rifle .
تو همون تاپیک منبع رو نوشتم که.![]()
از اون نظر که آره.گفتم شاید از مقاله های دیگه هم توش ترجمه کرده باشی.
دوستان بهتر نیستش که یه نظرسنجی جدید بزاریم؟
به نظر منم نظرسنجی آهنگای اویل خیلی جالب میشه.از اون نظر که آره.
ولی بقیه مطالب هم از همون سایته. هرچی بهش مرتبط بود رو بهش پیوست کردم.
با نظرسنجی جدید موافقم. خیلی وقته دارم میگم.
افشین هم که مجهول الخبر شده.
درود بر بهترین موسیقی RE کدام است؟![]()
کسی خبر نداره این resident evil potable کی میاد؟ چجوریه؟ کلا دارن میسازن یا کنسل شده؟
چقدر تحویل گرفتین خیلی حال کردم![]()
با نظرسنجی جدید موافقم. خیلی وقته دارم میگم.
افشین هم که مجهول الخبر شده.
درود بر بهترین موسیقی RE کدام است؟![]()
چقدر تحویل گرفتین خیلی حال کردم![]()
چون کشتن بچه تو بازیهای کامپیوتری یجورایی ممنوعه البته قانونی وجود نداره ولی عرف اینه که نباشه.اگه دقت کرده باشی تو هیچ بازی Open World ای هم بچه نیست.
سلام به همه دوستای خوبم
یکم دندون رو جیگر بزارید تا زمان نظرسنجی تموم شه
اصلا فکر نمی کردم re3 اینقدر بره جلو زیاد با re2 فاصله نداره
برای بهترین موسیقی فکر خوبی ولی واقعا خیلی ها هستن که به موسیقی زیاد توجه نمی کنن
پس باید بیایم در مورد صدا گذاری نظرسنجی بزاریم که مسخره است چون مثل اینه که بیایم بگیم تا الان گرافیک کدوم re بهتر بوده
یک سوال هم داشتم که فک کنم ماوین عزیز بتونه جواب بده
چرا t ویروس جهش پیدا نکرد؟
یا اینکه چرا زامبی های مرد و زن هیچ فرقی ندارن؟
یا اینکه چرا زامبی ها قادر به تولید مثل نیستن؟
سلام افشین جان.میبینم که شروع کردی به نگاه کردن سریال F.R.I.E.N.D.S:d اون سریالی که من گفتم هم یادت نره این سریالارو تو جیب عقبش میکنه.من جواب میدم بعدم ماوین جان بیان جواب بدن.جهش پیدا کرد حتما G ویریروس جهش یافتشه. .زامبی های مرد زن از چه نظر فرق ندارن ! متوجه منظورت نمیشم. قادر به تولید مثل نیستن چون اون ویروس قریضه شونو از بین برده لابد دیگه .ولی افشین جان من نمیدونم چرا این سوال رو پرسیدی شاید ربطی به حرف من نداشته باشه ولی منظور من تو سوالم در مورد بچه تولید مثل نبود منظورم این بود بالاخره یه بچه تو شهر باید باشه دیگه یعنی هم یه بچه ها از دست زامبی ها فرار کردن که بچه زامبی وجود نداره ؟ یا این که ویروس تی واسه بچه ها خیلی قوی هست و اونارو در جا میکشه .یکی از این دو حالته.
سلام به همه دوستای خوبم
یکم دندون رو جیگر بزارید تا زمان نظرسنجی تموم شه
اصلا فکر نمی کردم re3 اینقدر بره جلو زیاد با re2 فاصله نداره
برای بهترین موسیقی فکر خوبی ولی واقعا خیلی ها هستن که به موسیقی زیاد توجه نمی کنن
پس باید بیایم در مورد صدا گذاری نظرسنجی بزاریم که مسخره است چون مثل اینه که بیایم بگیم تا الان گرافیک کدوم re بهتر بوده
یک سوال هم داشتم که فک کنم ماوین عزیز بتونه جواب بده
چرا t ویروس جهش پیدا نکرد؟
یا اینکه چرا زامبی های مرد و زن هیچ فرقی ندارن؟
یا اینکه چرا زامبی ها قادر به تولید مثل نیستن؟
سلام افشین جان. بابا کجایی دلمون تنگ شد.
در مورد نظرسنجی که ریش و قیچی دست بزرگان هست. ماها فقط پیشنهاد میدیم.
یه ضرب میرم سر سوالات:
1) ویروس ها ماهیتشون مدام درحال تغییر هست. این خصوصیت یک ویروسه. بله اون ویروس هم جهش پیدا کرد. بد نیست بدونید ویروس T دارای سه مرحله تکاملی بود. نمیدونم شاید براتون سوال پیش اومده باشه که چرا یه آدم با ابتلا به تی تبدیل به زامبی میشه اما یه آدم دیگه با ابتلا به همون ویروس تی تبدیل به تایرانت میشه. ویروس هردوی مبتلایان ویروس تی هست. اما چرا تاثیرات متفاوته؟
دلیلش اینه که ویروس تی مورد استفاده برای خلق تایرانت؛ ویروس تی در مرحله تکاملی سوم هست که برکین موفق به کشفش شد. ویروس تی که همه رو به زامبی تبدیل میکرد مرحله نخست از تکامل ویروس تی بود.
به هرحال باید توجه کرد که تنها ویروسی که مبتلای به خودش رو میکشت؛ ویروس تی بود. فقط ویروس تی مبتلا رو میکشت و بعد جریان الکتریکی ایجاد میکرد. باقی ویروس ها و انگل ها بدن فرد زنده رو دچار جهش میکرد.
و جهش هم فقط در فرد زنده رخ میده. در حالی که تی مبتلا رو میکشت. پس جهش در یک موجود مرده هست که امکان نداره. من این همه اشاره میکنم به تتابق با علم RE واقعا جالبه همینه.
یعنی دقت شده که جهش نمیتونه در یک مرده انجام بشه.
2) همون طور که گفتم ؛ مبتلای به ویروس تی یک فرد مرده هست. این مرده هم فقط از طریق جریان الکتریکی ضعیفش حرکت میکنه و احتیاجات محدود خودش رو رفع میکنه. بنابراین چون اونها قادر به تفکر نیستن ( چون مرده هستن ) کارهاشون هم عموما یکسان هست. فقط میخوان احتیاج به غذا رو برطرف کنن.
3) جواب این هم باز مرده بودن زامبی ها هست. یک مرده توانایی تولید مثل نداره. مگر اینکه شبیه سازی بشه که اونم ...
خوشم میاد بالاخره یک نفر یه سوال اصولی پرسید.
ویروس تی مبتلای به خودش رو میکشه. این دلیل وجود محدودیت های بیش از حد؛ در مخلوقات این ویروس هست. یک مرده متحرک جهش پیدا نمیکنه چون در هر صورت مرده س ؛ مردههای متحرک کارهای یکسان انجام میدن. چون عقل ندارن و مرده هستن. ؛ مرده تولید مثل نمیکنه.
این ها ضعف هایی بود که در ویروس تی وجود داشت. ویروس تی مبتلای به خودش رو میکشت. مخلوقات اون هم فقط فاجعه برای سازنده هاش درست میکرد تا اینکه بخواد به درد سازنده ش هم بخوره.
البته با تکامل یافته شدن ویروس تی در دو مرحله بعد یه مقدار اوضاع بهتر شد. اما در هر صورت نمونه رو میکشت. تفاوت ویروس تی در تکامل مرحله اول با مرحله سوم. مقدار الکتریسیته بیشتری بود که تکامل مرحله سوم ایجاد میکرد. به تبع این الکتریسیته بیشتر، هوش و توانایی مرده هم افزایش پیدا میکرد. مثل نمسیس و T-a.l.o.s که خیلی بین تایرانت ها باهوش بودن. اما اون ها هم مرده بودن.