[FONT=&]ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز.ولی اگه قراره مقالات و کتاب من با این منابع معتبر بشن،همون بهتر که نشن.مقالات من واقعا هیچ نیازی به اون منابع ندارن.تا همین الآن هم که ازشون استفاده نکردم،نه برای مقالاتم و نه برای کتابم هیچ نیازی پیدا نکردم که برم سراغ اونا.حتی مقالات معمولی و نقدهای کوتاهی رو هم که من از ابتدای تاسیس تاپیک نوشتم رو توی هیچ کدوم از این سایتها و مجلات پیدا نمیکنید.تعریف کردن از خودم هم نیست.کسانی که از ابتدا مقالات من رو دنبال کردن و با طرز فکر من آشنایی دارن کاملا میدونن.الآنم چون بحث منابع و این حرفا شد مجبور شدم بگم.اونوقت چرا باید با استفاده از این چیزا به خودم و مقالاتم اعتبار بدم،در حالی که هیچ چیزی اضافه بر اطلاعات من ندارن؟[/FONT]
آقا نیما درست متوجه منظورم نشدی. مهم نیست مراجعت خود بازی هست یا گزارشات یا مقالهها یا ...
من فقط حرفم اینه که باید منبع داشته باشی. مثلا ارجاع بدی به فایل شماره n در بازی. یا گزارش فلان و ...
اینکه قبل از نوشتن یک متن بگی من منبعم خود بازیها هست و بعد هیچ جای مقاله ات ارجاع ندی اصلا قابل قبول نیست. اصلا مهم نیست منابعت چی هستن فقط باید ارجاعات لازم رو بدی. همین.