بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چیزی که امشب کشف کردم:
\Resident Evil Revelations 2\dat\DLC_EPISODE_EX_01\data\detail
اپیزودهای 6، 7، 8، 9 رو این‌جا می‌بینیم!
و این‌جا:
Resident Evil Revelations 2\dat\DLC_EPISODE_EX_02\data\detail
اپیزودهای 9، 10، 11!
شاید به این معنی باشه که این دو تا حکم 7 تا اپیزود دارن!

بدن ناتالیا قرار نبود از بین بره. الکس ثروت و قدرت داشت. هیچ مریضی در اون سن نداشت. در بهترین جایگاه ممکن بود. این حرکت یک سوتی احمقانست. اگر بدن ناتالیا سخت پیدا شد حالا بدون هیچ چیز چطور میزبان بعدی رو پیدا کنه!؟ ببین، اینا همش سوتیه! کار اسپنسر و وسکر توجیه منطقی داشت.

اگر کسی وجود داشت؛ اگر سازمانی بود؛ پای کلیر جلوی برج هم نمی‌رسید! (چه برسه مقر الکس!) ناتالیا تک و تنها نمی‌رفت لب جزیره! و ما باید حداقل با یک رئیس زیر گروه رو به رو می‌شدیم!
حمله‌ای که به سازمان تراسیو شد فقط از یه سازمان پیشرفته‌ بر میومد. اما در این بازی فقط و فقط الکس وسکر بود و بس! ما توی رولیشنز اوبرایان رو حتی برای ظنین شدن کنار داشتیم! با کاراکترهای ریموند و جسیکا داستان مرموزی داشتیم. همه چیز کاملا طبیعی بود. اما این‌جا؛ به قدری کمبود کاراکتر داریم که جینا شخصیت پنجم رید مود شده! کل رولیشنز 2 به اندازه 1 کمپین RE6 داستان نداشت. رولیشنز 2 یک داستان کوتاهه پیج خطیه با کلی سوتی.
از کمبود کاراکتر گفتم؛ حتی انیمیشن نیل که مثلا باس اصلی بود کپی کاملی از اوستاناک بود (این توی فروم‌های خارجی بحث شده).
اما کمبود کاراکتر این‌جا ضربه‌ی کاری به داستان هم زده!

الکس با اون تجهیزات و مونیتورینگ لحظه به لحظه، نگهبان هیچ، افراد سازمان هیچ، رئسای زیر گروه هیچ، یک اسنایپر نداشت که مثل آب خوردن کلیر رو با یه تیر خلاص کنه؟ اما به نظر من کلیر هیچ سهمی تو این قضیه نداشت. برای تحقیق روی احساسات آورده بودنش و الکس که گویا تو حملو نقل کلیر تمام تشکیلاتش رو از دست داده بود(!!!) دست از تحقیق کشید و تیر خلاصو به خودش زد! تنها مورد منطقی همینه که تو حملو نقل کلیر همه چیزشو از دست داده باشه! چون درست قبل از اون تونست به تراسیو حمله کنه!
به قول بچه‌های یک فروم، برای بار چهارم از کلیر سو استفاده شد! این بار چهارمیه که داستان رو باز می‌کنه و همه چیز مربوط به یکی دیگه می‌شه!
به قول نیما کشتن الکس به نام کلیر تموم شد. اما حضور این جسم الکس خودش یک سوتیه! وقتی بعد از مرگ پا شد می‌تونست دوباره این‌کارو انجام بده. کل حضور الکس توی بازی جنبه گیم پلی داره. پس کلیر به یک جسد شلیک کرده! و بری که تنها دشمنش بعد از رفتن به جزیره الکس بود، حالا اون رو در خونه داره! بری شخصیت اصلیه و ما به راحتی می‌تونیم کلیر رو حذف کنیم! از این مسخره‌تر ممکن نیست!
نیما تمام داستان رولیشنز 2 سرکاری بود. یک نسخه‌ی جانبی؛ وقتی ناتالیا توی نسخه‌ی بعد یا شماره هفت (که اینو فکر نمی‌کنم) بیاد کسی که این شماره رو نرفته کافیه پنج خط ازش بشنوه! چیزی که برای بازی کردن 5 بدون 4 نیاز بود!
اوروبوروس تو این بازی تنها جنبه‌ی گیم پلی داشت؛ همون‌طور که لاس پلاگاس برای 5.
به قول خودت این شماره، شماره‌ی قبلش رو هم مهم کرد. کسی چیزی از رولیشنز ندونه نمی‌دونه نیل (اوستاناک!) داد می‌زنه و چی می‌گه! و حالا هر دو در سری اصلی قرار می‌گیرن. همون‌طور که 4 قرار داره!

پ.ن: DLC کلیر البته سرنوشت سازه. می‌تونه به تمام این سوالات جواب بده و حفره‌ها رو پر کنه. می‌تونه اهمیت کلیر رو ببره بالا. اما من واقعا بعید می‌دونم این‌کارو انجام بده.

Something big is coming to Resident Evil Revelations 2 | Rely on Horror

علی جان،حالا خوبه همون اول توی اس خودم بهت گفتم که اینجا اوروبوروس فقط توی گیم پلی هست.ولی تو گفتی نه.اوروبوروس هدف نهایی وسکر بوده و فقط الکس در حدیه که ازش استفاده کنه.حالا باز حرف خودمو میزنی.یعنی اینقدر نظرت درباره ی داستان عوض شده؟

حتی یادمه اپیزود اول رو که رفته بودی،میگفتی توی شوکم و داستانش هیچی از 5 کم نداره!

ببین،اینکه الکس تنها و بدون سازمان بود و باید بعد از زنده موندن دوباره خودکشی میکرد و....رو کلا قبول دارم.ولی اینا فقط وقایع و روند داستان هستن.خود داستان هم مهم بود و هم مسائل بسیار زیبایی رو مطرح کرد.جانبی فرض کردنش دیگه به دور از انصافه.اصلا وجود الکس و اوروبوروس به تنهایی باعث میشن که کلمه ی جانبی در موردش درست نباشه.حتی اگه الکس پر از سوتی باشه و اوروبوروس هم فقط در حد چند تا B.O.W باشه.همین مطرح شدنشون خودش جای شکر داره.اونم بعد از چند شاهکار اخیر کپکام!

در مورد پیچیدگی هم من اصلا از داستان شلوغ و پلوغ و پر شخصیت رولیشنز 1 خوشم نیومد.فقط آدم رو گیج میکرد.بعدشم این داستان پیچیده و پ شخصیت به چه دردی خورد؟همش پوچ و تو خالی بود.دقیقا مثل RE6.من از این لحاظ،با رولیشنز 2 مشکلی ندارم!

بازم میگم.جزئیات و ترتیب دادن وقایع داستان خوب نبود.ولی من با اصل داستان و همچنین اهمیتش هیچ مشکلی ندارم.به عبارت دیگه داستانش میتونست خیلی خیلی بهتر از این باشه.ولی دلیل نمیشه که الآن بگیم خوب نیست!

چیزی که امشب کشف کردم:
\Resident Evil Revelations 2\dat\DLC_EPISODE_EX_01\data\detail
اپیزودهای 6، 7، 8، 9 رو این‌جا می‌بینیم!
و این‌جا:
Resident Evil Revelations 2\dat\DLC_EPISODE_EX_02\data\detail
اپیزودهای 9، 10، 11!
شاید به این معنی باشه که این دو تا حکم 7 تا اپیزود دارن!

از کجا میدونی که اپیزودهای بعدی رو تو اینجا میبینیم علی؟

nzq03cd1wf15z8zf9hlb.jpg

ازینا دو سه سالی میشه که همش میاد:))

علی جان،حالا خوبه همون اول توی اس خودم بهت گفتم که اینجا اوروبوروس فقط توی گیم پلی هست.ولی تو گفتی نه.اوروبوروس هدف نهایی وسکر بوده و فقط الکس در حدیه که ازش استفاده کنه.حالا باز حرف خودمو میزنی.یعنی اینقدر نظرت درباره ی داستان عوض شده؟

حتی یادمه اپیزود اول رو که رفته بودی،میگفتی توی شوکم و داستانش هیچی از 5 کم نداره!

ببین،اینکه الکس تنها و بدون سازمان بود و باید بعد از زنده موندن دوباره خودکشی میکرد و....رو کلا قبول دارم.ولی اینا فقط وقایع و روند داستان هستن.خود داستان هم مهم بود و هم مسائل بسیار زیبایی رو مطرح کرد.جانبی فرض کردنش دیگه به دور از انصافه.اصلا وجود الکس و اوروبوروس به تنهایی باعث میشن که کلمه ی جانبی در موردش درست نباشه.حتی اگه الکس پر از سوتی باشه و اوروبوروس هم فقط در حد چند تا B.O.W باشه.همین مطرح شدنشون خودش جای شکر داره.اونم بعد از چند شاهکار اخیر کپکام!

در مورد پیچیدگی هم من اصلا از داستان شلوغ و پلوغ و پر شخصیت رولیشنز 1 خوشم نیومد.فقط آدم رو گیج میکرد.بعدشم این داستان پیچیده و پ شخصیت به چه دردی خورد؟همش پوچ و تو خالی بود.دقیقا مثل RE6.من از این لحاظ،با رولیشنز 2 مشکلی ندارم!

بازم میگم.جزئیات و ترتیب دادن وقایع داستان خوب نبود.ولی من با اصل داستان و همچنین اهمیتش هیچ مشکلی ندارم.به عبارت دیگه داستانش میتونست خیلی خیلی بهتر از این باشه.ولی دلیل نمیشه که الآن بگیم خوب نیست!

چون فقط اپیزود اول رو رفته بودم! چون فکر می‌کردم یک مقدمه هست و داره نوید روزای خوب می‌ده. چون الکس وسکر توی بازی بود!
در مورد اوروبوروس هم دقیقا فکر می‌کردم باید الکس هم هدفی داشته باشه؛ ولی حالا چی شد؟ خود اوروبوروس هم شد یک سوتیه بزرگ. اصلا ماهیش به T-Phobos نمی‌خونه! فکر کن الکس اوروبوروس رو در جو آزاد کنه بعد واسه 20 سال زندگی بیشتر بره تو جلد یک بچه‌ی ناتوان بدون هیچ پشتیبان و نیرو!
تمام این‌ها تا قبل از اپیزود 4 مخفی می‌مونه. اگر من خواستم تو رو واسه تجربه این بازی مشتاق کنم تا لذتت بیشتر بشه لازم نیست امروز علیهم به کار ببری!
به داستان پر شخصیت کاری نداشته باش؛ یک سازمان باید چند تا شخصیت کلیدی داشته باشه. مثلا RE4 که تمش خیلی هم شبیه این بود، تا رو به رویی با سدلر چند تا مانع داشتیم؟ مندز، سالازار و حتی رفیق قدیمی کاراکتر اول. این داستان پر شخصیت نیست! این‌ها شخصیتای واجبن. این‌جا کمبود شخصیت باعث شد نیل بشه باس اصلی ما!! جینا که کلا 10 ثانیه توی بازی بود بشه شخصیت پنجم رید مود! بریم واسه رید مود از RE6 کاراکتر جمع کنیم!! انیمیشن اوستاناک رو بذاریم روی نیل!
بهتر بود این بازی برای یک کنسول دستی میومد و بعد پورت می‌شد. این‌طوری جای توجیه بیشتری داشت. وقتی بودجه حتی کمتر از رولیشنز 1 هست، چه اصراریه که بازی برای PS4 بیاد؟!

بعد از تأیید شدن تصاویر اسکن شده از مجله، از گرافیک پایینش گفتم. از تعداد پالیگان‌های کم. بعد از دیدن دموی قابل بازی در TGS، از فیزیک ضعیف گفتم. منتظر هیچ نمره‌ای نبودم. فقط امیدم به داستانش بود و بس.
هنوزم DLC کلیر می‌تونه طولانی و سرنوشت ساز باشه که واقعا دور از ذهنه.

- - - - - - - - - - -

از کجا میدونی که اپیزودهای بعدی رو تو اینجا میبینیم علی؟
تو این آدرس نوشته این‌ها حکم 7 تا اپیزود دارن! چیز دیگه‌ای نیست!

- - - - - - - - - - -

دیروز، روز پا به دنیا گذاشتن فرنچایز رزیدنت ایول به دنیا بود! تولد 19 سالگی!
چی بودی و چی شدی!

Remake HD Remaster رو همین اواخر تموم کردم. اعضای تیم حتی زحمت یک رندر دوباره از تصاویر بک گراند رو به خودش نداده بود! دقیقا همون رندرها با یکم دست‌کاری!
رندر دوباره نه هزینه‌ای داشت و نه زحمت! تنها زمان می‌طلبید. همه چی آماده بود و باید می‌رفت روی رندر. فقط سیستم‌های شرکت حدود دو هفته مشغول می‌شد.
این بازی برای شرکت دو هفته هم ارزش نداشته. کاری به حرف‌های گنده از تحولات جدید نداشته باشین. کلش غلو و دروغه.

وقتی حتی رندر جدید در کار نیست طبیعتا عرضه‌ی فیزیکی کاملا دور از منطقه! ولی خب، با دیدن بازخورد این بازی قدیمی که دو هفته هم روش کار نشد تیم برای بازسازی RE2 آماده شد! (خبر رسمی نیست!) RE2 بدون ذره‌ای شک برام بهترین در کل سریه. جلوتر می‌رم و می‌گم زیباترین و بهترین بازی‌ای هست که به عمر تجربه کردم. بعد از Rev2 اهمیت پرداخت رو در یک داستان با مولفه‌های خوب هم فهمیدیم. برای بازسازی RE2 باید داستان مقداری بسط داده بشه. باید لوکیشن‌های شهر بیشتر باشه. باید اسمی از همکاری وسکر و ایدا به میون بیاد. شاید به کل یه سناریو برای ایدا ضروری باشه. بازسازی RE2 به این راحتی‌ها نیست. امیدوارم در خور انجام بشه.

نکته‌ی دیگه هم که باعث رنجش مردم و افت امتیاز Remake HD شده بود، نحوه کنترل بود. خیلی قشنگ گند زده شد به بازی. کنترل جدید برای دریبل زدن زامبی‌ها عالی بود اما وقتی زوایای دوربین هر ده متر زمین تا آسمون عوض می‌شه، شد یک فاجعه. توی نقدها از زاویه دوربین انتقاد می‌شه اما ایراد از کنترل جدید بود. تا ته یه سالن می‌ری و در ادامه با دو تا تغییر در زاویه متوجه می‌شی برگشتی جای اول. جایی که دو تا دیوار بهم نزدیک می‌شن و باید به سرعت اقدام کرد، شاید منجر به کوبیدن سر به دیوار بشه! برای این سبک، فقط تنک کنترل جواب می‌ده. تنک کنترل هم هست، اما از ابتدا روی کنترل جدید تنظیم شده و کسی نمی‌دونه اصل ماجرا کجاست!

اگر من خواستم تو رو واسه تجربه این بازی مشتاق کنم تا لذتت بیشتر بشه لازم نیست امروز علیهم به کار ببری!

[FONT=&amp]بر علیهت؟؟؟؟؟؟؟؟؟علی جان،این کلمه خیلی برام سنگین بود.تو که اینو بگی،دیگه از بقیه چه توقعیه؟فکر میکردم توی این مدت رفت و آمدمون منو کاملا شناخته باشی.چون ارتباطمون محدود به اینترنت نیست و از نزدیک با خودم آشنا هستی.فکر نمیکنم اینقدر شخصیت پیچیده ای داشته باشم که نتونسته باشی منو بشناسی.من آدم ساده ای هستم.چیزی که به زبون میارم،دقیقا همون چیزیه که توی دلمه.البته شاید این سادگیم عیب تلقی بشه که قطعا هم میشه.مخصوصا با توجه به شرایط فعلی جامعه ی ما.ولی حداقل فکر میکردم همین عیب باعث شده باشه که منو کاملا بشناسی.مخصوصا توی این رفت و آمدها و بحثها و...فکر نکنم چیزی توی رزیدنت اویل مونده باشه که ما دربارش با هم بحث نکرده باشیم.اگه مونده بگو!

ولی خودت میدونی که در عین همین سادگی اگه بخوام کسی رو بکوبونم،اینقدر بچه و حقیر نیستم که بیام حرفایی که قبلا به صورت خصوصی به خودم گفته رو بر علیه خودش بکار ببرم و از اعتمادش به خودم سوءاستفاده کنم.بلکه میام با دلیل و منطق جوری جوابش رو میدم که بره تا یک ماه پاشو اینجا نذاره.وقتی هم که برگرده،از لجش فقط فحش بده.خودت خوب میدونی منظورم چیه.اونم نه یکبار!!!!!!!!!!!
[/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp]یعنی چی لازم نیست بر علیهم بکار ببری؟؟؟؟؟؟؟[/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]باور کردن یا نکردنش دست خودته.ولی من حتی به این موضوع فکر هم نکردم.[/FONT]من همه جا از تو به عنوان الگوی خودم یاد کردم.نه فقط در زمینه ی رزیدنت اویل.بلکه در خیلی از زمینه ها.نیازی هم نبوده که خودت بدونی.تو الآن در عرض کمتر از چند ثانیه و فقط براساس یک پست من،یک جوری در برابرم جبهه گرفتی و اینقدر صریح و رک اون حرفو در مورد من زدی که تا حالا حتی در مورد غیر منطقی ترین کابر این سایت (که خودت میدونی کیه) هم نزده بودی.هر چند همیشه حمایت های بی دریغت از من،در برابر اون فرد و افراد مشابه یادم هست.من آدم قدر نشناسی نیستم.ولی مسئله اینجاست که دشمن تو من نیستم،علی جان.کس دیگه است.بگذریم که این رفتارت حتی ممکنه باعث سوءاستفاده ی همون فرد یا افراد مشابه هم بشه!
[/FONT]
چرا فکر میکنی اگه اومدم حرفای قبلیتو اینجا گفتم،یعنی خواستم بکوبونمت یا به قول خودت،از حرفات بر علیه خودت استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اینجوری حساب کنیم،ما هیچوقت نمیتونیم با هم بحثی داشته باشیم.چون من هر بار بیام نظرات شخصی خودمو بگم،تو فکر میکنی که قصد مقابله با تو یا رد کردن حرفاته.من اگه اومدم حرفای خودتو نوشتم،برای این بود که خواستم تمام چیزایی که گفتی رو بهت یادآوری کنم تا با توجه به اونا بهم جواب بدی.چون این تعارض بین نظر قبلی و فعلیت برام واقعا جالب بود.دوست داشتم با در نظر گرفتن همه ی اونا،بهم یک جواب همه جانبه و قانع کننده بدی!

به عبارت دیگه خواستم تمام جوانب ممکن رو بسنجم.چون نظرت برام بیشتر از چیزی که حتی تصورش رو بکنی مهمه و دوست دارم تمام اون چیزی که در مغزت میگذره (با توجه به حرفای قبلیت و چیزی که الآن میگی) رو از توی مغزت بکشم بیرون.همونطوری که قبلا توی PM،درباره ی ماهیت نقش جیل و....هم اینکارو کرده بودم.این معنیش این نیست که میخوام هرچی میگی رد کنم یا مثلا با حرفای خودت بکوبونمت.بلکه معنیش اینه که میخوام یک جواب کامل و همه جانبه رو ازت بشنوم.با توجه به دید دیروز و امروزت از بازی.شاید درست نباشه اینو اینجا بگم.ولی من نظرات تو رو به عنوان یک جواب رسمی حساب میکنم،نه یک نظر شخصی.چون مطمئنم حتی خود کپکام هم اینقدر عمیق و همه جانبه به قضیه نگاه نمیکنه.برای همین هم مطمئن باش که نظر تو رو بر گفته های کپکام مقدم میدونم.شک نکن!!!!!!!!!![/FONT][FONT=&amp]

به جای اینکه در کنار هم،جلوی یکی دیگه بایستیم داریم......بعضی ها هم دقیقا همینو میخوان.کاش میتونستم حالم رو موقع نوشتن این پست بهت بگم[/FONT][FONT=&amp]!!!!!!!!!![/FONT]

آخرین ویرایش:
دوستان يه سؤال در مورد داستان رزيدنت اويل 1 (ريمستر) :
آيا زنده موندن يا نموندن ريچارد در پايان بازي تأثير داره؟!
چون براي هر كدوم از كاراكتر هاي بازي (جيل و كريس) 6 مدل پايان جا داره تو گالري

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان يه سؤال در مورد داستان رزيدنت اويل 1 (ريمستر) :
آيا زنده موندن يا نموندن ريچارد در پايان بازي تأثير داره؟!
چون براي هر كدوم از كاراكتر هاي بازي (جيل و كريس) 6 مدل پايان جا داره تو گالري

نه.فزقی نداره.البته ریچارد در هر صورت میمیره.فقط حالتهاش فرق میکنه.یا توسط مار غول پیکر و یا توسط نپتون (کوسه) که البته دومی درست هست!

- - -ویرایش - - -

@Nima Redfield@
وات د فاز؟:|

اینم بگم متای بازی 78 و 75 شد که از revelations 1 خیلی کمتره:|

ایمان جان،کجای حرفام نامفهم بود؟بعدشم این بحث بین من و علی هست.تو نمیدونی چی به چیه!

به علاوه یادم نمیاد توی پستم،تو رو نقل قول کرده باشم!!!!!!!!!

[FONT=&amp]بر علیهت؟؟؟؟؟؟؟؟؟علی جان،این کلمه خیلی برام سنگین بود.تو که اینو بگی،دیگه از بقیه چه توقعیه؟فکر میکردم توی این مدت رفت و آمدمون منو کاملا شناخته باشی.چون ارتباطمون محدود به اینترنت نیست و از نزدیک با خودم آشنا هستی.فکر نمیکنم اینقدر شخصیت پیچیده ای داشته باشم که نتونسته باشی منو بشناسی.من آدم ساده ای هستم.چیزی که به زبون میارم،دقیقا همون چیزیه که توی دلمه.البته شاید این سادگیم عیب تلقی بشه که قطعا هم میشه.مخصوصا با توجه به شرایط فعلی جامعه ی ما.ولی حداقل فکر میکردم همین عیب باعث شده باشه که منو کاملا بشناسی.مخصوصا توی این رفت و آمدها و بحثها و...فکر نکنم چیزی توی رزیدنت اویل مونده باشه که ما دربارش با هم بحث نکرده باشیم.اگه مونده بگو!

ولی خودت میدونی که در عین همین سادگی اگه بخوام کسی رو بکوبونم،اینقدر بچه و حقیر نیستم که بیام حرفایی که قبلا به صورت خصوصی به خودم گفته رو بر علیه خودش بکار ببرم و از اعتمادش به خودم سوءاستفاده کنم.بلکه میام با دلیل و منطق جوری جوابش رو میدم که بره تا یک ماه پاشو اینجا نذاره.وقتی هم که برگرده،از لجش فقط فحش بده.خودت خوب میدونی منظورم چیه.اونم نه یکبار!!!!!!!!!!!
[/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp]یعنی چی لازم نیست بر علیهم بکار ببری؟؟؟؟؟؟؟[/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]باور کردن یا نکردنش دست خودته.ولی من حتی به این موضوع فکر هم نکردم.[/FONT]من همه جا از تو به عنوان الگوی خودم یاد کردم.نه فقط در زمینه ی رزیدنت اویل.بلکه در خیلی از زمینه ها.نیازی هم نبوده که خودت بدونی.تو الآن در عرض کمتر از چند ثانیه و فقط براساس یک پست من،یک جوری در برابرم جبهه گرفتی و اینقدر صریح و رک اون حرفو در مورد من زدی که تا حالا حتی در مورد غیر منطقی ترین کابر این سایت (که خودت میدونی کیه) هم نزده بودی.هر چند همیشه حمایت های بی دریغت از من،در برابر اون فرد و افراد مشابه یادت هست.من آدم قدر نشناسی نیستم.ولی مسئله اینجاست که دشمن تو من نیستم،علی جان.کس دیگه است.بگذریم که این رفتارت حتی ممکنه باعث سوءاستفاده ی همون فرد یا افراد مشابه هم بشه!
[/FONT]
چرا فکر میکنی اگه اومدم حرفای قبلیتو اینجا گفتم،یعنی خواستم بکوبونمت یا به قول خودت،از حرفات بر علیه خودت استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟اینجوری حساب کنیم،ما هیچوقت نمیتونیم با هم بحثی داشته باشیم.چون من هر بار بیام نظرات شخصی خودمو بگم،تو فکر میکنی که قصد مقابله با تو یا رد کردن حرفاته.من اگه اومدم حرفای خودتو نوشتم،برای این بود که خواستم تمام چیزایی که گفتی رو بهت یادآوری کنم تا با توجه به اونا بهم جواب بدی.چون این تعارض بین نظر قبلی و فعلیت برام واقعا جالب بود.دوست داشتم با در نظر گرفتن همه ی اونا،بهم یک جواب همه جانبه و قانع کننده بدی!

به عبارت دیگه خواستم تمام جوانب ممکن رو بسنجم.چون نظرت برام بیشتر از چیزی که حتی تصورش رو بکنی مهمه و دوست دارم تمام اون چیزی که در مغزت میگذره (با توجه به حرفای قبلیت و چیزی که الآن میگی) رو از توی مغزت بکشم بیرون.همونطوری که قبلا توی PM،درباره ی ماهیت نقش جیل و....هم اینکارو کرده بودم.این معنیش این نیست که میخوام هرچی میگی رد کنم یا مثلا با حرفای خودت بکوبونمت.بلکه معنیش اینه که میخوام یک جواب کامل و همه جانبه رو ازت بشنوم.با توجه به دید دیروز و امروزت از بازی.شاید درست نباشه اینو اینجا بگم.ولی من نظرات تو رو به عنوان یک جواب رسمی حساب میکنم،نه یک نظر شخصی.چون مطمئنم حتی خود کپکام هم اینقدر عمیق و همه جانبه به قضیه نگاه نمیکنه.برای همین هم مطمئن باش که نظر تو رو بر گفته های کپکام مقدم میدونم.شک نکن!!!!!!!!!![/FONT][FONT=&amp]

به جای اینکه در کنار هم،جلوی یکی دیگه بایستیم داریم......بعضی ها هم دقیقا همینو میخوان.کاش میتونستم حالم رو موقع نوشتن این پست بهت بگم[/FONT][FONT=&amp]!!!!!!!!!![/FONT]

من عذر می‌خوام عزیزم اگه صراحتم ناراحتت کرد. آدمی‌ام که سریع اظهار نظر می‌کنه و حرف می‌زنه! دوباره عذر می‌خوام.

من عذر می‌خوام عزیزم اگه صراحتم ناراحتت کرد. آدمی‌ام که سریع اظهار نظر می‌کنه و حرف می‌زنه! دوباره عذر می‌خوام.

این حرفا چیه،داداش؟من اینا رو نگفتم که عذرخواهی کنی.فقط خواستم بگم منظورم اون چیزی که تو برداشت کردی نبوده و اصلا قصد سوءاستفاده از نظرات قبلیت رو نداشتم.همین!

نه.فزقی نداره.البته ریچارد در هر صورت میمیره.فقط حالتهاش فرق میکنه.یا توسط مار غول پیکر و یا توسط نپتون (کوسه) که البته دومی درست هست!

- - -ویرایش - - -

ایمان جان،کجای حرفام نامفهم بود؟بعدشم این بحث بین من و علی هست.تو نمیدونی چی به چیه!

به علاوه یادم نمیاد توی پستم،تو رو نقل قول کرده باشم!!!!!!!!!

مرسي
من الآن 4 مدل جيل رو رفتم كه: جيل با كريس ، جيل با كريس و بري، جيل و بري، جيل تنها
نجات پيدا كرد اما هر كاري مي كنم دو مدل ديگه رو نمي رسم بهش!
اون دو مدل ديگه چه حالتي هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or