^
یه چیزی میگم نریزین سرم^_^
این رولیشن اونجوری که من تو تریلر هاش دیدم دد اسپیس هست(منهای 0 Gravity) که کریس و جیل رو توش چپوندن
حداقل از نظر طراحی دشمن که زیاد با DS فرقی نداره
پس فعلا تا 6 و REV بیاد با DS خودتونو سرگرم کنین
پ.ن:به صفحه The Number of The Beast خوش آمدید![]()
اخه حمید یه حرفی میزنی ها عاشق چشم ابروی من و تو و بقیه نیستن که طرف بازی میسازه میخواد هرچی بیشتر بهش سود بدهفقط باید بیخیال بازار و کال آو دوتی بشن و راه خودشونو برن!
اخه حمید یه حرفی میزنی ها عاشق چشم ابروی من و تو و بقیه نیستن که طرف بازی میسازه میخواد هرچی بیشتر بهش سود بده
خودتم کلاه خودتو قاضی کنی اول و آخرش به پول میرسی باید برای کپکام یا شرکتهای دیگه سود هنگفتی داشته باشه وگرنه بیکار نیستن از جیبشون خرج کنن
یکم منطقی فکر کن
خب حالا چالشو پیدا کردن و تا جایی که میشه میخوان بدوشنش و ازش سود و پول بیشتری بکشن بیرونحالا که دیدی به فکر سود بودن چی شد؟؟؟؟
پ ن پ ندیدم دنبال سرکار گزاشتن تو و بقیه هستمیا ندیدی؟

ببین حمید من اگه منفی گرا بودم 500-600 تا پست تو این تاپیک نمیدادم و بحث نمیکردم الانم که میبینی از همه ساکتتر هستم دلیل دارم و منتظر بودم این حرفمو بزنمرزیدنت اویل 6 چه افتضاحی ببار اورد! عاشق چشم ابروی من و تو نیستن اما با ترسناک کردن بازی هم میشه به سود رسید الان اکشنش کردن خیلی سود در اوردن دیکه؟حتی از سطح انتظارات خودشونم فروششون پاییتر بود چی داری میگی حامد کجای کاری تو یکم منطقی فکر کن! ضمنا خیلی منفی نگر هستی :d اومجوریم نیست که اصلا به خواسته فن ها گوش ندن!
خب حالا چالشو پیدا کردن و تا جایی که میشه میخوان بدوشنش و ازش سود و پول بیشتری بکشن بیرون
پ ن پ ندیدم دنبال سرکار گزاشتن تو و بقیه هستم
ببین حمید من اگه منفی گرا بودم 500-600 تا پست تو این تاپیک نمیدادم و بحث نمیکردم الانم که میبینی از همه ساکتتر هستم دلیل دارم و منتظر بودم این حرفمو بزنم
نسل امروز از بازی فقط اینو میخواد (یعنی فقط اینو حالیشه) دستشو بزار رو کلیک چپ موس یا بزاری روی RT کنسول ایکس باکس 360 یا بزاره روی R2 دسته PS3 و بره جلو حتی نمبخواد انگشت شصتشو بزنه رو مربع یا X یا R برای reload تیر میزنه تموم بشه خودش اتوماتیک reload کنه، اینو بدون الان این مدلی میخوان بالای 70% از به اصطلاح گیمر ها اینو میخوان باورت نمیشه وقتی برای خیلیاشون تو کلوپ بازی red dead redemption undead nightmare میزارم که یه نموره ترس داره طرف میره باباشو میاره که این چه بازیه ترسناکیه میزاری بچم نمیتونه بخوابه! (حالا بچه نه ها نره خره 20 سالشه) ببین بخوای/م نخوای/م خیلی ها دنبال این مدل بازی ها هستن و یه جریانی راه افتاده و همه دنبال اینن خودشون سود کنن حالا این وسط هم کپکام اینو میبینه میگه بیکارم به خاطر اون 30% بیام بازی بسازم؟ و این 70% رو ول کنم؟ میچسبه به اونا و من و تو های زیادی هستن که این وسط آچمز میشن
یه زمونی بود که بازی های کلاسیک اویل ترس داشت ولی چه بخوایم چه نخوایم تموم شد اون دوران و هیچ وقت هم بر نمیگرده حالا میخواد اویل از شماره 7 به شما ره 70 یا 700 یا 7000 بره
یکی تو صفحات پیش حرف قشنگی زد (حالا نمیدونم خودش گفت یا از کسی شنیده بود) کپکام باید یه IP جدید رو میکرد و تمام این حرکت ها رو روی اون IP میزد نه میومد خراب میکرد اویلو
درکل بحثم اینه که تموم شده رفته
believe it or not باید باهاش کنار بیایی/م
اینم حرف خودم بوده lol و در آخر به عنوان یک فن بزرگ رزیدنت اویل و کپکام هنوز معقدم فرصت برای جبران هست و نا امید نیستم! اما تو مشخصه کلا کشیدی عقب و منتظر نابودی کامل سری هستی! حالا مهم نیست اینده همه چیو ثابت میکنهاون دوران و هیچ وقت هم بر نمیگرده حالا میخواد اویل از شماره 7 به شما ره 70 یا 700 یا 7000 بره
یکی تو صفحات پیش حرف قشنگی زد (حالا نمیدونم خودش گفت یا از کسی شنیده بود) کپکام باید یه IP جدید رو میکرد و تمام این حرکت ها رو روی اون IP میزد نه میومد خراب میکرد اویلو

حامد منفی نگری یا مثبت نگری ربطی به تعدد پست ها تو تاپیک که نداره قربونت :d شما داری میگی کپکام عاشق چشم ابروی من و تو نیست که بیاد RE رو ترسناک کنه! ولی اصلا توجه نمیکنی که تنها دلیل عرضه شدن رزیدنت اویل کنسولی بازخورد ها وفریبک های مثبت فن ها نسبت به بازی بوده! همش میگی کپکام به خاطر پول اینکارو کرده ... و یک داری تبدیل به یک هیتر کپکام میشی نمیدونم خبر هایی که من تو بازیسنتر رو میزارم اصلا میخونی یا نه اما کپکام رزیدنت اویل رولیشنز کنسولی به عنوان یک چراغیه که راه رو برای آینده سری روشن میکنه! که به کدوم طرف باید بره اون حرفی هم که زدی در مورد سالهای اخیر درسته الان کپکام فهمیده که محبوبیت رزیدنت اویل مهمتر از فروششه اگه نه نمیومد این همه بیانیه بده کاواتا که در مورد رزیدنت اویل تجددی نظر کرده یا چمیدونم آینده ی رزیدنت اویل به رزیدنت اویل رولیشنز کنسولی بستگی داره یا ما در آینده بیشتر روی ترس تمرکز میکنیمو اینا قبلا آره کپکام میخواست با کال آو رقابت کنه خودشم اینو گفته بود! اما الان نه دیگه حرف منو قبول نداری باشه صبر کن ببین رزیدنت اویل رولیشنز کنسولی چه بازخوردا و فریبک هایی رو میگیره و بعدش ببین که کپکام چه بیانیه های جدیدی رو در مورد رزیدنت اویل های نسل بعد صادر میکنه آقا من اصلا هیچی اصلا هیچی از رزیدنت اویل و استراتژیک کپکام نمیفهمم ولی این حرف من همین جا میمونه و بعد از عرضه رزیدنت اویل رولیشنز و بیانیه های کپکام دوباره بر میگردیم و حرف های منو میخونیمتو امیدی
اینم حرف خودم بوده lol و در آخر به عنوان یک فن بزرگ رزیدنت اویل و کپکام هنوز معقدم فرصت برای جبران هست و نا امید نیستم! اما تو مشخصه کلا کشیدی عقب و منتظر نابودی کامل سری هستی! حالا مهم نیست اینده همه چیو ثابت میکنه![]()
من دارم نظرمو میگم تو هم نظرتو میگی کسی نمیخواد تحمیل کنه حرفشو (اساس بحث به تحمیل نکردن و بیان نظر کردنه)آخه پسر خوب من با تو دعوا ندارم که به خودت میگی نفهم من دارم نظرمو میگم تو هم نظرتو میگی کسی نمیخواد تحمیل کنه حرفشو (اساس بحث به تحمیل نکردن و بیان نظر کردنه)
ببین حمید جان من خودم طرفدار پروپا قرص این بازیم و اگه به فن بازی باشه و بودن تو این تاپیک باشه باید بهت بگم فقط منو احد و سینا جزو اوریجینال های این تاپیک هستیم و حسابی فن و طرفدارش بودیم و هستیم (البته بقیه رو چشم من جا دارن)
دلیل اینکه من میگم کپکام حسابی به فکر جیبشه اینو بهت قول میدم هیچ شرکتی هیچ کمپانی بازی سازی ای نمیاد سود خودشو کم کنه الانم که میبینی هی دارن میگن ما به اشتباهمون پی بردیم و هزار مدل از این حرفا به خوردمون میدن مطمئن باش یا میخوان امثال منو تو و بقیه رو متقاعد کنن جنسشونو بخریم یا اینم روش تبلیغات جدیدشونه که بگن آره بابا بیایید بخرید بازیمونو کلی هم حال کنید (هرچی ساختیم باید بخرید) (باز همون قضیه متقاعد کردنه هستش) نمونه بارز این قضیه هم تو اویل 6 میتونی ببینی تو که تو نخ اخبار و جزء به جزءش هستی دیگه باید بدونی که چقدر تبلیغات شد سر بازی 6 چقدر حرفها که میگفتن "ما حسابی ترس رو گنجوندیم تو بازی حسابی مرموزش کردیم و..." و نهایتا دیدی چه مزخرفی تحویلمون دادن که ارزش خرید دیسک بازیشو برای 360 به هزینه 10 تومن هم نداشت!
حمید من هیتر نیستم من واقع گرا هستم اینا دنبال پولن دنبال پولین که تو جیب امثال منو تو هست بخوای قبول کنی یا بخوای قبول نکنی
اویل رولیشنز هم نمیگم بده میدونم بازی خوبیه ولی مطمئن باش دارن دون میپاچن تا امثال ما ها خیز برداریم و چشم و گوش بسته بریم نسخه بعدی رو بخریم
کپکام هرچقدر هم پی برده باشه اویل رو منحرف کرده و خرابش کرده من یکی قبول نمیکنم بیاد درستش کنه چون ملت شوتر پسند شدن
هدف از پورت رولیشنز هم همینه "پول" میخواد آخر نسلی حسابی پول ازش بکشه بیرون همین عکس امضات گواه بر اینه برای 360 و ps3 و وی و ویندوز همزمان پورتش کرده
بازم میگم من منفی گرا نیستم حداقل اونایی که منو دیدن و شناختن میدونن چجور آدمی هستم و از خدامه اویل برگرده به دوران خوب خودش به شخصه یکی از آرزو هام اینه که نسخه های کلاسیک رو ریمیکش ببینمآخه پسر خوب من با تو دعوا ندارم که به خودت میگی نفهم من دارم نظرمو میگم تو هم نظرتو میگی کسی نمیخواد تحمیل کنه حرفشو (اساس بحث به تحمیل نکردن و بیان نظر کردنه)
ببین حمید جان من خودم طرفدار پروپا قرص این بازیم و اگه به فن بازی باشه و بودن تو این تاپیک باشه باید بهت بگم فقط منو احد و سینا جزو اوریجینال های این تاپیک هستیم و حسابی فن و طرفدارش بودیم و هستیم (البته بقیه رو چشم من جا دارن)
دلیل اینکه من میگم کپکام حسابی به فکر جیبشه اینو بهت قول میدم هیچ شرکتی هیچ کمپانی بازی سازی ای نمیاد سود خودشو کم کنه الانم که میبینی هی دارن میگن ما به اشتباهمون پی بردیم و هزار مدل از این حرفا به خوردمون میدن مطمئن باش یا میخوان امثال منو تو و بقیه رو متقاعد کنن جنسشونو بخریم یا اینم روش تبلیغات جدیدشونه که بگن آره بابا بیایید بخرید بازیمونو کلی هم حال کنید (هرچی ساختیم باید بخرید) (باز همون قضیه متقاعد کردنه هستش) نمونه بارز این قضیه هم تو اویل 6 میتونی ببینی تو که تو نخ اخبار و جزء به جزءش هستی دیگه باید بدونی که چقدر تبلیغات شد سر بازی 6 چقدر حرفها که میگفتن "ما حسابی ترس رو گنجوندیم تو بازی حسابی مرموزش کردیم و..." و نهایتا دیدی چه مزخرفی تحویلمون دادن که ارزش خرید دیسک بازیشو برای 360 به هزینه 10 تومن هم نداشت!
حمید من هیتر نیستم من واقع گرا هستم اینا دنبال پولن دنبال پولین که تو جیب امثال منو تو هست بخوای قبول کنی یا بخوای قبول نکنی
اویل رولیشنز هم نمیگم بده میدونم بازی خوبیه ولی مطمئن باش دارن دون میپاچن تا امثال ما ها خیز برداریم و چشم و گوش بسته بریم نسخه بعدی رو بخریم
کپکام هرچقدر هم پی برده باشه اویل رو منحرف کرده و خرابش کرده من یکی قبول نمیکنم بیاد درستش کنه چون ملت شوتر پسند شدن
هدف از پورت رولیشنز هم همینه "پول" میخواد آخر نسلی حسابی پول ازش بکشه بیرون همین عکس امضات گواه بر اینه برای 360 و ps3 و وی و ویندوز همزمان پورتش کرده
بازم میگم من منفی گرا نیستم حداقل اونایی که منو دیدن و شناختن میدونن چجور آدمی هستم و از خدامه اویل برگرده به دوران خوب خودش به شخصه یکی از آرزو هام اینه که نسخه های کلاسیک رو ریمیکش ببینم
جالبه!
آخه چه ربطی به دوستیمون داره؟
چه ربطی به هیتر داره؟
والا من حرفمو زدم تو هم میزنی اصلا و ابدا هم نمیخوام به زور بچپونم حرفمو!! که همچین فکر میکنی من میخوام یه نقطه مشترک تو بحثامون پیدا بشه که هر 2 طرف خوشحال بشیم ، همینه ها! به خدا چیز دیگه ای نیست!
به هر حال همین اویل 2 هم که میگی داره ریمیک میشه منتظر شده همه حسابی تشنش بشن بعد وقتی موقعش شد و مطمئن شد خیلی ها میخرنش بعد رو میکنه
منم به قول خودت ادامه ندم بهتره!
من میگم کپکام قبلا به خاطر پول رزیدنت اویل میساخت از RE5 به بعد از حالا میخواد به خاطر فن ها بسازه اینو قبول داری ؟ نداری دیگه 
به به آقای لیون خان اس کندیفقط در جهت نماندن در این صفحه شیطانی...
وقتی استاد میکامی رزیدنت اویل را ساخت.....
ادامه را با ابتکار خود پر کنید
کوجا بودی شما تا حالا 
قابل تحمله.اوه اوه اقا چرا دعوا میکنید؟ :d اصلاً به من چه ربطی داشتجالبه!
آخه چه ربطی به دوستیمون داره؟
چه ربطی به هیتر داره؟
والا من حرفمو زدم تو هم میزنی اصلا و ابدا هم نمیخوام به زور بچپونم حرفمو!! که همچین فکر میکنی من میخوام یه نقطه مشترک تو بحثامون پیدا بشه که هر 2 طرف خوشحال بشیم ، همینه ها! به خدا چیز دیگه ای نیست!
به هر حال همین اویل 2 هم که میگی داره ریمیک میشه منتظر شده همه حسابی تشنش بشن بعد وقتی موقعش شد و مطمئن شد خیلی ها میخرنش بعد رو میکنه
منم به قول خودت ادامه ندم بهتره!
آقای حاج حامد :d این ریمیکی که میگید چیه جریانش؟