A M I R 1 1 0
کاربر سایت
با اینکه از کریس بدم میاد ولی تو 6 استایلش خیلی از لیون و شخصیت های دیگه بهتره مخصوصا پاتنرش که خیلی شاخه . سناریوی کریس با اینکه اکشنه محضه ولی بازم حال میده چون از استایلش خوشم اومده .
کی میخواد این غولارو بکشه؟؟؟؟؟؟؟
البته حمید جون اون دومی رو توی اولین تریلر نشون دادن.همینم نوعی اسپویل حساب میشه! وقتی یه دفعه با این غولا رویرو بشی خیلی هیجانش بیشتر ه تا اینکه وقتی ببینیشون بگی ها این اونی هست که عکش تو بازیسنتر بود :d
البته حمید جون اون دومی رو توی اولین تریلر نشون دادن.
اولی رو ندیده بودیم
شوخی کردم اینا عکس هارو خود کپکام رسما تو سایتش منتشر کرده
ربکا؟ نه باو نمیشه بازی کرد. ربکا توی همون زیرو و پشت بندش ریمیک بود و بعدش پشت دستشو داغ کرد دیگه وارد ماجراهای ویروسی نشهبچه ها یه سوال دارم. قضیه چیه که تو re5 با ربکا میشه بازی کرد؟ من سه بار این بازی رو تا آخر رفتم ولی تازه تو بیوگرافی ربکا خوندم که تو re5 حضور داشته!! میشه یه نفر بگه کجای re5 حضور داره؟؟
ربکا؟ نه باو نمیشه بازی کرد. ربکا توی همون زیرو و پشت بندش ریمیک بود و بعدش پشت دستشو داغ کرد دیگه وارد ماجراهای ویروسی نشه
حال مزدور؟ من حالت مزدور RE5 رو جویدم و به غیر از کریس و جیل و وسکر کس دیگه ای رو ندیدم!توی mercenaries mode هست
دقیقاحال مزدور؟ من حالت مزدور RE5 رو جویدم و به غیر از کریس و جیل و وسکر کس دیگه ای رو ندیدم!
حتما Golden Edition بوده.
دقیقا
توی mercenaries reunion بودش