مسائلی که من گفتم هم پیچیده نبود.فقط مسائلی که واقعا وجود داره رو با ذکر دلیل و استدلال گفتم.اگه نیازی به توضیح بیشتر باشه هم میدم !
من اصلا نگفتم که ملاک و معیار داستان 5 هست.اصلا توی 5 حرف زیادی از چگونگی داستان ریمیک زده نمیشه.فقط گفته میشه که در عمارت ، کریس و جیل هر دو مشغول تجسس بودن و فقط یکی از سناریوها درست نیست.مسئله ای که قبلا توی کتاب آرکایوز هم خونده بودیم.پس نمیتونیم بگیم این مسئله درست نیست یا فقط به خاطر 5 بوده.چون قبلا هم این مسئله توی کتاب آرکایوز ، خیلی کاملتر و دقیق ترش مطرح شده بوده !
نکته ی بعدی که توی فایل های 5 در مورد ریمیک مطرح میشه ، اینه که کریس و جیل هر دو از خیانت بری آگاه میشن.این مسئله شاید در اون زمان مهمنبود و به قول شما میتونستیم بگیمکه حالا همینجوری یک چیزی توی فایل ها نوشتن.ولی وقتی که بعدا توی آرکاوز 2 هم این قضیه مجددا مطرح شد ، کاملا مطمئن شدیم که نویسنده ی 5 الکی و روی هوا این قضیه رو مطرح نکرده بوده.بلکه با فکر و حساب شده نوشته شده بوده.حتی اگه به فرض در زمان 5 هم همینجوری الکی نوشته شده بوده ، بازم تاثیری در اصل ماجرا نداره.چون بعدا در آرکایوز 2 مجددا تکرار و اینبار رسمی شد !
اصلا 5 هم به کنار.هیچکدوم از پایان های ریمیک ، به تنهایی رسمیت ندارند.چون در هیچکدوم از اونها ، هر چهار نفر باهم فرار نمیکنن.در حالیکه همه میدونیم در اصل داستان اینجوری بوده.پس قطعا باید ترکیبی از هر دو سناریو درست باشه.اتفاقی که ابتدا در آرکایوز 1 ، سپس در 5 و در نهایت هم در آرکایوز 2 مطرح شد.وقتی که توی سه تا منبع رسمی این مسئله ذکر شده ، نمیتونیم بگیم الکی هست و باید خود بازی رو حساب کنیم.اونم وقتی که توی بازی ، حتی یک پایان کامل و همه جانبه هم نداریم و اگه قرار باشه فقط یکی از سناریوها رو به طور مطلق ملاک قرار بدیم ، نسبت به نسخه های بعدی داستان کاملی شکل نمیگیره.بابا وقتی خود سازنده ها اومدن کار رو برامون راحت کردن و یک داستان مسنجم و ادغام شده رو بارها جلومون گذاشتن و روش هم تاکید کردن دیگه مشکل کجاست؟.چی از این بهتر؟همه چیز بازی نیست.خیلی وقتا خیلی از مسائل مهم یا نامفهوم یک بازی روخود سازنده ها ، در غالب سایر حالت های رسانه مثل کتاب و مصاحبه و.....مطرح میکنن و بهشون رسمیت میدن !
در مورد چگونگی مرگ وسکر و نحوه ی ادغامش با سناریوهای مختلف و علت تناقض عکس های آرکایوز 1 با متنش و.....هم در پست قبلی کاملا توضیح دادم.فکر میکنم به اندازه ی کافی ، کامل و گویا باشن.چون همه چیز رو ریز ریز مطرح کردم و دربارشون توضیح دادم !
من یه سوال دارم. شما نسخه 5 و کتاب دوم Archives رو بذار کنار و اصلا به اونها مرجع نده. حالا بگو دلیلت برای اینکه میگی هیچکدوم از پایانهای نسه اصلی بازی پایان اصلی نیست چیه (شما فرض کن نه نسخه 5 وجود داره نه کتاب دوم)

مثل فن ها کامل پایان ها رو توضیح میدید
در حالی که اگه بری رو نجات ندیم بذاریم بمیره میتونیم این تفنگ رو برداریم باس اخر بازی با یک تیرش از پا در بیاریم
( One shot kill تفنگش )