بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن

تازه تصمیم گرفتم که مثل یه فن سری رو تجربه کنم (قبلا چند نسخه رو همینجوری بازی کردم) پس با زیرو شروع کردم
دارم باهاش حال میکنم فقط تنها مشکلم باهاش اینع که عملا بازی چیزی درمورد اینکه باید چه کار کنی نمیگه و کاتسین ها هم بیشتر حواس آدم رو از روند بازی پرت میکنن
یک سری نسخه ها مثل شماره ۲ یکم گیچ کننده ست ولی خب هرچی این سری رو بیشتر پلی بدی بیشتر دستت میاد روندشو ولی پازل هاش به هیچوجه مثل سایلنت هیل روی اعصاب نیست .

آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه

ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی می‌کنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم

آقایون
رزیدنت زیرو رو تموم کردم ٨/١٠ پریکوئل ضروری و خاصی نیست شاید فقط یکم پازلاش تا حدی جالب باشه

ولی الان دارم ریمیک ١ رو بازی می‌کنم و الله اکبر
عجب شاهکاری عجب شاهکاری
کمپین جیل رو تموم کردم و واقعا ١٠/١٠ حالا دارم وان مور تایم رو با کریس میرم
منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.

متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.

• Poker Face
Reactions: IMANOKA
منم دارم یک رو میرم، برا بیست سال پیش قبول دارم عالی بوده ولی با استانداردای الان نمیخونه واقعا. هم کم بودن اینونتوری رو اعصابه هم نبود اتو سیو هم دور انیمیشن. باز خوبه یه حالت دیگه کنترل گذاشتن برا کسایی که با تنک کنترل اوکی نیستن. صداگذاری هم که تعطیله کلا انگار هوش مصنوعی داره دیالوگ هارو میخونه.

متاسفانه یا خوشبختانه همه اینا برا کسایی که نوستالژی دارن باهاش جذابه.
رزیدنت اویل ۱ اچ دی ریمستر نسخه گیم کیوب رو بازی کردم اتمسفر و موسیقی بازی عالی هستن گیم پلی هم بد نیست برای نسل شش به هر حال بیشتر از این نمیشه انتظار داشت در کل تنجربه بینظیری بود بازی نکردین حتما بازی کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or