RE4 واقعا بازی ترسناکی بود زمان خودش. نه فقط طراحی دشمن ها بلکه حتی اتمسفر بازی.
چون تاپیک اومده بالا من یه خاطره از این بازی دارم. یادمه RE4 قبلا دیده بودم پسر عموم بازی میکرد رو PS2 ولی من هیچ موقع نظرمو جلب نکرده بود. یه روزی من داشتم از کلاس زمان برمیگشتم و پول توی جیبیم اضافی بود. با خودم گفتم برم یه بازی جدید واسه PC بگیرم.
از اونجاییکه اکثر بازیهایی که این بازی فروش واسه PC داشت و من از رو کاور خوشم اومده بود رو قبلا خریده بودم فقط این RE4 نکبت رو نگرفته بودم 
خلاصه من RE4 رو گرفتم و با خودم یادم افتاد این همون بازیه. اون موقع برعکس الان اصلا فن فیلم/بازی ترسناک نبودم. خیلی خندان خندان با نیش باز رفتم خونه و کیف و اینارو پرت کردم PC رو روشن کردم اینو نصب کنم.
بله بازی نصب شد و وایب دارکی داشت و هنوزم یادمه شنیدن صدای اون مرد وقتی بازی رو استارت میکنی و میگه RESIDENT EVIL 4 که بیشتر پشمام ریخت. خلاصه اوایل بازی رو ترسان ترسان رفتم توی خونه و بعدیه عالمه استرس رسیدم به دهکده و اصلا یادم نیست چطور حمله اهالی دهکده رو رد کردم. ولی بعدش وقتی اون در بزرگ رو رد کردم و به فاز دوم دهکده رسیدم بعد سیو بازی توی یه کلبه کوچیک دیگه جرعت نکردم بیشتر ادامه بدم.
دقیقا یادمه این قسمت بازی بود. خیلی خوب یادمه به خودم گفتم "من دیگه نای ادامه دادم ندارم."
یعنی بیشتر اتمسفر بازی باعث شد تا دشمن ها.
ولی با این حال بازی از لحاظ Pacing واقعا از زمان خودش خیلی جلو بود. یعنی اکشن پشت اکشن. مخصوصا ریمیکش گیمپلی بازی خیلی بهتر شده. این خاطره رو من قبلا گفتم ولی چون خیلی موندگاره بازم گفتم. بعدا هم حتما دوباره میگم

RE5 هم باهاش خاطره CO-OP دارم امیدوارم زودتر ریمیکش بیاد.
مثلا همین DMC3 رو من 2-3 قبل RE4 بازی کردم. چون طراحی دشمن ها وایب وحشت داشت همونم تا حدودی ترسناک بود
چون تاپیک اومده بالا من یه خاطره از این بازی دارم. یادمه RE4 قبلا دیده بودم پسر عموم بازی میکرد رو PS2 ولی من هیچ موقع نظرمو جلب نکرده بود. یه روزی من داشتم از کلاس زمان برمیگشتم و پول توی جیبیم اضافی بود. با خودم گفتم برم یه بازی جدید واسه PC بگیرم.
خلاصه من RE4 رو گرفتم و با خودم یادم افتاد این همون بازیه. اون موقع برعکس الان اصلا فن فیلم/بازی ترسناک نبودم. خیلی خندان خندان با نیش باز رفتم خونه و کیف و اینارو پرت کردم PC رو روشن کردم اینو نصب کنم.
دقیقا یادمه این قسمت بازی بود. خیلی خوب یادمه به خودم گفتم "من دیگه نای ادامه دادم ندارم."
ولی با این حال بازی از لحاظ Pacing واقعا از زمان خودش خیلی جلو بود. یعنی اکشن پشت اکشن. مخصوصا ریمیکش گیمپلی بازی خیلی بهتر شده. این خاطره رو من قبلا گفتم ولی چون خیلی موندگاره بازم گفتم. بعدا هم حتما دوباره میگم

RE5 هم باهاش خاطره CO-OP دارم امیدوارم زودتر ریمیکش بیاد.
بستگی داره توی چه سنی تجربه کنی. من اون موقع 9-10 سالم بود و خب RE4 واقعا ترسناک بود همین رنگ بندیش خودش ترسناکه برای بچه ای که بازی این سبکی قبلا بازی نکرده.اویل ۴ اکشنه اصلا ترسناک نیست که خوابشو ببینی
ما اون زمان هم بازی میکردیم بخاطر اکشن بودنش بود
ولی اویل های ps1 ترسناک بودن اما نه دیگه در حد شب خواب دیدن
مثلا همین DMC3 رو من 2-3 قبل RE4 بازی کردم. چون طراحی دشمن ها وایب وحشت داشت همونم تا حدودی ترسناک بود