آقا این بازی همین الان هم روی PS4 معمولی و پایه چیزی از نسل 9 کم ندارهحیف این بازی که روی ps4 رها شده . اگر خود استدیو وقت نمیکنه فکر نکنم کار نشدنی باشه که راکستار از یه استدیوی خارجی بخواد این بازی رو روی نسل ۹ عرضه کنه
والله من که بازی کردم چیز دیگه دیدم انگار کنسول با گریه داشت اجراش میکرد.آقا این بازی همین الان هم روی PS4 معمولی و پایه چیزی از نسل 9 کم نداره
حالا باگریه اجرا میکرد یا هر چیز ولی این گرافیک با این کیفیت از کنسول متولد سال 2013 حرفی واسه گفتن نگذاشته حالا دیگه من نمیدونم شما چی دیدی و چی بازی کردی .والله من که بازی کردم چیز دیگه دیدم انگار کنسول با گریه داشت اجراش میکرد.
من روی ps4 pro تجربش کردم و این بازی روی کنسول تفاوت زیادی با کامپیوتر داره حتی روی 1x ، برای همین گفتم یه ریمستر یا اپدیت برای نسل ۹ بده و حیف که روی نسل ۸ رها شده .حالا باگریه اجرا میکرد یا هر چیز ولی این گرافیک با این کیفیت از کنسول متولد سال 2013 حرفی واسه گفتن نگذاشته حالا دیگه من نمیدونم شما چی دیدی و چی بازی کردی .
مثلا این ip دست یوبی سافت بود خوب بود؟حیف که این آی پی دست راک استار هست وگرنه سریع و فوری شماره اولش ریمیک می شد برای PC می آمد .
می تونه حداقل ریمستر کنه دستی بهش بکشه و با یک پورت خوب راهی PC کنه . اینکه سخت نیستشمثلا این ip دست یوبی سافت بود خوب بود؟
دست غیر از کسی جز راکستار بود که اصلا اینی نبود که الان هست!!
در مورد ریمیک Red Dead Redemption 1 باید بگم که غیرممکنه. بارها گفتم غیرممکنه. ریمیک یه همچین پروژه بزرگی هیچ دلیل منطقی و عقلی نداره . بجای ریمیک نسخه اول ردمپشن میتونن نسخه سوم ردمپشن را بسازن که خب دارن همین کارو میکنن.
چندتا از بازیگرای مجموعه فوت شدن و جمع کردن مجدد اون تعداد بازیگر کار غیر ممکنی هست. اصلا دلیل منطقی برای ریمیک این عنوان وجود نداره بخصوص که اسکیل بازی خیلی بزرگه و از طرفی نسخه جدیدش تو مارکت موجوده. نگاه به عناوین خطی نکنید که ریمیک میشن. ریمیک یه عنوان اپن ورلد اصلا به این راحتی ها نیست و صرفه اقتصادی هم ندارد. ضمن اینکه راکستار هم اصلا اهل ریمیک کردن عناوینش نیست و اونها همیشه سعی میکنن به سمت جلو برن و عناوین جدیدتر تولید کنند.
در مورد ریمستر کردن بازی چون بازی از اول به دلیل مشکلات انجین که زمان خودش داشت پورت PC نداشت امکان اومدنش برای پی سی هم تقریبا غیرممکنه. کد نویسی انجین اون زمان و بهینه سازی مجدد برای پی سی کاری بس بیهوده هست. اگر کسی میخواد این بازیو با کیفیت خوبی بازی کنه یه دونه اکسباکس وان اکس هم بخره کفایت میکنه و میتونه با رزولوشن 4k بازیش کنه. اگر هم نخواست شبیه سازش برای PC هست. نگو که موس و کیبرد ساپورت نمیکنه ..شما که حتی یک دسته Xbox حاضر نیستی بگیری دنبال چی هستی؟ توقع داری راکستار یه دگمه جادویی بزنه بازی مثل گل و بلبل برای پی سی پورت بشه؟ این بازی و ریلیز شدنش روی x360-ps3 کار خدا بود چون در زمان توسعه دچار مشکلات بسیار بزرگی شده بود. راکستار اگه دنبال پول درآوردن از این بازی بود پورت این بازیو برای نسل هشتم میداد. ولی از نظر فنی حتی اون هم امکان نداشت. ضمن اینکه هیچ نیازی به کسب درآمد از این بازی هم نداره که نوشتی ۱۰۰ میلیون از این بازی در میاره این حرفها از کجا میاد ؟ ۱۰۰ میلیون دلار نصف درآمد درآمد یکماه راکستار از gta online هم نیست.
پست منو کامل خوندی ؟می تونه حداقل ریمستر کنه دستی بهش بکشه و با یک پورت خوب راهی PC کنه . اینکه سخت نیستش
آره ولی در کل ریمستر کردن خیلی خیلی راحت تره و از طرفی راک استار هم نیروی عظیم کاری داره هم خیلی پول پرست هست .پست منو کامل خوندی ؟
در مورد ریمستر هم توضیح دادم
ساختن ریمیک از قسمت اول بسیار بسیار راحتر از ساختن یه عنوان جدید مثلا ۳ هست . چون تمام مراحل و مپ و داستان و ... امادسمثلا این ip دست یوبی سافت بود خوب بود؟
دست غیر از کسی جز راکستار بود که اصلا اینی نبود که الان هست!!
در مورد ریمیک Red Dead Redemption 1 باید بگم که غیرممکنه. بارها گفتم غیرممکنه. ریمیک یه همچین پروژه بزرگی هیچ دلیل منطقی و عقلی نداره . بجای ریمیک نسخه اول ردمپشن میتونن نسخه سوم ردمپشن را بسازن که خب دارن همین کارو میکنن.
چندتا از بازیگرای مجموعه فوت شدن و جمع کردن مجدد اون تعداد بازیگر کار غیر ممکنی هست. اصلا دلیل منطقی برای ریمیک این عنوان وجود نداره بخصوص که اسکیل بازی خیلی بزرگه و از طرفی نسخه جدیدش تو مارکت موجوده. نگاه به عناوین خطی نکنید که ریمیک میشن. ریمیک یه عنوان اپن ورلد اصلا به این راحتی ها نیست و صرفه اقتصادی هم ندارد. ضمن اینکه راکستار هم اصلا اهل ریمیک کردن عناوینش نیست و اونها همیشه سعی میکنن به سمت جلو برن و عناوین جدیدتر تولید کنند.
در مورد ریمستر کردن بازی چون بازی از اول به دلیل مشکلات انجین که زمان خودش داشت پورت PC نداشت امکان اومدنش برای پی سی هم تقریبا غیرممکنه. کد نویسی انجین اون زمان و بهینه سازی مجدد برای پی سی کاری بس بیهوده هست. اگر کسی میخواد این بازیو با کیفیت خوبی بازی کنه یه دونه اکسباکس وان اکس هم بخره کفایت میکنه و میتونه با رزولوشن 4k بازیش کنه. اگر هم نخواست شبیه سازش برای PC هست. نگو که موس و کیبرد ساپورت نمیکنه ..شما که حتی یک دسته Xbox حاضر نیستی بگیری دنبال چی هستی؟ توقع داری راکستار یه دگمه جادویی بزنه بازی مثل گل و بلبل برای پی سی پورت بشه؟ این بازی و ریلیز شدنش روی x360-ps3 کار خدا بود چون در زمان توسعه دچار مشکلات بسیار بزرگی شده بود. راکستار اگه دنبال پول درآوردن از این بازی بود پورت این بازیو برای نسل هشتم میداد. ولی از نظر فنی حتی اون هم امکان نداشت. ضمن اینکه هیچ نیازی به کسب درآمد از این بازی هم نداره که نوشتی ۱۰۰ میلیون از این بازی در میاره این حرفها از کجا میاد ؟ ۱۰۰ میلیون دلار نصف درآمد درآمد یکماه راکستار از gta online هم نیست.
ول کنید ریمیک رو تو ادین، ریمیک = سیاه پوست و ال جی بی تی شدن حداقل 50 درصد شخصیتهاش.ساختن ریمیک از قسمت اول بسیار بسیار راحتر از ساختن یه عنوان جدید مثلا ۳ هست .