بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

اون دود که باید باشه چون دقت کنی شمشیر نینجا در اثر ضربه های زیاد و اصطکاک داغ میشه و ومپ رو میسوزونه...
حالا اون دوده فدای سرت ! وقتی شکمشو سوراخ میکنه و جیکش درنمیاد چی ؟! :biggrin1:
راستی یه سری سوال دیگه هم توی این تریلر پیش میاد :
1. قبل از صحنه درگیری Vamp و Raiden , وقتی هنوز تصویر نیومده Vamp میگه You Too و بعدش میگه Immortal که یعنی کسی که نمیمیره و بعدش هم Raiden میگه من دیگه از مرگ نمیترسم. این هم دو تا دلیل میتونه داشته باشه. یکی اینکه دیگه آدم نیست ! یکی دیگه هم که توی بعضی فورومها دیدم اینکه Rose و اون بچه هه مردن و Raiden دیگه چیزی براش مهم نیست.
2. وقتی Ocelot میخواد سوار هلی کوپتر بشه چرا Naomi هم توی هلی کوپتر هست ؟

1و 3 به طور کامل هست

ولی 2 چون داستان مبهمی داره و احتملا با شماره 4 در ارتباط بسیار نزدیکه داستانش رو من ندیدم
لینکش....من یه بار گشتم برای 77 پشتم بس بود ببین کس دیگه یادش مونده کدوم صفحه بود....

1. قبل از صحنه درگیری Vamp و Raiden , وقتی هنوز تصویر نیومده Vamp میگه You Too و بعدش میگه Immortal که یعنی کسی که نمیمیره و بعدش هم Raiden میگه من دیگه از مرگ نمیترسم. این هم دو تا دلیل میتونه داشته باشه. یکی اینکه دیگه آدم نیست ! یکی دیگه هم که توی بعضی فورومها دیدم اینکه Rose و اون بچه هه مردن و Raiden دیگه چیزی براش مهم نیست.
2.تو تمام تریلر Naomi پشت سر Ocelot وایساده چون فقط Naomiاطلاعات خفنی در این ضمینه داره آسلات هم از این اطلاعات استفاده میکنه.
کدوم ضمینه؟Naomiمتخصص ژنتیک بود دیگه اون نانوماشین ها هم با ژنتیک طرف کاردارن.
پس Ocelot توسط Naomi تونسته یه راهی برای کنترل کردن نانو ماشین ها پیدا کنه و وقتی که این کارو تونست بکنه کنترل تمام PMCها می افته دستش و خیلی راحت Outer Heaven رو بسازه.
اینو همینطوری به ذهنم رسید:arrowd:
من از یک چیزی میترسم اون اینکه وقتی Ocelot دستور فعال سازی رو میده علاوه بر PMCها اسنیک و مریل هم تحت شعاع این عمل قرار می گیرن وفکر میکنم که کنترل این ها هم می افته دست Ocelot و برای همین موضوع بود که اسنیک می خواست خودشو بکشه!!!و خیلی تلاش کرد که قبل از اینکه این اتفاق بی افته Ocelot رو بکشه و تنها کسی که تونست از این حرکت Ocelot جون سالن به در ببره همون Mr.X هست:eek:و قکر میکنم با اون باید بازی کنیم:laughing:
1.من فکر میکنم اون نینجا فقط سرش برای خودش باشه مثل RoboCop

یه چیزی که برا من جالب بود این بود که رایدن وقتی متوجه میشه که ومپ پشت سرشه ، بدون معطلی شمشیرو می کنه تو شکم خودش!بدون یه لحظه فکر یا تاخیر! این نشون میده که اصلا براش مهم نیست.
در مورد این ایده که رایدن ممکنه بعد از قضیه تبدیل به Cyborg بشه هم ، من دقیقا اومدم همینو بگم که گفتی.به نظر من خیلی محتمله.

یه چیزی که برا من جالب بود این بود که رایدن وقتی متوجه میشه که ومپ پشت سرشه ، بدون معطلی شمشیرو می کنه تو شکم خودش!بدون یه لحظه فکر یا تاخیر! این نشون میده که اصلا براش مهم نیست.
در مورد این ایده که رایدن ممکنه بعد از قضیه تبدیل به Cyborg بشه هم ، من دقیقا اومدم همینو بگم که گفتی.به نظر من خیلی محتمله.
فکر کنم یه چیز دیگه برای رایدن باقی مونده باشه، تنها هدفش، محافظت از اسنیک :crying1:.
مگه همین حالا اینطوری نیست ( مگه cyborg نشده :bored: پس اون همه دمو دستگاه و لباسش چیه :question: ).
در مورد حرکت رایدن بگم، فکر نکم یه cyborg با یه ضربه شمشیر از پا در بیاد.

چقدر کوجیما گفت تکلیف من و با این آنلاین بودن Ps3 مشخص کنید ! چرا آخه رو حرفش حرف می زنن ! آخرم تاریخ انتشار بازی رفت واسه 2008 ...

راستی مثل اینکه قرار تولد اسنیک و متال گیر کوجیما یه تیکه از بازی و نشون بده و طریقه ی بازی کردن با دسته های سنسور داره Ps3 و برملا کردنه قسمتهایی از بازی همرو غافلگیر کنه ...

آخرین ویرایش:
آقا این رایدن جدی جدی Cyborg شد رفت!!!

بالا خره بعد از دو روز من هم تونستم این تریلر رو دانلودکنم با این اینتر نتهای مافوق......... وببینم واقعآ فوق العاده هستش.

خیلی خوشم اومد.

آقا توی تمام صحنه های در گیری بین رایدن و ومپ اینها هر چی ضربه به همدیگه میزدن عین خیالشون هم نبود!!!!!

اما وقتی رایدن شمشیرو از شکم خودش فورو میکنه توی شکم ومپ این ومپ یه خورده صداش در میاد مبنی بر این که انگاری داره درد میکشه!!!!!!!

من نظرم اینه که چون رایدن شمشیرو از طریق شکم خودش وارد بدن ومپ کرده و شمشیر به موادی که داخل بدنش بوده (هر چیزی بجز خون) عاقشته شده باعث شده ومپ یه خورده همچینی دردش بگیره چون وقتی رایدن شمشیرو از بدن ومپ خارج میکنه و تی یک نبرد کوچولوی دیگه وقتی شمشیرو دوباره وارد بدن ومپ میکنه این دفعه برخلاف دفع قبل صداش در نمیاد!!!!!

در ضمن یکی از کار برا گفته بود چون ومپ یک خون آشامه و خون آشامها به روشهای معمولی نمیمیرن!!!!!!!

باید یک تیر یا یک شیعی وارد قلبشون بشه تا بمیرن!!!!

اما توی این تریلری که من دیدم رایدن حسابی سینه ومپو چاقو کاری میکنه!!!!!!!!!

پس این هم نتیجه ای نداره!!!!!

آقا این رایدن جدی جدی Cyborg شد رفت!!!
رایدن رو گویا خود کوجیما هم گفته که فقط ذهن و خاطراتش از قدیم توی مغزش وجود داره و بقیه قسمتهای بدنش ماشینی شده. این مطلب رو توی خیلی جاها خوندم ولی هرچی گشتم به طور رسمی جایی ندیدمش !
در مورد Vamp هم برای کشتن یه ومپایر باید یه چوب ( فکر کنم بلوط ! ) نوک تیز بکنی توی قبلش و سرشو بکنی بزاری روی شکمشو و یه سری کار دیگه ! اینا رو توی کتاب دراکولای برام استوکر که اولین کتاب مهم در این زمینه هست نوشته بود ! البته درست یادم نیست چون 5 سالی از وقتی خوندمش میگذره ! ولی این Vamp بازی ما فکر نکنم اون طوری باشه و کلآ یه چیز دیگه هست !

رایدن رو گویا خود کوجیما هم گفته که فقط ذهن و خاطراتش از قدیم توی مغزش وجود داره و بقیه قسمتهای بدنش ماشینی شده. این مطلب رو توی خیلی جاها خوندم ولی هرچی گشتم به طور رسمی جایی ندیدمش !
در مورد Vamp هم برای کشتن یه ومپایر باید یه چوب ( فکر کنم بلوط ! ) نوک تیز بکنی توی قبلش و سرشو بکنی بزاری روی شکمشو و یه سری کار دیگه ! اینا رو توی کتاب دراکولای برام استوکر که اولین کتاب مهم در این زمینه هست نوشته بود ! البته درست یادم نیست چون 5 سالی از وقتی خوندمش میگذره ! ولی این Vamp بازی ما فکر نکنم اون طوری باشه و کلآ یه چیز دیگه هست !
آریا در رابطه با حرفت باید بگم دقیقا اعلام نشده که رایدن تبدیل به Cyborg ی با خاطرات رایدن شده.اما از حرفای کوجیما چیزای اینچنینی رو میشه نتیجه گرفت.این یه تیکه از مصاحبه ی PSM با کوجیمائه.مال خیلی وقت پیشه اما فکر می کنم قضایا رو یکم روشن کنه ;)
فکر می کنم دوستان برای فهمش خیلی دچار مشکل نشن.

PSM: Now that you've introduced the new Raiden, can you tell us what his relationship with Snake will be in MGS4?

Hideo Kojima: He's on Snake's side; he's his backup.

PSM: Raiden doesn't look quite human - in fact, he reminds us of Gray Fox as the "Cyborg Ninja" from the first MGS.

Hideo Kojima: (smiles)

PSM: So there's something to that? Something that might have happened to Raiden between MGS2 and MGS4?

Hideo Kojima: There are many events that occured between MGS2 and MGS4; lots of small stories. It will be very difficult to work all of them in MGS4; some may only be explained in just a couple lines of dialog.

PSM: Raiden looks like a ghost in his new suit, and his agility is definitely superhuman. We saw him, thought back to Old Snake saluting at a grave during the trailer and thought, "What? Was Raiden killed sometime between MGS2 and MGS3?"

Hideo Kojima: I've been asked a lot about whose grave that really is. I'm sorry, but I can't reveal whose it is yet.

PSM: Speaking of the graveyard, were the white flowers and the petals blowing in the wind an homage to Snake Eater?

Hideo Kojima: Yes. (laughs)

PSM: Just for the record, our official story is, in fact, Raiden's grave.

Hideo Kojima: Well... Raiden's blood isn't real.

PSM: !

Hideo Kojima: It's white, actually, and artificial - which is why his face is so pale.

PSM: !! So... he is a cyborg?

Hideo Kojima: (smiles)

PSM: Okay, on to other "characters." What happened to Snake's companion robot from the TGS trailer, the Metal Gear Mk. II?

Hideo Kojima: Mk. II will still be in the game. It just wasn't in the trailer. However, we're still debating whether or not the player will actually control it in any way.

PSM: The Solid Eye System was M.I.A. from this trailer...

Hideo Kojima: Don't worry; it will still be in the final game.

PSM: So at the point in the game this trailer's events came from, he wasn't just using it yet?

Hideo Kojima: To put things in perspective chronologically, the TGS trailer comes after the E3 trailer - thought not all of the dialog that's spoken over certain scenes does, obviously.

PSM: The trailer ends with Old Snake putting a gun in his mouth, but in the TGS trailer he's wearing the Solid Eye System and seems more or less okay. Is the E3 trailer chronologically accurate from beginning to end?

Hideo Kojima: That part of the trailer [with the gun in Snake's mouth] actually happens later in the game.

PSM: When we last spoke, you told us the Middle East isn't the only location MGS4 will be set in. Can you now tell us if it's the first or last location in the game?

Hideo Kojima: I can reveal that it is the first location in the game, after which players will travel all around the world.

PSM: That's interesting, since, during the scene when he's placing the gun in his mouth, it looks like Snake's still in the same Middle East setting.

Hideo Kojima: For this trailer, in order to keep everything visually consistent, almost all of the events are made to look like they take place in the Middle East. I actually wanted to trick the fans a bit here. A lot of current first-person shooters are set in similar locations, so I thought I'd poke a fun at that a little.

این دو عکس رو بهش دقت کنید :
پیشرفت رو نشون میده...

640x480-mgs4_2006_e_mrl_002.jpg

640x480-MGS4_E3-2007_cap01.jpg

آخرین ویرایش:
من چندروز مسافرت بودم، امروز رسيدم. خلاصه از همه دنيا عقبم فعلاً فقط تريلر Mgs4‌رو گرفتم و 14 تا شاخ دراوردم! خلاصه بقولي كفمون بريد... صداي ديويد هم خيلي خوب بود فعلاً تا برم اونور ببينم بروبچز Tus چي ميگن، چيزي واسه گفتن ندارم تا بعداً يك جمع بندي بكنيم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or