test84
کاربر سایت
Confused نداره راست میگن اینو ببین(کیفیتش خوبه نوشته ه معلومه) روش نوشته SOLID EYE SYSTEM
اه چه سیستم خری من نتونستم رو این لگن بازی کنم .Fatman که خیالی نبود اون مرتیکه Vamp پدر منو دراورد دربه در BulletProof بود.
اهان منن یه چیزی یادم اومد تو MGS یکی بود که کمک اسنیک میکرد منتهی خودشو Deep...(بقیش یادم نیست)معرفی کرد تو کودک هم تصویرش برفک بود .اون کی بود ؟
Confused نداره راست میگن اینو ببین(کیفیتش خوبه نوشته ه معلومه) روش نوشته SOLID EYE SYSTEM
اه چه سیستم خری من نتونستم رو این لگن بازی کنم .Fatman که خیالی نبود اون مرتیکه Vamp پدر منو دراورد دربه در BulletProof بود.
اهان منن یه چیزی یادم اومد تو MGS یکی بود که کمک اسنیک میکرد منتهی خودشو Deep...(بقیش یادم نیست)معرفی کرد تو کودک هم تصویرش برفک بود .اون کی بود ؟
140.15خب فرکانسش چی بود تا زنگ بزنم بهش؟:biggrin1:
این خبرش برای یک ماه پیش هست.Richard Horvitz, who's known for his voice as Zim from Invader Zim, Billy and his dad from The Grim Adventures of Billy and Mandy as well as that-really-pissed-off-beaver from The Angry Beavers apparently has done some voice acting for Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.
What character Horvitz will be voicing is unknown