بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

abel ,eve كي هستند .
منم نمی دونم ولی اینها یه فارسی میشن قابیل و حوا.
عزیز من اون دوتا بازی حدوداً مال 20 ساله پیش اگر شما تو Subsistance بازیشون کردی من رو میکرو NES بازی کردم :| BB در MG اسنیک رو میفرسته به Outer Heaven و اسنیک بعداز پیشروی زیاد متوجه میشه که به به اینجا رو خود بیگ باس میچرخونه. یعنی این بیگ باس بود که Outer Heaven رو بوجود آورده بود یک سازمان متشکل از مزدورهایی از سراسر دنیا. در پایان اسنیک با BB میبارزه میکنه که سوار بر metal gear بوده. در شماره بعدی اسنیک به زنزیبار میاد یجائی تو آسیاست دقیق یادم نیست. که یک منطقه جنگی بوده گویا بازم بعداز پیشروی زیاد مشخص میشه که بیگ باس زنده است و بازهم در پایان این دو با هم مبارزه میکنن.. البته ... در MGS1 وقتی صحبت از بیگ باس و زنزیبار میشه کلنل بر میگرده به نائومی میگه که فقط من و اسنیک میدونیم اونجا واقعاً چه اتفاقی افتاد. یعنی میشه گفت که بیگ باس و اسنیک با هم روبرو میشن اما اینبار یکیشون فقط زنده میمونه..

"Whoever wins, out battle does not end. There loser is freed from the battlefield, the winner must remain there and the survivor must live his life as the warrior until he dies"​

"هرکسی که پیروز شه، نبرد به پایان نمیرسه. بازنده از میدان نبرد رهائی پیدا میکنه، برنده باید در میدان نبرد بمونه و بازمانده باید بقیه عمرش رو بعنوان یک جنگجو ادامه بده تا بمیره." اسنیک و بیگ باس باهم مبارزه میکنن و بیگ باس توسط فرزند کلون شده خودش کشته میشه. حتی در MGS1 کلنل کمبل به اسنیک میگه که تروریستها بقایای جسد بیگ باس رو میخوان....
فقط یه چیزی پس چرا عکس بیگ باس توی art work اولیه بازی بود؟؟ راستی منم این بازی ها رو 12 سال پیش بازی کردم اون موقع فکر می کردم رمبو هستن:cheesygri .

سیاوش تو چرا کل جریان بازی رو از همون سریهای قدیمی نمینویسی تا ما که هیچی حالیمون نیست جریان بازی کامل بیاد دستمون اگه همچین کاری رو خواستی بکنی مکالمات بازی رو هم بذار;)
اقا این پیشنهاد من در رابطه با ترجمه وبلاگ کوجیما هم مثل اینکه هیچکی تحویل نگرفت:(

سیاوش تو چرا کل جریان بازی رو از همون سریهای قدیمی نمینویسی تا ما که هیچی حالیمون نیست جریان بازی کامل بیاد دستمون اگه همچین کاری رو خواستی بکنی مکالمات بازی رو هم بذار;)
اقا این پیشنهاد من در رابطه با ترجمه وبلاگ کوجیما هم مثل اینکه هیچکی تحویل نگرفت:(
خوده کونامی ترجمش کرده اینم لینکش:http://www.blog.konami.jp/gs/hideoblog_e/

داشتم مقاله ي گيم اسپات رو درباره ي تريلر متال گير ميخوندم كه نشوته اون قبري كه اسنيك سرش احترام ميزاره قبر The boss هست:confused:
راستي بچه ها اگر كسي مصاحبه ي كوجيما رو دانلود كرده ميتونه خلاصه اي ازش بنويسه من هنوز موفق به دانلودش نشدم؟:blushing:

آسلات میگه من اومدم تا اون رو به میهن پرستان بازگردونم و کلنل با گفتن این عبارت میگه این چطور امکان داره؟!
میشه گفت خودت جواب خودت رو دادی.
حتما منظور از la li lu le lo همون Patriot ها هستش دیگه.اینطور نیست؟
باتشکر....

خب حالا یه سوال دیگه !
39.gif

میهن پرستان (Patriots) چه کسانی هستند؟!!!
8.gif

اینکه میهن پرستان چه کسانی هستن کسی چیزی نمیدونه و اسنیک هم در MGS2 دنبال همونها بود. لیست اسامی 12 نفره این گروه توی اون دیسکی بود که اتاکان بعداز استخراج اطلاعات فهمید که این 12 نفر 100 سال هست که مردن!! که یک علامت سوال بزرگ برای همه پیش اومد پس اصلاً اینها چی هستن؟! در MGS2 کلنل غیر حقیقی که در واقع GWAI بود جملات زیر رو میگه!!

To begin with -- we're not what you'd call -- human. Over the past two hundred years -- A kind of consciousness formed layer by layer in the crucible of the White House. It's not unlike the way life started in the oceans four billion years ago. The White House was our primordial soup, a base of evolution.

We are formless. We are the very discipline and morality that Americans invoke so often. How can anyone hope to eliminate us? As long as this nation exists, so will we.​

" برای شروع - ما اون چیزی که شما تصور میکنید، نیستیم - (یعنی) انسان. در دویست سال گذشته - نوعی از هوشیاری در لایه لایه پیکرهء کاخ سفید شکل گرفت. این به مثل این نیست که زندگی 4 میلیارد سال پیش از اقیانوسها آغاز شدن. کاخ سفید برای ما مثل سوپ شفا بخش بود (به این قسمت زیاد گیر ندید میخواد بگه که نقطه ای برای شروع تحول بود)، بیس یک تحول.

ما بی شکلیم. ما بسیار منظبت و اخلاق گرا هستیم که آمریکائی برای اون دعا میکنن (فکر مینم منظورش اینه که آمریکائی اینطوری میخوان). چطور یک نفر میتونه امیدوار به نابودکردن ما باشه؟ تا زمانی که این ملت وجود داره، ما هم هستیم (وجود خواهیم داشت)".

خوب اونها به ما میگن که انسان نیستن و از دویست سال پیش وجود داشتن.. این یعنی اینکه اونها گونه ای متفاوت از نوع حیات میتونن باشن. با توجه به این مسئله که دویست سال پیش هوش مصنوعی نمیتونسته وجود داشته باشه، مگر اینکه از این دنیا نیامده باشه. این احتمال وجود داره که میهن پرستها واقعاً چیزی باشن که بشر امروز از اون تعریفی نداره. ممکن این مسئله در MGS4 مشخص بشه. ممکن هم هست که مشخص نشه.. بهرحال این بنظر من میتونه مهمترین سر بازی باشه.. ما نمیدونیم اونها کی هستن، از کجا اومدن، چرا اومدن و چه هدفی رو در سر دارن؟ آیا مقصودشون از بین بردن نسل بشر توسط خود بشر هست؟! این ها همه سوالاتی که به ذهن من میرسه.. سوالات پیچیده زیاد هستن که جوابی ندارن!! تا این لحظه حد اقل نداشتن...

نوشته شده توسط old snake:
منم نمی دونم ولی اینها یه فارسی میشن قابیل و حوا.

Abel = هابیل
Cain = قابیل
Eve = حوا
Adam = آدم

در ادامه حرف سیاوش جان هم بگم که در واقع صحبتهای شما با پرزیدنت کاملا همه چیز رو مشخص کرد اون میگفت :
این من و تو نیستیم که برای این مملکت تصمیم میگیریم ، کسی را عزل میکنیم ، کسی را به مقامی میرسونیم ، دادگاهی را به نفع کسی تمام میکنیم .
من که رییس جمهورم هیچ نیستم ، من یک عروسکم که به دست وطن پرستان هدایت میشوم
تمام کارهای این کشور دست وطن پرستان است و بس !.........

"La-Li-Lu-Le-Lo"!!!

در مورد "La-Li-Lu-Le-Lo" :
مهمترين قسمت بازي كه اين كلمه يا بهتر است بگيم اسم درش استفاده شد قسمت دوم يعني Sons Of Liberty بود كه هم سرهنگ آمريكايي قبل از كشته شدنش توسط Ocelot و هم Ames قبل از ايستادن قلبش اين اسم رو استفاده كرد....
شكي نيست كه اين اسم براي Patriot ها مورد استفاده قرار ميگيره ولي اينكه چرا بجاي اون از استفاده ميكنند هنوز معلوم نيست... در يكي از Community هاي بازي اين مورد مطرح شد كه اين تغيير اسم بخاطر استفاده از Nano Machine هاي موجود در بدن شخصيت هاست"La-Li-Lu- كه باعث ميشئن تا اسم Patriot ها به راحتي به گوش افراد حاضر در اون محل نرسه...
هر چند كه اين نظريه خيلي زود رد شد ولي احتمال اينكه "La-Li-Lu-Le-Lo" مشتقي از اسم Patriot ها بوده باقي ماند...به طور مثال هنگامي كه Ocelot ميگه : ((من فقط اومدم كه RAy رو به صاحباش بر گردونم...به Patriot ها (( سرهنگ قبل از كشته شدنش ميگه ))"La-Li-Lu-Le-Lo"(( و همين باعث شد كه احتمال مربوط بودن اين اسم به Patriot ها پر رنگ تر بشه...
Le-Lo"

در مورد "La-Li-Lu-Le-Lo" :
مهمترين قسمت بازي كه اين كلمه يا بهتر است بگيم اسم درش استفاده شد قسمت دوم يعني Sons Of Liberty بود كه هم سرهنگ آمريكايي قبل از كشته شدنش توسط Ocelot و هم Ames قبل از ايستادن قلبش اين اسم رو استفاده كرد....
شكي نيست كه اين اسم براي Patriot ها مورد استفاده قرار ميگيره ولي اينكه چرا بجاي اون از استفاده ميكنند هنوز معلوم نيست... در يكي از Community هاي بازي اين مورد مطرح شد كه اين تغيير اسم بخاطر استفاده از Nano Machine هاي موجود در بدن شخصيت هاست"La-Li-Lu- كه باعث ميشئن تا اسم Patriot ها به راحتي به گوش افراد حاضر در اون محل نرسه...
هر چند كه اين نظريه خيلي زود رد شد ولي احتمال اينكه "La-Li-Lu-Le-Lo" مشتقي از اسم Patriot ها بوده باقي ماند...به طور مثال هنگامي كه Ocelot ميگه : ((من فقط اومدم كه RAy رو به صاحباش بر گردونم...به Patriot ها (( سرهنگ قبل از كشته شدنش ميگه ))"La-Li-Lu-Le-Lo"(( و همين باعث شد كه احتمال مربوط بودن اين اسم به Patriot ها پر رنگ تر بشه...
Le-Lo"
خب.. در این هیچ شکی نیست که La-li-lu-le-lo اسم دیگری از همون Patriot بود...خیلی واضح بود
مثل همون Revolver Ocelat که اسم دیگرش Shalashaska بود...

بعد از تمام شدن متال گیر 2 : پسران آزادی ، خیلی علامت سوال تو ذهن بازی کننده ها بوجود اومد ......که منتظر سری بعدی بازی بودند که بدونن اقلا توی این دنیای متالگیر چی میگذره..
متاسفانه اونجور که من دیدم توی متال گیر 3 تقریبا هیچ کدام از این علامت سوالا پاسخ داده نشد ، اصلا نمیدونم تو متال گیر 3 حرف وطن پرستا و این جور چیزا به میون اومد ؟!؟

به هر حال باید منتظر شاهکار قرن یعنی Mgs4 بود :)

هر چي كه ميخواهيد در مورد ميهن پرستان بدانيد...

آقا ! من يك لاگ خيلي توپ در مورد ميهن پرستان نوشتم ولي متاسفانه نميشه توي اين قسمت قرار دادش پس با اجازه سردبير اين بخش ميخواستم كه بقيه رو به آدرس زير هدايت كنم...
فقط بدونيد كه چيزي رو از دست نميديد...
لطفا نظرتون رو با من در ميون بگذاريد :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or