old snake
کاربر سایت
منم نمی دونم ولی اینها یه فارسی میشن قابیل و حوا.abel ,eve كي هستند .
فقط یه چیزی پس چرا عکس بیگ باس توی art work اولیه بازی بود؟؟ راستی منم این بازی ها رو 12 سال پیش بازی کردم اون موقع فکر می کردم رمبو هستن:cheesygri .عزیز من اون دوتا بازی حدوداً مال 20 ساله پیش اگر شما تو Subsistance بازیشون کردی من رو میکرو NES بازی کردم BB در MG اسنیک رو میفرسته به Outer Heaven و اسنیک بعداز پیشروی زیاد متوجه میشه که به به اینجا رو خود بیگ باس میچرخونه. یعنی این بیگ باس بود که Outer Heaven رو بوجود آورده بود یک سازمان متشکل از مزدورهایی از سراسر دنیا. در پایان اسنیک با BB میبارزه میکنه که سوار بر metal gear بوده. در شماره بعدی اسنیک به زنزیبار میاد یجائی تو آسیاست دقیق یادم نیست. که یک منطقه جنگی بوده گویا بازم بعداز پیشروی زیاد مشخص میشه که بیگ باس زنده است و بازهم در پایان این دو با هم مبارزه میکنن.. البته ... در MGS1 وقتی صحبت از بیگ باس و زنزیبار میشه کلنل بر میگرده به نائومی میگه که فقط من و اسنیک میدونیم اونجا واقعاً چه اتفاقی افتاد. یعنی میشه گفت که بیگ باس و اسنیک با هم روبرو میشن اما اینبار یکیشون فقط زنده میمونه..
"Whoever wins, out battle does not end. There loser is freed from the battlefield, the winner must remain there and the survivor must live his life as the warrior until he dies"
"هرکسی که پیروز شه، نبرد به پایان نمیرسه. بازنده از میدان نبرد رهائی پیدا میکنه، برنده باید در میدان نبرد بمونه و بازمانده باید بقیه عمرش رو بعنوان یک جنگجو ادامه بده تا بمیره." اسنیک و بیگ باس باهم مبارزه میکنن و بیگ باس توسط فرزند کلون شده خودش کشته میشه. حتی در MGS1 کلنل کمبل به اسنیک میگه که تروریستها بقایای جسد بیگ باس رو میخوان....