Mehrdad
کاربر سایت
رسماً داری به سرعت برق و باد بازی میکنیا... یه تنفس هم بده...
بچه ها یه سوال... MGS1 هم تو این Collection هستش...؟
نه نیست .
رسماً داری به سرعت برق و باد بازی میکنیا... یه تنفس هم بده...
بچه ها یه سوال... MGS1 هم تو این Collection هستش...؟
آره موافقم... اما این Myrel بدجوری نامردی کرد در حقش... تا دید پیر شده خورد تو ذوقش و چسبید به اون یکی پسره...اما به نظرم اسنیک از بیگ باس زیاد عذاب کشید....تو زندگیش هیچی ندید نه دوره جوانی داشت نه میانسالی زود پیر شد و زود گوشه گیر شد تو زندگیش هم با هیچ لیدی رابطه نداشت و در حسرت مریل موندش (من که می دونم مریل رو دوست داشت )
یاد اون فریاد بلند مریل گفتنش افتادم که در متال 1 موقع تیرخوردن مریل از اسنایپر ولف بود افتادم
Big Boss معرکه بود...اما از اون طرف بیگ باس خاص بود با لیدی هایی همچون بیگ ماما یا همون eva معشرت کرد با باس رفت امد داشت و به هر حال خیلی عمر طولانی داشت درسته که کم عذاب نکشید ولی خب مسیر زندگیش دست خودش بود اما اسنیک یک جوری مجبور بود انگار بهش تحمیل شده بود
این Kojimaی لعنتی نابغه است...اما باز هر دوشون رو دوس دارم کوجیما چطوری اینارو خلق کرده نمی دونم ولی هر طوری که بوده من عاشقشونم.
آره در مورد Raiden کاملاً موافقم...تو MGS2 با دیدن ریدن(گ*ی:d) اول فک کردم دختر کلا به عنوان یه مرد طراحیش مشکل داشت:d و با دیدن ومپ خدایی خیلی حال کردم یکی از بهترین شخصیت پردازی ها رو داشت و اون فورچن خیلی خیلی افتضاح بود از همه لحاظ من همه کارای غیر طبیعی تو بازی رو همیشه به حساب نانو ماشینا می زاشتم ولی این آخرای بازی گند زد با اون منحرف کردن موشکا و همینطور پیوند دست لیکوئد به اسالات و جلوه تغییر شخصیت اسلات به لیکوئد کلا اسنیک رو گاگول حساب کردن یا اونجا که خواهر امریل (اتاکان) می میره وضعیت اضطراریه باید سریع اونجا رو ترک کنن اتاکان می یاد داستان لیکی و مجنون تعریف می کنه !
حیف... خیلی دوست دارم MGS 1 رو با گرافیک بالا بازی کنم... داستانش رو هم که زیاد یادم نیست...نه نیست .
راستش من این بازیو رو PSPیم ریختم که بازی کنم اما هنوز قسمت نشده. تو اولین فرصت می خوام HDش رو بازی کنم... ولی مثل اینکه قراره تو یه حرکتی چندتا از بچه ها داستان های کل MGS رو بزارن...سلام دوستا
ن میشه کسی لطف کنه داستان متال گیر پیس والکر رو بزاره من خیلی جاهاش نفهمیدم داستان چی به چی شد...
مرسی از دوستان
جای خوبی اومدی .... ! ! !سلام بچه ها. من تازه اومدم بازیسنتر.
دیوونه ی کوجیما ام. به خاطره همینه که اسم کاربریم Kojimaـه.
کلا با MGS زندگی کردم. (که فک کنم خیلیا اینجوری بودن)
به هر حال اگه سوالی بحثی چیزی بود خوشحال میشم منم قاطی کنین.
جای خوبی اومدی .... ! ! !
اینجا کوجیما طرفدار زیاد داره
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2