بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

سلام من یادمه یه جایی بود داستان کامل سری متال گیر رو نوشته بود الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم. میشه یه لینک ازش برام بزارین؟

هیچ جا از این تاپیک داستان رو به طور کامل ننوشته. تکه تکه هست که اگر بخونی میشه گفت که خیلی از داستان دستت میاد.
هیچ کدوم از مطالبی هم که هست رو نمیشه گفت که کامل داستان رو توضیح داده.

هیچ جا از این تاپیک داستان رو به طور کامل ننوشته. تکه تکه هست که اگر بخونی میشه گفت که خیلی از داستان دستت میاد.
هیچ کدوم از مطالبی هم که هست رو نمیشه گفت که کامل داستان رو توضیح داده.

منظورم این تاپیک نبود شاید تو یجای دیگه بوده. حالا ممکنه کامل کامل هم نبوده اما کلا توضیح خوبی راجع به شخصیت ها و داستان و ...... داده بود تازه این تاپیک بالای 100 صفحه داره که با این سرعت dial up نمیشه همه رو بخونم. به هر حال ممنون که جوابمو دادی

اتفاقا توی همین تاپیک و به کوری چشم بعضی ها! تمام داستان بازی متال گیر توضیح داده شده بعلاوه ی معرفی شخصیت ها و غیره...:biggrin1:

فقط یمقدار پس و پیشه...یعنی ممکنه روی یه خط زمانی ثابت و به ترتیب گفته نشده باشن..
که زیاد مهم نیست...:-"

لازم هم نیست همه رو یکجا دانلود کنی روزی ی10 صفحه هم دانلود کنی و بخونی...کل تاپیک رو 10 روزه تموم کردی!:cheesygri

چند تا سوال. :دی

La Li Lu Le Lo چیه ؟
تو MGS2, چرا Olga رایدن رو با اون شمشیرش برقی کرد و Snake هم چیزی بهش نگفت ؟ ( برای این بود که برن تو Arsenal Gear ؟ )
از کجا به این نتیجه رسیدید که Ocelot پسر Sorrow و The Boss بوده ؟
یه کم میشه درباره ی Sunny ( دختر Olga ) توضیح بدید و بگید که چی شد که رایدن ازش قرار شد محافظت کنه ؟

ممنون میشم اگر به سوالاتم پاسخ بدید. :دی

La Li Lu Le Lo چیه ؟

همون پیتریوت ها
توضیح بیشتر تو این تاپیک یعنی بن :biggrin1: درباره پیتریوت ها توی اون تاپیک مگا اسپویلر توضیح داده شده !

از کجا به این نتیجه رسیدید که Ocelot پسر Sorrow و The Boss بوده
والا باس توی سواحل نرماندی و در خلال جنگ جهانی دوم اسلات رو به دنیا آورد و فیلاسِفِرز (همون فیلسوف ها !) هم اون رو ازش گرفتند !
---------------------------------------------------
MGS 2 رو زیاد خوب یادم نیست ولی :
پیتریوت ها دختر Olga رو گروگان گرفتند تا براشون کار کنه و Olga هم به رایدن تو همون لباس نینجایی کمک کرد.

همون پیتریوت ها
توضیح بیشتر تو این تاپیک یعنی بن :biggrin1: درباره پیتریوت ها توی اون تاپیک مگا اسپویلر توضیح داده شده !

والا باس توی سواحل نرماندی و در خلال جنگ جهانی دوم اسلات رو به دنیا آورد و فیلاسِفِرز (همون فیلسوف ها !) هم اون رو ازش گرفتند !
---------------------------------------------------
MGS 2 رو زیاد خوب یادم نیست ولی :
پیتریوت ها دختر Olga رو گروگان گرفتند تا براشون کار کنه و Olga هم به رایدن تو همون لباس نینجایی کمک کرد.
ممنون بهزاد جان.

پتریوت ها رو که میدونم چیه. :دی ( چرا نمیتونی توضیح بدی ؟ پتریوت ها که همش ربطی به MGS4 نداره ! )

سوالهای دیگر: :دی

Sorrow چی کارِ بوده ؟ ( روسی هست ؟ )
اسم حقیقیِ Snake، David هست ؟ ( Solid Snake رو میگم )
اون قضیه یی که تو آخر 2 کدک قاطی میکنه چیه دقیق ؟ :دی

ممنون از اینکه به سوالات جواب میدین.

اسم حقیقیِ Snake، David هست ؟ ( Solid Snake رو میگم )

بله مثل اسم صدا پیشه ش ! و اسم بیگ باس هم John هست !

پتریوت ها رو که میدونم چیه. :biggrin1: ( چرا نمیتونی توضیح بدی ؟ پتریوت ها که همش ربطی به MGS4 نداره ! )
پیتریوت ها یه گروه 12 نفره هستند که می گن ادامه ی راه فیلاسفرز هستند و توی MGS4 معلوم می شه که شخصیت **** اصل کاری بوده !!! وخیلی از مسائل زیر سر اونا بوده !! که بخوام بگم خیلی میشه !!

Sorrow چی کارِ بوده ؟ ( روسی هست ؟

Sorrow یکی از اعضای گروه Cobra (که باس اون رو درست کرد و رهبری می کرد !) بود و عاشق باس می شه و خودش رو برای باس قربانی می کنه !! و اگه یادتون باشه ما توی MGS 3 روح اون رو زیاد می دیدم مثلا بعد از اینکه بیگ باس از او آبشار پرید پایین یا آخر بازی که باس رو می کشیم !

بله...
soroushq درست میگه...اسم ب.ب. (جک) بود نه (جان)...

این سوالهایی که پرسیدی رو که قبلا 1000 بار از خودم توی چت پرسیده بودی و منم جوابشون رو بهت داده بودم!!! نه!؟:-"

بهت گفتم که اخر متال2، در اثر وارد کردن ویروسی که خواهر اتاکان ساخته بود به سیستم ارسنال گیر هستش که کودک خراب میشه . سرهنگ کمبل هم انگار قاط میزنه!

میهن پرست ها هم تعداد ** بودن که توی قسمت چهارم در واقع * نفرشون رو معرفی میکنن!:biggrin1:(چی شد!!!).

sorrow هم معشوقه ی باس بود که باس ازش اسلات رو حامله میشه...بعدها ...فیلوسفرز، باس رو میفرستن تا سارو رو بکشه...و سارو هم که عاشق باس هستش..مقاومتی نمیکنه و در واقع تسلیم باس میشه تا یوقت به باس صدمه ای وارد نکنه...
(هی بهت میگم بشین تاپیک رو از اول کامل بخون! هی میگی خوندم!!! د نخوندی دیگه!!!
اگه خونده بودی یادت میومد که من یجا در مورد روحیه کثیف اسلات که احتمالا مربوط به حرومزاده بودنش میشه توضیح دادم!:laughing:)
اره...روسی بود.

La Li Lu Le Lo هم فک کنم همون (پیترویت ها) هستش و بوسیله ی نانو ماشینهایی که توی بدن افراد هست.کاری میکنن که نتونن اونا این کلمه (پیتریوت ها) رو تلفظ کنن تا هویتشون مخفی بمونه...
یا یه همچین چیزی...:-"
بچه ها خیلی نامردین!:cheesygri:blushing:
تا وقتی نوبت ما بود...متال گیر 1 و 2 و متال گیر سالید 1و2و3 رو توضیح میدادیم...چون بازیشون کرده بودیم!:p
حالا شما که متال گیر سالید 4 رو بازی کردین...چرا ازش چیزی نمیگین!؟هان!؟:evil::evil::evil:

ممنون محمد جان. (محمد دیگه ؟)

La Li Lu Le Lo هم فک کنم همون (پیترویت ها) هستش و بوسیله ی نانو ماشینهایی که توی بدن افراد هست.کاری میکنن که نتونن اونا این کلمه (پیتریوت ها) رو تلفظ کنن تا هویتشون مخفی بمونه..

کدوم نانوماشین ها ؟ ( به بدن چی کسانی تزریق شده ؟ )
Fox Die که نیست ؟

بهت گفتم که اخر متال2، در اثر وارد کردن ویروسی که خواهر اتاکان ساخته بود به سیستم ارسنال گیر هستش که کودک خراب میشه . سرهنگ کمبل هم انگار قاط میزنه!

اصلاً دلیل وارد کردن اون ویروس چی بود ؟ :دی

این سوالهایی که پرسیدی رو که قبلا 1000 بار از خودم توی چت پرسیده بودی و منم جوابشون رو بهت داده بودم!!! نه!؟:-"

نه ! :دی

پ.ن: باور کنید تاپیک رو کامل خوندم. فقط همش دعوای fox_hound1985 بوده با بقیه ی اعضا ! :دی البته fox_hound1985 پست های خیلی مفیدی هم زده که استفاده کردم ازشون. در مورد حروم زادگی Ocelot هم خوندم مطالب رو که میگفتی بچه ی نا مشروعشون هست و اینا... سیاوش هم میگفت که این چرت و پرت ها مالِ دین و مذهب و ایناست... :دی

بچه ها خیلی نامردین!:cheesygri:blushing:
تا وقتی نوبت ما بود...متال گیر 1 و 2 و متال گیر سالید 1و2و3 رو توضیح میدادیم...چون بازیشون کرده بودیم!:p
حالا شما که متال گیر سالید 4 رو بازی کردین...چرا ازش چیزی نمیگین!؟هان!؟:evil::evil::evil:
شما تشریف بیارید تو این تاپیک از خجالتتون در میایم !!!

در مورد بیگ باس هم بله حق باشماست, نیک نیمش جان هست.
البته اسم پسر رایدن هم جان هست !

آخرین ویرایش:
اصلاً دلیل وارد کردن اون ویروس چی بود ؟
خراب کردن آرسنال گیر
==
کدوم نانوماشین ها ؟ ( به بدن چی کسانی تزریق شده ؟ )
Fox Die که نیست ؟
تقریبا تو بدن همه
این نانو ماشین در تنظیم قند خون بدن و اینا اثر داشته که که شخصیت ها وسط ماموریت گشنه شون نشه یا خوابشون نبره
==

در مورد بیگ باس هم بله حق باشماست, نیک نیمش جان هست.

نیک نیم Big Boss جان نیست، بلکه Jack است (همون طور که The Boss صداش می کنه) و در آخر MGS3 در دوئل با Ocelot به او دروغ می گه که اسمش جانه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or