MetalGearSolid4
کاربر سایت
اینو تو یه مصاحبه ای حدود یک سال قبل خوندم، ولی اون مصاحبه ترجمه شده بود و بنابراین خیلی اطمینانی بهش نیست، اما اونجا (طبق اون ترجمه) وقتی که بحث از داستان بازی و نکاتش شد کوجیما گفته بود: اون اسنیک جوان رو فراموش نکنید!می شه اشارات کوجیما رو بنویسین
خیلی می خوام بدونم این کوجیما چی گفته راجع به این موضوع
اگه بتونین این کار رو بکنین ممنون میشم
من متن کامل اون مصاحبه رو یادم نمیاد، اون یه جمله رو درست یادم بود، اما مطمئم با توجه به حرف هایی که قبل از اون جمله زده بود منظورش همون اسنیک توی اون تریلر بود.خوب منظورتون از اون اسنیک جوان خود سالید اسنیک وقتی که جوان بود دیگه
این چه ربطی داره به اون شخصیت
فکر کنم کوجیما که گفته اون اسنیک رو فراموش نکنید اینه که تو یه تریلری که اسنیک پیر خواب میدید با اسنیک جوان بازی میکردی...
شاید به این خاطر گفته ولی من رابطه ای بین این دو تا نمی بینم
دوست عزیز منم دقیقا درد شما رو دارم، یعنی تمام MGS های قبلی رو بازی چندین بار تموم کردم و تمام نکات داستان و اکثر Secret ها و ... رو پیدا کردم اما چون PS3 ندارم نمی تونم MGS4 رو بازی کنم و الان هم نمی دونم چی کار کنم.سلام به همه ی اساتید mgs خور.
1.من تمام نسخه های این بازی رو بازی کردم و از سر و تهش سر در اوردم و سعی کردم همه چیزشو کشف کنم یعنی خرکی بازی نکنم. اما چون PS3 ندارم در حسرت بزرگترین ارزوم یعنی بازی کردن MGS4 خاهم ماند.میدونم که خیلی ها مثل من هستند.
2.دوستان چطور میتوانم در کلوP هواداران mgs (ما میهن pرستان هستیم) عضو بشم؟
حداقل برای من مسئله فقط این نیست که یه بار MGS4 رو تموم کنم. برای این کار راه های دیگه و کم خرج تری هم وجود داره که از طریق اونا اقدام می کنم.مشکلی نداره که شما برید توی کلوپ های بازی تو سطح شهر یه هدفون هم بزنید تو گوشتون با خیال راحت MGS4 رو بازی کنید کسی هم به شما کاری نداره
بالاخره واسه بازی کردن این بازی به این بزرگی باید یه مقداری هم از جیبتون بدید
فکر کنم این راه خوبی باشه
من این جمله که توی امضامه خیلی علاقه دارم، همینی که سالید اسنیک میگه: Who Dares, Wins.یه سوال به نظرتون قشنگ ترین جمله سری MGS چی بوده ؟
===
به نظر من
I am Like You... I have no name.
و
We are not tools of govenment or anyone else. Fighting was the only thing I was good at but ... at least I fought for what I beleived in.
که دو تاش رو گری فاکس می گفت
و این یکی که اسنیک توی MGS2 می گفت
A legend is nothing but fiction.
طرف یک اسنیک نیست. چیزیه که تا حدودی از تریلر جدید معلوم میشه، اینه که قبلا گفتم، میتونه چهرش رو چند نوع بکنه چون ما یک شخص رو میبینیم که این شخص میشه. دقیقه 1:15/16/17خیلی ممنون. خوب پس معلوم شد که طرف یه اسنیکِ
خوبه فقط یه اسنیک باشه، همین آدم رو به وجود اسنیک ( همچنین شکل و شمایلی شبیه به سالید اسنیک و BigBoss ) در متالگیر های بعدی با صدای دیوید هایتر امیدوار میکنه.
15 روز دیگه فکر کنم اگه صبر کنیم این بازی رو می بینیم ولی من که فکر نکنم بتونم سر 15 روز دیگه ببینم رفت احتمالاً 1 ماه یا بیشتر از یک ماه دیگه.
من بچه شهرستان هستم و شهر ما هم کلوپ هاش PS3 ندارن واسه همین باید خودم بخرم که فعلاً Cash نیست
دیالوگهای بین اسنیک و مریل بعد از کشتن منتیس ، دیالوگهای باس و اسنیک تو نبرد آخر و این جمله از Sorrow :یه سوال به نظرتون قشنگ ترین جمله سری MGS چی بوده ؟
اره جمله قشنگيه.به نظر من جمله اسنیک پیر تو تریلر متالگیر 4
i am not a hero, never was , i am just an old killer
این جملش خیلی قشنگه .. با کلمه زشت killer یه جمله ای رو ساخته که قشنگترین معنی رو میده
قهرمانی که همه اونو قهرمان میدونند ولی خودش خودشو یه قاتل پیر و فرسوده
تواضع تو این جمله موج میزنه !!!!!!!!!
البته این جمله ایهام داره ابهام داره تلمیح داره قافیه داره ردیف داره مراعات نظیر داره کوفت داره درد داره ............:biggrin1: