mikelwar
کاربر سایت
دوستان کن امروز final xiii رو تموم کردم ،ولی کلا داستان اخرشو نگرفتم ،یعنی درواقع دو چپتر اخر نفهمیدم دقیقا چی شد ،میشه یکی که کاملا فهمیده بیاد یه توضیح مختصر بده
کسی FFXIV بازی میکنه توی سایت؟ توی دنیای Odin تو سرور های اروپا
سلام به همه
میخواستم بدونم کسی FF 14 A REALM REBORN بازی میکنه
لول :dسلام دوست عزیز من خیلی وقت دنبال این می گردم که ببینم کسه دیگه هم به بجز من این بازی میکنه
من با 3 تا از دوستام تو سرور Sargatanas هستیم احتمال بیشتر هم بشیم
Soheil Zahak خودم
Ario Siah
Dahaka Daeva
Sniper god
- - -ویرایش - - -
بله دوست عزیز سرور Sargatanas
Soheil Zahak
لول :d
2 تا تاپیک داره بازی تو این سایت
تو اون 2 تا تاپیک راحت تر میشه آمار گرفت :d
من نه قصد مسخره کردن داشتم نه چیز خاص دیگهمن از رو گوگل مستقیم به گست دوستمون وصل شدم و به ایشون پاسخ دادم، دنبال آمار گیری نبودم. فکر نمی کنم چیز خنده داری بود/
به هر حال از راهنمایت ممنون شاید یه سری زدم
منم در جواب اون حرفو زدمسلام دوست عزیز من خیلی وقت دنبال این می گردم که ببینم کسه دیگه هم به بجز من این بازی میکنه
خوب از او جایی که تایپیک داره خاک می خوره و بی موضوع است. با اجازه اساتید این بازی شروع به معرفی کارکتر ها می کنیم.
ابتدا شماره7.
============================================================================
((( zack fair )))
زاک کارکتر اول بازی Crisis Core است و همان طور که می دانید این شماره که نشان دهنده ناکامی و شکستهاست و افتخار و عشق است و همه ی این ها بر سربازی به نام زاک اتقاق می افتد.
نام : زک فیر ( Zack Fair )
محل تولد : دهکده ی گانگاگا
رتبه در شینرا : در ابتدای امر سطح 2 بوده ولی در پایان به سطح یک ارتقا می یابد.
وابستگی های خانوادگی :-
سلاح و سبک مبارزه : شمشیر رسمی شینرا - شمشیر باستر(از انجیل به ارث برده) - مسلسل
تکنیک اصلی او حمله ی زنجیر ی ( chain slash ) می باشد که در طی آن می تواند از پنج شمشیر برای حمله استفاده کند.
تولد :
زک در دهکده ی گانگاگا متولد می شود و از کودکی آرزو داشته تا از سربازان سطح 1 شینرا باشد . در نهایت در سن 13 سالگی بدون اطلاع خانواده اش گانگاگا را به قصد شینرا ترک می کند
طراحی زک
ظاهر زک در طی مجموعه ی فاینال فانتزی هفت تغییر می کند . وی در ابتدا موهای مشکی و سیخ سیخی کوتاهی داشت و با قد بلند ، هیکلی عضلانی
بر سر قد زک دعواست چون بعضی ها می گویند قدش شش و دو دهم فوت بوده است اما در بازی قد زک از سفیروت که قدش شش و یک دهم فوت است کوتاه تر بود . به علاوه وقتی در کنار کلود که قدش پنج و هفت دهم فوت است می ایستاد اختلاف قدشان بسیار کم است . بالاخره نظر کلی همه بر روی شش فوت می باشد .
زک در ابتدا یونیفروم آبی تیره ی شینرا را به تن می کرد اما وقتی به درجه جنگجوی سطح 1 می رسد رنگ لباسش از آّی تیره به مشکی تغییر می کند. پس از بدست آوردن شمشیر باستر ظاهر وی تغییراتی پیدا می کند از جمله ی بوجود آمدن اثر زخمی صلیب شکل بر روی گونه اش و بلند تر شدن موهایش البته موها هنوز سیخ سیخی است ولی بلند تر .
=======================================================================
بنظر خودم زاک قهرمان حقیقی سری شماره 7 است کسی که تمام تلاشش رو کرد دوستانش رو نجات بده تا افتخارش رو حفظ کن و با پای مستحکم به سراغ مرگ رفت.
هیچ وقت حرف اخر زاک که به کلود زد رو یادم نمی ره. {{زندگی و زنده موندن تو نشون میده که من وجود داشتم. رویا و افتخار من، میدمش به تو!}}
واقعا چجوری XIII رو 3 بار تموم کردی ؟ اصلا چجوری میتونی جیغ جیغ های Vanille رو تحمل کنی ؟ من یاد صداش که میوفتم تنم کهیر میزنه . فنگ ولی خوب بود . خود لایتنینگ هم با ارفاق خوب بود . از روند خطی که چیزی نگم بهتره که فحش بود به هر چی FF فنه حالا من این همه از XIII بدم میاد پلاتشم کردما ولی خب ... خاطرات تلخش از ذهنم پاک نمیشهامروز ۱۳ رو برای سومین بار تموم کردم .. اره همون ۱۳
به نظرم بازی و شخصیت ها (به جز هوپ و اسنو ) واقعا دوست داشتنی هستن و تو خاطر میمونن به خصوص فنگ ساما ...
اما به هر حال بازی ایرادات عجیب غریبی در همه بخش ها داره که نمیشه نادیده شون گرفت و واقعا اذیت میکنن .
دو دفعه قبل هم فرصت نشد هم قصدشو نداشتم .. ولی این بار دیگه پلاتش میکنم ... اول باید لیست اکسسوری ها رو چک کنم .. اگه چیزی جا انداخته باشم .. رسما با سر میرم تو دیوار .. اصلا حوصله ندارم ۱۰۰ ساعت دیگه این زو بازی کنم .. از طرفی ۱۳-۲ هم که تا حالا فرصت نکردم بازیش کنم دانلود شده اماده است و از طرف دیگه دلم یه نخود شده بری تجربه دوباره ۱۲ ... به نطرتون امسال که دهمین سالگرد عرضه بازیه خبری از ریمستر یا اومدنش رو استور میشه ؟؟؟
البته من هنوزنم به خاطر ps2 نگه داشتم .... غمم نی ...
واقعا چجوری XIII رو 3 بار تموم کردی ؟ اصلا چجوری میتونی جیغ جیغ های Vanille رو تحمل کنی ؟ من یاد صداش که میوفتم تنم کهیر میزنه . فنگ ولی خوب بود . خود لایتنینگ هم با ارفاق خوب بود . از روند خطی که چیزی نگم بهتره که فحش بود به هر چی FF فنه حالا من این همه از XIII بدم میاد پلاتشم کردما ولی خب ... خاطرات تلخش از ذهنم پاک نمیشه
اتفاقا من همین 3 روز پیش شروع کردم دوباره XII رو رفتن . اونم روی PS3 واقعا این عنوان شاهکاره .
نه هنوز خبری نشده باید صبر کرد اول روی کنسول ها بیاد بعد روی پی سیXv برا pc تابید نشده ؟
باشه پس سعی میکنم زندش کنم