اره خودشه خیلی قشنگه دلم نیامد نزارمشاین Versus ها جدید هست و یا همونی هست که با زنه حرف میزنه با زبان ژاپنی اولش با کتوشلوار از پله داره میاد بالا .
رزولوشن رو ول كن همون گرافيك خوبه كسي ميدونه چند مگه؟دوستان FF VII که روی PSN اومده احیانا روش پولیش انجام شده و با رزولوشن بالاتر اجرا می شه یا نه؟
دوستان خبرهای خفی داره میاد. مثله اینکه بمونه.:biggrin1:Final Fantasy Versus XIII هنوز انحصاری هست :biggrin1:
حالا زیاد خوشحال نشو از این وادا هر چی بگی برمیاد.در ضمن پول آدما رو خیلی زود عوض میکنه وچیزی که microsoft زیاد داره پوله پوووووولايول ايول ايول ايول داش اسکوارو ايول:d
خيلي خوشحالم کردي
حجمش رو نمی دونم ولی باید بالای 1 گیگ باشه...رزولوشن رو ول كن همون گرافيك خوبه كسي ميدونه چند مگه؟
٨و٩ هم تو psn ديدم واز همه مهمتر vagrant story هم بود!
البته بگم که دلیل اصلیش-اونطور که من دو سه هفته پیش تو vg خوندم-این بوده که SE و مایکروسافت در مورد یسری مسائل مربوط به xlive به توافق نرسیدن...گفتن قطعا ff14 برای 360 نمیاد. گفتن امکانش نیست مشکلات تکنیکی وجود داره.!!!:biggrin1: loll
حالا زیاد خوشحال نشو از این وادا هر چی بگی برمیاد.در ضمن پول آدما رو خیلی زود عوض میکنه وچیزی که microsoft زیاد داره پوله پوووووول![]()
حالا زیاد خوشحال نشو از این وادا هر چی بگی برمیاد.در ضمن پول آدما رو خیلی زود عوض میکنه وچیزی که microsoft زیاد داره پوله پوووووول![]()
اتفاقا موضوع بعد از هانیمون SE و MS سر پوله!:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:اي بابا حالم را گرفتي نه نه ننننننننننهههههههههه
اره پول حرف اول را ميزنه متاسفانه
درسته. اما بعد از این حرف هایی که دارن مسئول های SE میگن معلوم نیست دقیقا کی پس کشیده!البته بگم که دلیل اصلیش-اونطور که من دو سه هفته پیش تو vg خوندم-این بوده که SE و مایکروسافت در مورد یسری مسائل مربوط به xlive به توافق نرسیدن...
4 تا صندوقچه توی بازی هست که نباید بازشون کنی تا بتونی این سر نیزه را پیدا کنی. اگه یکیش را هم باز کرده باشی، کار تمومه و دیگه ظاهر نمیشه.کسی اینجا میدونه شمشیر zodic تو فاینال 12 رو چجوری باید گرفت؟ یکی گفت باید yazmat رو بزنی اونم زدم ولی آزاد نشد!!!!!
یعنی یه بار دیگه بازی رو از اول برم ؟ از همین چیزای فاینال 12 بدم میادحالا من از کجا باید میدونستم این چهار تا رو نباید بگیرم؟! یادمه ریبونم میخواستی از pharos of ridorana بگیری شانسش 50_50 بود که بهت بده یا نده4 تا صندوقچه توی بازی هست که نباید بازشون کنی تا بتونی این سر نیزه را پیدا کنی. اگه یکیش را هم باز کرده باشی، کار تمومه و دیگه ظاهر نمیشه.
1- دقیقا روبروی درب ورودی خانه Old Dalan
2- صندوقچه داخل Cellars( زیرزمین قصر)
3- Confiscatory( همونجا که بالتیر و وان را میندازن توی زندان)
4- صندوقچه های توی ساحل Vaddu Strand
اگه هیچکدوم را باز نکرده باشی بعدش میری به Necrohol of Nabudis و اونجا توی یه صندوقچه پیداش میکنی.
نه من از همينش خوشم مياد که به ادم ميگه نبايد چيزي که نميداني باز کني:dیعنی یه بار دیگه بازی رو از اول برم ؟ از همین چیزای فاینال 12 بدم میادحالا من از کجا باید میدونستم این چهار تا رو نباید بگیرم؟! یادمه ریبونم میخواستی از pharos of ridorana بگیری شانسش 50_50 بود که بهت بده یا نده![]()