بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برید حالشو ببرید zack شدم.

zack.jpg

حیف شد Genesis نداشت.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
wow! خیلی جالب بود...
حالا بهتر نیست ببینین چقدر این تست به واقعیت نزدیکه؟ پیشنهاد من اینه که باکمک تستی که الان بهتون معرفی میکنم ببینین چقدر نتایج قبلی درست بوده! مال من که تقریبا با این یکی جور درومد!!!!
http://www.quizilla.com/quizzes/981...asy-quiz-what-type-of-ff-fighter-would-you-be

و نتیجه:
1059700142_ordfighter.jpg

You're a swordfighter! You are strong, brave, and probably the leader. You carry a huge sword and have powerful physical attacks. You can take on almost any enemy, any time, and usually have great limit breaks. Everyone likes you! Swordfighters: Cyan Garamonde, Cloud Strife, Squall Leonhart, Tidus, and Auron.
باز هم تیداس!

blah blah blah !! سهراب همه سر کار گذاشتی. این خوزه عبلیات چیه؟
خو حالا ببینم کی شدم:biggrin1:
kuja.jpg

پسر این سوالش که میگه: یکی افتاده زمین داره میمره تو چی کار میکنی!! خیلی توپه.:biggrin1:

عجب چیزی شدی حمید!!!!
پسر این سوالش که میگه: یکی افتاده زمین داره میمره تو چی کار میکنی!! خیلی توپه.:biggrin1:
توپتر اون سوالیه که میگه یکی کیک رفیقت رو میدزده!!!!!
حمید یه تست پیدا کردم میگفت موقع مبارزه با سفیروت چه عکس العملی نشون میدی؟ به من گفت به سرعت فرار میکنی!!!!! :laughing:

یه راه تقلب هم هست....
راهش این هست که وقتی انتحاب شدی back رو بزنی وگزینه های دیگه رو انتخاب کنی تا شخص مورد نظرت بیاد؟؟هم میتونی ادرس اخرش رو عوض کنی.

نه نوکتیز رو نداشت شرمنده ی همه!
یه تست هست میگه اگر در مقابل سفیروت بودی چه عکس العملی انجام میدادی!
برای من درومد این: به سرعت از سفیروت فرار میکنی
:cheesygri همه میدونن سفیروت از من میترسه! چرت میگفت برا همین تست رو نمیذارم اینجا ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or