بحث و تبادل نظر در مورد سری Fatal Frame

• Thread starter Thread starter OgIoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین شماره از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    91
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جناب کیریشیما اگه دوربین ندارن چگونه از دست ارواح در میرن؟:d
بازی باهاش از بقیه کاراکترا سخت تره؟منظورم از نوع تعقیب و گریز ارواحیه:d
یادته اون اولا به روکا میگفتی ترسو...:-"
نه ببین کیریشیما از طرف مادر روکا ماموریت میگیره که بره دنبال روکا:d بعد مادره بهش یه چراغ قوه مخصوص میده:d بازی باهاش خیلی راحت تره!:d چون خیلی تند تر میده و خیلی سریع هست. حالا یه جا میرسی و خودت میبینی که یه راه خیلی طولانی رو توی حیاط ادامه میدی و حدود 5 دقیقه فقط باید بدوی تا برسی به آخرش:d موقع برگشت یه 30 40 تایی روح یریزن سرت:d در واقع تموم نمیشن:d اینجا کیریشیما خیلی راحت میتونه در بره:d
روکا که ترسو نیست:d منظور من مادوکا بود که همون اول نفله شد:d روکا همچین بترس نترسه ولی میساکی که کلا فقط میره بفهمه قضیه چیه:d

دست استاد Asou درد نکنه یه عالمه وسیله مخصوص مبارزه با ارواح از خود به جا گذاشت. روحش شاد:d
این دخترا که دویدنشون با راه رفتنشون هیچ فرقی نمیکنه! خدا به خیر بگذرونه چپتر اخر و مبارزه نهاییو...
روکا که ترسو نیست:d منظور من مادوکا بود که همون اول نفله شد:d روکا همچین بترس نترسه ولی میساکی که کلا فقط میره بفهمه قضیه چیه:d
آره یادم اومد منظورت مادوکا بود...:-":-":-"( مادوکا بود یه پیرهن زرد رنگ تنش بود بعد تو گفتی مثل مایو ترسوئه:d):-"

بخش بیمارستانش وهم انگیزه...پراز ویلچر و خون و کمدایی که حرکت میکنن.
آدم یاد سایلنت هیل میفته:d

store آمریکا فاتال فریم 1 و 2 رو با همون کیفیت ps2 برای فروش گذاشته (هر شماره 10 دلار ) عاشقان فاتال فریم بشتابند (خودم نفر اول نباشم دیگه دومی هستم 100 درصد) نکته: بازی hd نیست و تروفی و سوسول بازی هم نداره. ولی باز هم می ارزه به 1000 تا بازی در پیت به اصطلاح ترسناک امروزی

store آمریکا فاتال فریم 1 و 2 رو با همون کیفیت ps2 برای فروش گذاشته (هر شماره 10 دلار ) عاشقان فاتال فریم بشتابند (خودم نفر اول نباشم دیگه دومی هستم 100 درصد) نکته: بازی hd نیست و تروفی و سوسول بازی هم نداره. ولی باز هم می ارزه به 1000 تا بازی در پیت به اصطلاح ترسناک امروزی
حیف که هم رو PS2 دارمشون هم رو PC چند وفت پیش دانلودشون کردم وگرنه هر 2 تاشون رو میخریدم
اتفتقا 20 دلار هم تو اکانتم مونده !

دوستان یه سوال
الان چهار شماره برای پی سی وجود داره ؟ بدون شبیه ساز البته !

چی میشد حداقل برای psn میومد بی بهره نمونیم :(:| :دی
شیفته بازیش شدم :|

Fatal Frame 1 و 2 روی PSN عرضه شده! البته HD نیست!
biggrin1.gif

چه بیخبر ؟ یا من نفهمیدم :دی ؟ خبر خوبی دادی شیرینیت محفوظه :دی

والا نت و منهدم کردم چیزی پیدا نکردم :دی

آخرین ویرایش:
چی میشد حداقل برای psn میومد بی بهره نمونیم :(:| :دی
شیفته بازیش شدم :|

Fatal Frame 1 و 2 روی PSN عرضه شده! البته HD نیست!:دی
چه بیخبر ؟ یا من نفهمیدم
biggrin1.gif
؟ خبر خوبی دادی شیرینیت محفوظه
biggrin1.gif

همین چندتا پست بالاتر یکی از بچه ها خبرش رو نوشته بود
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or