بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
DmC: new Devil May Cry trailer shows heavy metal, warping worlds and mad combos

63538672499732570624.jpg

720p

آقا دمت جیز! خود لامصبشه!:d
خطاب به علی:
You Failed Once Again....
علی متاسفانه تو نتونستی سریع عمل کنی و از رفتن به دور بعدی مسابقات جا موندی....
:d

---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

خب تریلر همون 2 تا عکسی بود که علی قبلا گذاشته بودشون (ناقلا قبلا پیشگویی کرده بودی:>)

پ.ن: محیط بازیش تو حلقم
پ.ن 2: شهر هی نوشته مینویسه رو در و دیوار که دانته رو بکشین تو حلقم
پ.ن 3: اون باس بزرگه همون پویزون بود ولی بازم تو حلقم
پ.ن 4: یه دوتا دشمن جدید هم توش بود = تو حلقم
پ.ن 5: آهنگش که طبق معمول تو حلقم! فکر کنم Combi بود

خطاب به علی:
:|I Failed Once Again Not You

تریلر رو دیدم! :d

به قول علی: اون محیط و دشمنای جدید تو چش و چالم! =)) آهنگش تو بصل النخام! =))
فکر کنم محض هایپ کردن برای گیمز کام بود تریلرش!
پ.ن: پلتفرمینگ چقدر زیاد شده بود!:d

آهنگش که طبق معمول تو حلقم! فکر کنم Combi بود
علی صدای خواننده هه خیلی نازک تر بود از صدای خواننده ی Combichrist. فک کنم Noisia یا یکی دیگه بود چون کلا Combi از گیتار کمتر استفاده می کنه تو کار هاش!:d شاید هم combichrist باشه نمیدونم!:d

پ.ن2: راستی یادم رفت بگم Orb سفید هم در تریلر مشاهده شد!

تصاویر اخرین تریلر:

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD]

سلام
تو مرحله 15 DMC 3 بعد از اینکه اون دستگاه رو اینقدر زدیم تا چراغ هاش روشن بعدش دیگه هیچ اتفاقی رخ نمیده بعدش هم بازم چند تا دستگاه مثل همین هست که اگر اونا رو روشن کنی یه چیزی روی اون در ها هست میچرخه ئ به یک محیط دیگه ای میری.باید چیکار کنم؟؟

برای PC هنوز مشخص نیست
----------
راستی بچه ها علی دانته کجاست؟ چند وقتیست که پستی نداده ؟! عجیبا!!
منم نمیدونم کجاست. تریلر و خبر جدید هم اومده ولی علی هنوز پیداش نیست.

آخرین ویرایش:
سلام
تو مرحله 15 DMC 3 بعد از اینکه اون دستگاه رو اینقدر زدیم تا چراغ هاش روشن بعدش دیگه هیچ اتفاقی رخ نمیده بعدش هم بازم چند تا دستگاه مثل همین هست که اگر اونا رو روشن کنی یه چیزی روی اون در ها هست میچرخه ئ به یک محیط دیگه ای میری.باید چیکار کنم؟؟

اوه اوه احسان دست رو بد مرحله ای گذاشتی! خودم قبلا تو این تاپیک گفتم این مرحله و مرحله ی 18، Pain In The A*S*S ترین مراحل بازی هستن! :دی
توی مرحله ی 15 باید سه تا جواهر رو جمع کنی، بعد بذاریشون توی یه جای مخصوص (که اول مرحله بهش می رسی) تا یدر آسانسور باز بشه و تو بری داخل و بری به مرحله ی16 .هر بار که اون دستگاه هارو با شمشیر هات می زنی و روشن م یشن، اون علامت های پشت در می چرخه و محیط هایی که پشت این در هستن عوض می شه. توی هر کدوم از این محیط ها یه تیکه از اون جواهر هست. البته مواظب باش چون توی یدونه شون نیست! (همون محیطی که ویرجیل آرخام رو کشت و رد خونش روی زمینه) باید اون سه تا جواهر رو پیدا کنی تا بری به مرحله ی بعد. اگه تو پیدا کردنش
مشکل داشتی بیا بپرس بهت می گم! (البته باید برم دوباره این مرحله رو بازی کنم! محل دقیق شون یادم رفته! :دی )

سلام میشه تاریخ ریلیز بازی رو برای PC بگید
ممنون میشم

هنوز تاریخش به طور رسمی تائید نشده اما با توجه به تاخیر های معمول نسخه ی PC بازی های کپکام، احتمالا تا 6 ماه بعد از انتشار نسخه ی کنسولی. (بازم میگم که تاریخ انتشارش هنوز به طور رسمی تائید نشده)

آره نمی دونم! فکر می کردم تریلر جدید رو علی بذاره تو تاپیک! خدا کنه تا گیمز کام برگرده به تاپیک که موقع ی جنگ و جدل و بحث سر تریلر های جدید جمع مون جمع باشه! :دی

مرتضی ممنون بدون راهنماییت دیشب کلا بازی رو تموم کردم.:دی :دی
خوب مرحله اخری حتی دستمون هم روی کلید نمی رفت :دی ورجیل خیلی باحال بود باهاش کلی DMC بازی کردم.:دی :دی منظورم تو بازی هست.
اما با اینکه شخصیت خوبی بود بازم قشنگ کشتمش.:shrewd::دی
خلاصه بگم براتون :دی حالا فهمیدم چرا اینقدر این بازی رو دوست دارید.
لیدی هم که خیلی رو اعصاب بود دو تا تیر انداخته تو تفنگش یه بار میبینیمش دوسته یه بار دیگه دشمن اون اواخر بازی هم زدیم لت و پارش کردیم:دی

بچه ها خبری از تایید ورجیل نیست؟بعدش یه سوال می پرسم چون خیلی گشتم ولی جواب قطعی پیدا نکردم....بازی صد در صد داستانش جدا هست؟یا ممکنه به قبله DMC3 بپردازه؟چون مسلما دانته و ورجیل با توجه هب مرحله ی 19 dmc3 با هم یه سری داستان ها داشتن....

بچه ها خبری از تایید ورجیل نیست؟
نه هنوز به طور قطعی تائید نشده اما خب به احتمال زیاد اون شخصی که ماسک به صورتش داره توی تریلر E3، ورجیل ـه. البته NT قول یه سوپرایز توی گیمزکام رو داده که میتونه تائید حضور ورجیل باشه.

بازی صد در صد داستانش جدا هست؟
داستان بازی جدا هست، اما خب بعضی از المان ها (مثل قیام اسپاردا) هنوز ثابت موندن و بعضی المان ها (مثل انسان بودن Eva، مادر دانته و ورجیل) تغییر کردن. NT گفته که داستان بازی هیچ ربطی به DMC های قبلی نداره، اما هنوز چیزی مشخص نیست، شاید شاهد بعضی اشارات به نسخه ها قبلی باشیم.

ممکنه به قبله DMC3 بپردازه؟چون مسلما دانته و ورجیل با توجه هب مرحله ی 19 dmc3 با هم یه سری داستان ها داشتن....
داستان که از نظر زمانی مطمئنا به قبل از DMC3 بر می گرده. قطعا دانته و ورجیل انقدر با هم داستان دارن که شاهد یکی از اونا تو بازی باشیم! :دی

عه!!! راستی همیشه علی خبر رسان گروه بود:d فکر کنم با دانته قهر کرده:d

چند وقت پیش این ارت رو واسه ارادت به دانته :d ساختم و بعد به اسم بعضیا :|) رفت تو سایت دویانت و 80 تا لایک گرفت.

http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/215/c/9/just_call_me___red_man_by_3318245-d59ncq5.jpg

اینم ادرس اصلیش البته نام هنرمند خودتون ببینید منظورمو میفهمید تو جمله بالا http://3318245.deviantart.com/art/Just-call-me-Red-man-318537005

شرمنده چند روزی نت نداشتم ، تریلر جدید رو دیدم جالب بود ، همونطوری که حدس زده بودم بخش های پلتفرمینگ بازی بیشتر شده که خیلی خوبه و میتونه تنوع گیم پلی رو بیشتر بکنه

اگه دقت کرده باشین جزییات مبارزه با Poison هم بیشتر شده و مثلا وقتی دانته میزنتش ازش خون میریزه ، در کل تریلر خوبی بود ، بی صبرانه منتظر تریلر و نمایش بازی توی GC هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or