بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
نرو که گفته میشد پسر ویرجیله!!!
چه ربطی به موندوس داره؟؟؟

DmC جدید داستانش به کل با سری های قبل فرق داره ! یه چیزه تازه س و هیچ ربطی به قبلی ها نداره

الان من اینو نمیدونستم خودم!!
yahoo_22.gif

فقط منظورم این بود احتمال این که تو این نسخه هم نرو در صورت وجود پسر ویرجیل باشه زیاده!!!
سوالتو از یه نظر دیگه گرفتم :دی
شرمنده :دی

آخرین ویرایش:
@ آتوسا

آره دیگه یه چیزی میدونم :> :دی

نرو که گفته میشد پسر ویرجیله!!!
چه ربطی به موندوس داره؟؟؟

هیچوقت به صورت رسمی این موضوع اعلام نشده بود و فقط یکی از کارمندای کاپکام این رو گفته بود

در ضمن توی ریبوت همه چیز ممکنه :دی

DmC جدید داستانش به کل با سری های قبل فرق داره ! یه چیزه تازه س و هیچ ربطی به قبلی ها نداره

الان من اینو نمیدونستم خودم!!:|
فقط منظورم این بود احتمال این که تو این نسخه هم نرو در صورت وجود پسر ویرجیل باشه زیاده!!!

دوستان داشتم یکی از تریلر های گیم پلی رو می دیدم. توی تریلر طرف مرد :| بعد یه چیزی دیدم.... یک عدد Gold Orb !!! (احتمالا همتون دیدینش :()
jhy75tzwr7iz2sbaqkn7.jpg

اتفاقا خوب شد این رو گذاشتی مرتضی جان ، شنیده بودم که gold Orb رو نشون دادن ولی برای اولین باره دارم میبینمش :دی طراحیش بد نیست ولی من کلا به طراحی Orb ها زیاد اهمیت نمیدم ( حتی توی همون نسخه های اصلی :دی )

ممنون مرتضی جان برای عکسی که گذاشتی ;)

هر چی بیشتر تریلر و شات ها رو میبینم بیشتر امیدوار میشم. از لحاظ گیم پلی مشکلی نمیبینم فقط میمونه داستان بازی که کلا من همیشه روش حساس هستم. حالا هم که اینجا صحبت از DmC هست.... سری DMC هم کلا داستان توش اهمیت زیادی داره. حداقل جز اون دسته بازی هایی هست که رو داستانش خیلی توجه میشه. امیدوارم از پس داستانش هم بر بیاند.

هر چی بیشتر تریلر و شات ها رو میبینم بیشتر امیدوار میشم. از لحاظ گیم پلی مشکلی نمیبینم فقط میمونه داستان بازی که کلا من همیشه روش حساس هستم. حالا هم که اینجا صحبت از DmC هست.... سری DMC هم کلا داستان توش اهمیت زیادی داره. حداقل جز اون دسته بازی هایی هست که رو داستانش خیلی توجه میشه. امیدوارم از پس داستانش هم بر بیاند.

پس مثل خودمی محمد :دی منم خیلی به داستان توی بازی ها اهمیت میدم ، نمیدونم چرا این همه نگران داستان بازیم ، میدونم NT توی داستان کارش خیلی درسته و از Enslaved و HS هم خیلی خوشم اومد ولی دو سال از معرفی بازی میگذره و هنوز ما چیزی از داستان بازی نمیدونیم !!! :(

Itsuno گفت که توی GamesCom به جواب خیلی از سوالات مهمتون میرسید. امیدوارم یه تریلر داستانی از بازی نشون بدن :-s

پس مثل خودمی محمد :دی منم خیلی به داستان توی بازی ها اهمیت میدم ، نمیدونم چرا این همه نگران داستان بازیم ، میدونم NT توی داستان کارش خیلی درسته و از Enslaved و HS هم خیلی خوشم اومد ولی دو سال از معرفی بازی میگذره و هنوز ما چیزی از داستان بازی نمیدونیم !!! :(

Itsuno گفت که توی GamesCom به جواب خیلی از سوالات مهمتون میرسید. امیدوارم یه تریلر داستانی از بازی نشون بدن :-s

اصلا نگران داستان نباشید! داستان Enslaved که واقعا Mind Blowing بود!
اونجایی که تریپ سربند مانکی رو غیر فعال می کنه و مانکی بهش می گه: "دوباره رو شنش کن!" یا مثلا آخر بازی وقتی می فهمیم اون همه آدم داشتن رویا می دیدن واقعا عالی بود!)
حالا فکر می کنین نینجا تئوری با این پس زمینه ی داستانی DMC میاد گند می زنه به داستان؟ کلا داستان سری DMC یه جوریه که می شه خیلی چیزا بهش وارد کرد چون خیلی چیزا هست که ما در مورد اسپاردا و فرزندانش نمی دونیم!

اونجایی که تریپ سربند مانکی رو غیر فعال می کنه و مانکی بهش می گه: "دوباره رو شنش کن!" یا مثلا آخر بازی وقتی می فهمیم اون همه آدم داشتن رویا می دیدن واقعا عالی بود!)
حالا فکر می کنین نینجا تئوری با این پس زمینه ی داستانی DMC میاد گند می زنه به داستان؟ کلا داستان سری DMC یه جوریه که می شه خیلی چیزا بهش وارد کرد چون خیلی چیزا هست که ما در مورد اسپاردا و فرزندانش نمی دونیم!

میدونم مرتضی خودم هم خیلی داستان Enslaved رو دوست داشتم ولی 2 ساله هیچ چیزی از داستان نگفتن ، خب طبیعیه یکم نگران بشیم :-s

OFF TOPIC
مرتضی، لحظه ای که Trip به Monkey گفت: اون هدبنده با علائم حیاتی من کار میکنه و اگه
I die, you die
....
معرکه بود داستانش لعنتی... من میخواستم فقط این بازی رو امتحان کنم که وقتی به اینجا رسیدم و بعدش چشمام رو باز کردم دیدم Chapter 7 بازی هستم...
تو داستانی که Vergil حضور داشته باشه، نباید تو معرکه بودنش شک کرد...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or