آرشام جان، چقدر خوبه که بعد از مدت ها اولین جوابی که می خوام بدم، تو مخاطبم هستی.سلام به همگی
من داخل این بازی تازه واردم و ففط هم 4 ش رو بازی کردم؛ اینطور که من متوجه شدم تمرکز بازی بیشتر روی داستان هست و بعد گیم پلی، درسته؟ که البته به نظرم از نظر گیم پلی زیاد موفق نبودن.
میخواستم ببینم نسخه های قبلی چطوره؟ از 4 زیباترن؟ یه توضیح مختصر بدید اگه ممکنه و امیدوارم که من رو به عنوان یه DmC player از خودتون بدونید.
مرسی
)سلام رفقای Demon خفه کن...
آرشام جان، چقدر خوبه که بعد از مدت ها اولین جوابی که می خوام بدم، تو مخاطبم هستی.
تو بازی کردن این GAME شک به دلت راه نده...
یه GAME PLAY منحصر به فرد و سریع و وحشیانه
داستان عالی...
MUSIC های بی نقص...
(خیلی کلی شد؟)
بذار اینجوری بگم که وقتی DMC 1 اومد، انقلابی بود واسه خودش... از همه لحاظ. DMC 2 یه کم خرابش کرد اما DMC 3 این بازی رو به اوج خودش برگردوند. شک نکن که وقتی با DMC 4 حال کردی، مطمئناً با شماره های قبلی بیشتر ارتباط برقرار میکنی...
خیلی خوشحالم که میخوای این عنوان رو شروع کنی...
Welcome to the Club buddy
شما برو توی قسمت Action توی منوی آپگرید و این قابلیتو آپگرید کن. فکر کنم اسمش Judgment Cut باشه. البته تا یه جایی آپگرید می شه فکر نکنم هرگز مثل حرکات ورجیل توی مرحله ی 20 بشه.کسی نبود جواب بده
درباره حرکات ورجیل موقعی که با دانته میرفتم ورجیل حرکات با حالی انجام میداد مثل اون دایره های ابی که درست میکنه من که بخوام درست کنم تا 3تا بزور میشه ولی خودش بالای 10 میزنه لطفا کمک کنید

)
همینطور یادمون نره که کاپکام توی GamesCom قراره سلاح ها و مراحل جدید همراه با " سورپرایزی بزرگ " برامون داشته باشهDMC2 یکم خرابش کرد؟سلام رفقای Demon خفه کن...
آرشام جان، چقدر خوبه که بعد از مدت ها اولین جوابی که می خوام بدم، تو مخاطبم هستی.
تو بازی کردن این GAME شک به دلت راه نده...
یه GAME PLAY منحصر به فرد و سریع و وحشیانه
داستان عالی...
MUSIC های بی نقص...
(خیلی کلی شد؟)
بذار اینجوری بگم که وقتی DMC 1 اومد، انقلابی بود واسه خودش... از همه لحاظ. DMC 2 یه کم خرابش کرد اما DMC 3 این بازی رو به اوج خودش برگردوند. شک نکن که وقتی با DMC 4 حال کردی، مطمئناً با شماره های قبلی بیشتر ارتباط برقرار میکنی...
خیلی خوشحالم که میخوای این عنوان رو شروع کنی...
Welcome to the Club buddy
ممنون علی جون.خب قول داده بودم که چندتا عکس میزارم از نمایش مرحله جدیداول از همه اینکه کیفیت ویدئو به شدت پایینه و برای همین عکسها بد از آب در اومده ، یه توضیحاتی در مورد هر عکس دادم و چون گفتم شاید دوستان نخوان چیزی براشون اسپویل بشه برای همین میزارمشون توی اسپویلر
فقط قبلش نظر خودم در مورد مرحله رو بگم. به نظرم شاهکار بود ، نورپردازی دقیقا مثل Club های شبانه ، بخش Devil Got Talent بسیار عالی ، دشمن ها هم خیلی خوب بودن و از اونا مهمتر تنوع بالای مرحله بود ، یه نکته ایی هم که لازمه ذکر کنم اینه که الکس کل مدت داشت حرف میزد و نمیزاشت بفهمیم دقیقا دانته و لیلت چی دارن به همدیگه میگن
اول از همه یه استریپر میاد و سعی میکنه دانته رو راضی کنه تا باهاش برقصه ، دانته خیلی عصبانیه و اون رو نادیده میگیره ، دختره دوباره میاد جلوی دانته و اینبار دانته با دستاش اون رو هل میده کنار و با جدیت میگه : " الان نه !!! "
اینجاست که دختره به دانته میگه : F**k you Dante و همین موضوع باعث میشه تا شیطون ها از وجود دانته با خبر بشند ، لیلیت بعد از شنیدن این موضوع شروع میکنه با کنجکاوی به دنبال دانته گشتن وقتی پیداش میکنه میکشتش توی لیمبو
![]()
دانته یه تعدادی از شیطون ها رو میکشه ، بعدش لیلیت از دانته میپرسه که برای نجات کت اومده ؟! ( دقیقا نمیگه کت ولی خب مشخصه منظورش کت ـه ) دانته هم با وجود اینکه برای همین موضوع اومده ولی به لیلیت میگه که برای کشتن اون اومده
اینجاست که لیلیت برای دانته یه برنامه ترتیب میده به اسم Devil's Got Talent !!! دانته باید در هر سری ( هر Round ) با تعداد خاصی از شیطون ها در شرایطی متفاوت مبارزه کنه و به Round بعدی برسه تا نهایتا خودش رو به لیلیت برسونه ، این بخشش خیلی جالب بود اول هر بخش مثل مبارزات اسم Round رو میزنه و بعد هم با گفتن Fight مبارزه شروع میشه ( هر مبارزه هم با قبلی فرق داره ، مثلا توی یکی از مبارزات دانته باید با چندتا شیطون عادی ، بجنگی در یکی دیگه از اونها باید در طی 30 ثانیه تمام شیطون ها رو از بین ببره ، توی یه بخش دیگه باید حواسش به زمین باشه چون رنگ زیر پاش تغییر میکنه و باید سریع بین حالت های شیطونی و فرشته ایی جابجا بشه و ... )
![]()
![]()
علاوه بر اون هنوز هم مجسمه های آپگرید در طول بازی وجود دارند ( هرچند به نظر میاد از لحاظ ظاهری تغییراتی پیدا کردن )
![]()
دانته توی محیط های مختلف با شیطون های مختلفی مبارزه میکنه مثلا توی یه محیط یخ مانند با یه شیطون سپردار مبارزه میکنه و بعد از بدل کردن یکی از حرکات شیطونه ( Parry ) باعث میشه تا یخ بزنه و دانته بتونه بهش آسیب جدی برسونه ، علاوه بر اون دو نوع دشمن جدید هم دیدیم که در پایین عکس هاشون رو میزارم ، نوع اول Rage های کوچیک هستن که بیشتر شبیه ترکیبی از میمون و سگ میباشند ، قدرتشوم نسبتا کمه و راحت میمیرن البته به صورتی گروه های 4 یا 5 تایی حمله میکنند ( کیفیت تصاویر به دلیل کیفیت ویدئو به شدت پایینه ، وقتی کیفیت بهتری از این بخش اومد حتما عکسهای بهتری ازشون قرار میدم)
![]()
گروه بعدی هم Rage های بالغ هستن که میشه گفت ترکیبی از خارپشت و مارمولک هستن ، این گروه نسبتا قویتر از نوع قبلی اند ، بیشتر به صورت دوتایی حمله میکنند و از توانایی های جالبشون قابلیت جاخالی دادن Grapple های شیطونی و فرشته ایی دانته است پس نمیشه به راحتی شیطون های دیگه شکستشون داد ، علاوه بر اون بعد از کشتن یکیشون دیگری به حالت خشمگینی میره و بسیار قویتر میشه
![]()
و بعد از کشتن این دو تا Rage دمو تموم میشه .
نکته جالب در این بخش اخلاق دانته است که به نظر میاد اصلا حوصله نداره و خیلی نگران Kat ـه ، یه صحنه بعد یکی از Round ها دانته میگه : I don't have time for this bullsh!t
و لیلیت جواب میده : What's the matter? Oh yes, the torturing and suffering of that brat!
تا یادم نرفته بگم که لیلیت حامله است و گویا بچه هم مال موندوسه ( مبارک باشه)
خب این بود خلاصه ایی از دموی جدید بازی ، البته یه نکته که یادم رفت بگم موسیقی بسیار زیبای این بخش بود که کاملا با محیط هماهنگ بودهمینطور یادمون نره که کاپکام توی GamesCom قراره سلاح ها و مراحل جدید همراه با " سورپرایزی بزرگ " برامون داشته باشه
آخه تا وقتی بازی بیرون بیاد که به قول دوستان هی می خوان تمام صحنه هاش رو نشون بدن بهمون که 

البته درسته تا الان بخش های زیادی از بازی رو نشون دادن ولی با زیرکی تا اینجا داستان بازی رو ازمون پنهان نگه داشتنمثلا هنوز نمیدونیم که اصلا دانته چی میخواد ؟! چه اتفاقی برای اسپاردا افتاده ؟! هدف شیطون ها از اینکار ها چیه ؟! موندوس دقیقا چکارست ؟! دانته چطور با گروه The Order همراه میشه و ....
البته در مورد بچه لیلیت حدس های زیادی میزنند هوادارابعضی ها میگن تریش ، خود من میگم لیدی ، بعضی ها هم میگن نیرو
![]()
@ آتوسا
آره دیگه لیلیت هم به نظر میاد شیطون باشه![]()
I dont think so
ممکنه باباش اسپاردا باشه ؟! 
تریش؟I dont think so
تریش از دانته بزرگتر می زد![]()
احتمالا همون نیروئه![]()
یه حسی به من میگه بچه از موندوس نیستممکنه باباش اسپاردا باشه ؟!
![]()
@ مرتضی
نه اتفاقا خیلی جالب شده ، اینم لینکش : Capcoms Lost Planet 3 and DMC Panel - Comic-Con 2012 - GameSpot Video
---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------
نه مطمئن باش بچه موندوسهبه نظر منم همون نروئه