بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
نگران نباش آرمین جان :دی چند روز دیگه کامیک کان برگزار میشه و DmC هم اونجا حضور داره پس به احتمال زیاد خبرهای جدیدی از بازی میشنویم ، علاوه بر اون تایید شده که DmC در نمایشگاه های GamesCom , Eurogamer و همینطور TGS نیز حضور خواهد داشت

کلا هرچی به عرضه بازی نزدیکتر بشیم خبرها هم بیشتر میشه و در نتیجه تاپیک دوباره برمیگرده به حالت سابقش :دی

توی اون عکس هم به جز دانته ( که اصلا کریس قابل مقایسه با دانته نیست ) بقیه دقیقا به نقش هاشون میخورند :دی

Devil Hunter های عزیز و گرامی! چرا تاپیک خوابید؟! :-??:-??:-l~x(

خودم دست به کار می شم!
بچه ها شما توی تریلر Captivate (اون تریلری که کت رو نشون می ده) دقت کردین وقتی تریلر شروع می شه روی پلاک یه ماشین نوشته DMC 5 ؟!!!!
نینجا تئوری چی فکر کرده با خودش؟! :d;)

Devil Hunter های عزیز و گرامی! چرا تاپیک خوابید؟! :-??:-??:-l~x(

خودم دست به کار می شم!
بچه ها شما توی تریلر Captivate (اون تریلری که کت رو نشون می ده) دقت کردین وقتی تریلر شروع می شه روی پلاک یه ماشین نوشته DMC 5 ؟!!!!
نینجا تئوری چی فکر کرده با خودش؟! :d;)
تکراریه :دی
اون نشون دهنده شماره Mission بازیه مثل نسخه 3 :دی تازه روی پیراهن اون یارو که داره راه میره و نوشیدنی دستشه هم یه 5 بزرگ نوشته شده

راستی مثل اینکه Eva واقعا مرده !!! یه بار دیگه اون مبارزه دانته با Poison رو ببینید ، وسط مبارزه Poison به دانته میگه تو هم مثل مادرت میمیری ( دقیقا جمله اش یادم نمیاد ) و بعد دانته جواب میده ، جدا ؟! بعید میدونم این اتفاق بیوفته

خب یه خبر نسبتا بد دارم. متاسفانه دمویی که قراره در Comic-Con نشون بدن همون دموی E3 ـه ، البته شاید تریلر جدیدی هم از بازی پخش بکنند ولی خب بهتره زیاد امید خودمون رو بالا نبریم

تکراریه :دی
اون نشون دهنده شماره Mission بازیه مثل نسخه 3 :دی تازه روی پیراهن اون یارو که داره راه میره و نوشیدنی دستشه هم یه 5 بزرگ نوشته شده

راستی مثل اینکه Eva واقعا مرده !!! یه بار دیگه اون مبارزه دانته با Poison رو ببینید ، وسط مبارزه Poison به دانته میگه تو هم مثل مادرت میمیری ( دقیقا جمله اش یادم نمیاد ) و بعد دانته جواب میده ، جدا ؟! بعید میدونم این اتفاق بیوفته
می دونم تکراریه! خودم خیلی وقته متوجه ی این موضوع شده بودم. فقط می خواستم تاپیک از خاک خوردگی بیاد بیرون!:)
این شماره ی Mission ها خیلی چیز باحالی بود! حیف که توی شماره ی چهارم تکرار نشد. چقدر خوب که برگشته!

دوستان عزیز یه انیمه هم هست درباره ی بازی چجوریاس؟ چقدر به داستان بازی مربوطه؟

سلام
انیمه براساس نسخه ی اورجینال بازی هست و هیچ ارتباطی به حوادث بازی یا گفته های کاپکوم نداره و صرفا بدرد سطل زباله می خوره ! دیدنش وقت تلف کردنه

خب تایید شد در GamesCom که ماه دیگه برگزار میشه تریلر جدیدی از بازی منتشر میشه ، همینطور قراره سلاح های جدیدی رو نشون بدن و " سورپرایزی برای هوادارای قدیمی سری " داشته باشند که حدس میزنم معرفی ورجیل باشه

علاوه بر اون توی Streamـی که از DmC برگزار شد بعضی بخش های بازی که قبلا در موردشون بحث شده بود رو نشون دادن ، مثلا نشون دادن اگه زیاد از یه سلاح استفاده کنی و بتونی کمبوهای زیادی باهاش بزنی بدون اینکه ضربه ایی بخوری اون اسلحه خیلی قویتر و همینطوری مقداری سریعتر میشه ( توی Stream اینکار رو برای Osiris انجام دادن که خیلی خیلی زیبا بود ، Osiris میدرخشید و سریعتر و قویتر شده بود )

همینطور نشون دادن که میشی بعضی از کمبو ها رو شارژ کرد ( این هم برای Osiris نشون دادن ) که از روی زمین اگه یکی از کمبو ها رو شارژ میکردی تقریبا تبدیل میشد به یه Double Up بسیار زیبا و قوی

همینطور تعدادی از کمبوهای Arbiter رو نشون دادن ، مثلا میدونستید که میشه کمبوهای سلاح ها رو با همدیگه ترکیب کرد ؟ حتی وسط کمبو میشه اینکار رو کرد !؟

راستی برای اولین بار خود Itsuno San ( کارگردان نسخه های 2 ، 3 و 4 ) حضور داشت و در مورد بازی و کمبوهاش حرف میزد ، میگفت به شدت به بازی امید داره و همچنین به سختی با تیم روی بازی همکاری میکنه ( دقیقا همین امروز پرواز داشت به کمبریج و قرار بود دوباره بره به NT سر بزنه )

به شدت از گروه های CombiChrist و Noisia راضی بود ، همینطور میگفت که اعضای سازنده بازی در NT خیلی به DMC علاقه دارن و تقریبا همه چیز در مورد سری رو میدونند ، علاوه بر اون تاکید کرد که سلاح های بسیار بیشتری وجود داره و تا قبل از عرضه بازی کلی خبر جدید دارن که منتشر کنند پس انتظار تریلرها و خبر های جدیدی در ماه های باقی مونده تا عرضه بازی داشته باشید

در ضمن دمو هم تایید شد و حتما قبل از عرضه بازی دمو منتشر میکنند ولی هنوز تاریخ دقیق عرضه اش مشخص نیست ، یکی دیگه از نکاتی که Itsuno روش تاکید داشت این بود که ساخت بازی تموم شده و از الان تا عرضه بازی NT مشغول بهتر کردن سیستم کمبوها و Polish کردن بازی میشه

علاوه بر اون توی Streamـی که از DmC برگزار شد بعضی بخش های بازی که قبلا در موردشون بحث شده بود رو نشون دادن ، مثلا نشون دادن اگه زیاد از یه سلاح استفاده کنی و بتونی کمبوهای زیادی باهاش بزنی بدون اینکه ضربه ایی بخوری اون اسلحه خیلی قویتر و همینطوری مقداری سریعتر میشه ( توی Stream اینکار رو برای Osiris انجام دادن که خیلی خیلی زیبا بود ، Osiris میدرخشید و سریعتر و قویتر شده بود )

همینطور تعدادی از کمبوهای Arbiter رو نشون دادن ، مثلا میدونستید که میشه کمبوهای سلاح ها رو با همدیگه ترکیب کرد ؟ حتی وسط کمبو میشه اینکار رو کرد !؟
Hell_Yeah-1.jpg

نو آوری انگلیسی رو عشقه!:d

سلام می خواستم دوستان کسی که نسخه 3 رو بازی کرده هرچی میدونه بریزه رودایره برام میخوام برم بگیرمش
ای کاش آخرش یه لطفا میذاشتی!

سلام به همگی
من داخل این بازی تازه واردم و ففط هم 4 ش رو بازی کردم؛ اینطور که من متوجه شدم تمرکز بازی بیشتر روی داستان هست و بعد گیم پلی، درسته؟ که البته به نظرم از نظر گیم پلی زیاد موفق نبودن.
میخواستم ببینم نسخه های قبلی چطوره؟ از 4 زیباترن؟ یه توضیح مختصر بدید اگه ممکنه و امیدوارم که من رو به عنوان یه DmC player از خودتون بدونید.
مرسی

سلام می خواستم دوستان کسی که نسخه 3 رو بازی کرده هرچی میدونه بریزه رودایره برام میخوام برم بگیرمش

شما شاهکار می دونین چیه؟! یه چندین برابر بهتر! :d البته بازی برای هفت سال پیشه دیگه خودتون حساب گرافیک و صداگذاری رو بکنین.
از نظر گیم پلی واقعا بازی کم نقصه. (اون نقص های کمش هم توی DMC4 برطرف شدن!;) )
(خیلی کلی گفتی! یه خورده سوالتو بشکاف! مثلا در بارهی کدوم قسمتش توضیح می خوای؟)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or