بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
نمیدونم این جدیده به دل نمیشینه اصلا نه تیکه هاش نه قیافش کلا هیچی.
به نظرم بهتر بود با همون دانته قدیم میساختن.
میدونید به قول LEON جون بیشتر شبیه بچه پروها میمونه تا یک پسر شوخ طبع دلنشین مثل دانته ی خودمون.
من احساس میکنم این جدیده پسر بی شرمی باشه.
اما در مورد قسمت ها:
1:بهترینDMC
2:مضخرف
3:بازگشت خوب به همراه سربروس
4:بهتر از 2

نمیدونم این جدیده به دل نمیشینه اصلا نه تیکه هاش نه قیافش کلا هیچی.
به نظرم بهتر بود با همون دانته قدیم میساختن.
میدونید به قول LEON جون بیشتر شبیه بچه پروها میمونه تا یک پسر شوخ طبع دلنشین مثل دانته ی خودمون.
من احساس میکنم این جدیده پسر بی شرمی باشه.
اما در مورد قسمت ها:
1:بهترینDMC
2:مضخرف
3:بازگشت خوب به همراه سربروس
4:بهتر از 2
ببین به نظرم چون داستان تمی جدی داره دانته تیکه هاشو سنگیم میندازه.دانته هنوز نمیدونه قدرتاش چی هستن و سعی میکنه با فحش دادن جبران کنه تا حدی
ولی توی شماره چهارم میدونه که قدرت ساقط کردن شیطونا رو داره پس دیگه فحش نمیده و راحت تیکه هاشو میندازه و روی دم اون آشیه میشینه و...
و...
و...

ببین به نظرم چون داستان تمی جدی داره دانته تیکه هاشو سنگیم میندازه.دانته هنوز نمیدونه قدرتاش چی هستن و سعی میکنه با فحش دادن جبران کنه تا حدی
ولی توی شماره چهارم میدونه که قدرت ساقط کردن شیطونا رو داره پس دیگه فحش نمیده و راحت تیکه هاشو میندازه و روی دم اون آشیه میشینه و...
و...
و...
مگه داستان های قبلی تمی رنگارنگ داشت؟:d
اخه دانته خودمون تو 3 که جوون بود این شکلی نبود اخلاقش و ما اون رو به خاطر شوخ طبعیش دوسش داشتیم ولی این............

اخه دانته خودمون تو 3 که جوون بود این شکلی نبود اخلاقش و ما اون رو به خاطر شوخ طبعیش دوسش داشتیم ولی این............
شماره چهارم که آبرنگ بود اصلا!
شماره سوم تمش جدی بود
شماره دوم بیش از حد جدی بود
شماره اول بدک نبود چون تازه کارشو شروع کرده بود
توی شماره سوم دانته میدونست که کیه و چی به چیه.الان با توجه به تریلرا اصلا قشنگ میتونی حس کنی که دانته اعتماد به نفس کافی نداره

نه ، تم رنگارنگ نداشت اما برای درجه سنی T بود
اما این یکی درجه سنی M یا A داره

شماره چهارم که آبرنگ بود اصلا!
شماره سوم تمش جدی بود
شماره دوم بیش از حد جدی بود
شماره اول بدک نبود چون تازه کارشو شروع کرده بود
توی شماره سوم دانته میدونست که کیه و چی به چیه.الان با توجه به تریلرا اصلا قشنگ میتونی حس کنی که دانته اعتماد به نفس کافی نداره
4 که ولش کن دانته میرقصید میخوند چکارا نمیکرد اونو ولش کنیم.اما قبلیا جدی بودند.
فراموش نکن یکی از دلایل افتضاح بودن 2 ضعف در شخصیت پردازی دانته و جدی بودن زیاد اون بود.
اما یک سوال تونی جان ما تو یک و سه حتی اگه قیافه هر کدوم رو عوض میکردی میفهمیدی این دانته هست اما واقعا میتونی بگی این همون دانته خودمونه؟

---------- نوشته در 12:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 PM ارسال شده بود ----------

نه ، تم رنگارنگ نداشت اما برای درجه سنی T بود
اما این یکی درجه سنی M یا A داره
ما بحثمون مربوط به فضای بازی هستش به این چیزا مربوط نیست.
مثلا شماره 1و2و3 به نظرتون بازی های جدی نبودند؟

که ولش کن دانته میرقصید میخوند چکارا نمیکرد اونو ولش کنیم.اما قبلیا جدی بودند.
فراموش نکن یکی از دلایل افتضاح بودن 2 ضعف در شخصیت پردازی دانته و جدی بودن زیاد اون بود.
اما یک سوال تونی جان ما تو یک و سه حتی اگه قیافه هر کدوم رو عوض میکردی میفهمیدی این دانته هست اما واقعا میتونی بگی این همون دانته خودمونه؟
اره همونه علی محمد شک نکن
حتما نباید همون قیافه رو داشته باشه.
دانته موهایی بلند و سفید داره در حالیکه اینجا کوتاه و مشکی هستن
و وقتی وارد DT میشه به ظاهر قبلیش برمیگرده اگرچه بازم موهاش کوتاه هستن.
و اونم با بالا رفتن سن دانته درست میشه.فراموش نکن که دانته اینجا خیلی جوونه و خام هستش و قیافه-ش به اون پختگی کافی نرسیده

آخرین ویرایش:
ما بحثمون مربوط به فضای بازی هستش به این چیزا مربوط نیست.
مثلا شماره 1و2و3 به نظرتون بازی های جدی نبودند؟
فضای بازی یکی از آپشنهای مربوط به داستان بازی میشه . در حقیقت فضا و اتمسفر بازی ، شخصیت پردازی ، داستان و همچنین روایت اون به آدم نشون میده که این بازی مربوط به چه درجه سنی هست
اتمسفر و فضای سری های قبل با اینکه به سبک گوتیک بودن ( معماری ساختمونها، مجسمها و طراحی خاص مراحل و...) اما با جوی که داستانش روایت می کرد باعث میشد که بیشتر داستان به درجه سنی T برده بشه
وقتی به شما گفته میشه داستان در این نسخه جدی تر شده یا به عبارتی اتمسفر بازی جدی تر شده ، مسئله به لفظ جدی برنمیگرده بلکه منظور اینکه بزرگونه تر شد و این با درجه سنی بازی ارتباط داره

اره همونه محمد علی شک نکن
حتما نباید همون قیافه رو داشته باشه.
دانته موهایی بلند و سفید داره در حالیکه اینجا کوتاه و مشکی هستن
و وقتی وارد DT میشه به ظاهر قبلیش برمیگرده اگرچه بازم موهاش کوتاه هستن.
و اونم با بالا رفتن سن دانته درست میشه.فراموش نکن که دانته اینجا خیلی جوونه و خام هستش و قیافه-ش به اون پختگی کافی نرسیده
به جان خودم علی محمد نه محمد علی.
nt تو شخصیت پردازی عالی هست نمونش:نریکو تو heavenly sword
ولی من میترسم با شخصیت پردازی خوبی مواجه بشیم{که مطمینم میشیم}ولی شاهد دانته خودمون نباشیم همین عکس هایی که تازه اومده رو نگاه کن اولیش رو.
به نظر ادم مضحکی میاد.من کاری به قیافه ندارم تو پست قبلیم هم گفتم تو اگه قیافه دانته شماره 1 رو هم عوض کنن تو میفهمی این همون دانته شماره 3 هست.
من کلا در مورد دو چیز نگرانم شخصیت پردازی دانته و موسیقی بازی که امیدوارم جفتشون عالی بشن.

به جان خودم علی محمد نه محمد علی.
nt تو شخصیت پردازی عالی هست نمونش:نریکو تو heavenly sword
ولی من میترسم با شخصیت پردازی خوبی مواجه بشیم{که مطمینم میشیم}ولی شاهد دانته خودمون نباشیم همین عکس هایی که تازه اومده رو نگاه کن اولیش رو.
به نظر ادم مضحکی میاد.من کاری به قیافه ندارم تو پست قبلیم هم گفتم تو اگه قیافه دانته شماره 1 رو هم عوض کنن تو میفهمی این همون دانته شماره 3 هست.
من کلا در مورد دو چیز نگرانم شخصیت پردازی دانته و موسیقی بازی که امیدوارم جفتشون عالی بشن.

در شخصیت پردازی که NT انجام میده نباید شک کرد ، همونطوری که خودت اشاره کردی و اما در مورد اینکه این می تونه جای اون دانته رو بگیره ، باید بگم خیر و در حقیقت این شخصیت می تونه به موازات دانته ی قبلی که می شناختیم باشه ، شاید یه بعد دیگه از وجود دانته

فضای بازی یکی از آپشنهای مربوط به داستان بازی میشه . در حقیقت فضا و اتمسفر بازی ، شخصیت پردازی ، داستان و همچنین روایت اون به آدم نشون میده که این بازی مربوط به چه درجه سنی هست
اتمسفر و فضای سری های قبل با اینکه به سبک گوتیک بودن ( معماری ساختمونها، مجسمها و طراحی خاص مراحل و...) اما با جوی که داستانش روایت می کرد باعث میشد که بیشتر داستان به درجه سنی T برده بشه
وقتی به شما گفته میشه داستان در این نسخه جدی تر شده یا به عبارتی اتمسفر بازی جدی تر شده ، مسئله به لفظ جدی برنمیگرده بلکه منظور اینکه بزرگونه تر شد و این با درجه سنی بازی ارتباط داره
مشخصه که این نسخه جدید درجه سنیش mature هست و کلا جدی تر خواهد شد و خشونت هم بیشتر خواهد شد اما ایا بازی های 1و2و3 داستانشون محتویات سیاه نداشتند.من 4 رو در موردش بحث نمیکنم اما 1و2و3 فضای جدی ای داشتند با اینکه درجه سنیشون teen بود.

---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

در شخصیت پردازی که NT انجام میده نباید شک کرد ، همونطوری که خودت اشاره کردی و اما در مورد اینکه این می تونه جای اون دانته رو بگیره ، باید بگم خیر و در حقیقت این شخصیت می تونه به موازات دانته ی قبلی که می شناختیم باشه ، شاید یه بعد دیگه از وجود دانته
چرا نمیشه مگه ما دانته رو با قیافش میشناسیم؟
ما دانته رو با اخلاقش میشناسیم و اگه NT تو این بازی بتونه جزییات اخلاق دانته خودمون رو تو این جدیده جا بده این کار امکان پذیره.

مشخصه که این نسخه جدید درجه سنیش mature هست و کلا جدی تر خواهد شد و خشونت هم بیشتر خواهد شد اما ایا بازی های 1و2و3 داستانشون محتویات سیاه نداشتند.من 4 رو در موردش بحث نمیکنم اما 1و2و3 فضای جدی ای داشتند با اینکه درجه سنیشون teen بود.
داستان بیشتر تم Fantasy داشت، بیش از حد تخیلی بود و به نوعی از بعد زمان و مکان خارج بود ، یعنی تو نمی دونستی الان کدوم کشوری و چه بعدی از زمان وجود داره !
اما حالا یه ذره واقع گرایانه تر شده ، یعنی می دونی تو کشوری در اروپا هستی ، زمان بازی مربوط به زمان حال میشه ، معمولا مشکلات زمان حال بیان شده ، همونطوری که قبلا علی دانته اشاره کرده بود ، مثلا کانالهای اخبار ، اخباری رو نشون میدن که خودشون می خوان ، دروغ میگن ، ذهن مردم رو مسموم می کنن ، یه جورایی داره مشکلات زمان حال رو در قالب یه بازی Fantasy بیان می کنه
شاید جذاب شدتر شدن به همین دلیل باشه

داستان بیشتر تم Fantasy داشت، بیش از حد تخیلی بود و به نوعی از بعد زمان و مکان خارج بود ، یعنی تو نمی دونستی الان کدوم کشوری و چه بعدی از زمان وجود داره !
اما حالا یه ذره واقع گرایانه تر شده ، یعنی می دونی تو کشوری در اروپا هستی ، زمان بازی مربوط به زمان حال میشه ، معمولا مشکلات زمان حال بیان شده ، همونطوری که قبلا علی دانته اشاره کرده بود ، مثلا کانالهای اخبار ، اخباری رو نشون میدن که خودشون می خوان ، دروغ میگن ، ذهن مردم رو مسموم می کنن ، یه جورایی داره مشکلات زمان حال رو در قالب یه بازی Fantasy بیان می کنه
شاید جذاب شدتر شدن به همین دلیل باشه
همه ی حرفای شما درسته ولی نسخه های پیش هم فضا و داستانشون جدی بودند والا من کاملا با شما هم عقیده هستم که بقیه چیزاش فانتزی هستند.
به طور مثال ffvii رو که دیگه میشناسید و میدونید که اصلا خون تو هیچ کدوم از این سری وجود نداره{البته versus xiii توش وجود داره که البته نیومده} و هم چنین درجه سنی همشون TEEN هست من قسمت هفتم سری که بهش اشاره کردم ایا فضای جدی نداشت؟ایا داستان جدی وبزرگسالانه ای نداشت؟جواب همه ی این سوال ها تو خود این قسمت از سری و فیلم advent children و نسخه pspش crisis core کاملا مشخصه.

در کل بخوایم این نسخه رو بررسی کنیم نباید با نسخه های قبلی مقایسه کنیم زیراکه این بازی توسط کمپانی‌های متفاوت با سوابق مختلفی طراحی شده. نینجا تئوری همیشه بازی‌هارو بصورت خشن و جدی طراحی می‌کنه و باید سبک DMC Reboot رو با عناوین NT مقایسه کرد مثل Heaveny sword البته بستگی به سلیقه شخصی داره چون بیشتر افرادی که HS رو پسندیدند این نسخه ر می‌پسندند.

مقایسه تقریبی heaveny sword با DMC

n297diu6gp0zfj1nun8a.png

• گرافیک نسخه HS با دقت بسیاری طراحی شده و کم‌ترین اشکالی را می‌توان در آن یافت.
  • داستان نیز به نوبه خود خشن و جدی بود و از حالت کودکانه به‌دور بود.
  • از طرق دیگر شخصیت پردازی نیز عالی و استثنایی بود و آن چهره با شخصیت مطابقت کامل داشت.
  • بزرگترین اشکال نسخه کوتاهی مراحل بود که امیدوار خواهیم بود که این اشکال در نسخه جدیدDMC مشاهده نشود.

بزرگترین اشکال نسخه کوتاهی مراحل بود که امیدوار خواهیم بود که این اشکال در نسخه جدیدDMC مشاهده نشود.
نمیشود نگران نباش!
10 ساعت گیم پلی کافیه
برای ماها 10 ساعت میشه 50 ساعت و کافیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or