بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
دوستان راستی بالاخره DMC HD COLLECTION رو گرفتم!
1- تبریک برای آزادیت...
:p
2- تبریک برای خرید DMC: HD Collection
:d
یه سوال توی DMC3 یه Secret Mission هست که بایید 20 ثانیه تو هوا بمونی، کسی تاحالا اونو انجام داده؟
3- آره، باید اونجا بچسبی به یکی از گوش های دیوار و وحشیانه بپری رو سر اون تق و لق ها... بعضی وقت ها هم باید تیر بزنی که TIME زمین رسیدنت طولانی بشه تا دوباره یکیشون بپیره و تو بتونی بپری رو سرشون...
کلاً من سر این Secret Mission یه انگشت شصت عوض کردم :p
خیلی هم احمقانه ردش کردم... :p

نمیدونم این رو قبلا گفتم ولی ظاهرا توی این نسخه Stinger رو باید با زدن دوبار جلو و دکمه Y انجام داد ( مثلا بازی های Fighting ) و اگه موقع انجام Stinger دوباره Y رو بزنیم Stinger تبدیل میشه به Trillion Stab
نه... Stinger همون با یه بار Y زدن انجام میشه... اما برای اون Trillion Stab باید دو بار بزنیش که خیلی وحشیه...
راستی یه چیزی بچه ها...
من جدیداً یه ضربه ای رو کشفیدم که خودمم فکم خورده زمین...
صد در صد دیدید که وقتی میله ای چیزی وسط یه محوطه باشه و روبروش یه بار Y بزنید Dante اون میله رو میگیره و دورش میچرخه... تا حالا این کار رو با شمشیر خود Dante کردید؟

بچه ها من گاهی اوقات میشینم و سعی میکنم یه لوگوی خفن برا DMC درست کنم.اما آخرین تلاشم با شکست مفتضحانه ای روبرو شد و منم گفتم بیام و تبدیل به یه چیز باحالش کنم!.فقط سعی کنین آروم بخندین تا بقیه نفهمن چی شده:
e663a72b27bd.jpg
علی نمیری تو...
نترکی.. متلاشی شدم از خنده دیوونه...

علی نمیری تو...
نترکی.. متلاشی شدم از خنده دیوونه...
اصلا فهمیدی چیه؟
یه ادمه!
اون قهوه ای چشماشه که بسته هست
اون قرمز دهنشه که داره میخنده! از روبرو! حال کن دیگه ایده همینه دیگه!

شرمنده من با گوشيم دارم پست مي دم نمي تونم quote كنم!@Leon.Foxآره لئون جان من اون حركت رو انجام دادم. وقتي به level 3 ي swordmaster برسي اين حركت آزاد ميشه. آخر اين حركت بايد B ( يا هر دكمه اي كه براي stylish attack هست!) رو سريع چند بار بزني مثل رابطه ي million stab و stinger (مي دونم خودت اين حركت رو زدي اين همه توضيح فقط براي اثبات ادعام در مورد اجراي اين حركت بود!)

شرمنده من با گوشيم دارم پست مي دم نمي تونم quote كنم!@Leon.Foxآره لئون جان من اون حركت رو انجام دادم. وقتي به level 3 ي swordmaster برسي اين حركت آزاد ميشه. آخر اين حركت بايد B ( يا هر دكمه اي كه براي stylish attack هست!) رو سريع چند بار بزني مثل رابطه ي million stab و stinger (مي دونم خودت اين حركت رو زدي اين همه توضيح فقط براي اثبات ادعام در مورد اجراي اين حركت بود!)
WOWWWWWWWWWWWWW
آره مرتضی...
من تازه اینو کشف کردم. خیلی وحشیه... به هر کی میزنیش Ranking رو 3 سوته میرسونه به SS ...

نه... Stinger همون با یه بار Y زدن انجام میشه... اما برای اون Trillion Stab باید دو بار بزنیش که خیلی وحشیه...

نه لئون جان منظورم توی نسخه جدید DmC ـه ، تایید شده که برای زدن Stinger باید دوبار پشت سر هم دیگه دسته به طرف جلو رو بزنی و بعد Y رو یعنی :
Forward + Forward + Y

بخاطر اینکه بازی Lock-On نداره از این سیستم استفاده کردن تا تعداد کمبوها رو افزایش بدن مثل Bayonetta

بچه ها خبری نشده از لوکیشن های بازی؟ به غیر از شهر بازی و خود شهر و اونجایی که Poison بود؟
والا بازی شدیدا به رنگ سبز نیاز داره!:d

چندتا عکس جدید از مجله فامیتسو

l_4fed2256ec340.jpg

l_4fed225631347.jpg

l_4fed225842083.jpg
عکس اولی خیلی مضحکه.
اما یک سوال.
دوستانی که دارند کالکشن رو بازی میکنند.
کدوم قسمت بیشتر بهتون حال میده یا اونایی که تموم کردند کدوم بیشتر حال داده؟
منه بیچاره که از شانسم بهش دسترسی ندارم.:((

شماره یک بازی حرف نداره...صحنه ها، دیالوگ ها و......... همه چیزش عالیه
اما شماره دوم چرنده داستا و گیم پلی هم بیخیال
و شماره سه هم مثله یک خیلی توپه:d

چندتا عکس جدید از مجله فامیتسو
علی این Dante رو نمیشه با هیچ چیزی عوض کرد...

66739942156201647343.jpg
و این رو که همه ی خاطراتمون باهاش شروع شد...

86038737277316537888.jpg

و در نهایت این رو که عاشقشم...

33072890529874523158.jpg
اصلاً وقتی به Nero میگفت Kid من رسماً از خود بی خود میشدم...
این Dante ی جدید رو در حد و اندازه ی مقایسه با Dante ی خودمون نمیدونم ... به هیچ وجه!!!

اما یک سوال.
دوستانی که دارند کالکشن رو بازی میکنند.
منه بیچاره که از شانسم بهش دسترسی ندارم.:((

شماره یک بازی حرف نداره...صحنه ها، دیالوگ ها و......... همه چیزش عالیه
اما شماره دوم چرنده داستا و گیم پلی هم بیخیال
و شماره سه هم مثله یک خیلی توپه:d
دقیقاً با آرمین موافقم...
2 که افتضاح بود، مثل همیشه. البته خیلی خیلی شفاف تر شده بود صحنه هاش....
DMC 1 مثل همیشه فوق العاده. مخصوصاً این که من هیچی ازش یادم نبود....
و ....
DMC 3 که بی نظیر... معرکه... لعنتی خیلی مزه داد بهم.

علی این Dante رو نمیشه با هیچ چیزی عوض کرد...

66739942156201647343.jpg
و این رو که همه ی خاطراتمون باهاش شروع شد...

86038737277316537888.jpg

و در نهایت این رو که عاشقشم...

33072890529874523158.jpg
اصلاً وقتی به Nero میگفت Kid من رسماً از خود بی خود میشدم...
این Dante ی جدید رو در حد و اندازه ی مقایسه با Dante ی خودمون نمیدونم ... به هیچ وجه!!!

مطمئنا همینطوره لئون جان ، ما سالها با اون دانته خاطره داریم و هیچکس نمیتونه جای اون رو برامون بگیره ، ولی اگه مثل من فکر کنی شاید یه ذره راحت تر بتونی این دانته جدید رو قبول کنی ، این دانته جدید همون دانته خودمونه فقط ورژن خیلی جوونتر و خامتر اون نسبت به نسخه های قبلیه ، درسته تفاوت هایی با دانته اصلی داره ولی این حقیقت که هنوز دانته دوست داشتنی خودمونه و نهایتا همون شکارچی محبوبمون میشه رو یادت نره

مطمئنا همینطوره لئون جان ، ما سالها با اون دانته خاطره داریم و هیچکس نمیتونه جای اون رو برامون بگیره ، ولی اگه مثل من فکر کنی شاید یه ذره راحت تر بتونی این دانته جدید رو قبول کنی ، این دانته جدید همون دانته خودمونه فقط ورژن خیلی جوونتر و خامتر اون نسبت به نسخه های قبلیه ، درسته تفاوت هایی با دانته اصلی داره ولی این حقیقت که هنوز دانته دوست داشتنی خودمونه و نهایتا همون شکارچی محبوبمون میشه رو یادت نره
نمی خوام نقدش کنم... چون Dante ی خودمون هم پله پله به اوج رسید... ولی...
Dante ای که تو DMC 4 بود واقعاً محشر بود...
لفظ KIDـش دیگه از دهنم نمیافته... :p
این Dante جدیده یه جورای بچه پُر رو به نظر میرسه. منظورم اینه که تیکه هاش کمی تلخه. تیکه های Dante ی خودمون خیلی به دل می نشست...
BY THE WAY
علی جان تبریک میگم خبرنگار شدنت رو...
COOL BUDDY
------------
Drinking RED WINE for you
CHEERS

نمی خوام نقدش کنم... چون Dante ی خودمون هم پله پله به اوج رسید... ولی...
Dante ای که تو DMC 4 بود واقعاً محشر بود...
لفظ KIDـش دیگه از دهنم نمیافته... :p
این Dante جدیده یه جورای بچه پُر رو به نظر میرسه. منظورم اینه که تیکه هاش کمی تلخه. تیکه های Dante ی خودمون خیلی به دل می نشست...
BY THE WAY
علی جان تبریک میگم خبرنگار شدنت رو...
COOL BUDDY
------------
Drinking RED WINE for you
CHEERS
خب دیگه لئون جان همونطوری که خودت گفتی دانته خودمون هم پله پله پیش رفت تا به اوج رسید

آره اون Kid گفتنش خیلی جالب بود :دی

من با تیکه های این دانته جدیده هم حال میکنم ، یه جورایی خیلی سنگین و خونسرد تیکه میندازه
ممنون لئون جان

Don't Get Drunk On Me :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or