بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
علي جان مشكل همينجاست شما ميگيد خلاقيت توش لازم نيست ميگيد باس هاي شماره هاي قبلي هم آسون بودن ولي من دقيقا برعكس اينو فكر ميكنم وقتي خلاقيتي وجود نداشته باشه ما با يك بازي تقريبا تكراري طرف هستيم!!! كه همين موضوع بازيرو پس از مدتي خسته كننده ميكنه وارزش تكرار بازيرو پايين مياره!!!! وقتي بازي سخت نباشه ديگه چالشي وجود نداره ووقتي چالشي نباشي بازي لذت واقعي خودشرو از دست ميده!!! اساس devil may cry هم كه بر مبناي گيم پلي بنا شده كه شديدا گيم پلي بازي احتياج به خلاقيت داره احتياج به نوآوري داره... ولي باز هم در اين زمينه ما پيشرفت محسوسي نديديم داستان و گرافيك هم كه بماند...
خب رضا جون بحث گرافیک رو میذاریم کنار چون ربطی به بحثمون نداره
میرسیم به گیم پلی.
به نظر من گیم سری DMC همیشه متنوع بوده و هر شماره جدیدش بیش از پیش متنوع تر شده.از سلاح های جدید با کمبوهای زیاد گرفته تا استایل های جدید
مثلا همین DMC4.
درسته که بازی از نظر داستان حفره داشت ولی تمام ضعفاش تو گیم پلی پوشونده شد چون کامل ترین و زیبا ترین بخش گیم پلی رو توی سری داشت!
هر دو بخش نیرو و دانته به شدت عالی بودن و اصلا خسته کننده نبودن چون روی وضعیت های بالاتر،مهارت های بازیباز به
چالش کشیده میشد.از طرفی شخصیت نیرو یه گیم پلی جدید رو با سری آشنا کرد.دست شیطانی نیرو،شمشیرش و حالت DT متفاوتش همه و همه به هر چه بیشتر متنوع تر شدن بازی کمک میکرد
از طرفی بحث باس های بازی هم باز هم به لطف قابلیت های جدید کاملا یه چیز متفاوت از شماره های قبل بود
همین دست شیطانی نیرو واقعا صحنه های جالبی رو در مواجه شدن با باس ها خلق میکرد و نوعی حس قدرت به بازیکن میداد.
تمام باس ها همینجوری بود
اما توی این DmC ما هنوز گوشه ای از اطلاعات رو دیدیم و باید صبر داشت تا ببینیم چی میشه که مسلما چیز بدی نیست!
شک نکن که با یه داستان جدی و یه گیم پلی بینظیر روبرو هستیم!
مشکل فقط و فقط از ظاهر جدید دانته آب میخوره که خیلی توی این سایت باهاش مشکل دارن

علي جان مشكل همينجاست شما ميگيد خلاقيت توش لازم نيست ميگيد باس هاي شماره هاي قبلي هم آسون بودن ولي من دقيقا برعكس اينو فكر ميكنم وقتي خلاقيتي وجود نداشته باشه ما با يك بازي تقريبا تكراري طرف هستيم!!! كه همين موضوع بازيرو پس از مدتي خسته كننده ميكنه وارزش تكرار بازيرو پايين مياره!!!! وقتي بازي سخت نباشه ديگه چالشي وجود نداره ووقتي چالشي نباشي بازي لذت واقعي خودشرو از دست ميده!!! اساس devil may cry هم كه بر مبناي گيم پلي بنا شده كه شديدا گيم پلي بازي احتياج به خلاقيت داره احتياج به نوآوري داره... ولي باز هم در اين زمينه ما پيشرفت محسوسي نديديم داستان و گرافيك هم كه بماند...

رضا گرافیک که دیگه خداییش حرف نداره !!!!! بابا اصلا Facial Expression بازی شاهکاره ، یه نگاه به صورت دانته و موندوس موقع حرف زدن بکن !!!!

داستان هم که فعلا چیزی ازش مشخص نیست ولی تا همینجاش فوق العاده عمیق و زیبا کار شده ( قبلا همین تریلر رو بررسی کردم )

گیم پلی DMC بخاطر کمبوهای فوق العاده متنوع و دیوانه وارش معروفه که باعث میشه گیم پلی فوق العاده متنوع بشه و توی DmC هم این اصل رعایت شده و همین الان با همین سه تا اسلحه تا الان کلی کمبوی مختلف و زیبا دیدیم ، در ضمن اطلاعات بیشتری از بازی اومده که تنوعش توی گیم پلی رو نشون میده ولی چون نمیخوام برای دوستان اسپویل کنم اینجا ذکر نکردم ( در مورد مرحله کلوب ـه )

به نظر من گیم سری DMC همیشه متنوع بوده و هر شماره جدیدش بیش از پیش متنوع تر شده.از سلاح های جدید با کمبوهای زیاد گرفته تا استایل های جدید
مثلا همین DMC4.
به نظرم به غير از نسخه 3 من ديگه شاهد پيشرفت چشمگير گيم پلي نبودم....
ز طرفی بحث باس های بازی هم باز هم به لطف قابلیت های جدید کاملا یه چیز متفاوت از شماره های قبل بود
باس هاي بازي طراحي ضعيفي داشتند...چون خيلي آسون بودن.
همین دست شیطانی نیرو واقعا صحنه های جالبی رو در مواجه شدن با باس ها خلق میکرد و نوعی حس قدرت به بازیکن میداد
در مورد دست شيطاني يك ايده ي تقريبا تكراري بود ...ر
ضا گرافیک که دیگه خداییش حرف نداره !!!!! بابا اصلا Facial Expression بازی شاهکاره ، یه نگاه به صورت دانته و موندوس موقع حرف زدن بکن !!!!
به نظرت محيط هاي بازي خيلي بسته نيست سطح جزئيات محيط پايين نيست...
گیم پلی DMC بخاطر کمبوهای فوق العاده متنوع و دیوانه وارش معروفه که باعث میشه گیم پلی فوق العاده متنوع بشه و توی DmC هم این اصل رعایت شده و همین الان با همین سه تا اسلحه تا الان کلی کمبوی مختلف و زیبا دیدیم ، در ضمن اطلاعات بیشتری از بازی اومده که تنوعش توی گیم پلی رو نشون میده ولی چون نمیخوام برای دوستان اسپویل کنم اینجا ذکر نکردم ( در مورد مرحله کلوب ـه )
نميدونم چيه حس ميكنم گيم پلي بازي نسبت به نسخه هاي قبلي كند شده... وخيلي روون نيست...

به نظرم به غير از نسخه 3 من ديگه شاهد پيشرفت چشمگير گيم پلي نبودم....
مخالفم! اون ویدئویی که تو امضام هست رو دانلود کن تا متوجه قضیه بشی!
باس هاي بازي طراحي ضعيفي داشتند...چون خيلي آسون بودن
خب طراحیشون اصلا ربطی به آسون یا سخت بودنشون نداره! همین باس آتشین که اول بازی هستش،توی وضعیت Dante Must Die وقتی با دانته میای سراغش سخت ترین باس بازیه! یعنی برعکس میشه!!! شاید باورت نشه اما حدود 7 تا Holy Water استفاده کردم تا فقط نصف جونش بره!!!
در مورد دست شيطاني يك ايده ي تقريبا تكراري بود ...
بازم مخالفم! کجا دیدی این ایده رو؟
اتفاقا محیط ها بازتر شدن! شاید چون توی شهر هست فکر میکنی بسته هست ولی توی تریلرا میدونایی رو نشون میده که تا شعاع بسیار زیادی ادامه دارن و هیچ محدودیتی برای حرکت نداری
نميدونم چيه حس ميكنم گيم پلي بازي نسبت به نسخه هاي قبلي كند شده... وخيلي روون نيست...
بله گیم پلی یه خورده سنگین تر شده ولی ملموس تر شدن! الان وقتی ضربه میخوره به دشمن قشنگ حس میشه

اتفاقا جزییات محیط خیلی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت کرده ، عکس های همون مرحله کلاب رو ببین ، نورپردازی فوق العاده زیباست ، علاوه بر اون حتی داخل دیوار ها انسان های عادی و محیط دیسکو هم پیداست !!! یا همین شیفت شدن دنیا و تغییراتش خیلی زیبا کار شده ، صحنه های کنده شدن زمین جلوی پای دانته خیلی زیباست ، یا اینکه محیط نسبت به وجود دانته واکنش نشون میده و اینکه تیربرق ها له میشن و موتور سیکلت و وسایل دیگه داغون میشن وقتی دانته از کنارشون رد میشه و .... اصلا محیط بازی خیلی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت کرده

اتفاقا یکی از بچه های DMC.org یه ویدئو درست کرده بود و توش سرعت حرکات رو فریم به فریم بررسی کرده بود ، توی اکثر حرکات سرعت همون بود و با اختلاف صدم ثانیه یا DmC جلوتر بود یا نسخه های قبلی بهتر بودن ، تنها یادمه یه دونه حرکت بود که توی DmC خیلی کُند بود که الان اسمش یادم نمیاد ، در ضمن Stinger توی DmC دوبرابر سریعتر از نسخه های قبلیه !!!!

چرا جو میدی علی آقا.لیدی به این خوشگلی کجاش شبیه این هست؟اصلا دلت میاد
شدید هستم...
-----------------
رضا کلاً گیر دادیا...
همه چیز به کنار این یکی دیگه...
در مورد دست شيطاني يك ايده ي تقريبا تكراري بود ...ر
بابا من خودم از منتقدای Nero هستم... اما با دستش خیلی حال کردم...
شاید Demon Hand داشته باشیم (مثلاً همون Gauntlet ـه Samanouske ) ولی به این طریق نبود دیگه...

این همه زحمت همه اش به هدر رفت :| داشتم موهای دانته رو رنگ میکردم زدم اشتباهی کنار گوشش رو نابود کردم :| :دی اصلا حواسم هم نبود همونطوری سیوش کردم :|

خلاصه دانته آخر بازی یه چیزی میشه توی این مایه ها :دی

98160840641705867852.jpg

این همه زحمت همه اش به هدر رفت :| داشتم موهای دانته رو رنگ میکردم زدم اشتباهی کنار گوشش رو نابود کردم :| :دی اصلا حواسم هم نبود همونطوری سیوش کردم :|

شده شبیه Antonio Banderas توی فیلم Desperadoes فقط با موهای کوتاهتر...
:p

98160840641705867852.jpg
اقا من نظرم عوض شد الان با دیدن این عکس عاشق کلت های جدید بازی شدم.:d

آره طراحی اسلحه ها خیلی خوبه :دی

این یکی بهتر شد :دی

علی این خیلی به پیرمردا میخوره رنگ موهاش!
سفید یه دست بهتره! همون عکس قبلی!!!:d
خب بچه ها دیدم تو کف آهنگای DmC هستیم گفتم برم یکی دیگه پیدا کنم.اینم دقیقا مثل Sent To Destroy هست و مال همون گروهه! بد نیست این حال میده موقه باس فایت پخش بشه!!!:d
All Pain Is Gone

آخرین ویرایش:
علی این خیلی به پیرمردا میخوره رنگ موهاش!
سفید یه دست بهتره! همون عکس قبلی!!!:d
خب بچه ها دیدم تو کف آهنگای DmC سهتیم گفتم برم یکی دیگه پیدا کنم.اینم دقیقا مثل Sent To Destroy هست و مال همون گروهه! بد نیست این حال میده موقه باس فایت پخش بشه!!!:d
All Pain Is Gone

آخه موهای دانته دقیقا سفید نیست و یه ذره نقره ایی ماننده :دی ( البته توی این عکسه دیگه خیلی نقره اییش کردم :دی )

علی دیروز یه نفر تو مغازه دقیقا حرف تو رو زد یه لحظه شک کردم گفتم نکنه تویی؟ دقیقا این حرفو زد:
"دانته توی شماره 4 خیلی جلف شده بود! یعنی چی اُپرا میخوند و این مسخره بازیا چی بود در میاورد؟"
=)):d

مخالفم! اون ویدئویی که تو امضام هست رو دانلود کن تا متوجه قضیه بشی!
علي جون من همه نسخه هاي devil may cry بازي كردم چندين بار تموم كردم ولي بعد از شاهكار نسخه اول كه توسط هيداكي كاميا خلق شد من كاملا شاهد افت شديد اين بازي بودم وحتي الان هم هستم... فقط در نسخه 3 بازي تونست دوباره نفسي تازه كنه...
خب طراحیشون اصلا ربطی به آسون یا سخت بودنشون نداره! همین باس آتشین که اول بازی هستش،توی وضعیت Dante Must Die وقتی با دانته میای سراغش سخت ترین باس بازیه! یعنی برعکس میشه!!! شاید باورت نشه اما حدود 7 تا Holy Water استفاده کردم تا فقط نصف جونش بره!!!
منظورم از طراحي ضعيف فقط آسون بودن نيست يعني براي مبارزه با اين غول ها برخلاف باس هاي نسخه اول كه همگي استراتژي خاصي رو ميطلبيد كشتن باس ها بسيار ساده بود وبازيكن رو به چالش نميكشيد...
بازم مخالفم! کجا دیدی این ایده رو؟
اين ايده دست شيطاني از 2008 prance of presia 3 , prance الهام گرفته درسته تا حدودي فرق داره ولي باز يك ايده جديد وتازه اي نبود...
تفاقا محیط ها بازتر شدن! شاید چون توی شهر هست فکر میکنی بسته هست ولی توی تریلرا میدونایی رو نشون میده که تا شعاع بسیار زیادی ادامه دارن و هیچ محدودیتی برای حرکت نداری
علي جون كاملا از داخل تريلرها مشخصه كه بازي كاملا بسته است كوچه هاي باريك وبسته ومناطق بسته كاملا چيز مشخصي...
بله گیم پلی یه خورده سنگین تر شده ولی ملموس تر شدن! الان وقتی ضربه میخوره به دشمن قشنگ حس میشه
گيم پليي عالي كه در كنار سرعت بالا ضربه هام كاملا قابل حس باشن مانند god of war ...
اتفاقا جزییات محیط خیلی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت کرده ، عکس های همون مرحله کلاب رو ببین ، نورپردازی فوق العاده زیباست ، علاوه بر اون حتی داخل دیوار ها انسان های عادی و محیط دیسکو هم پیداست !!! یا همین شیفت شدن دنیا و تغییراتش خیلی زیبا کار شده ، صحنه های کنده شدن زمین جلوی پای دانته خیلی زیباست ، یا اینکه محیط نسبت به وجود دانته واکنش نشون میده و اینکه تیربرق ها له میشن و موتور سیکلت و وسایل دیگه داغون میشن وقتی دانته از کنارشون رد میشه و .... اصلا محیط بازی خیلی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت کرده
خوب علي جون بايد هم پيشرفت كنه چون تقريبا 4 سال با نسخه قبلي فاصله داره قبول دارم گرافيك بازي از لحاظ هنري زيباست و چشم نواز وحتي انيميشن ها هم خوب كار شده ولي گرافيك بازي در خور عنواني كه در سال 2013 منتشر ميشه شايد نباشه من توقع جزئياتي در سطح castle vania , god of war رو از اين بازي محبوب دارم...شما گرافيك نسخه اول بازيرو نگاه كه تقريبا براي 11 سال پش ولي هنوزه بازي ميكنم لذت ميبرم...
اتفاقا یکی از بچه های DMC.org یه ویدئو درست کرده بود و توش سرعت حرکات رو فریم به فریم بررسی کرده بود ، توی اکثر حرکات سرعت همون بود و با اختلاف صدم ثانیه یا DmC جلوتر بود یا نسخه های قبلی بهتر بودن ، تنها یادمه یه دونه حرکت بود که توی DmC خیلی کُند بود که الان اسمش یادم نمیاد ، در ضمن Stinger توی DmC دوبرابر سریعتر از نسخه های قبلیه !!!!
خوب فريم بازي كاملا مشخصه كه روي 30 اجرا ميشه ولي نحوه ضربه زدن دانته كند شده شما نگاه كن تقريبا مكس كردن تو ضربه زدنا قابل مشاهده هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or