خب رضا جون بحث گرافیک رو میذاریم کنار چون ربطی به بحثمون ندارهعلي جان مشكل همينجاست شما ميگيد خلاقيت توش لازم نيست ميگيد باس هاي شماره هاي قبلي هم آسون بودن ولي من دقيقا برعكس اينو فكر ميكنم وقتي خلاقيتي وجود نداشته باشه ما با يك بازي تقريبا تكراري طرف هستيم!!! كه همين موضوع بازيرو پس از مدتي خسته كننده ميكنه وارزش تكرار بازيرو پايين مياره!!!! وقتي بازي سخت نباشه ديگه چالشي وجود نداره ووقتي چالشي نباشي بازي لذت واقعي خودشرو از دست ميده!!! اساس devil may cry هم كه بر مبناي گيم پلي بنا شده كه شديدا گيم پلي بازي احتياج به خلاقيت داره احتياج به نوآوري داره... ولي باز هم در اين زمينه ما پيشرفت محسوسي نديديم داستان و گرافيك هم كه بماند...
میرسیم به گیم پلی.
به نظر من گیم سری DMC همیشه متنوع بوده و هر شماره جدیدش بیش از پیش متنوع تر شده.از سلاح های جدید با کمبوهای زیاد گرفته تا استایل های جدید
مثلا همین DMC4.
درسته که بازی از نظر داستان حفره داشت ولی تمام ضعفاش تو گیم پلی پوشونده شد چون کامل ترین و زیبا ترین بخش گیم پلی رو توی سری داشت!
هر دو بخش نیرو و دانته به شدت عالی بودن و اصلا خسته کننده نبودن چون روی وضعیت های بالاتر،مهارت های بازیباز به
چالش کشیده میشد.از طرفی شخصیت نیرو یه گیم پلی جدید رو با سری آشنا کرد.دست شیطانی نیرو،شمشیرش و حالت DT متفاوتش همه و همه به هر چه بیشتر متنوع تر شدن بازی کمک میکرد
از طرفی بحث باس های بازی هم باز هم به لطف قابلیت های جدید کاملا یه چیز متفاوت از شماره های قبل بود
همین دست شیطانی نیرو واقعا صحنه های جالبی رو در مواجه شدن با باس ها خلق میکرد و نوعی حس قدرت به بازیکن میداد.
تمام باس ها همینجوری بود
اما توی این DmC ما هنوز گوشه ای از اطلاعات رو دیدیم و باید صبر داشت تا ببینیم چی میشه که مسلما چیز بدی نیست!
شک نکن که با یه داستان جدی و یه گیم پلی بینظیر روبرو هستیم!
مشکل فقط و فقط از ظاهر جدید دانته آب میخوره که خیلی توی این سایت باهاش مشکل دارن

داشتم موهای دانته رو رنگ میکردم زدم اشتباهی کنار گوشش رو نابود کردم

:d