بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
دوستان دیگه در مورد سلاح ها لازم نیست صحبت کنیم چون همه ی ها میدونیم Cerberus بهترینه.:dتو هم که همیشه میخوای اعصاب منو خورد کنی.
دیگه منم پدرم در اومد اینقدر با تو سر این موضوع بحث کردم بازم بحث میخوای بکنیم؟
از همین الان من مثل کوه پشت Cerberus هستم.:d
باز تو اومدی علی محمد...
:p
آقا جان من نمیدونم چه جوری میشه تو رو قانع کرد که این سلاح هر چی هم که بود، اما کاربرد خاصی نداشت...
توی Boss Fight ها که اصلاً به درد نمیخورد. قدرتی مثل beowulf نداشت که بخوای ازش استفاده ی خاصی بکنی. بُرد کمی هم که داشت. اصلاً نمیتونستی پَشت سرت رو بزنی...
------
اما اصلاً نیازی به اعصاب خورد کنی نیست که... تو از اون خوشت میاد. چاره چیه!

جمع کنین بابا این نظراتتونو!:d
هیچی REBELION خود دانته نمیشه! هُلو هُلو!!!!:d کلا با استاندارای خود دانته بهینه سازی شده اصلا انگار بخشی از وجودشه و با ذهنش کار میکنه!>:d

بچه ها کلان حساب کنین یاماتو و Rebellion بهترین سلاح های ممکن اند. البته بد برداشت نکنید سلاح های دیگه ای مثل رد کویین و.... همه عالی بودن اما این دو تا توسط اسپاردا شوالیه تاریکی ساخته شده که شکست ناپذیر بوده.
آقا Yamato و Rebellion هم معرکه بودن ولی به قول علی:
کلا با استاندارای خود دانته بهینه سازی شده اصلا انگار بخشی از وجودشه و با ذهنش کار میکنه!
علی جملت حرف نداشت پسر... 50 امتیاز +
این دو تا شمشیر دقیقاً برای این دو کاراکتر ساخته شده بودن... مسلماً بهترین عملکرد رو داشتند.

خب! اینم از اسلحه های مورد علاقه ی من به صورت رسمی! (با توجه بهتوصیه ی ابوذر جان)

Nevan

devil-may-cry-3-nevan-kiss-i4.jpg

devil-may-cry-3-nevan-kiss-i5.gif

nevan یه گیتار الکتریک_ه که دانته بعد از شکست دادن boss ی به همین نام اونو بدست میاره.
nevan در افسانه های ایرلند نام یک پسر بچه ی کوچک افسانه ایه و معنی "مقدس کوچک" رو می ده. در وصف خفن بودن این اسلحه هر چی بگم کمه! حتما خودتون تجربش کردین.;)

Pandora
Dmc4-pandoras-box.jpg
پاندورا یه تفنگ چند کاره ست. پاندورا به 666 فرم مختلف در میاد و بعد از کشتن یه غول بی ریخت توی DMC4 به دانته داده می شه.
پاندورا در افسانه های یونان جعبه ای بود که تمام پلیدی ها و بیماری های دنیا درونش زندانی بودن، اما در طی یه سری اتفاقات باز می شه و کل دنیا رو پلیدی بر می داره!

Agni & Rudra
2341516-dante__s_dt_with_agni_and_rudra_by_extalkerz-d3e6dpp.jpg

دانته A&R رو توی مرحله ی پنجم DMC3 بعد از شکست دادن نگهبان هاشون بدست میاره. کلا اسلحه های باحالی هستن. چون حرف می زنن! از ریشه ی این دو اسم هم اطلاعاتی در دست (من حداقل!) نیست!

(می دونم انتخاب بعدیم شاید عجیب باشه اما... .)

Lucifer
1197037783.jpg

lucifer_by_lacewingedsaby-d4cibfn.png

لوسیفر یه اسلحه ی خاصه. با این که کمبو های موثری نداره (که اگه طرز استفادش رو به خوبی یاد بگیرین داره!) اما اسلحه ی زیباییه و حرکات دانته با اونا یه جورایی مثل رقصه ( فکر کنین دانته وسط میدون جنگ با شیاطین از فرط care free بودن می رقصه!)
لوسیفر هم به معنی شیطانه. جالبه بدونین لوسیفر از ریشه کلمه ی "نور" لاتین میاد اما در مذهب کاتولیک به عنوان نام شیطان ازش استفاده می شه.

Yamato

devil-may-cry-3-vergil-yamato-5615.jpg
دیگه یاماتو نیاز به تعریف نداره! فقط محض اطلاع بدونین که یاماتو اسم یه مدرسه ی سامورایی ژاپنیه!:db-)

بالاخره از شر امتحانات خلاص شدیم ( یه طور موقت البته :| )

میبینم که بحث رو دوباره بردین به سمت سلاح ها :دی نبینم اینجا کسی به Rebellion , Yamato , Cerberus , Agni & Rudra و Red Queen توهین کنه :دی :|

میگم چرا تریلر های DmC رو با دقت نگاه نمیکنید ؟! :دی الان کلی بحث در موردشون مونده که هنور بهشون نپرداختیم

==============================

دوتا تصویر از غرفه DmC در E3 که اون Stripper محترم هم توش حضور داره :دی

انقدر دلم می خواست اونجا بودم!از نظر Stripper نه!:d از نظر بازی کردن DmC!

خُب من هم به خاطر فرمایش ابوذر جان (که بزرگ BC به حساب میاد و احترام واجب) و به تبعیت از مرتضی جان، یه توضیح کوچولو را جع به سلاح محبوبم میدم.
18067810952303025620.jpg

معنی کلی بیو وُلف، نشأت گرفته از زبان انگلیسی قدیم Old English”" ـه که شعری هم به این نام داریم که سرگذشت یک قهرمان اسکاندیناویایی با همین نام رو تعریف میکنه. البته عده ای بر این اعتقادند که این کلمه رو میشه به این صورت هم ادا کرد:

Bee Wolf

به معنی: یک گرگ باش...

خُب، فیلم های زیادی هم با همین اسم ساخته شده.

اما توی بازی Devil May Cry 3 ، این سلاح از موجودی به اسم Beowulf the Light Beast به دست میاد. این موجود که یه چشمش توسط King Sparda کور شده و دخل اون یکی چشمش رو هم Dante میاره، نگهبان دروازه Temen-ni-gruـه که یکی از برج های منحوس شیاطینه که توسط King Sparda محبوس و برای همیشه از یاد برده شده...
14071916834663117237.gif

این سلاح یکی از معدود سلاح هاییه که توسط هر دو برادر استفاده میشه. به شدت قدرتمنده و کومبوهای پیچیده ای داره که یکی از اونا Rising Sun ـه و اگه بلافاصله بعد از اجرای این Combo بتونید Star Fall رو اجرا کنید به طرز وحشتناک و اعجاب انگیزی تبدیل به Combo ی خارق العاده ای میشه...
Dante هنگام استفاده از این دستکش و ساق بندها که بی شباهت به پنجه های یک گرگ نیست، استایل مبارزه ایه Man too Man به خودش میگیره و ضربات مهلکی رو به دشمناش وارد میکنه.
این سلاح تنها نقطه ضعفی که داره سرعت کندشه که فقط هنگام شروع ضربه زدن به چشم میاد. چون بعد از فرود اومدن اولین ضربه، بلافلصله میشه با Chain کردن Combo ها، از خجالت شیاطین تق و لق در اومد...
البته قدرت بسیار بالای این سلاح نقط ضعقش رو به خوبی پوشش داده...

باز تو اومدی علی محمد...
آقا جان من نمیدونم چه جوری میشه تو رو قانع کرد که این سلاح هر چی هم که بود، اما کاربرد خاصی نداشت...
توی Boss Fight ها که اصلاً به درد نمیخورد. قدرتی مثل beowulf نداشت که بخوای ازش استفاده ی خاصی بکنی. بُرد کمی هم که داشت. اصلاً نمیتونستی پَشت سرت رو بزنی...
------
اما اصلاً نیازی به اعصاب خورد کنی نیست که... تو از اون خوشت میاد. چاره چیه!

آقا Yamato و Rebellion هم معرکه بودن ولی به قول علی:

علی جملت حرف نداشت پسر... 50 امتیاز +
این دو تا شمشیر دقیقاً برای این دو کاراکتر ساخته شده بودن... مسلماً بهترین عملکرد رو داشتند.
هر جا که به سربروس نا حقی بشه من اونجا حاضرم.:d
و تو کالکشن بالاخره با سربروس کار کردی؟
باور کن منم از Rebellion خوشم میاد ولی بعد از سربروس.
من هنوز هم میگم که تو کار باهاش رو بلد نیستی.:d
باور کن اگه حرفات درست باشه منم قانع میشم.
ولی قبول کن که تو هم قانع نمیشی.
من تو بحت اسلحه ها پدر خودمو دراوردم ولی شما انگار نه انگار.

هر جا که به سربروس نا حقی بشه من اونجا حاضرم.:d
و تو کالکشن بالاخره با سربروس کار کردی؟
باور کن منم از Rebellion خوشم میاد ولی بعد از سربروس.
من هنوز هم میگم که تو کار باهاش رو بلد نیستی.:d
باور کن اگه حرفات درست باشه منم قانع میشم.
ولی قبول کن که تو هم قانع نمیشی.
من تو بحت اسلحه ها پدر خودمو دراوردم ولی شما انگار نه انگار.
راستش نه هنوز... اون اوایل که DMC: HD Collection اومد کلی جو گیر شدم و نشستم 1 و 2 رو تموم کردم. منتظر یه فرصت خوب میگردم که DMC 3 رو هم بازی کنم. چون بلافاصله بعدشم میخوام 4 رو برم.
حتماً ایندفعه از این سلاح محبوب تو هم استفاده میکنم...

بچه ها من از اين devil may cry جديده زياد راضي نيستم اون دموي e3 هم كه مبارزه با يكي از باس فايت هاي بازي بود جالب نبود اميدوارم تا قبل از عرضه دموهاي بيشتري نشون بدن...:d

بچه ها من از اين devil may cry جديده زياد راضي نيستم اون دموي e3 هم كه مبارزه با يكي از باس فايت هاي بازي بود جالب نبود اميدوارم تا قبل از عرضه دموهاي بيشتري نشون بدن...:d

اون Boss Fight ـه که اصلش بود :دی هم خود مبارزه و هم صحبت های دانته و Poison کاملا نشون دهنده یه DMC اصیل بود >:d

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

خیلی مشکوک میزنه :-? به نظرتون این دوتا شبیه هم نیستن ؟! :دی

94632926569526729549.jpg

اون Boss Fight ـه که اصلش بود :biggrin1: هم خود مبارزه و هم صحبت های دانته و Poison کاملا نشون دهنده یه DMC اصیل بود >:d<
, والا علي جان من چيز خاصي تو اين مبارزه نديدم يعني خلاقيتي نديدم فقط استفاده از يه سري المان هاي تكراري كاملا قابل مشاهده بود بعدش چالش خاصي تو اين مبارزه وجود نداشت...;)

اون Boss Fight ـه که اصلش بود :دی هم خود مبارزه و هم صحبت های دانته و Poison کاملا نشون دهنده یه DMC اصیل بود >:d

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

خیلی مشکوک میزنه :-? به نظرتون این دوتا شبیه هم نیستن ؟! :دی

94632926569526729549.jpg
چرا جو میدی علی آقا.لیدی به این خوشگلی کجاش شبیه این هست؟اصلا دلت میاد

, والا علي جان من چيز خاصي تو اين مبارزه نديدم يعني خلاقيتي نديدم فقط استفاده از يه سري المان هاي تكراري كاملا قابل مشاهده بود بعدش چالش خاصي تو اين
مبارزه وجود نداشت...;)

اتفاقا به نظر من خیلی Boss Fight خوبی بود ، نه تنها مبارزه داشت بلکه باید با استفاده از قدرت های فرشته ایی و شیطونی بین سکوها جابجا بشی و از دست Poison فرار کنی

حتی خود مبارزه اش هم استراتژیک بود ، مثلا اگه ویدئو GT رو ببینی اونجا گیمره وارد نیست و چندبار توی مبارزه میمیره ، ولی اگه ویدئو GS روببینی طرف بعضی جاها از استراتژی خوبی استفاده میکنه ، وقتی Poison بهش حمله میکنه Parry انجام میده و بعدش به نقطه ضعفش حمله میکنه ، حملات Poison هم خوب و نسبتا متنوعه ، علاوه بر حملات عادی با دستش ، یه حالت جیغ داره که دانته رو به عقب پرت میکنه ، به مشت کوبوندن به زمین داره و همینطور ریختن موادی روی زمین که باعث میشه زمین اسیدی بشه و باید بین پلتفرم سوییچ کنی

3 تا انرژی هم داره و بعد از هر انرژی خشن تر میشه و از حملات جدید مثل دوتا مشت زدن به زمین و حمله کردن با شدت بیشتر به دانته استفاده میکنه ، تقریبا Boss های قبلی DMC هم به همین صورت بودن و این حتی از خیلی هاشون هم بهتر بود و لااقل برای مبارزه باهاش به استراتژی خاصی احتیاجه

چرا جو میدی علی آقا.لیدی به این خوشگلی کجاش شبیه این هست؟اصلا دلت میاد

خب دلیل دارم دیگه :دی اصلا خیلی به همدیگه میخورن تو یه نگاه به داستان هردوتاشون بنداز متوجه میشی چی میگم :دی اگه میخوای بگو تا شباهت هاشون رو بنویسم :دی

اتفاقا به نظر من خیلی Boss Fight خوبی بود ، نه تنها مبارزه داشت بلکه باید با استفاده از قدرت های فرشته ایی و شیطونی بین سکوها جابجا بشی و از دست Poison فرار کنی

حتی خود مبارزه اش هم استراتژیک بود ، مثلا اگه ویدئو GT رو ببینی اونجا گیمره وارد نیست و چندبار توی مبارزه میمیره ، ولی اگه ویدئو GS روببینی طرف بعضی جاها از استراتژی خوبی استفاده میکنه ، وقتی Poison بهش حمله میکنه Parry انجام میده و بعدش به نقطه ضعفش حمله میکنه ، حملات Poison هم خوب و نسبتا متنوعه ، علاوه بر حملات عادی با دستش ، یه حالت جیغ داره که دانته رو به عقب پرت میکنه ، به مشت کوبوندن به زمین داره و همینطور ریختن موادی روی زمین که باعث میشه زمین اسیدی بشه و باید بین پلتفرم سوییچ کنی

3 تا انرژی هم داره و بعد از هر انرژی خشن تر میشه و از حملات جدید مثل دوتا مشت زدن به زمین و حمله کردن با شدت بیشتر به دانته استفاده میکنه ، تقریبا Boss های قبلی DMC هم به همین صورت بودن و این حتی از خیلی هاشون هم بهتر بود و لااقل برای مبارزه باهاش به استراتژی خاصی احتیاجه
صحبت هاتون كاملا درسته ولي شما اين باس رو با باس خرچنگ devil may cry 1 مقايسه كن بيشتر از 10 سال فاصله زماني دارن وحتي از اون باس هم يخرده تقليد كردن ولي اون كجا اين كجا...اون باس خرچنگ واقعا چالش برانگيز بود ولي اين باس خيلي آسونه اين استراتژي هم كه ميگيد يه حركت خيلي آسون از اون سكو بپر به اين سكو واقعا اين حركت ديگه تو بازي ها ديگه تكراري شده يا همين مشت كوبوندنش باز يه حركت بسيار تاريكي به نظرم اين جور بازي ها احتياج به خلاقيت زيادي دارن تو بتونن خودي نشون بدن...

صحبت هاتون كاملا درسته ولي شما اين باس رو با باس خرچنگ devil may cry 1 مقايسه كن بيشتر از 10 سال فاصله زماني دارن وحتي از اون باس هم يخرده تقليد كردن ولي اون كجا اين كجا...اون باس خرچنگ واقعا چالش برانگيز بود ولي اين باس خيلي آسونه اين استراتژي هم كه ميگيد يه حركت خيلي آسون از اون سكو بپر به اين سكو واقعا اين حركت ديگه تو بازي ها ديگه تكراري شده يا همين مشت كوبوندنش باز يه حركت بسيار تاريكي به نظرم اين جور بازي ها احتياج به خلاقيت زيادي دارن تو بتونن خودي نشون بدن...

رضاجان تعداد خیلی کمی از Boss های نسخه های اصلی واقعا سخت بودن وگرنه 80% باس های قبلی DMC همینطور بودن و اصلا خلاقیت توشون لازم نبود ،من اصلا یه بار امتحان کردم و Agni & Rudra رو تونستم فقط با Helms Breaker بکشم ( خداییش راست میگم فقط از Helm Breaker استفاده کردم ) ، یا مثلا اون Boss های DMC4 اکثرشون رو خیلی راحت میشد کشت و اصلا احتیاج به فکر کردن نبود

تازه این درجه سختی ایی که الان دیدیم به احتمال زیاد Easy بود ( چون توی نمایشگاهه و مردم عادی دارن بازی میکنند که حرفه ایی نیستن بخاطر همین درجه سختی رو کم میزارن ) ولی با این وجود یکی از کاربرهای GAF که توی نمایشگاه بود میگفت که 90% کسایی که بازی رو تست میکردن نمیتونستن Poison رو بکشن و ولش میکردن !!!!

الان همین Poison کشتنش خیلی هم راحت نیست ، هر ضربه ایی که میزنه کلی از انرژی دانته کم میکنه ، شاید چون خودمون نسخه های قبلی رو زیادی بازی کردیم به نظرمون آسون میاد ولی همونطوری که بالاتر گفتم برای خیلی ها همین فوق العاده سخته

رضاجان تعداد خیلی کمی از Boss های نسخه های اصلی واقعا سخت بودن وگرنه 80% باس های قبلی DMC همینطور بودن و اصلا خلاقیت توشون لازم نبود ،من اصلا یه بار امتحان کردم و Agni & Rudra رو تونستم فقط با Helms Breaker بکشم ( خداییش راست میگم فقط از Helm Breaker استفاده کردم ) ، یا مثلا اون Boss های DMC4 اکثرشون رو خیلی راحت میشد کشت و اصلا احتیاج به فکر کردن نبود

تازه این درجه سختی ایی که الان دیدیم به احتمال زیاد Easy بود ( چون توی نمایشگاهه و مردم عادی دارن بازی میکنند که حرفه ایی نیستن بخاطر همین درجه سختی رو کم میزارن ) ولی با این وجود یکی از کاربرهای GAF که توی نمایشگاه بود میگفت که 90% کسایی که بازی رو تست میکردن نمیتونستن Poison رو بکشن و ولش میکردن !!!!

الان همین Poison کشتنش خیلی هم راحت نیست ، هر ضربه ایی که میزنه کلی از انرژی دانته کم میکنه ، شاید چون خودمون نسخه های قبلی رو زیادی بازی کردیم به نظرمون آسون میاد ولی همونطوری که بالاتر گفتم برای خیلی ها همین فوق العاده سخته
این قسمت بولد شده کاملا درسته!
توی تریلر به وضوح نشون داده میشه که هر ضربه POISON بخش بزرگی از خط سلامتی دانته رو کم میکنه! عملا یه تیکه میبازه و دسته رو از طرف میگیرن!
BOSS های بازی به نظرم هیچوقت تکراری نبودن و همیشه یه چیز جدید بودن.مثلاBoss های شماره چهارم به نظرم خیلی جذاب بودن هرچند که Beowulf توی شماره سوم به نظرم سخت ترین باسی بود که توی سری دیدم!
ولی تا وقتی قلق کشتن دستت بیاد باید چند باری ببازی! مطمئن باش رضا جون که بازی به این سادگیا نیست

علي جان مشكل همينجاست شما ميگيد خلاقيت توش لازم نيست ميگيد باس هاي شماره هاي قبلي هم آسون بودن ولي من دقيقا برعكس اينو فكر ميكنم وقتي خلاقيتي وجود نداشته باشه ما با يك بازي تقريبا تكراري طرف هستيم!!! كه همين موضوع بازيرو پس از مدتي خسته كننده ميكنه وارزش تكرار بازيرو پايين مياره!!!! وقتي بازي سخت نباشه ديگه چالشي وجود نداره ووقتي چالشي نباشي بازي لذت واقعي خودشرو از دست ميده!!! اساس devil may cry هم كه بر مبناي گيم پلي بنا شده كه شديدا گيم پلي بازي احتياج به خلاقيت داره احتياج به نوآوري داره... ولي باز هم در اين زمينه ما پيشرفت محسوسي نديديم داستان و گرافيك هم كه بماند...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or