خب این که جدید نبود (اصلا فکر کنم موضوع نبود ! ) تا حالا یه 10-15 نفری اومدن و لینک دادن و یه 30-40 نفری هم دانلودشون کردن و هیچ خیری هم ازشون به ما (حداقل من) نرسید !نمي دونم قبلا كسي اينو گفته با نه ديدم از بي موضوعي داريد ميميريد خوب به هر حال در لينك زير انيميشن Devil may cry رو ميتونيد دانلود كنيد:
http://www.bleachexile.com/multimedia/devil-may-cry-anime-downloads/
خب این که جدید نبود (اصلا فکر کنم موضوع نبود ! ) تا حالا یه 10-15 نفری اومدن و لینک دادن و یه 30-40 نفری هم دانلودشون کردن و هیچ خیری هم ازشون به ما (حداقل من) نرسید !
خوب بود میگفتی هر کی خواست بگه که واسش پست میکنی ، اون موقع میشد یه خبر داغ داغ و کلی هم دعات میکردیم ! :biggrin1:
بازی کردن با دانته یک چیز دیگه هست مگه نه!!!!
منم با Asuka-200X موافقم هرکس سری DMC را بازی کرده بیاد وبگه اسم کاراکتر ها تو قسمت 1و2 کیا بودن
اگه لادن جان زحمتشو کشیدن پس دیگه لازم نیست!!! خیلی ممنون :cheesygriصفحه هاي پيش لادن جان لطف كرده بودن و توضيح داده بودن . اگه ميشه لادن جان بازم توضيح بده براي دوستان .
ممنون .
دانته و ورجیل و... کلا همه ی اونایی که موهاشون سفیده عمرشون باید بالای هزار سال باشه چون نیمه انسان-نیمه شیطان هستن ولی اون دختره lady فک کنم 16 یا 17 سالش باشه.یه سوال باهال :
کسی میدونه این بروبچز Dmc چند سالشونه ؟
q1 2008حالا این Dmc 4 کی قرار بیاد؟