بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
در مورد اینکه با هر دو میشه بازی کرد منم موافقم !
ولی امیدوارم مثل شماره 3 نباشه !
یعنی مثلا تا آخر بازی دانته آدم بده باشه و فقط وقتی تونستیم بازی رو تموم کنیم بشه با دانته همون مراحل تکراری رو بازی کرد ! این جوری بد جور حالگیریه ( من نمیخوام :(( )

نمي دونم قبلا كسي اينو گفته با نه ديدم از بي موضوعي داريد ميميريد خوب به هر حال در لينك زير انيميشن Devil may cry رو ميتونيد دانلود كنيد:
http://www.bleachexile.com/multimedia/devil-may-cry-anime-downloads/
خب این که جدید نبود (اصلا فکر کنم موضوع نبود !;) ) تا حالا یه 10-15 نفری اومدن و لینک دادن و یه 30-40 نفری هم دانلودشون کردن و هیچ خیری هم ازشون به ما (حداقل من) نرسید !:(
خوب بود میگفتی هر کی خواست بگه که واسش پست میکنی ، اون موقع میشد یه خبر داغ داغ و کلی هم دعات میکردیم ! :biggrin1:

خب این که جدید نبود (اصلا فکر کنم موضوع نبود !;) ) تا حالا یه 10-15 نفری اومدن و لینک دادن و یه 30-40 نفری هم دانلودشون کردن و هیچ خیری هم ازشون به ما (حداقل من) نرسید !:(
خوب بود میگفتی هر کی خواست بگه که واسش پست میکنی ، اون موقع میشد یه خبر داغ داغ و کلی هم دعات میکردیم ! :biggrin1:

آقا من اونو دانلود كردم ... چيز جالبي نبود اما بازم بدك نبود . داستانش حول و حوش شماره ي سه بود .

من دانلود نکردم ولی خیلی دست دارم ببینم:laughing:
---------------------------------------
یکی از بچه ها که همه ی سری ها رو بازی کرده میتونه یه لطفی بکنه و اسم همه ی کاراکترا رو بنویسه.... (و اینکه هر کدوم برای کدوم سری بودن!)

با تشکر

بازی کردن با دانته یک چیز دیگه هست مگه نه!!!!

منم با Asuka-200X موافقم هرکس سری DMC را بازی کرده بیاد وبگه اسم کاراکتر ها تو قسمت 1و2 کیا بودن

صفحه هاي پيش لادن جان لطف كرده بودن و توضيح داده بودن . اگه ميشه لادن جان بازم توضيح بده براي دوستان .

ممنون .

صفحه هاي پيش لادن جان لطف كرده بودن و توضيح داده بودن . اگه ميشه لادن جان بازم توضيح بده براي دوستان .

ممنون .
اگه لادن جان زحمتشو کشیدن پس دیگه لازم نیست!!! خیلی ممنون :cheesygri
-----------------------

64631-20060709215211.jpg

یه سوال باهال :
کسی میدونه این بروبچز Dmc چند سالشونه ؟
دانته و ورجیل و... کلا همه ی اونایی که موهاشون سفیده عمرشون باید بالای هزار سال باشه چون نیمه انسان-نیمه شیطان هستن ولی اون دختره lady فک کنم 16 یا 17 سالش باشه.

حالا این Dmc 4 کی قرار بیاد؟
q1 2008

4m7esjo.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوال دیگه !
کسی میدونه که موی سفید (بازم شروع کردم_ولی خدایی واسم جای سواله!_) توی فرهنگ ژاپن ( اگه بازی تو ژاپن باشه ! ) نماد چیه ؟
منظورم اینه که مثلا آبی نماد شر و بدی ، و قرمز نمادی از خیر و نیکی ، موی سفید چه نمادی میتونه باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or