بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان سلام .بالاخره پس از مدتی دوباره برگشتم mmo .:d بازی های افلاین جدید اصلا دیگه حال نمیده .عشق است همون mmorpg ها :x
حالا یه چند تا بازی توپ معرفی کنید به من تا دان کنم.
اینا خوبن
star wars the old republic
archage
age of wullin
aion

wakfu اگر voice داشته باشید می چسبه مگر نه تکی اصلا ...

TERA هم که نشد بازی کنیم

تو فکر همین archeage ـم ولی با لینک مستقیم باید گیر بیارم

برید به سایت assistdl بگید بذاره برای دانلود :( !

این بازی swordman رو دیدید .خیلی با حاله .من که می خوام دان کنم .یه ترلیر هم ازش ددم واقعا رزش داره .راستی بازیش هم action moorpg یعینی تارگتی نیست.
اینو تو قسمت tasks -add new download برنامه ی idm پیستکنید تا ترلیرشو ببینید.
http://video.gamespotcdn.com/d5/2014/07/02/Trailer_Swordsman_ProducerWalkthrough_20140703_1800.mp4

راستی این بازی ها هم تو لیست بازی هایی هستن که به ترتیب می خوام بگیرمشون
swordman online
arhage
age of wuliin
star wars the old republic
neverwinter

بازی فقط Transformers univers!!!
این waku هم میخام دان کنم!

من یه جا خوندم که این swordman online بازیش خیلی p2w هست! حالا خود دانی :/
کلا الان همه ی بازی ها پولی هستن حالا این خودش به دو دسته تقسیم میشه .
1 cash shp ها که تو هر بازی mmorpg برای راحت تر تهیه کردن ابزار های مورد نیاز و سلاح ها وجود داره
2 vip که تو بازی هایی ووجود داره که به افراری ه اینو دارند اجازه میده سریع تر لول اپ کنند .ولی این موضوع هیچ اسیبی به کسی که عضو vip نیست نمی زنه .اون خیلی راحت می تونه به بازیش ادامه بده

تا یپیک رسما خوابیده ها
من دوستان دیشب از پرسی باکس بازی star wars the old republic رو سفارش دادم که به امید خدا تا دو سه روز دیگه دستم می رسه .خداییش بازی خیلی توپیه .متای بازی 85 بوده یعنی بین بازی های انلاین در رده ی دوم و قبل از wow قرار می گیره.به نظرم شما هم بیایین بازی کنیم
در همین هین از دیشب زدم age of wulin دان کنم:d حتما لان میگید که vip است و اینجور حرفا .فقط بایدد بگم من بازی رو می گیرم که لذت ببرم نمی خوام که زود اسکیل هامو باز کنم و به قول معروق فول لول بشم که
بعدش هم خداییش ویزگی هایی که بازیش داره به این موضوع می صرفه که بریم تو بازی بدون vip بازی کنیم .خوب فوقش به جای یه هفته تو دو هفته مکس اسکیل میشیم .بعد نیست که:-*

تا یپیک رسما خوابیده ها
من دوستان دیشب از پرسی باکس بازی star wars the old republic رو سفارش دادم که به امید خدا تا دو سه روز دیگه دستم می رسه .خداییش بازی خیلی توپیه .متای بازی 85 بوده یعنی بین بازی های انلاین در رده ی دوم و قبل از wow قرار می گیره.به نظرم شما هم بیایین بازی کنیم
در همین هین از دیشب زدم age of wulin دان کنم:d حتما لان میگید که vip است و اینجور حرفا .فقط بایدد بگم من بازی رو می گیرم که لذت ببرم نمی خوام که زود اسکیل هامو باز کنم و به قول معروق فول لول بشم که
بعدش هم خداییش ویزگی هایی که بازیش داره به این موضوع می صرفه که بریم تو بازی بدون vip بازی کنیم .خوب فوقش به جای یه هفته تو دو هفته مکس اسکیل میشیم .بعد نیست که:-*
star wars the old republic هم عین FF وESO و Wild Star ماهیانه داشت فکرکنم

star wars the old republic هم عین FF وESO و Wild Star ماهیانه داشت فکرکنم

نه داداش قبلا تا سال 2012 پولی بود ولی از 2013 به بعد f2p شد.ولی واقعا بازیش فوقول العادست.
اینم متای بازی
Star Wars: The Old Republic for PC Reviews - Metacritic
توی این لیست هم می تونید رتبه بندی بازی های mmo رو ببنید
star wars the old republic دومه:d
http://www.metacritic.com/publication/mmorpgcom

نه داداش قبلا تا سال 2012 پولی بود ولی از 2013 به بعد f2p شد.ولی واقعا بازیش فوقول العادست.
اینم متای بازی
Star Wars: The Old Republic for PC Reviews - Metacritic
توی این لیست هم می تونید رتبه بندی بازی های mmo رو ببنید
star wars the old republic دومه:d
MMORPG.com Profile - Metacritic
خوب سلیقه ای بعضی بازی ها :d
این لینک هم MMO رو با افلاین قاطی زده

من Archeage رو دانلود کردم ، توی دو تا سرور Kyprosa و Orchidna هم کاراکتر ساختم :d
حالا برای دوستانی که با دانلود از لانچر بازی مشکل دارن هم آموزش میدم تا استفاده کنن :-b
اول از همه برنامه Glyph که لانچر بازیه رو دانلود کنید و جایی نصب کنید که حداقل 25 گیگ خالی داشته باشین (لینک دانلود Glyph) و اکانت Glyph خودتون رو بسازید
بعد برنامه MegaDownloader رو دانلود کنید تا بشه با رسیوم از لینک های سرویس فایل شرینگ MEGA دانلود کنید (لینک دانلود برنامه)
حالا برنامه MegaDownloader رو اجرا کنید و این لینک رو کپی کنید :

https://mega.co.nz/#!7YYz2KDI!0o5RUi06SXKT8n8w2glDDAqjqbL2xTJgXuB0ySyKfRo

الان برنامه باید یه صورت اتوماتیک لینک رو بگیره و اگه گرفت شما فقط باید در قسمت (2) جایی که میخواین دانلودتون سیو بشه رو انتخاب کنید و بعد روی دکمه Add Links کلیک کنید (قسمت(1))

LXWm8T.png

اگه به صورت اتوماتیک نگرفت ، دکمه + (که توی تصویر 2 نشون دادم) رو کلیک کنید و لینک رو Paste کنید .

eDEKIq.png

وقتی دانلودتون تمام شد ، محل نصب Glyph رو بیارین و به \Glyph\Games رفته و محتویات فایل دانلودی (ArcheAge.rar) رو در اونجا اکسترکت کنید .

FzmpJ1.png

حالا لانچر رو اجرا کنید و با اکانت خودتون لوگین کنید (ممکنه بگه که اولین باره با این IP لوگین میکنی و یه کدی رو به ایمیلتون بفرسته که باید کد رو از ایمیلتون بگیرین و توی کادری که برای وارد کردن کد گذاشته بزنید)
اگه همه ی کار ها رو درست انجام داده باشین ، ازتون میخواد که یک آپدیت 155 مگابایتی آنجام بدین (البته تا تاریخ امروز ، ممکنه بعدا بیشتر هم باشه) حالا از گوشه سمت چپ بالای لانچر ، رجیون خود را بر روی Europe بگذارین و روی دکمه Play کلیک کنید

FDP9Qb.png

حالا آنتی چیت بازی باید خودش رو آپدیت کنه که زمان زیادی نمیبره و بعدش بازی اجرا میشه (برای من یخورده طول میکشید ولی نگران نباشید ، اجرا میشه :d) و میتونید لذت ببرید

همه کارهارو کردم اما در اخر پیام خطا نشون میده!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or